Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataeu cu nevasta
Autor : Adylove - 2013-05-04
Citita de 9745 ori - Nota 7.98 (61 voturi)
M-am casatorit cu Adela in anul 3 de facultate. Eram colegi. Am fost prieteni un an. Relatia noastra a inceput frumos dar mai apoi aflasem niste lucruri urate despre ea. Mi-a povestit ce s-a intamplat si mi-a fost mila de ea . Tineam la ea, asa ca ne-am casatorit. Uneori simteam ca nu prea am incredere in ea, dar ne intelegeam bine si am hotarat sa trec peste toate ca sa ne fie bine. In ultimul an de facultate, in anul 5, am cunoscut-o mai bine pe colega noastra Diana. Era cam retrasa si nu prea am avut treaba cu ea pana atunci. Nu-i placea sa iasa in evidenta, asa ca se imbraca mereu decent, nu prea se machea si isi purta mereu parul stans. Cu toate astea era frumoasa. Avea un chip placut, ochii mari si negri si sanii mari. A participat si ea la cateva evenimente mai deosebite la care venea mereu foarte aranjata. Avea un par superb foarte lung si ondulat. Se imbraca sexi, dar isi pastra decenta. Atragea privirile oricui, mai ales ale baietilor pentru ca avea niste sani superbi si purta mereu un decolteu nu prea mare, dar care sa te faca sa visezi.
Nimeni nu isi permitea sa faca glume indecente cu ea pentru ca era foarte serioasa in privinta asta. Ne-am imprietenit intamplator cu ea. Invata foarte bine si a ajutat-o pe Adela la un proiect. De atunci a inceput sa vina mai des la noi. Diana era casatorita de un an. Sotul ei era mai mult plecat in delegatii si venea o data sau de doua ori pe saptamana acasa. Diana facea naveta cu masina pentru ca era din alt oras. Am invitat-o sa stea la noi cateva zile ca sa nu mai piarda atata timp si gaz pe drum mai ales ca acasa era mai mult singura. Cu greu a acceptat invitatia noastra.
Incepuse sa-mi placa cum se poarta, cum gandeste. Simtem nevoia din ce in ce mai mult sa discut cu ea, mai ales ca in ultimul timp ma certasem cam des cu Adela. Paream cuplul perfect, dar de fapt noi incepusem sa ne certam cam urat. Ma simteam atat de bine in prezenta Dianei, incat atunci cand trebuia sa plece acasa nu-mi venea sa o mai las. De atunci a mai ramas la noi de cateva ori pentru cateva zile, datorita insistentelor noastre. Si Adelei ii facea placere pentru ca se intelegeau foarte bine. Incepuse sa ma inebuneasca cand o vedeam imbracata prin casa cu haine lejere si bineinteles fara sutien. Nu purta bluze stramte, dar pe sanii ei mari se mula orice bluza. Voiam sa nu-i dau importanta dar nu ma puteam abtine sa nu-i admir mereu sanii care erau neasteptat de frumosi, mari, rounzi si ridicati. Incercam cu orice ocazie sa o imbratisez in semn de prietenie ca sa-i simt sanii sau sa o ating macar pe mana. Ma excita si simpla ei prezenta. Ma atragea ca un magnet.
Noi stateam intr-o garsoniera si era cam mic spatiul. Si parca nu mai aveam suficient aer cand era ea. Eu dormeam jos pe o saltea si ele doua dormeau in pat, dar in fiecare seara, inainte de culcare, ne uitam la film si stateam toti trei in pat. Adela adormea imediat dar noi doi eram mai nocturni si ne uitam la vreo 2 - 3 filme, numai sa stiu ca mai stau cu ea. Si, in timpul filmului, ma lasam cu capul in bratele ei ca "amorteam" si mereu incercam sa ma apropii de sanii ei. La inceput o tot strangeam in brate, apoi imi asezam capul pe sanii ei, dar ea nu ma primea, se rusina si nu stia cum sa reactioneze. Intelegea ce se intampla dar voia sa para ca nici nu banuieste si ca eu doar glumesc. Ii atingem de multe ori sanii usor cu nasul si imi venea sa ii rup bluza si sa ii sarut sanii. Ma innebunea, nu mai stiam ce-i cu mine cand o simteam atat de aproape. Ea ma respingea mereu dar pe mine ma excita mai tare cand devenea foarte serioasa. Ii simteam coapsele fierbinti lipite de mine si eram multumit sa-i ating macar picioarele.
