Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Doar noi💕
Autor : deeaBca200 - 2021-08-13
Citita de 4920 ori - Nota 5.11 (18 voturi)
Vreau să îi simt corpul tremurând de plăcere sub al meu. Piele pe piele. Să-i simt pulsul, respirația grea și zgomotele ușoare care se mai aud din când în când în timp ce își încordează picioarele și le mișcă într-un dans al plăcerii.
Eu sunt vinovată. Pentru tot. Pentru plăcerea ce îi invadează fiecare părticică a corpului. Și îmi place al naibii de mult.
Mișcările de sus-jos și acele cercuri pe care le fac în pulă ne fac pe amândoi să urlăm de plăcere. Ador când mărești ritmul și te duci mai adânc, în cât să o simt pe toată, eu fiind deasupra.
Eu, genul mai romantic, dar care nu ar refuza o palmă peste funduleț sau să mă lași fără aer pentru câteva secunde pentru că ți-ai înfipt degetele în gâtul meu în timp ce mă fuți ceva mai sălbatic. Tu, genul de persoană care nu ar refuza o muie care să te facă să îți dai drumul sau să mă legi de mâini în cât să mă imobilizezi sau să mă forțezi să privesc cum pula îmi intră în pizdă cu o viteză atât de mare în cât îmi vine să mă urc pe pereți de plăcere (Ador asta).
Joi seară. O noapte liniștită, dar spiritele aveau să se încingă rapid😏
Te găsesc în dormitor jucându-te pe telefon. Îmi iau prosopul și mă duc tiptil în baie. Umplu cada cu spumă și las capul pe spate încercând să mă relaxez. Dintr-o dată simt cum ceva mă pătrunde. Degetele alea pricepute cărora sigur le-aș da un premiu dacă aș putea 🤤. Zâmbesc când îți simt și buzele fierbinți cum îmi sărută fruntea iar corpul meu se relaxează total, anticipând ceea ce va urma.
Încep să gem atât de tare iar cu o mână mă plimb pe abdomenul tău, în jos, pentru a o freca cât mai repede. O ating și începe jocul. Mișcări sus-jos, din ce în ce mai rapizi iar apoi înlocuiesc mâna cu buzele ce îți îmbrățișează capul pulii cu o căldură greu de imaginat.
Ador să o sug în timp ce tu mă faci să abea pot ține ochii deschiși, nu cumva să îi dau peste cap, de la prea multă plăcere.
Nu mai suport jocul ăsta, și te trag peste mine în cadă. Te sărut dulce și apăsat pe buze iar apoi cumva rolurile se schimbă, pentru că eu ajung deasupra.
Perfect. Nu mai rezist, sunt extrem de udă, așa că vreau să mă bag cât mai repede în pulă dar nu mă lași. Mă săruți pe gât, apoi pe buze, mă îmbrățișezi și începi să o freci de pizda ...



    Login