Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataEa vindea fericire
Autor : screensave - 2019-05-07
Citita de 6264 ori - Nota 8.69 (104 voturi)
Pe afiș era scris:
"Fericire vândută în borcane de sticlă! Apelează astăzi! ", Iar sub text era un număr de telefon.

Mă duceam acasă de la o zi lungă de muncă obositoare când am observat o bucățică de hârtie lipită pe o cabină publică de telefon. I-am făcut o poză cu telefonul, considerând că este amuzant.

O să-i arăt soției odată ce voi ajunge la apartamentul nostru. Dar am fost prea ocupat și am uitat de ea. Cină, feluri de mâncare, hainele puse la mașina de spălat, punând-o pe fiica noastră în pat la culcare, iar ea, soția mea, căutându-şi ceva de treabă în camera de zi.
În fiecare noapte, era exact aceeași rutină.

A doua zi, m-am trezit lângă soția mea. Întotdeauna a trebuit să mă trezesc mai devreme decât o făceam înainte, din cauza noului job.
Așa că m-am pregătit liniștit pentru zi și am ieșit pe ușă.

La serviciu, actualizam ultimul raport de cheltuieli al companiei. Cele mai multe zile erau similare cu acestea. În principiu, mă plăteau să mă uit la un computer timp de nouă ore pe zi și să introduc câteva numere într-o foaie de calcul. Am terminat munca foarte repede, așa că am decis să plec mai devreme de la birou, de asemenea, era vineri și mulți oameni plecau mai devreme la sfârșitul săptămânii.

Pe drum, mă gândeam la ceea ce devenise viața mea. Am făcut asta de multe ori. Întotdeauna am visat să călătoresc când eram mai tânăr. Am vrut să conduc în toată țara sau măcar în Europa. Apoi am întâlnit-o pe Camelia. Nu mă înțelege greșit, am iubit-o pe Camelia. Adică, cred că încă o mai fac. Dar nu mai exista acea scânteie între noi. Când întâlnești pe cineva și intri într-o relație, indiferent dacă este vorba sau nu, de anumite planuri personale de viață, acestea trebuie să fie puse în așteptare. Și atunci această relație se transformă în căsătorie și apoi aveți un copil, după trebuie să vă înscrieți fiica într-o grădiniță, iar atunci trebuie să obțineți un loc de muncă mai bine plătit și să lucrați mai multe ore să puteți să vă întrețineți familia și etc.

Nu încerc să cerșesc milă pentru mine. Spun doar că nu mă mulțumesc cu viața mea. Nu m-aș fi referit la mine ca la o persoană fericită.

Când m-am dus acasă pe același drum pe care l-am făcut în fiecare zi la muncă și înapoi, m-am plimbat lângă același afiș pe care l-am văzut cu o zi înainte. Nu știu de ce, chiar nu știu, dar am decis să apelez numărul. M-am gândit că ar fi o glumă. Poate cineva v-a răspunde și v-a spune: "Te iubesc!" și alte încurajări, în celălalt capăt și apoi v-a închide. Sau poate este doar o linie telefonică pentru a solicita prostituate. Nu aveam idee la ce să mă aștept.

Am sunat. A sunat o singură dată înainte ca cineva să răspundă.

"Da", a spus o femeie.

"Uhmm, în legătură cu posterul tău, reclama ta, mă rog, chestia este ca m-ar interesa.

-"Oh, minunat, spuse ea calm, când vreți să o luați?"

"Să i-au ce?"

"Borcanul ...", a spus ea, ca și cum ar fi cel mai evident lucru din lume.

"Bineînțeles...da", am spus eu cu jumătate de gură confuz.
Am realizat că am plecat mai devreme fără să-i spun Cameliei, așa că aș putea merge să-l i-au acum.
"Ce este? Ce anume vinzi?