Intr-o noapte a vrut sa doarma ea jos ca ii era prea cald in pat. Ne-am certat un pic in gluma cine sa doarma jos. Ea s-a asezat pe saltea si a zis ca nu pleaca de acolo, eu ca e locul meu si m-am asezat langa ea. Adela nu se supara si nu banuia nimic pentru ca avea incredere in mine si ma stia ca eram cam glumet si de fapt nici nu ne mai iubeam prea mult. Asa ca am dormit in noaptea aia cu Diana. De fapt eu nu am putut dormi, m-am uitat la ea toata noaptea parca pentru ultima oara. O vedeam ca pe o printesa in lumina lunii. Totul era deosebit la ea parul, sanii, ochii, chipul, pielea. Imi dadeam seama ca este o femeie speciala in comparatie cu sotia mea, care era cam scunda, sanii erau prea mici, avea parul tuns baieteste, nu era atat de feminina. Am cuprins-o usor pe Diana cu un brat si imi venea sa o strang tot mai tare, dar ea dormea. Imi doream sa se trezeasca si sa-mi dea un semn ca ma intelege. Avea un tricou putin decoltat si cand s-a intors cu fata in sus i s-a descoperit un san pana la sfarc. Vedeam un san pe care numai la televizor il vezi. O doream atat de mult cum nu mi-am dorit vreodata nici o femeie. Stateam lipit de ea si aveam o erectie care ma facea sa-mi pierd mintile. Imi venea sa o dezbrac si sa nu mai stiu ce fac, dar o respectam prea mult. M-am aplecat asupra ei si am sarutat-o usor. Avea cele mai dulci buze pe care le-am gustat vreodata. I-am ferit si mai mult decolteul de pe san si fara sa gandesc am inceput sa-i sarut sfarcul trandafiriu. Voiam sa ma opresc, dar nu puteam, ii sarutam sanul usor dar cu o pasiune nebuna si imi era frica sa nu se trezeasca si sa ma opreasca, apoi cu o mana am inceput sa-i masez usor celalalt san. Atunci s-a trezit Diana foarte speriata si m-a respins brusc. Nu stia ce sa faca. Ii era rusine sa nu afle Adela. A inceput sa planga si eu nu stiam cum sa o linistesc. Mi-am cerut iertare. Nu stiam cum sa ma mai scuz. Am reusit sa o linistesc si i-am promis ca o sa fiu cuminte. Nu am vrut sa plec de langa ea dar a trebuit sa fiu cuminte. Dupa ce a adormit am sarutat-o pe obraz si am strans-o usor la pieptul meu. Ma inebunea nevinovatia ei, dar nu voiam sa o mai supar. Am ramas privind-o pana in zori. S-a trezit in bratele mele. Era mai linistita. S-a uitat in ochii mei cateve minute si apoi mi-a zis "Nu sunt a ta. Un singur barbat am cunoscut si el va fi unicul".
Din acea zi nu a mai venit la noi. Fata de Adela gasea tot felul de motive ca sa nu-si dea seama ce s-a intamplat.
Eram cel mai suparat om din lume. Am sunat-o de cateva ori sa-mi cer iertare dar nu mi-a raspuns. O gaseam pe messenger dar nu ma baga in seama. Ne-am intalnit la licenta si a vorbit putin si rece cu mine si asta pentru ca era si Adela.
Am ramas bolnav, numai la ea ma gandeam. De cate ori o faceam cu Adela imi doream sa fie Diana in locul ei. Nu era la fel de dulce, nu simteam nimic cand ii atingm sanii .. O faceam tot mai rar si atunci fortat. Imi lipseau vorbele Dianei, intelepciunea ei, atmosfera care era in prezenta ei .. imi lipsea Diana.
Incepusem sa ne certam tot mai des, de fapt noi nu ne mai iubeam de mult. Nu mai era nimic intre noi asa ca la jumatate de an dupa aceea ne-am despartit. Divortul s-a terminat repede. Nu-mi parea rau. Ma simteam liber.
