Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

De ce?! (ea)
Autor : Anais19 - 2011-06-15
Citita de 4057 ori - Nota 7.50 (42 voturi)
Vineri dimineata. Am deschis ochii cu greu. Nasul infundat si o tuse seaca m-au sacait toata noaptea. De abia apucasem sa dorm cateva ore. Dar era déjà dimineata, ora 8. O noua zi, singura, fara el. Nu primisem nici o explicatie, ci doar: “Stii, pentru mine totul a fost un joc.” Atat. Nu primisem nici macar dreptul la replica, nici macar privilegiul de a-i spune verde in fata ce cred despre el. Ah…si chiar imi placea. Imi placea enorm…asa cum nu credeam ca imi va placea vreodata cineva. Si de fapt, el nu vrusese decat sex. Ar fi putut totusi sa-mi spuna….Ok, poate nu direct. Dar atunci, de ce in week-endul pe care-l petrecusem impreuna se purtase cu mine ca si cum as fi fost iubirea vietii lui. Aveam o gramada de intrebari si nu avea cine sa-mi raspunda la ele, pentru ca el ma ignora complet. Ce nesimtit! Iar ca supliciul sa fie complet, trebuia sa-l vad in fiecare zi la munca.
- Opt!!!!!!!!!! Iar o sa intarzii la serviciu.
Dau sa ma ridic din pat, dar nu pot. Imi fusese rau si joi, dar parca nu chiar asa. Ma tratasem cu miere si lamaie, dar se pare nu avusesera prea mare efect. Si chiar nu aveam cum sa lipsesc, nu cand aveam un proiect super important de terminat. Dar imi era imposibil sa plec de acasa. Am sunat la serviciu sa anunt ca voi lipsi. Iar doctorul de familie avea program abia dupa-masa. Trebuia sa astept cel putin pana dupa ora 14. M-am ghemuit la loc in pat si am adormit. M-am trezit pe la vreo 12. Cat m-am mai invartit prin casa, am mancat, m-am imbracat, se facuse déjà ora 14.
“Bun….Hai la doctor acum!”.
M-am infofolit bine si am plecat. M-am inarmat cu mult rabdare. Stiam ca era de asteptat. Puteam sa fiu pe moarte ca tot nu as fi fost bagata in seama inaintea pensionarilor veniti sa-si ia reteta. Si in gandurile mele reveneau aceleasi intrebari si o stare de neliniste provocata de amintirea clipelor placute. Fusese asa de bine…de ce trebuia sa se termine asa de brusc?
Pe la ora 16 imi vine si mie randul. “In sfarsit!”
Un sfert de ora mai tarziu ieseam din cabinet cu concediu medical pe o saptamana si reteta de medicamente compensate pentru pneumonie. Si eu care crezusem ca era doar o raceala mai puternica.
“Asta chiar e o premiera…compensate” mi-am zis indreptandu-ma spre farmacie.
Pe la ora 17 eram acasa. Am inghitit repede prima pastila si dupa ce m-am dezbracat m-am bagat in pat sa ma incalzesc. Mi se facuse iarasi somn. Dar daca adormeam la ora aia noaptea insemna sa stau sa numar oi pe tavan. Am facut un efort si mi-am cautat ceva sa ma tina ocupata. Am deschis calculatorul cu gandul sa ma joc. Dupa vreo ora eram déjà plictisita si parca mai obosita ca niciodata.
“Fie ce o fi, eu ma bag in pat.” mi-am zis eu indreptandu-ma spre dormitor. Dar n-am mai ajuns in camera pentru ca cineva batea la usa. Obosita si usor enervata de aceasta persoana inoportuna am deschis usa. Si in fata mea era el. Am simtit din clipa cand am pus mana pe clanta ca nu trebuia sa deschid. Dar acum era prea tarziu si nici macar nu aveam forta sa-i trantesc usa in nas.
- Unde ai fost? a intrebat autoritar.
- Poftim?....Ce vrei?... Ce cauti aici? am spus eu obosita indreptandu-ma spre bucatarie.
- Am venit sa vad ce faci.
- De parca ti-ar pasa, am spus eu incet ca pentru mine.
L-am urmarit cu coada ochiului cum se descalta si isi pune geaca in cuier. A venit dupa mine si a cercetat atent punga de medicamente pe care o achizitionasem de la farmacie. Mai mult ambalaje decat pastile in sine, dar suficiente cat pentru o saptamana de tratament, plus ceaiul de tei pe care-l cumparasem. Am pus ibricul pe aragaz, cu gandul sa-mi fac un ceai. A venit langa mine si si-a apropiat mainile de flacara de la aragaz ca sa se incalzeasca.