"Tocmai ți-am spus. Este fericire. Într-un borcan de sticlă. Ca și pe afiș. Fericirea se păstrează cel mai bine în borcane de sticlă. Sunt mai rezistente decât, să zicem, o pungă de plastic. "

"Um, bine. Ar trebui să ne întâlnim undeva?

"Desigur. Nu vreau să ajungi să fii cineva dubios, deci hai să ne întâlnim într-un loc public.

Locul public pe care ne-am hotărât să ne întâlnim a fost o parcare lângă un fast food la puțin peste o milă de mine.

Acum, nu credeam că voi cumpăra cu adevărat un borcan de fericire sau orice altceva. Am fost 99% sigur că v-a vinde droguri. Poate că heroină ar fi în borcan. Îmi amintesc că mă gândeam: Oh, nu, "fericirea" este probabil o poreclă pentru un drog, un dealer care are o afacere cu droguri. Și dacă e polițistă? Voi fi arestat? Dar ceva din interiorul meu mi-a spus să merg mai departe, așa că am făcut-o.

Ajuns la destinație i-am dat mesaj.

Eu: Sunt aici.

Ea: Bine. Voi fi acolo într-o secundă.

Eu: Ce conduci?

Ea: un Silver Camry.

Și după ce am văzut ultimul mesaj, am văzut mașina pe care mi-a descris-o.
A parcat-o nu prea departe de locul unde eram eu.
Am văzut că nu este altcineva în mașină, asta mi-a pus frica de răpire să se potolească și m-am calmat.
Ea a ieșit din mașină și aștepta pe trotuar, privind în jur până când ochii i-au întâlnit pe ai mei. I-am zâmbit puțin. Ea a răspuns pur și simplu fluturându-și mâna, făcând semn să vin la mașina ei, așa că am făcut-o.

Era tânără, poate la mijlocul vârstei de douăzeci de ani, cu un păr blond, de culoare aurie. Pielea ei era palidă și în contrast cu rochia neagră pe care o purta. Arăta ca Glinda, Vrajitoarea cea Bună din Vrăjitorul din Oz.

"Bună", spuse ea cu un salut.

"Da, da". Nu-i dădeam atenție cu adevărat, doream sa plec cât mai repede.

"Tu ai fost cel care a sunat în legătură cu borcanul, nu?"

"Da, eu sunt.

"Minunat". A luat ceva din mașină și se îndrepta spre mine din nou.

Mi-a înmânat un borcan de marmură de sticlă foarte mic. Nu ar fi putut fi mai înalt de doi centimetri înălțime. Înăuntru era lumină. Nu era un bec, doar lumină. Era ca și cum cineva a pus soarele acolo. Se observa chiar și în lumina zilei de după-amiaza. Arăta ca un soare mic, sau un mic univers care există în acest mic borcan cu pereți cristalini. L-am admirat. fără nici o încercare de a-mi ascunde surprinderea de pe față.

"Destul de tare, nu-i așa?"

"Ce-i asta?"

"Ați cerut asta, am tot repetat, răspunsul meu este același. Este fericire. Fericirea într-un borcan de sticlă. "

"Ce să fac cu ea?"

"Păstreaz-o", a spus ea pur și simplu, "dacă ai probleme, dă-mi un mesaj, dar înainte să pleci vreau să îți ofer altceva".
Zâmbea ea cu subînțeles.

M-a tras cu forța de mână până la mașina ei intrând înăuntru.

M-am trezit cu ea în poala mea, timp ce eu încercam să mă fac confortabil pe bancheta din spate.
Mă gândeam că tot ce s-a întâmplat până acum a fost o scamatorie, adevărata fericire era decât o partidă de sex.
Nu am refuzat-o, chiar dacă știam că urma să îmi înșel soția, nu am mai făcut sex de 4 luni, era greu să rezist tentației.