Dupa ceva timp Diana a inceput sa vorbeasca cu mine pe messenger dar foarte scurt. Nici eu nu am mai amintit de cele intamplate. Imi dadeam seama ca imi fac mai mult rau si ca nu are sens sa mai continui, asa ca nu am mai contactat-o. Nu voiam sa-i tulbur si ei linistea. Despre divort nu i-am spus. Nu voiam sa se simta ea vinovata.
Au trecut cam 3 ani jumatate de cand nu mai stiam nimic de ea. In timpul asta nu am putut sa o scot din minte si din suflet. Am incercat dar nu am reusit. Am avut mai multe relatii dar nu am putut sa ma implic in niciuna.
La serviciu lucrurile nu mergeau prea bine asa ca am inceput sa-mi caut altceva si in alt oras ca deja ma saturasem de acelasi oras de care nu ma mai lega nimic. Asa am ajuns in Sibiu. Am fost chemat la un interviu. A trebuit sa stau la hotel cateva zile.
A doua zi dupa interviu am fost chemat la lucru. Nu ma asteptasem, deci nu-mi gasisem locuinta.
La serviciu a trebuit sa astept cateva minute intr-un birou sa vina cineva sa-mi arate ce am de facut. La scurt timp a intrat in birou Diana. Am ramas amandoi fara cuvinte. Era la fel de frumoasa, chiar mai frumoasa .. era mai femeie. Ea a fost cea care a rupt tacerea si zambind a venit spre mine si m-a sarutat pe obraz prieteneste. Am discutat un pic ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat, apoi mi-a aratat ce am de facut si a plecat pentru ca se grabea.
Aveam emotii, parca visam, eram fericit ca am reintalnit-o. In ziua aceea nu am mai vazut-o.
Imi facusem deja un prieten cu care am iesit dupa program la o bere. L-am intrebat despre Diana. Mi-a zis ca nu stie prea multe ca ea e cam retrasa. Stia ca era singura si ca multi barbati o curtau, dar ea nu dadea importanta nimanui. Am ramas surprins ca era singura. Trebuia sa aflu ce s-a intamplat, asa ca a doua zi cum am vazut-o am invitat-o la o cafea dupa program ca sa mai povestim. A acceptat. Aveam emotii, parca era prima intalnire.
Mi-a zis ca era singura de aproape 3 ani. Sotul ei a avut un accident de masina. Era vaduva la 27 de ani. Imi parea rau pentru ea, dar ma si bucuram, vedeam sansa mea de a fi in sfarsit cu ea. I-am zis si eu de divort si mi-a zis ca-i pare rau. Nu stia caci nu a mai tinut legatura nici cu Adela.
I-am zis ca nu mi-am gasit inca locuinta si s-a oferit sa ma ajute. Avea un apartament pe care voia sa-l vanda. Ea se mutase la casa. Am stat in apartamentul ei pana a gasit un client si l-a vandut. M-am mutat cu chirie dar nu pentru mult timp caci proprietarul a vandut apartamentul fara sa ma anunte din timp. Asa m-am trezit iar fara locuinta. I-am spus Dianei caci am mai iesit de cateva ori in oras de atunci si s-a oferit sa ma ajute si de data asta. Mi-a zis ca pot sta la ea pentru ca si ea a stat la mine dar numai pana imi gasesc altceva si mi-a spus zambind dar nu se va mai intampla acelasi lucru. Avea destule camere. Statea la vila.
Locuiam impreuna, dimineata beam cafeaua impreuna, mergeam impreuna la serviciu, incepusem sa ne cunoastem mai bine. Eram prieteni .. si atat. Cu toate ca nu indraznisem sa incerc mai mult, imi doream mai mult.
Diana incepuse sa fie mai relatata in prezenta mea. Seara ne uitam impreuna la un film dar ea statea pe fotoliul ei.
De multe ori o gaseam dimineta foarte devreme in bucatarie imbracata sumar asa cum dormea, facandu-si cafeaua. Cand ma vedea fugea repede si se schimba. Avea aceeasi sani superbi la care visam de atata timp. Trebuia sa-i am. Incepusem sa ma trezesc si eu mai devreme stiind ca o gasesc asa de frumoasa. O surprindeam cu o imbratisare de la spate cand o vedeam la aragaz. La inceput ma respingea cam brutal dar mai apoi incepuse sa se obisnuiasca si reuseam sa o sarut pe gat.
