Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataDe ziua femeii – inspirat din picturile lui Michael Garmash
Autor : casiana - 2013-03-08
Citita de 10708 ori - Nota 8.10 (52 voturi)
M-a trezit cantecul cintezei care a ajuns captiva in leganarea perdelelor. O pandeam pe ea apoi sanul dezvelit al femeii de langa mine, care a scapat din stransoarea cearsafului si acum stralucea fara nicio inhibitie. Pana cand pasarea plangea pentru libertate, sanul descoperit cu un boboc trandafiriu in varf, isi canta inocenta.

Am asezat un carton nou pe sevalet si m-am apucat de desenat in graba mare. Femeia s-a trezit, si-a intors spatele catre mine, intinzandu-si bratele de somnolenta apoi apucandu-se sa-si adune intr-un coc pletele imprastiate.
-Cat poate fi de dragalasa aceasta cinteza nevinovata! – a exclamat ea, urmarind vietatea dezorientata.
-Cat poate fi de frumoasa aceasta femeie, ridicandu-se de pe pat cu gratie, dezvelindu-si trupul care parea transparent in lumina diminetii, spuneam in gandul meu in timp ce desenam febril pe hartie trupul ei zvelt cu miscari gingase. Apucasem deja sa redau grafic umerii ei fragili, gatul catifelat, bratele lungi, intinse după firele de par rebele. Am surprins, de asemenea, subtiirea corpului intr-un mijloc imbietor dar si expansiunea rotunda a soldurilor. Am reusit sa creionez fundul fara bronz, care concura cu albetea cearsafului mototolit. Eram tocmai preocupat de redarea flexiunii coapselor pline, cand femeia, parca topita in mierea razelor solare, patrunse in camera de zi, ii canta si ea cintezei, apropiindu-se tiptil de faldurile perdelelor de brocat.

Pana ea se indeletnicea cu eliberarea pasarii, eu ii surprindeam cu foamea pictorului inspirat, formele atragatoare ale picioarelor nude. Dupa ce a eliberat cinteza pe geamul deschis catre primavara, s-a intors brusc, expunandu-mi doar in fuga cei doi sani crescuti si grei care saltau in ritmul miscarii, apoi a disparut in spatele meu, incolacita de gatul meu cu niste brate ca si crengile proaspat inverzite, analizand grafica facuta de mine.

N-a scos niciun cuvant doar isi plimba degetele senzuale pe pieptul meu indesat, apoi cu varful limbii incerca gustul inde-alungul sirei spinarii, atingand in mine corzi sensibile, oprindu-ma in desavarsirea sanilor din desen. Mi-am inchis ochii sa-mi imaginez zbaterea pasarii din geam si s-o compar cu miscarile ei haotice, sa constientizez ca cinteza lupta pentru eliberare iar eu pentru incatusarea unei imbratisari de martie.

Varfurile degetelor coborau tot mai jos ca pe un violoncel, spre sunetele tot mai grave, pana cand m-a atins pe abdomen, unde-si incolacea distrata firele de par cret si aspru in jurul degetelor subtiri. Creionul lipit de mana mea inca visa la trupul adormit in noapte, cu un san dezvelit obraznic de intimitatea asternuturilor, bobocul fraged in coacerea trandafirului, apoi coapsele ei coapte si degetele inconjurand buzduganul meu iesit afara din chiloti.

Eram un tablou reusit in plina dimineata de primavara. In timp ce-mi susotea ceva foarte enigmatic la ureche despre o mica cinteza si-mi rodea cu muscaturi mici si controlate cartilajul urechii, m-a scapat cu iscusinta de lenjeria de corp, scotand la iveala, in lumina plina a dim...



    Login