- De ce nu mi-ai spus?
- Ce?
- Ca iti este rau…Trebuia sa ma suni si sa-mi spui.
- De ce sa-ti spun? Suntem doar colegi de serviciu….De ce sa te bat la cap cu problemele mele?
Am aruncat doua pliculete de ceai in apa care tocmai incepea sa fiarba. Am stins aragazul si am acoperit ibricul cu o farfurioara, iar apoi mi-am indreptat atentia spre medicamentele care zaceau in punga. Incercam sa-mi fac de lucru ca sa nu-l privesc in ochi, ca sa nu vada cat ma tulbura prezenta lui. Si fiecare gest al meu era incredibil de lung si de meticulos.
In tot acest timp am simtit privirea lui atintita asupra mea, urmarindu-mi fiecare miscare. Il simteam ca vrea sa spuna ceva. M-am intors brusc spre el si l-am intrebat direct:
- De ce ai venit? Ce vrei de la mine?
- Eu…
Vocea ii tremura.
- Ce vrei? Spune clar. Crezi ca mi-e usor sa te vad aici? Crezi ca mi-e usor sa accept ca intre noi nu mai e nimic?....Doar pentru ca tu ai decis asa, fara sa-mi dai o sansa, fara sa ma intrebi si pe mine….Ce credeai…ca o sa accept asa usor sa fim doar colegi, ca nu o sa sufar, ca nu o sa plang, ca nu o sa zic nimic, ca o sa ma bucur de decizia ta? … Ca am sa te las in pace, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, fara sa spun ceva, fara sa incerc sa-ti aduc aminte de ce am trait impreuna? Ce credeai? Ca e asa usor sa-mi distrugi linistea si apoi sa te porti ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat?
Eram din ce in ce mai nervoasa. La ce venise? Sa rasuceasca cutitul in rana? La ce…
- Ce vrei?...Ce mai vrei? am izbucnit nervoasa. De fapt nu stiu de ce te intreb, nici nu ma intereseaza. Poti sa pleci.
- Da’ mai taci odata! a spus insfacandu-ma de mijloc si sarutandu-ma apasat.
L-am impins nervoasa. S-a apropiat iarasi de mine si m-a luat din nou in brate, mai strans.
- Da-mi drumul, ma doare!
- Iarta-ma! a spus dintr-o data, dand drumul la stransoare. Imi pare rau…. Eu…Am crezut ca pot trai fara tine….am crezut ca nu am nevoie de tine ca sa fiu fericit… am crezut ca nu te iubesc.
L-am simtit apropriindu-se mai mult de mine, tragandu-ma spre el. Eram inca prea uimita ca sa spun ceva. Cat de bine era asa, in bratele lui. Si toata furia si suferinta mea au disparut ca prin farmec.
- Iarta-ma, iubirea mea.
Buzele noastre s-au regasit intr-un sarut fierbinte, coplesitor. Un sarut ce m-a facut sa-mi aduc aminte de ceea ce simtisem alaturi de el. Bratele lui m-au strans si mai puternic, intr-o imbratisare plina de dor. Mainile i-au patruns obraznic pe sub pijamaua mea si eu am suspinat incet cand degetele lui mi-au atins sanii.
Si dintr-o data l-am simtit cum ma ridica in brate si ma duce pe sus spre dormitor. Iar eu am cedat. M-am topit in bratele lui, sub sarutarile si atingerile lui. Corpul meu tanjea dupa mangaierile lui, eu tanjeam dupa el. Muream de dorinta de a face dragoste cu el, de a-l simti in mine, de a fi a lui.
I-am dat tricoul jos, apoi i-am desfacut cu infrigurare blugii si l-am tras cu putere spre mine, dandu-i de inteles ca il vreau. Cateva secunde mai tarziu eram amandoi in varful patului. Buzele lui ma innebuneau, limba i se misca in jurul sfarcurilor, excitandu-ma din ce in ce mai mult. N-a trebuit sa astept mult si l-am simtit penetrandu-ma. Cat de dor imi fusese de placerea pe care o simteam in acele momente. Am inceput sa gem din ce in ce mai tare. Limba lui a continuat sa se joace cu sfarcurile mele. Ma innebunea sa-l vad cum imi suge sfarcurile, senzatia era incredibila, ma excita intr-o maniera teribila. Si apoi dintr-o data s-a oprit, a iesit din mine si a coborat cu limba acolo. Dar eu nu aveam chef de sex oral, eu il vroiam in mine, cat mai adanc. L-am impins pe spate si m-am urcat peste el. Si am inceput sa ma misc incet, prelungind fiecare moment de placere. Eram in al noualea ...



    Login