Dupa mai multe incercari, vazand ca nu mai are scapare din bratele mele, mi-a permis sa o sarut. Eram in al noua-lea cer. Nu voiam sa se termine, dar tot ea ma oprit. Si iar a urmat o perioada in care ma respingea. Fierbeam. Nu mai rezistam. Dar nu trebuia sa ma dau batut. Si iar incercam sa o cuceresc . si de fiecare data ma accepta mai usor. Simteam ca si ea ma vrea. Incepusem sa ne sarutam in fiecare dimineata si nu mai fugea sa se schimbe cand ma vedea, ramanea in pijamalele sexi ca sa ma inebuneasca mai tare. Seara la film nu mai statea pe fotoliul ei, stateam amandoi pe canapea. Cand o simteam langa mine nu-mi mai trebuia film, era prea frumoasa. Purta pantaloni scurti si avea picioarele prea frumoase ca sa nu o mangai pana la coapse.
Chiar daca imi permitea sa o mangai si sa o sarut o simteam tot incordata, si nu-mi dadea voie sa ajung prea departe. Iar a doua zi imi evita privirea, parca ii era rusine de ce a facut. Dar eram fericit ca am reusit sa o cuceresc si atat.
Intr-o zi am mers impreuna la aniversarea unei colege. Ne-am distrat de minune, am dansat toata noapte numai cu ea. Nu bausem prea mult, eu am baut sampanie si putin wiski si Diana numai un pic de sampanie, dar eram amandoi atat de ametiti si parca pluteam impreuna la dans. Ma inebuneau miscarile ei. O tineam de solduri si-i simteam miscarile, o strangeam in brate de la spate si-i simteam fundul cum se freaca de penisul meu in erectie. O doream nebuneste, imi aminteam cat de mult o doream cand am dormit cu ea la mine acasa. Acum o doream si mai mult. O tineam de coapse, ii miscam fundul si il trageam spre mine si eu imi frecam penisul de fundul ei in acelasi ritm, imi doream sa nu se mai opreasca, isi lasa capul pe spate si o sarutam pe gat. Nu mai stiam de noi. Simteam ca explodez. Am intors-o cu fata, o stangeam in brate si-i presam sanii de pieptul meu. Ii simteam respiratia plina de dorinta.
Mi-a spus ca vrea sa iesim pana afara. Ma asteptam sa continuam ce am inceput dar ne-am mai sarutat putin si atat. Am stat putin la aer. Mi-a spus ca-i pare rau ce se imtampla, ca nu vrea mai mult si vrea sa mearga acasa ca nu se simte bine. Am chemat un taxi si am mers impreuna acasa. Pe drum nu a scos nici un cuvant. Simteam ca-i este iar rusine de ce a facut. Cand am ajuns acasa a urcat repede in camera la ea fara sa spuna nimic. Am facut si eu un dus, m-am schimbat si nu am putut sa astept pana a doua zi fara sa vorbesc cu ea. Stiam ca ma doreste dar ii este frica. O doream prea mult ca sa nu o ajut sa ma accepte. Asa ca am urcat la ea si fara sa bat la usa am intrat in camera. Facuse si ea dus si am gasit-o intr-un halat de baie scurt care abia ii acoperea fundul. Stiam ca e goala in halat si incepusem sa ma infierbant la gandul asta. Dar trebuia sa ma stapanesc ca sa pot discuta cu ea. Imi ocolea privirea.
Am strans-o in brate si am sarutat-o pe frunte. Voia sa ma respinga si i-am spus
- Nu-ti fie frica de mine. Nu vreau sa-ti fac nici un rau. Jur ca nu vreau sa te ranesc. De ce ma respingi Ce se intampla Ti-e rusine de ceea ce simti Ti-e rusine de tine Nu trebuie Esti femeie. Simpt ca ma doresti. E normal sa doresti un barbat. Ti-e frica sa doresti un barbat Esti tanara. Nu poti sa fugi la nesfarsit de asta. Nu vreau sa te supar. Iarta-ma daca te-am fortat.
