Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

domnul Victor - partea 1
Autor : jegossul - 2015-08-29
Citita de 6918 ori - Nota 4.16 (142 voturi)
Aceasta este cea dintai dintr-un lung sir de povestiri adunate in viitorul meu roman GAY-in-Romania
-----------------------------------------------------------------------
Era intr-o duminica seara. in camera mirosea a cartofi fierti. Alin, asezat la masa din bucatarie, strapungea cate un cartof cu dintii ascutiti ai furculitei si-l ridica in lumina, sa-l vada mai bine. Lama lucioasa a cutitului bont, cu maner din corn de taur, aluneca pe suprafata cartofului desprinzand pielita subtire, maronie.
Cojile se strangeau gramada in cratita de tuci.
Numara in soapta, cate doi pentru fiecare persoana, ii taie rondele pe un fund de lemn si ii rostogoli pe platoul oval.
Un praf de sare presara deasupra, cu trei degete. Din cana albastra de portelan smaltuit, indeparta cu varful cutitului coaja de smantana aurie, pufoasa si turna suvoi gros peste cartofii aburinzi. Aroma patrunjelului tocat desavarsi opera culinara a lui Alin.
Amelia inchise caietul de desen, stranse creioanele colorate si le aseza in cutia lor.
Rodica impacheta materialul pepit la care lucrase toata dupa-amiaza, o privi pe fetita si se apropie de ea cu un zambet cald:
- Acum ca se raceste mancarea! Dupa ce mancam probezi rochia!
- Haideti la masa! Cina este gata! anunta Alin solemn, asezand patru farfurioare si patru tacamuri pe fata alba de masa, brodata cu garoafe in carouri ajurate.
Domnul Victor sterse cu un servet uzat sticla prafuita de un litru pe care o adusese mai devreme din pivnita, o prinse intre picioare si desfacu sfoara ce strangea carpa si celofanul. Scoase dopul, un pocnet usor, un sunet ca cel de la o sticla de sampanie. Berea aurie se revarsa in pahare, umpland bucataria cu aroma de malt si hamei.
Alin se uita in jurul sau fericit, toti erau fericiti, multumiti. Mai ales de cand se angajase la domnul Victor.
Isi aducea aminte cu groaza insa cum cu doar cateva luni in urma era un om al strazii, dependent de alti boschetari si de aurolacul lor.
Isi gasise un protector in domnul Victor, profesor de sport la renumitul liceu din Capitala, tata al celor doua fetite, un barbat puternic si cu brate musculoase.
Domnul Victor il gasise pe Alin in urma cu 4 luni, in plina iarna, cand nametii ingropau masinile si cand gerul ardea chipul oricarui aventurier pe strazile cenusii ale Capitalei. Alin era deshidratat, malnutrit si intr-o stare la limita mortii din cauza hipotermiei, atunci cand domnul Victor il descoperi in cladirea abandonata de langa statia de autobuz.
Acum, in aceasta minunata duminica, Alin avea ocazia sa se bucure de fericire la maxim. Din putinii sai bani adunati din ajutorul social ii cumparase fetei domnului Victor, printesei Rodica, asa cum o alinta el, o superba rochita.
In cateva zeci de minute il regasim pe Alin cum strangea vasele de pe masa, in acelasi timp privind spre sufragerie unde Rodica isi proba rochita.
In timp ce apa la chiuveta curgea, Alin se pregati sa spele farfuriile si tacamurile. In spatele sau simti o prezenta. Era domnul Victor, imbujorat, probabil de la cele cateva pahare de bere si de la vinul cel rosu adus de amicii sai cu o seara inainte.
Usor tresarind, Alin suspina:
-Ah, domnu Victor, m-ati speriat un pic.
-Vroiam sa iti multumesc pentru Rodica. Esti un om minunat Alin, ma bucur enorm sa te am in casa. Pana sa apari tu casa era destul de trista mai ales dupa ce Marina m-a parasit.
Alin isi aducea aminte cum domnul Victor ii povestise ca sotia il parasise si divortase de el in urma unui scandal de homosexualitate aparut in mass-media la locul de munca al lui Victor, acesta fiind acuzat de mai multi elevi ca ii pipaia pe penis.
-Va multumesc domnu Victor! Vreau si eu ca si dumneavoastra armonie si iubire in casa. - ii raspunse Alin.
Cum spala el vasele in chiuveta, simti bratele musculoase ale lui Victor cum il cuprind si cum degetele ii coboara spre slitul sau.
Rusinat, excitat, Alin isi dadu seama ca ii place si isi lasa capul pe spate si buzele sale se intalnira cu ale lui Victor.
Un sarut prelung, limbile lor se intalnira si se incolacira una pe alta, rasuflarea lor deveni una singura.
