Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Dansul vietii ep6
Autor : StillDope - 2009-11-08
Citita de 3571 ori - Nota 7.36 (42 voturi)
M-am reintors la petrecere. Puteam sta singur cateva clipe. Linistit. Lumea parea ca se distreaza de minune. Numai zambete si voie buna. Prin multime se plimbau cateva domnisoare cu masti pe fete ce inmanau galante pahare cu sampanie. Nu le observasem pana atunci.Pareau din alta lume. Eram intrigat de prezenta lor nestiind daca sunt reale sau rodul imaginatiei mele. Bausem prea putin ca mintea mea sa delireze atat de departe. Prin multime am observat-o pe Clara. M-am apropiat de ea.
-Buna.
-Buna, imi spuse ea mirata. Sper ca iti place petrecera noastra. Te rog, spune-mi daca te nemultumeste ceva ?
-Nu , totul e perfect. Vroiam sa va intreb ce e cu fetele mascate.
-Aaa…A fost ideea mea. Ca si cei care servesc sa se poata imbraca de gala i-am obligat sa poarte masti. Stii, urasc costumele de chelner. Mi se par asa ieftine si nu ar fi dat bine la petrecerea asta.
-Va inteleg perfect , spun eu pe un ton aprobator si ma retrag cu pasi mici.
Devenisem captivat de privirile celor ce se ascundeau in spatele acelor masti urmarindu-i cu privirea prin intreaga sala. Parca aruncasera o vraja asupra mea eu fiind incapabil sa ii scap. Capul incepu sa ma doara brusc , privirea mi se incetosa. Se intampla ceva foarte ciudat cu mine . Simteam cum cad intr-un abis. Am urcat in graba niste scari ce dadeau intru-un balcon . Am luat cateva guri bune de aer si parca mi-am mai revenit .Se lasase deja noapte iar in fata mea se vedea imaginea dezolanta a orasului. Cineva mi se adresa cu o voce placuta:
-Va simtiti bine domnule?
Am intors capul ca se descopar una dintre femeile mascate ce imparteau sampanie. O masca venetiana neagra ii acoperea fruntea , ochii si nasul. Parea un pic speriata.
-Sunt bine , vroiam sa iau doar o gura de aer….
-Ma scuzati ca v-am deranjat atunci si incerca sa plece.
-Nu e nici o problema.
Din politete se opri o secunda pe loc ascultandu-ma. Strangea in brate un platou gol.
Mi-am intors privrea din nou spre oras. Ma asteptam sa ii aud pasii cum dispar in vacarmul petreceri de jos. Dar asta nu s-a intamplat. Nu intelegeam de ce nu pleaca. Poate considera ca nu am terminat de discutat cu ea.Imi era indiferent .
-Urasc orasul asta , spun eu rupand tacerea.
Aud zgomatul tocurilor ei pe marmura balconului cum se apropie de mine.
-De ce il urasti asa de tare? ma intreaba ea asezandu-si o mana pe balustrada din fier forjat.
-Pentru ca e ca o ruina care sta sa cada si nimeni nu constientizeaza asta.
-Da, dar orice ruina are un trecut, o istorie. Nu o poti abandona asa oricum.
Raspunsul ei m-a surprins. Nu am privit nici o data asa lucrurile.
-E ruina noastra , intr-un fel ciudat ii apartinem . Noi am adus-o in situatia asta ,acum e responsabilitatea noastra, adauga ea.
Avea dreptate , era responsabilitatea noastra. Mi-am intors privirea spre ea. Parea serioasa .Trecuta de 30 de ani ,bruneta cu parul prins la spate, buze mici si ten alb ce contrasta cu masca de pe fata. A intors capul spre mine privindu-ma calma prin masca ei.
Nu parea deranjata de faptul ca o studiez. Purta o rochie neagra ce se prindea dupa gat lasandu-i spatele gol. Prezenta ei emana senzualitate si mister. Parea constienta ca arata bine si nu se sfia sa arate asta.
Durerile au revenit si mai cumplite. M-am prins cu ambele maini de balustrada in incercarea de a nu cadea din picioare. Corpul incepuse sa imi tremure tot. Partenera mea de conversatie s-a repezit sa ma ajute scapand platoul pe marmura, producand un sunet infernal.
