Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataE un decembrie timpuriu...
Autor : sergiuuh - 2012-10-18
Citita de 5414 ori - Nota 8.08 (25 voturi)
Imagineaza-ti..
E un decembrie timpuriu, esti la mine acasa..tocmai am luat pranzul iar tu trebuie sa pleci la lucru. Mergi pana la baie sa te aranjezi iar apoi mergi pana in fata ferestrei unde te opresti. Vin usor si te cuprind de la spate imbratisandu-te, strangandu-te langa mine. Te uiti la covorul alb de pe pamant si imi soptesti..” E atat de frumos…” Respiratia ta umeda ingheata pe geam.. Te strang mai tare si iti zic..”Te grabesti? ” Zambesti cu coltul gurii cand mainile curioase iti gasesc sanii mangaindu-i prin pulover. Iti arcuiesti spatele presand sfarcurile-ti tari de palmele mele. Poseta iti cade din mana iar mainile tale le cuprind pe ale mele si le apesi si mai tare pe sanii tai. Ma pierd in parul tau ce miroase a portocala..mirosul pielii tale ma excita…simt cum ma intaresc..tu te apleci mai tare miscandu-ti coapsele ca sa imi prinzi membrul ce se intareste intre fesele tale.. Imi soptesti ca imi simti caldura..
Mainile vorbesc pentru mine cand iti ciupesc sfarcurile usor prin pulover tachinandu-le pana se intaresc de tot..gura iti saruta partea din spate a gatului pana aproape de lobul urechii. Te invarti cu fata la mine iar buzele tale pun stapanire pe ale mele unindu-se..limba ta dulce ca mierea imi aluneca in gura jucandu-se cu a mea. Incep sa nu mai judec limpede corpul meu concentrandu-se doar asupra senzatiilor pe care mi le oferi…
Mainile imi aluneca pe burtica pana cand degetele ajung la bata fustei tale iar apoi pe coapse…palmele urca pe dedesubt dezgolindu-ti in acelasi timp si coapsele. Iti prind chiloteii in palma si icnesti cand ma simti. Ma desprind din sarutul lung si iti soptesc ca si eu iti simt caldura..te mangai si incepi sa te umezesti. Iti departezi picioarele putin..degetele imi aluneca de-a lungul bumbacului frecandu-ti labile prin chilotei..Pot sa iti miros aroma excitarii tale..mirosul ma drogheaza..un deget se misca pe centrul chilotilor si intra putin in tine. Gemi usor..
Imi scot degetele de sub fusta si fac un pas inapoi. Incepi sa protestezi dar eu deja sunt in genunchi..iti mangai picioarele de la glezna in sus ridicandu-ti iar fusta..excitarea ta se vede pe pata de umezeala de pe chiloteii tai ce se maresti vazand cu ochii. Ma aplec si iti prind clitorisul intre buze prin bumbac..iti lipesti cu mana fusta de abdomen si te lasi pe rama ferestrei. Iti trag chilotii la o parte…labiile iti sunt rosii si umflate iar clitorisul pandeste timid dintre ele. Pizda ti-e umeda si frumoasa..stecleste de la licoarea dulce. Imi bag fata intre picioare si iti ling usor labile savorand aroma si gustul tau de femeie..imi bag limba intre labii descoperindu-ti si mai tare clitul si insistand asupra lui. Imi raspunzi cu un geamat prelung si cu o miscare usoara vrand parca sa imi intri in gura iar si iar..iti i-au clitorisul intre buze si ma apas mai tare descoperindul mai tare acoperisul..il ling iar si iar, incet la inceput apoi din ce in ce mai tare..mai apasat..incep sa te sug lingand usor..iti simt mana in parul meu, strans ancorata cernadu-mi mai mult…te ling mai repede ajungand pana deasupra clitorisului.
Cu cealalta mana iti strang fesele iar degetul mare se joaca la intrarea pizdei tale pana se deschide si il bag pe tot..te lasi mai tare in jos pe mine ca si cum ai vrea sa intru cu totul in tine..imi retrag degetul si iti sug labiile in gura..iti simt fundul cum se incordeaza iar abdomenul si picioarele cum tremura incntrolabil. Imi strecor limba in tine si iti simt muschii cum se contracteaza in jurul limbii mele ca si cum ar incerca sa ma tina acolo - un prizonier de voie. Dintii mi se lipesc de clitul tau in timp ce ti-o trag cu limba…dar nu doar eu. Si coapsele tale vin in intampinarea ei iar degetele din parul meu nu ma lasa sa cartesc..vreau sa intru mai adanc..mai adanc..spasmele muschilor prevestesc inceperea orgasmului. Cand primul val te cuprinde imi apesi fata chiar si mai tare intre coapsele care ma strang ca o menghina. Muschii vaginului imi strang limba trangandu-ma mai adanc..in timp ce sucurile tale imi inunda fata si gura, explodez..climax declansat de energia ta..
Tremuratul se opreste usor-usor.Orgasmele noastre se indeparteaza iar ochii tai privesc dincolo de fata mea pe pata de pe blugii mei..Zambesti si chicotesti..: “Te-am facut sa iti dai drumul in pantaloni!” zambesc si dau din cap..
Fata imi e acoperita de licoarea ta iar chiloteii sunt leoarca..ii dau jos si iti ling iarasi pizda cautand fiecare picatura de nectar..mainile iti mangaie picioarele ferme si apoi fundul. Limba serpuieste printre labii dar nu mai gaseste ambrozie..mainile tale ma indeparteaza si ma las batut iar mainile imi cad pe o parte si alta a corpului.
“Totul e curat?” ma intrebi. Dau din cap.
Te ridici de pe marginea ferestrei dand drumul la fusta. “Ai ratat un loc” “
“Unde?”
Te intorci, iti bagi mana pe sub fusta si o ridici la spate.Picioare de dansatoare..coapse ferme, gambe de catifea.. fese frumos bombate..toate sulptate extraordinat in carne..imi sunt dezvaluite. Te apleci si labiile se desfac ca o floare..”Acolo, in centru” Ma apropii si iti ling pizda iarasi pana la perineu..”Mai sus” Limba imi urca vesela printre fese si ma opresc chiar inainte de gaurica ta..iti despart fesele cu mainile si iti ling gaura..o inconjor tachinandu-te si savurand gustul acrisor. Incet imi trec varful limbii pe deasupra ei; iti apesi fundul mai tare in fata mea ca raspuns. Iti desfac mai tare fesele si iti sug gaura umezind-o cu gura. Cu fiecare atingere te simt incordandu-te anticipand presiunea. Imi centrez limba pe gaura incretita si apas usor inauntru. Rezisti momentan dar apoi sfincterul se relaxeaza si varful limbii intra. Apoi apas iarasi si intra mai usor; incurajat imi maresc ritmul . Acum te fut cu limba din ce in ce mai adanc..intra si iese fara rezistenta. Gemi si te apleci mai tare iar limba intra mai adanc unde e prinsa de muschii tai. Stau asa si savurez momentul pana se relaxeaza iar. Incepi o miscare dute-vino, ghidandu-ma. Mana mea iti mangaie iar clitorisul iar gustul tau ma face sa grabesc ritmul dar icnind imi spui “nu!-prea repede! ” O i-au mai usor si intru mai lin, ritmic in tine..”Mmm..da..asa..” ma sincornizez mana jucandu-se cu clitorisul tau “Acolo..usor..mai adanc” ma pierd in senzatii iar si ma iei prin surpr...



    Login