Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

De ce?! (el)
Autor : Anais19 - 2011-06-11
Citita de 3181 ori - Nota 7.44 (41 voturi)
Si cand ma gandesc ca totul a inceput dintr-un joc, un pariu pus cu mine insumi ca am sa o cuceresc, ca am sa o fac a mea. Imi placea, imi placuse din prima zi cand pasise in firma. Poate un pic prea timida pentru gustul meu, cel putin asta a fost prima impresia. Ne-am intalnit in fata liftului, nestiind ca urma sa coboare la acelasi etaj cu mine, ca urma sa fim colegi. Am privit surprins cum coboara odata cu mine, usor tematoare. Si in timp ce eu salutam secretara, ea a ramas la receptie, asteptand sa fie preluata de fata de la resurse umane. In ziua aceea nu i-am mai acordat atentie. Am reintalnit-o la plecare, in fata aceluiasi lift. Mi-a zambit politicos si mi-a zis “La revedere!”. Apoi au trecut zilele, saptamanile si eu nu am mai bagat-o in seama, nu-mi atragea atentia prea mult, pana intr-o zi cand am descoperit uimit ca trebuia sa lucrez cu ea la un proiect. La inceput m-a iritat extrem…uram ideea de a lucra in echipa. Nu-mi placea sa trebuiasca sa verific, sa pun cap la cap informatiile si munca altuia. Dar am descoperit cu placere ca avea un talent uimitor de a-mi citi gandurile si de a intui de ce informatii aveam nevoie. In clipele acelea mi-a trezit interesul.
Iar daca la inceput mi s-a parut banala, descopeream acum o femeie incredibila, care ma uimea, care ma intriga. Asa mi-am propus sa o cuceresc, crezand ca ii voi descoperi misterul. Si mi-a picat in plasa mai repede decat credeam. Eram chiar un pic dezamagit de usurinta cu care acceptase invitatia mea. Ma asteptam sa incerce sa joace un pic de teatru inainte, sa refuze, sa se codeasca, sa se prefaca ocupata....asa cum faceau toate inainte de a accepta. Dar ea nu, a acceptat direct, ca si cum ar fi fost cel mai natural lucru.
Si totusi, in seara cu pricina, mi-am dat seama ca asteptam cu nerabdare sa o vad. Am iesit intr-un bar si dupa cateva pahare de vin o ascultam vrajit cum vorbeste.
Ce imi facuse? Nu stiam, nu-mi dadeam seama. Am plecat intr-un tarziu, am condus-o acasa si parca nu-mi venea sa ma despart de ea. M-am aplecat sa o sarut pe obraz si buzele noastre s-au intalnit. Ametiti de vin si eu si ea, ne-am lasat purtati de val. Mai mult ea, decat eu, pentru ca eu stiam concret ce vreau de la ea. Si eram pe cale sa obtin inca de la prima incercare. Dar in clipele acelea nu am stat sa ma gandesc la asta.
Am urcat grabiti scarile pana la ea. Am intrat la fel de grabiti, sarutandu-ne in continuu. In clipa aceea as fi vrut sa smulg hainele de pe ea. Am tras grabit de fermoarul rochiei si am eliberat-o din rochia care ma impiedica s-o ating. Am ramas pironit pe loc cand am vazut-o cum se rusineaza. Mi se parea incredibil. Eram fascinat de pielea ei fina, de parfumul pe care-l simteam venind dinspre ea. I-am desfacut incet sutienul negru si l-am inlaturat, indepartand in acelasi timp si mainile cu care-si acoperise sanii. Ma privea uimita si parca tematoarea. A tresarit usor cand degetele mele i-au atins sfarcurile si le-am vazut cum se intaresc imediat sub atingerea mea. M-am aplecat spre sanii aceia rotunzi, nu foarte mari, dar asa de frumosi, si i-am sarutat. Am simtit-o cum se infioara, iar eu am simtit erectia dureroasa in pantaloni. I-am luat mana si i-am pus-o direct acolo, vroiam sa ma atinga, sa-l elibereze din pantaloni. Dar m-a privit iarasi uimita, de parca ar fi fost prima oara cand atingea un penis.
Ne-am indreptat spre dormitor, in timp ce eu incercam sa scap de hainele mele. Am intins-o pe pat si am continuat sa-i sarut sanii. Am coborat apoi spre ultima bucatica de piele acoperita inca de material textil. Am indepartat incet chilotii negrii si am vazut-o din nou cum se rusineaza. Se inrosise toata si ma privea uimita. Am continuat sa o sarut, in timp ce ii desfaceam usor picioarele. Un geamat puternic i-a scapat cand am atins cu limba clitorisul excitat. Am continuat miscarea si am privit-o cum traia uimita ceea ce simtea. Am urcat cu sarutarile inapoi, pana i-am atins din nou buzele. M-am insinuat incet intre picioarele ei, nerabdator sa o vad cum este. A suspinat cand m-a simtit in ea. Era incredibil de stramta. Cum numai intalnisem pana atunci. Ma simteam extraordinar in ea. Am patruns incet, centimetru cu centimetru, nestiind cat de adanc pot sa patrund. Si, spre surpinderea mea de data asta, am penetrat-o mai adanc decat ma asteptam. Dar mai incredibil decat modul cum ma simteam in ea, era felul mirat pe care-l avea de a trai momentul. Ai fi zis ca e prima oara cand se culca cu un barbat…si totusi nu era virgina. Gemea din ce in ce mai puternic. Si am simtit-o cum juiseaza, uluita de senzatia incredibila pe care i-o dadea orgasmul si al ei, dar si al meu.
Dar seara era departe de a se fi incheiat. Cele cateva pahare de vin ne-au facut sa nu dormim pana tarziu in noapte.
Dimineata m-am trezit buimac, usor ametit si nerecunoscand camera. I-am simtit capul pe pieptul meu si miscarile mele bruste aproape au trezit-o. Abia atunci mi-am dat seama unde sunt si mi-am amintit de ceea ce se intamplase cu o seara in urma. Am zambit satisfacut. Fusese intr-adevar o noapte de pomina. Si lucru ciudat pentru mine imi doream sa se repete. Ma uitam la ea cat de linistit dormea langa mine. Parea un copil. O dorinta ciudata, de a o strange in brate, m-a cuprins. Weekend-ul acela l-am petrecut la ea. Mai mult goi si mai tot timpul facand dragoste. Simteam ca nu ma mai satur de ea. Am plecat duminica seara spre apartamentul meu. Si parca imi parea rau ca trebuie sa plec. Ce era sentimentul acesta straniu care punea stapanire pe mine?
Am ajuns acasa si in timp ce ma barbieream ma priveam multumit in oglinda. Poate ca picase cam repede, dar fusese tare bine. Memorabila, mi-am spus atunci cu cinism.
Luni dimineata, cand m-am trezit, eram iarasi eu. Acelasi eu solitar, care nu avea nevoie de nimeni langa el. La serviciu am ignorat-o total cand s-a apropiat de mine. Era cea mai sigura metoda de a scapa de eventuale complicatii. In final imi atinsesem scopul. Ce nevoie mai aveam sa ma port frumos cu ea? S-a indepartat uimita cand a vazut ca nu o bag in seama. L-a pranz i-am refuzat invitatia la masa, si am plecat in schimb cu o alta colega. I-am vazut atunci privire...



    Login