Mi-am așezat o mână pe obrazul ei, alunecând până la linia maxilarului ei.
Degetul meu a coborât în ​​jos atingând ușor buza de jos, lăsând un traseu umed, iar eu am tras-o să o gust. Gura s-a deschis și i-am tras ușor buza de jos, o senzație de euforie mi-a străbătut prin tot corpul.
M-am oprit o clipă, pentru o scurtă secundă și ne-am uitat unul la celălalt, apoi ne-am continuat sărutările. Era un șir de respirații umede și moi, două limbi într-un dans lent dar pasional, flamând, care se mișcau degustând fiecare părticică.
Mâinile mele se mișcau în jos pe gâtul ei, iar apoi alunecau încet peste umeri ca niște curenți electrici de plăcere.
Am luat o bretea de la rochia ei neagră și am tras-o în jos, am făcut la fel și cu cealaltă. Gurile noastre au devenit mai flămânde și suptul buzelor era mai rapid, pe măsură ce mâinile mele se mișcau până la șolduri. Am tras-o mai tare de corpul meu și mi-am simțit pieptul dezgolit lipit de pieptul ei moale.
Degetele mi-au coborât la chiloții de sub țesătura rochiei ei și i-am prins între degete când ne-am sărutat. Am început să-i trag repede în jos, de pe picioarele ei frumoase și fine, aruncându-i într-un colț.
Mi-am dat pantalonii jos în timp ce o priveam cu o poftă nebună.
Ea se întindea și gemea cerșind atenție.
Şi-a întins picioarele în jurul picioarelor mele iar eu mi-am ridicat piciorul în sus între picioarele ei, rochia ei se ridică puțin în timp ce stătea și începu să se frece de piciorul meu. Am simțit-o fierbinte și umedă împotriva piciorului meu. I-am sărutat lobii urechilor, gâtul și umerii ei, în timp ce spatele îi era arcuit. Mâinile mele se aflau deasupra ei, strângându-i fundul și ai ridica rochia. Mi-a atins bărbia cu ambele mâini și a început să mă sărute și să-mi sugă buzele și apoi să se oprească și să strige că mă dorește în ea.
Mi-a cuprins mâinile în jurul fundului și le-a ghidat spre boxerii mei, dând-ui jos.
I-am acoperit gura cu a mea și am simțit cum se așeza peste mine, umedă și fierbinte gemând cu putere, corpul ei a început să coboare și să urce peste penisul meu.
Ea a continuat cu mișcări rapide, până când lichidele noastre curgeau pe lungimea mea, buzele mele presate de ale ei în timp ce ne-am terminat amândoi. Asta a fost o sesiune minunată de sărutări și plăceri pe care nu le-am am experimentat de mult timp.

Când am văzut ce târziu s-a făcut mă grăbeam să plec.
"Deci asta a fost "fericirea" până la urmă? nu că mă plâng sau ceva, dar mă așteptam la ceva mai ieșit din comun." Am spus eu cu un zâmbet.

"I-a borcanul, mergi acasă și vei vedea."

Am ieșit din mașină, eram gata să plec, m-am oprit privind cum ea deja a pornit mașina.

"Așteaptă!", Am spus, "Credeam că vinzi asta? Cât face?"

"Nu-ți face griji, omule, spuse ea cu un zâmbet, vei plăti."

Ea și-a închis ușa și am ieșit de pe drum ea aruncandu-mi o privire diabolică , apoi a plecat.

Ce naiba s-a întâmplat? Ce-am luat? M-am uitat din nou la borcan, strălucirea lui era pur și simplu fascinantă. L-am pus în buzunar și i-am putut vedea strălucirea ușor prin pantalonii mei. Am început să merg acasă.

Ceea ce era doar o zi frumoasă, însorită, se transforma repede într-o ploaie cu nori negrii care înfășura cerul. Nu mă gândeam că va ploua azi, altfel aș fi călătorit cu autobuzul sau cu metroul pentru a ajunge acasă. Am alergat acasă încercând să nu fiu prea udat. În sfârșit, am găsit un adăpost odată ce am ajuns în clădirea mea.

Am mers până la ușa mea și am găsit că cheia mea nu mai era pe inelul meu de chei. La naiba, nu-mi vine să cred că le-am pierdut din nou, m-am gândit.