- Stai linistit. Nu am de ce sa te iert. Eu sant de vina.
- De ce esti vinovata Nu ai de ce sa te simti vinovata.
Am sarutat-o Nu mai fugi de tine Lasa-ma sa te ajut. Fii mai relaxata. De ce esti asa de speriata si o mangai pe fund, cobor pe picior si urc inapoi ridicandu-i halatul si-i pun mana pe fund. Era fierbinte, avea pielea catifelata .. si iar ma respinge. Am prins-o de nasucul mic cu varful ridicat un pic in sus si am inceput sa rad usor Stiu ca nu esti a mea, ca un singur barbat ai cunoscut si ca el va fi unicul. Am sarutat-o E un juramant Mai tii la el sau l-ai incalcat deja. Infuriata s-a smuls din bratele mele si mi-a raspuns Nu l-am incalcat si nici nu am sa-l incalc vreodata. Acum te rog sa iesi din camera mea.
M-a tulburat. Nu puteam sa cred ca nu a incalcat acest juramant. Am luat-o iar in brate si am intrebat-o Vrei sa spui ca de trei ani nu ai avut nici un barbat
Nu si nici nu voi avea nu voi lasa pe nimeni sa-si bata joc de mine daca nu mai am sot
Si a inceput sa planga. Sa uitam ce a fost. Sa zicem ca a fost bautura si faptul ca a trecut mult timp si pentru mine si poate si pentru tine, dar nu va mai fi nimic. Acum te rog sa ma lasi singura
Nu puteam dormi, ma atragea atat de mult nevinovatia ei .. imi doream si eu o femeie care sa fie numai a mea. De fapt o doream pe ea. Mai mult decat atat, o iubeam. O iubeam inca din facultate. Tineam la ea tot mai mult. Gandidu-ma ca nu a avut alt barbat, parca simteam ca m-a asteptat pe mine. Abia asteptam sa treaca noaptea sa o vad iar. Stiam ca nu ma va refuza la nesfarsit, stiam ca se lupta cu ea insasi dar nu va rezista.
Dimineata i-am cumparat un buchet de flori superb, am pregatit masa si i-am batut la usa Buna dimineata Te astept la masa
A venit .. era serioasa. Am mancat, am baut cafeaua apoi i-am adus florile. A ramas surprinsa. Ii placeau florile la nebunie. Pentru cea mai frumoasa femeie. Ca sa te mai inveselesc putin. Te vad prea serioasa azi. Nu-mi placi. A zambit dar nu spus nimic. Atunci i-am spus Nu stiu daca vrei sa auzi asta dar te iubesc. Te iubesc din tot sufletul. Te iubesc inca din facultate. Nu te-am uitat nici o clipa. Poate te superi dar sa stii ca m-am bucurat cand am auzit ca esti singura. Vedeam sansa mea de a fi in sfarsit cu tine. Nu vreau sa te pierd.
Ca si cand nici nu m-a auzit mi-a spusvreau sa vad un film.
In timpul filmului eram agitati amandoi. Am rupt linistea As vrea sa te sarut dar stiu ca nu ma lasi. Si daca m-ai lasa mai tarziu o sa-mi spui ca-ti pare rau si ma faci sa ma simt vinovat. As vrea sa ma lasi odata sa te sarut fara sa-ti fie frica si fara sa-ti para rau mai tarziu. Ii iau mana si o sarut Daca nu vrei sa-ti incalci juramantul, poate il poti macar schimba. Mi-as dori sa fac si eu parte din juramantul tau. Imi doresc si eu o femeie care sa-mi fie atat de credincioasa. Te admir pentru asta si pe el il invidiez. El nu mai e, asa ca nu gresesti daca schimbi un pic juramantul.
Ea Odata cu el s-a terminat si viata mea. Nu-ti pierde timpul cu mine. Tu ai viata inainte. Dupa divort tu ai simtit ca esti liber, ca abia incepe viata ta. Eu am simtit altceva.