-Va simtiti bine, va rog sa va asezati jos, imi spune ea speriata.
-Nu am nimic….vin si trec durerile astea….nu dureaza mult.
Ma prinde in brate si ma indruma spre scari.
-Poate ar fi bine daca v-ati intinde un pic. Sunt camere de oaspeti la etaj.
-Bine….
Urc cu dificultate scarile sprijinindu-ma de perete. Deschide usa unei camere si ma intinde in pat. Imi pierd cunostinta.
Ma trezesc usor amortit. Privesc in camera si o vad pe femeia cu masca.
-Ce s-a intamplat?
-Ati lesinat. Luati pastilele aste , o sa va simtit mai bine si imi da trei pilule si un pahar cu apa.
Le inghit fara sa pun intrebari si golesc paharul.
-Cat am fost inconstient?
-Cateva minute. Acum cum va simtit ? Vreti sa chem o salvare.
-Ma simt bine , un pic amortit doar.
Se aseaza pe marginea patului lanaga mine . Ma priveste ingrijorata. Imi stange mana incet.
-Va multumesc pentru ca m-ati ajutat si ma ridic spre ea.
-Nu va ridicati inca sa nu vi se …..Prea tarziu. E prea tarziu pentru cuvinte acum. O sarut usor pe buze. Nu intelege ce se intampla
-Sunteti confuz dupa lesin, nu judecati limpe…..O sarut din nou de data asta mai apasat, buzele noastre stand unite pentru cateva clipe bune.
Ne despartim din nou. Ii pun degetul pe buze in sem sa taca. Zambeste. Ma strange in brate in timp ce gura mea ii coboara pe pielea fina a gatului . Ma zgarie pe ceafa in timp ce ma musca usor de gat. Ne sarutam pentru a treia oara lasand limbiile noastre libere de aceasta data. Buzele noastre sunt prinse intr-un joc animalic din care ies cu greu.
Ne oprim pentru cateva secunde. Ii admir trasaturile fetei, mi se pare foarte frumoasa,
Vreau sa ii dau masca jos dar ea ma opreste.
-As prefera sa nu imi dau masca jos , imi spune aproape rusinata.
Zambesc intelegator si o sarut din nou . Mainile ii mangaie sanii prin materialu rochiei , coboara pe spatele gol oprindu-se pe fundul ei ferm.
Imi da sacoul jos aruncandu-l pe covor. Desface grabita nasturii camasii, in tot acest timp nedespartindu-se de gura mea. Incepe sa ma sarute pe pierpt , abdomen ajungand la margine pantalonilor. Mana ei imi mangaie organul erect. Se descotorseste rapid de pantalonii si chilotii mei incepand sa imi frece harnica pula . Ii saruta timid varful.
Ma excita si mai mult gestul ei . Se ridica din pat si se intoarce cu spatele la mine .
Cu o miscare isi desface rochia ce ii cade la picioare. Ii pot admira in voie picioarele subtirii , fesele perfecte acoperite un pic de o pereche de chiloteii negrii si spatele usor arcuit. Se intoarce spre mine acoperindu-si sanii cu palmele . Lumina din camera lasa umbre ciudate pe piele ei in timp ce se apropie de mine. Gratioasa , seducatoare , misterioasa. Cu doi pasi inainte de a ajunge langa pat se opreste. Cu un gest elegant isi trage usor chiloteii de pe ea lasand sa se vada un pubis proaspat ras.
Ma asez pe marginea patului si o prind in brate . Isi aseaza palmele pe umerii mei. Ridic privirea spre ea . Imi surade . Incep sa o sarut apasat coborand de la buric in jos. Incepe sa geama usor gandindu-se probabil la ce va urma. Scapa din bratele mele si se arunca in pat. Isi departeaza picioarele zambindu-mi pervers. Imi face semn cu degetul sa ma apropii.
Pare scoasa dintr-un nud de Modigliani stand astfel intinsa pe pat. Gura mea ii saruta pasarica fierbinte . Degetele isi fac loc printre labiile ei in ...



    Login