Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Doamna mea matura
Autor : xads69 - 2015-06-30
Citita de 15165 ori - Nota 6.20 (41 voturi)

Salutare, m-am tot gandit sa împărtăsesc sau nu ceea ce mi sa intamplat in urma cu cativa ani. Totul sa intamplat acum vreo 3 ani, eu un tanar de 25 ani cu o relatie stabilă de cativa ani care ulterior sa transformat intr-o căsnicie, Ea o doamna căsătorită de 46 ani.
Totul a inceput intr-o dupa amiaza plictisitoare, eram acasa singurel. Cunosteam un site de chat am zis hai sa mai intru sa vedem ce mai este nou pe acolo, dupa cateva minute am intrat in vorba cu Elena, am continuat o discutie plăcută pe parcursul a cateva ore , discutii decente despre tot felul de subiecte. Intr-un sfarsit a venit timpul sa ne luam la revedere rămânând ca a doua zi sa ne reîntâlnim pe chat. Am continuat discutiile pe chat timp de o saptamana fara sa ne vedem sau macar sa avem habar cum arătam.  Intr-o zi mi-am facut curaj si i-am cerut id de mes, nu a ezitat si mi la oferit indata. Am continuat discutia pe mes, Ea mi-a trimis cateva poze eu i-am oferit webcam, era o tipa foarte simpatica, miniona pe care nu o trada varsta , nu am crezut ca are 46 de ani, ii dădeam undeva la 30 si .
Trecuse 2 saptamani de discutii normale, deja eram nerabdatori sa vb, asa am inceput sa ne deschidem reciproc si fata de viata noastra de familie , am aflat ca are o căsnicie frumoasa doar ca in materie de viata sexuala relatia era la pamant, nu mai făcuse dragoste de peste 4 ani cu sotul ei din cauza ipotentei lui. Incercase de cateva ori sa isi gaseasca un amant dar in afara unor discutii nu avuse curajul sa meargă mai departe. Cand am auzit asta am zis ca trebuie sa o ajut neaparat. Am inceput discutii din ce in ce mai aprinse legate de sex asa am aflat ca trecuse 46 de primaveri peste doamna mea si Ea nu se bucurase de un sex oral, când am citit asta nu mi-a venit sa cred , am ramas masca, blocat. Am intrebato in ce consta preludiul in relatia ei spunandu-mi ca consta doar in saruturi pana in zona maxima a buricului niciodata coborand mai jos. Atunci am trecut si mai tare la atac , i-am povestit ce fac eu cu partenera mea ii placea, ar fi dorit si Ea dar nu avea curajul sa incerce. 
Am continuat discutia pe mes dar si la telefon aproape 6 luni pana i-am cerut sa ne vedem . Ea era din curtea de arges eu bucuresti. Dupa lungi insistente am stabilit sa ne vedem la Pitesti, i-am spus partenerei ca eu o sa am mai multa treaba la birou decat de obicei si o sa ajung mai tarziu acasa, m-am invoit de la serv si intr-o dimineata am pornit catre pitesti, aveam o stare de neliniste, un tremurat si o dorinta aprigă de a o saruta si strange in brate.
Ne-am intalnit intr-un final si am ramas blocat de felul in care arata. O tipa de aproape  1.65, 50 si ceva de kg brunetă, era imbrabata intr-o pereche de blugi mulati pe funduletul ei obraznic si o camasa alba,  nu isi trada deloc varsta. Am mers si am savurat o cafea am discutat ne-am plimbat, sarutat ce mai o doream cu fiecare celula. 
Simteam ca si Ea mă doreste asa ca i-am propus sa mergem la hotel dar mi-a spus ca inca nu se simte pregatita . Trecuse cateva ore petrecute in compania ei si Ea trebuia sa plece acasa. 
I-am propus ca o conduc pana acasa, a acceptat. Ne-am îndreptat spre statia de maxi taxi eu in spatele ei ca nu cumva sa fie vreun cunoscut de al ei, sa urcat in masina eu in urma ei si am cerut permisiunea doamnei daca pot sa stau langa ea. Drumul a durat cred ca vreo 45 de minute ne purtam ca 2 straini dar totusi cunoscuti.
Am ajuns mergeam în spatele ei si o admiram aveam in cap tot felul de scenarii, am ajuns aproape de blocul ei si mia oferit o cafea, am acceptat indata a intrat prima in bloc eu in spatele ei precum un catel.
 Mi-a oferit cafeaua promisa, mie gândul numai la cafea nu imi statea am inceput sa o sarut Ea imi răspundea pe masura, i-am desfăcut usor nasturi de la cămasa unde am dat peste 2 sani micuti si foarte moi, am inceput sa ii masez usor simteam ca este foarte infierbantata asa ca am ridicato cu fundul pe blatul de la bucatarie, i-am dat cămasa jos si am inceput sa o sarut am coborât usor spre sani avea niste sani minunati care asteptau sa fie sarutati si dezmierdati. I-am sărutat si am inceput sa ii sug usor sfarcurile din când în când muscand usor, ma reintorceam din nou catre buzele ei. Eram deja infiebantati am ridicat o si am apropiato de corpul meu , in timp de o sarutam am coborat cu mainile catre fesele ei, am desfacut usor capsa de la blugi fara graba, o mana a intrat usor pe fese pe sub blugi avea o piele foarte fina, manuta jucausa sa intors usor catre pasarica eu peste perechea de tanga de matase albi, atunci am dat peste o pasarica extrem de umeda, i-am dat usor intr-o parte si am descoperit ca era epilata total, un degetel sa îndreptat glont spre clitorisul ei umed, ne sarutam si eu masam usor clitorisul, gemea de placere, atunci am incercat sa introduc degeteleul buclucas in gaura extrem de umedă dar m-a respins mi-a spus sa ma opresc, am ramas stupefiat nu imi venea sa cred ca am ajuns atat de departe dar fara nici o finalizare. 
M-am retras, si-a inchis blugi ramanad in sani goi, aveam o erectie groaznică ma dureau ouăle ingrozitor de tare, mi-am aprins o tigara si am inceput sa imi savurez cafeaua extrem de mahnit, a observat ca m-am suparat a venit catre mine sa asezat in poala mea si a inceput sa ma sarute cu patima isi cere scuze pt iesirea de mai devreme , bineinteles scuzele nici nu mai conta, ne sarutam ca doi nebuni, mâinile au coborat din nou catre blugii ei, i-am desfăcut am impinso usor in spate si din nou o mana a patruns in ei dar de data asta 2 degetele sau indreptat direct catre gaura ei extrem de umeda, gemea, se misca usor astfel incat degetele sa intre cat mai adanc, ii placea la nebunie dar pozitia maini mele nu era deloc buna as fi vrut sa o scot dar nu am putut rezista tentatiei de a o lasa pe doamna sa se bucure de primul ei orgasm. 
Ne-am ridicat usor m-a luat de mana si ma dus in dormitor, am intorso cu spatele la mine am inceput sa ii sărut spatele, am coborat usor pe sira spinari am inceput sa trag usor de blugi in jos in timp ce ii sarutam fesele, rămăsese doar in perechea de tanga, am intorso usor cu fata spre mine am sarutato si am asezato usor pe marginea patului, i-am spus ca acum va avea parte de ceea ce nu a avut si nu a trait niciodata in viata ei, nu a spus nimic, am inceput sa o sărut manuta pe juca la pasarica ei umeda, am coborât usor pe gat, burta, buric i-am sarutat pulpele, gambele usor am urcat de la gambe spre pararica mult dorita.
Am tras usor chilotei intr-o parte si am inc...



    Login