Am bătut la ușă și am spus cu o voce puțin tare: "Hei, scumpo sunt eu, nu știu ce s-a întâmplat cu cheia mea". Am auzit că ușa era deblocată din cealaltă parte.

Când ușa se deschise, am fost întâmpinat de un bărbat înalt, cu o barbă lungă, el a spus: "Cred că ai greșit ușa prietene."

"Oh!" Am spus, dezorientat, " îmi pare rău"

El a chicot și închisese ușa.

Numărul de apartament 33.

Știu că a fost apartamentul meu. Știu că a fost. Am fost în apartamentul 33 timp de cinci ani. Dar ăsta nu a fost apartamentul meu. Din ceea ce puteam vedea înăuntru, mobilierul era diferit, era vopsit altă culoare, era greșit. Simțeam de parcă mi-aș fi lovit capul sau am fost drogat. În acel moment, nimic nu avea sens.

Mi-am scos telefonul să o sun pe Camelia ca să mă liniștească și să-mi spună că totul e doar o glumă proastă. Dar contactul ei nu era în telefonul meu. De fapt, nimic nu era în telefonul meu. Nu aveam mesaje de la ea. Nu există apeluri anterioare. Fără poze. A fost ca și cum cineva a umblat la resetarea telefonului la setările din fabrică.
Fata asta mi-a umblat prin telefon când nu m-am uitat? Aș fi scris numărul Cameliei, dar nu îmi aminteam nici-o cifră. Îl cunoșteam înainte, dar nu și acum. Trebuia să mă întorc la birou, aveam toate contactele mele scrise pe computerul meu.

Din moment ce ploua încă, am urcat într-un autobuz care a oprit chiar în fața complexului de apartamente. Am mers în centrul orașului spre biroul meu, tot timpul uitându-mă la pantofii mei umezi, întrebându-mă ce naiba se întâmplă.

Aveam acces la clădirea unde lucram cu o cartelă cheie, astfel încât numai personalul autorizat să intre înăuntru. Întotdeauna îmi păstrez cardul de acces în portofel. Dar, surpriză, surpriză - nu era acolo. Am apăsat de buton la recepționistul dinăuntru care se ocupa cu cartelele angajaților în cazul în care cineva și-a pierdut cardul sau altceva.

*bzzz*

"Hei, probabil că mi-am pierdut cartela, Numărul meu de înregistrare si numele meu este ... "M-am oprit când am tras aer în piept".

O voce a venit prin vorbitor, "Da? care este numărul tău?

"Nu-mi amintesc, eu ..."

"E în regulă, spune-mi numele și departamentul complet".

"Finanțe. Sunt în finanțe. Numele meu complet este Teodor Lazăr.

"O secundă."

Aproximativ treizeci de secunde mai târziu, omul mi-a vorbit din nou.

"Nu avem un Teodor Lazăr care lucrează în clădirea asta. Aveți o întâlnire cu cineva?"

Am rămas surprins, aproape că m-am împiedicat. Tocmai am fost în clădirea aceasta acum două ore sau trei. Ce s-a întâmplat cu mine? M-am simțit ca și cum aș avea Alzheimer, dar am trecut prin fiecare etapă într-o singură zi. M-am uitat la mâinile mele, nesigur dacă aș fi în trupul potrivit. Simțeam că lumea din jurul meu se dezintegrează. Nu aveam control, doar stau în capul altcuiva, privindu-mi lumea prin ochii lor.

Dar atunci, am primit un mesaj. Am recunoscut numărul imediat, a fost fata aceea cu care am petrecut câteva momente intime. Cea care mi-a dat borcanul. Am uitat totul până când i-am văzut mesajul.

Ea: Hei. Cum stă treaba?

M-am uitat la telefonul meu, uluit. M-am supărat că era atât de nerăbdătoare în privința asta. Ea știa ce se întâmplă. Fă...



    Login