Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciatadorinte implinite(2)
Autor : annab - 2011-11-18
Citita de 2641 ori - Nota 7.62 (29 voturi)

In masina deja se incalzise, fapt care m-a determinat sa imi dau haina jos si sa ma fac mai comoda, cubarindu-ma precum o pisicuta in masina aruncandu-mi din cand in cand cate o ocheada la simpaticul meu coleg de drum.... Robert era foarte zambitor si neputandu-se sa se abtina ma intreaba:
- Spune-mi...baby... ce te-a determinat sa ma scoti din viata ta in tot acest timp? Tu nu observi ca te simt chiar si cand nu esti a mea, cand nu esti langa mine?
Am incercat sa-i indrug cateva minciuni nevinovate si vazand ca evit raspunsul a ras isteric si mi-a spus ca nu mai conteaza de data asta nu mai scap...

Inca epuizata din pricina multitudinilor de sentimente si traire am picat intr-un somn adanc,am dormit aproape tot drumul,fiind trezita intr-un final de Robert cu un sarut:
-Hai pisicuta aristocrata, am ajuns, sper ca te-ai odihnit ceva pentru ca te vreu in forma sa imi torci si mie la ureche!

M-am imbracat inca buimaca de somn si cobor din masina...in fata mea o priveliste de vis,eram in creierii muntilor, cufundati intr-un strat pufos de zapada si o cabana micuta ,primitoare la prima vedere, era superb doar noi doi si muntii...am intrat in cabana, prima camera , o camera de zi foarte primitoare, decorata cu niste culori calde, o canapea imensa iar din soba se auzeau cum trozneau lemenele arse de foc.
-Cand ai planuit toate astea? intreb eu mirata
-Aceasta este cabana unde vin eu la vanatoare, aici imi gasesc linistea cand o caut!
Uitasem ca e un vanator inrait,il uram pentru asta!


-Mda ....mormai eu incruntata!
-Stai linistita!Pe tine te adulmec si te impusc cu pistolul din dotarte!
-Pusca, vrei sa spui,il corectez eu imbujorata
Zambeste strengareste si multumit si ma invita sa imi prezinte dormitorul, o camera imensa, un tapet crem cu imprimeu grena, un pat imens si foarte primitor si punctul forte un semineu imens.
-Fa-te comoda te rog!
Era foarte cald in camera asa ca renunt la geaca, si la colantii de pe mine raman doar in pulover si in sosete.
-Placuta imagine! imi transmite Robert hotarat
Se apropie de mine si ma trage cu forta inspre el, ochii ii sclipeau diabolic si cu un sarut ma face sa ma deschid ca o floare in bratele lui.mainile mele se plimbau necontrolat pe corpul lui incercand cu disperare sa-l scap de hainele acelea mult prea multe pentru mine , chiar daca era cald in camera vroiam sa-i simt caldura pielii, mirosul care ma inebunea, era o combinatie de tabac si parfum tare, in cele din urma am ajuns la slitul pantalonilor care statea sa plesneasca datorita unflaturii din ce in ce mai proeminente.
-Sa-l eliberam, imi spun in gand.
Ma las usor in genunchi si ii deschid slitul si mandretea iese afara , ii cuprind capul rosu de excitare cu buzele umezite de dorinta, vroiam sa simt cum pulseaza intre buzele mele dornice de organul lui , cu mainile ii mangai outele tari, limba mea jucausa se plimba cu miscari de dute-vino pe penisul lui intarit si foarte excitat, ii simt un tremur al picioarelor, deci ii placea, atunci deschid larg gura si il primesc pe tot, la inceput ma inec si o lacrima imi fuge pe obraz, dar insist simt cum organul acela pe care il adoram imi aluneca pe gat usor, ma obisnuisem cu dimensiunea deja,asa ca maresc ritmul, incearca sa ma opreasca pentru ca nu mai avea controlul, dar nu il las, vreau sa il gust,sa-i simt fiecare picatura, in nebunia aia il simt cum isi infige necontrolat mainile in parul meu si cu un geamat puternic se elibereaza, sucul lui se scurge ca un rau in gurita mea, un gust dulceag imi inunda papilele gustative, imi mai plimb de cateva ori buzele pe penisul lui pana simt ca organismul lui s-a linistit si zambesc satisfacuta. Ma ridica imi da plovarul jos si constat cu uimire ca minunea nu s-a molesit e la fel de tare, ma intoarce cu spatele si si-o plimba pe fundul meu ....hm...imi place!!Ma apleaca pe pat si o limba jucausa se hoaca intre crapatura picioare...



    Login