Esti la fel de tanara. Amandoi avem viata inainte. Daca ma alungi din viata ta se va termina si viata mea. Pentru tine am trait pana acum si pentru tine vreau sa traiesc. Te rog nu ma respinge. O sarut si-i spun ca o iubesc. Ea ma lasa sa o sarut. Eu ma opresc Te rog sa nu ma lasi sa te sarut daca o sa-ti para rau mai tarziu. Nu m-a lasat sa continui ca de data asta m-a sarutat ea. Ma surprins. Nu-ti mai est frica de mine . Nu. Nu o sa-ti mai fie rusine de tine . Ba da. Te rog sa nu-ti mai fie rusine. Nu ai de ce. Te iubesc si imi doresc din suflet sa ma iubesti si tu. Asa nu o sa-ti mai fie rusine de ce simti.. A inceput sa ma sarute iar. O simteam plina de pasiune. Ma dorea si ea. Imi statea aerul in piept cand ii auzeam respiratia. Am ridicat-o in brate, apoi am ridicat-o de fund si m-a cuprins de mijloc cu picioarele. O tineam de fund si ea se freca de penisul meu care abia statea sa sparga pantalonii. M-am asezat pe canapea si ea a ramas calare pe mine, in aceeasi pozitie. I-am smuls bluza de pe ea. Nu avea sutien. Erau sanii la care am visat atata timp, neschimbati .. aceeasi sani din visurile mele. Imi venea sa plang de bucurie ca in sfarsit sant ai mei. Ii sarutam nebuneste, imi venea parca sa-i mananc. Nu am putut sa nu-i spun si ei Cat mi-am dorit sanii astia .. sanii mei sanii la care am visat atat. Mi-a scos si ea camasa, si-a lipit sanii de pieptul meu, am strans-o in brate si i-am presat usor sanii, asa cum mi-am dorit de atatea ori. Am intins-o pe canapea. Ii sarutam fiecare bucatica cu o pasiune nebuna, mi se taia respiratia, era atat de dulce, avea cea mai catifelata piele. Ea isi plimba mainile in parul meu, respira greu si gemea usor. Nu incetam sa repet Sanii mei frumosi si dulci te iubesc.
Am ridicat-o in genunchi cu mainile pe spatarul canapelei, o imbratisam de la spate, ii masam sanii, o sarutam pe spate . mi-am coborat mainile pe burta ei, i-am descheiat pantalonii si am inceput sa-i trag in jos de la spate, nu mai aveam rabdare, ii vedeam cate un pic fundul si inebuneam. Avea un fund perfect, rorund, cu o piele fina .. Ii sarutam fesele in timp ce ea isi impingea fundul inapoi si gemea usor, isi lasa capul pe spate iar parul ei lung ii acoperea fundul, iar eu cu mainile am inceput sa o mangai la cel mai fierbinte loc al ei. Era rasa si umeda, ma astepta. Am intins-o pe canapea. Mi-am descheiat pantalonii si am ramas gol. Am vazut-o ca s-a jenat. Evita sa se uite la penisul meu. M-am urcat peste ea. Ii sarutam buzele, sanii si incercam sa imi fac loc intre picioarele ei dar ea nu voia sa-si desfaca picioarele. Ce s-a intamplat. Nu pot. Ti-e frica. Da. Vreau sa ma doresti, nu vreau sa te fortez, am sa mai astept.
S-a ridicat, a imbracat repede camasa mea si a fugit in camera ei. Nu a mai vrut sa iasa de acolo ceva timp. M-am dus sa vad ce se intampla. Am intrat si am gasit-o plangand. Ce s-a intamplat Iar iti pare rau Jur ca nu ma mai ating de tine. Ma faci sa ma simt vinovat. Nu-ti fa griji. Sant bine. Nu te simti vinovat. Nu ma baga in seama, o sa-mi treaca.. Am imbratisat-o Vino la mine plangacioaso. Nu vreau sa-ti para rau. Spune-mi ca nu-ti pare rau. Nu, nu-mi pare rau dar nu stiu ce se intampla cu mine. Ai de gand sa stai inchisa in camera toata ziua Hai sa mergem la o plimbare. O sa te simti mai bine.
Am iesit in oras, am fost la cumparaturi, am mancat pizza, inghetata, voiam sa se simta bine. Niciodata nu ne-am tinut de mana pana atunci. Si-a mai revenit. Ne-am intors acasa cand s-a inserat.
In drum...



    Login