Usor, Victor se desprinse din imbratisare si sarutare si ii sopti lui Alin:
-Te astept in dormitorul meu, te doresc Alin, lasa vasele astea, hai sa nu vada fetele, acum!
Alin opri apa, isi arunca sortul pe scaun si il urma ca un catel pe domnul Victor, parca vrajit.
In drum spre dormitor arunca o privire spre sufragerie, fetele se jucau Piticot.
Ajuns in dormitor, Alin il vazu pe Victor cum inchuie usa camerei cu cheia.
-Hai Aline, dezbraca-te acum! porunci Victor vizibil excitat
In cateva secunde toate hainele lui Alin erau pe jos, unele peste altele, lasandu-l pe Victor sa admire corpul de adolescent al lui Alin.
Cu o pofta animalica, Victor se arunca in genunchi in fata lui Alin si ii cuprinse pula lui Alin in buzele sale moi cu multa grija si tandrete, inghitind delicat glandul ingrosat si rozaliu, bulbucat acum de atata excitare. Apoi a inceput sa il linga impingand cu limba preputul cat mai jos privind de aproape minunatul si stralucitorul gland al lui Alin. Victor si-a continuat linsul de-a lungul pulii, in sus si in jos, centimetru cu centimetru, iar la baza a intalnit coaiele mici dar ferme, nude si lucioase ca doua prune grase de vara. Coplesit de dorinta, Victor a luat pe rand fiecare pruna si a supt-o cu sete minute in sir dorind parca sa le goleasca in felul acesta de sperma care fremata nerabdatoare in ele.
-Acum e randul tau Aline, treci si suge-ma si tu!
Victor i-a cuprins capul carliontat si cu tandrete i-a dirijat gura spre varful pulii. Alin a priceput repede si a inghitit de indata toata pula, care nu era de loc mica, fiind vorba de o pula musculoasa ca si posesorul ei, intrand adanc in gatlejul lui Alin. Apoi a inceput o miscare de dute-vino, insotita la varful pulii de un supt apasat si puternic, care il facea pe Victor sa simta curenti pana in crestet.
Alin intre timp isi freca pula cu viteza si nu trecu mult si ejacula pe covor. Victor cand a vazut ii scoase pula din gura si ii spuse:
- Draga Alin, vrei sa ma slobozesc in gura sau ti-o ejaculez pe fata?
- Nu vreau in gura, dar imi place sa te slobozesti peste fata mea, se poate?
Victor, lua cu degetul de pe preputul lui Alin sperma ce ii ramasese, stoarse pula cu degetele lui puternice de tot ce mai ramasese pe canal, isi duse mana la gura si o linse de toata sperma lui Alin, acest lucru facand-ul sa se excite mai tare. Ii baga din nou violent ditamai pula in gat la Alin si prinzandu-l de cap, de par, incepu sa-l futa vartos in gat.
In cateva minute de pompat energic din fund Victor a ajuns la maxim si scotandu-si repede pula din gatlejul lui Alin s-a golit in mai multe jeturi, lungi, fierbinti, de slobozul smantanos pe fata acestuia, care statea fericit cu gura cascata si cu limba in afara sa capteze picaturile datatoare de viata ale lui Victor. Apoi Alin plin de recunostiinta si–a intins sperma galbuie si consistenta pe fata si pe piept multumindu-i lui Victor ca l-a facut in sfarsit fericit dupa atatea zile lungi si chinuitoare de asteptare.
-Stai locului, ca tragem o tigara, mai bem niste vin si urmeaza sa te fut. De mult tanjeam la curul tau Aline, mie mereu mi-au placut baietii asa ca tine, insa tu esti super special!
-Eu am mai avut cateva aventuri cand eram copil al strazii, cu cativa belgieni la un hotel, insa atunci o faceam pe bani nu de placere asa cum fac acum cu dumneavoastra! Chiar imi place, aveti o pula foarte meseriasa, coaie tari si puternice.
Alin si Victor s-au asezat pe marginea patului, Victor scotand de sub pat sticla de vin Merlot.
Dupa o pauza de o sticla de Merlot si 2-3 tigari, Victor a rupt tacerea:
-Hai Aline, treci si suge-mi pula sa-si revina.
Alin se lasa in genunchi la margine patului si se apuca sa suga vartos la pula semi-erecta a lui Victor. Nu dura mult si Victor avea din nou pula tare ca betonul.
-Intoarce-te Alin, stai cu fundu in sus catre mine!-porunci Victor
Incepu sa il mangaie pe fese, sa ii sarute fesele, coborand usor, cu sarutari fierbinti catre rozeta curului, unde insista cateva zeci de limbi bune si umede. Dupa care trecu la pregatit terenul. Usor, usor, degetele pricepute ale lui Vic...



    Login