Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciatadoar ea
Autor : duduloi - 2020-07-06
Citita de 3931 ori - Nota 7.71 (14 voturi)
Este sfarsit de iunie,
Zilele de vara incep sa apara usor, usor iar mirosul de vacanță se așterne in casa noastră.
Ultima perioadă lipsita de atingeri, dragoste, pasiune au dus la o tensiune muta cu explozii frecvente.
Dar totul avea sa se schimbe astfel aceasta vacanta sa devina ce mai frumoasa si pasionala dintre toate.
Totul incepe intr.o vineri, dupa ce ne cazam iesim la piscina si ii privesc trupul pe care chiar daca il vad zilnic de aproape 5 ani, acum acea ceva special si arata fantastic. Pare ca emana senzualitatea si vedeam liniștea femeii de care sunt îndrăgostit. Am erectie continua iar asta nu ramane fara raspun din partea ei. De la atingeri "nevinovate ", la mângâiere timidă pana la rasfat cu buzele. Credeam ca doar se joaca cu mine. Insa deveneau din ce in ce mai dese, iar in jurul ei simteam cum horonii o iau usor usor razna. Seara ne punem pe terasa camerei cu in pahar de vin si ne relaxam ascuktand muzica ce se auzea de la terasa hotelului. Zambim si ne bucuram de moment si simt atingerea piciorului ei care se joaca cu mine iar erectia mea apare instant, lucru care se vede prin pantalonul mulat. Zambeste si nu ramane nepăsătoare asa ca gusta din ea...ii simt privirea tematoare sa nu ne vada cineva si excitarea ca ar putea sa fie vazut. Ne plac jocurile astea si reprezinta un afrodisiac pentru amandoi. Terminam înainte de finalizare zambind, si păstrând totul pentru urmatoarea zi.

A doua zi dimineata m-am trezit urmarind fiecare miscare a ei. E divina. Divina de langa mine.
Ma trezesc si plec sa iau cafeaua si ne bucuram de terasa, de mirosul de mare, de liniste, de zambetul ei. Erectia mea parca nu se mai oprește, si la fel si atingerea ei accidentala.
O sa fie o zi interesanta, imi spun asa ca ne pregatim sa mergem la plaja unde marea ne imbratiseaza cu tot trupul ei.
Ne simțim bine si ne bucuram unul de celalalt chiar daca suntem cu copilul asta nu ne opreste sa flirtam unul cu celalalt.
Ne întoarcem in camera si ne facem dus...la iesirea ei din dus o vede iar sculata si cu o privire amenințătoare se uita in ochii mei si se apleaca cu buzele spre ea.. o gusta si usor usor incepe sa o suga. Tremur tot si simt ca înnebunesc de placere. Profita de faptul ca cel mic e pe balcon si ma lasa sa intru "o data". Si inca o data si se transformă in sex. Frica ca o doare dispare usor usor si se bucura de placerea penetrarii mele. Nu mult dar nu conteaza. O vad zâmbind iar eu tremur prin fiecare por. Dupa masa ii scriu : "Tocmai ce mi-am imaginat ca cel mic dormea si tu te-ai imbracat cu sandalele cu toc...doar cu ele.
Inghit in sec!!!"
Nu dureaza mult si o vad ca se ridica din pat si merge spre dulap. Ia ceva din punga si dispare la baie. Reapare dupa cateva clipe iar eu raman mut. E incredibil de sexi. Asa cum imi imaginam , de fapt mai mult. Se uita la mine si cu un ton poruncitor ma cheama la ea. Am simtit ca visez. Se apleaca usor in fata oglinzii si ma pune sa o fut. Ma uit la ea, la trupul ei si mi se scoala, tare, mult, groasa asa cum ii place ei. Ii umezesc buzele si intru timid, dar dornic si pofticios. Mi.e putin teama sa nu o doara si sa stric momentul. E asa calda, umeda si pofticioasa incat ii simt fiecare muschi pe pula mea cum se incordeaza. La un moment dat se apleaca si pune mainile pe podea moment in care raman uimit de tot, de cat de buna e sotia mea si cat de norocos sunt sa o am. Doar pt mine. O privesc in oglinda in timp ce o fut, si o strang tare de șolduri. Este incredibil de sexi si toata imaginea ma excita, ea geme usor. Mi se daruieste total si imi ofera posibilitatea sa o gust. Sa simt gustul ei puternic, sa musc buzele carnoase, insa pofta mea consuma momentul.
O zi sublimă care ma va face sa dorm cu gandul la ea si sa ma trezesc cu noaptea in cap si mintea la ea.
Merg sa vad răsăritul si sa realizez cat sunt de bucuros si fericit alaturi de ea. Cat sunt de norocos ca pot sa visez iar visele sa devina realitate.
O iubesc, ma iubeste si asta se vede mai mult decat oricand.
Dupa plaja, dupa ce adoarme cel mic, si stateam îmbrățișati, incepem sa ne sarutam sa ne atingem, sa o mângâi iar degetele mele ajung pe...



    Login