Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

dansul iubirii
Autor : snake - 2009-05-21
Citita de 2522 ori - Nota 7.47 (15 voturi)
este o scena despre " prima oara" din viata unui cuplu...xD

Era o noapte rece de iarna. Beam ciocolata calda, stand pe covorul moale si uitandu-ne la un film pe care il mai vazusem, o comedie de sarbatori. Radeam in hohote la o faza foarte amuzanta, cand el se uita amuzat la mine si-mi spune:
- Hei, Ela, ai o creanga in par!
Mi-o indeparteaza cu grija. Se uita la mine intr-un mod ciudat.
- Ce e? am spus.
Dar si eu simteam ceva ciudat, ce nu mai simtisem pana atunci. Era ca si cand in mine s-ar fi aflat un vulcan activ, ce ma incalzea toata pe dinauntru. Un vulcan ce fierbea cu putere. Si eram sigura ca nu era de la ciocolata calda, sau de la focul de semineu langa care stateam, si in niciun caz din cauza hainelor calduroase pe care le purtam. Motivul nu era ceva din exterior, eram eu. Toata acea caldura, toata acea sete de iubire se aflau in sufletul meu ce mi se parea atat de usor in acele momente…Zbura spre culmi nebanuite, sus de tot, si toate astea fiindca simteam privirea arzatoare a lui Vlad. Vazandu-i expresia din ochi, mi-am dat seama ca si el se simte la fel ca si mine. Niciodata nu se mai uitase asa la mine, parca dezbracandu-ma din priviri.
- Nu ti se pare ca s-a facut atat de cald? am spus eu.
Mi-am dat jos bluza groasa pe care o purtam, ramanand intr-un tricou subtire. Vlad nu era imbracat gros, asa ca mine.
Am inchis televizorul. Cine sa mai fie atent la film? Stateam si ne uitam unul la altul, fara sa spunem nimic, fara sa vorbim. Doar nu ne mai saturam sa ne privim, parca voiam ca prin acele priviri sa trecem de barierele trupului, sa citim cumva ce se intampla in sufletul nostru. Sa intelegem cumva ceva ce nu poate fi inteles. Privirea lui era ca o flacara ce ma topea incet. Ii admiram trasaturile armonioase, fata ce ii era luminata de flacarile focului jucaus din semineu, ochii de un verde inchis, nasul, buzele, si stiam ca el este marea iubire a vietii mele. Dar poate ca atunci nu ma gandeam la asta. Simplul fapt ca era acolo, atat de aproape de mine, era de ajuns pentru mine. Nu ma mai gandeam la nimic. Nimic nu mai avea importanta, numai acele clipe.
S-a apropiat de mine si mai mult. Era atat de aproape…Ne-am sarutat, stand lipiti unul de altul, ca si cand nu am vrea sa ne mai despartim vreodata. Singura lumina din incapere era cea imprastiata de flacarile focului jucaus, flacari ce parca ieseau chiar din inima noastra. Din inima noastra plina de iubire. Iubire ce nu mai avea loc in noi. Trebuia sa iasa cumva. Iar noi incercam prin acel sarut pasional sa scoatem la suprafata toate sentimentele de neinteles ce se aflau in sufletul nostru.
Ne-am oprit din acel sarut ce parca avusese alt gust decat de obicei, si ne-am indepartat putin. Focul din noi nu se potolise deloc, din contra, devenise si mai viu, spre deosebire de focul din semineu ce ardea tot mai potolit. Ne priveam, si stiam atunci ca amandoi ne dorim mai mult.
Focul din semineu s-a stins, iar noi am ramas in intuneric. Dar privirile noastre luminau totul in jur, atat de puternice erau…Ar fi ars orice, ar fi transformat o ciuperca intr-un trandafir. Acel intuneric era prietenul nostru. S-a apropiat din nou de mine, si a inceput sa ma sarute incet pe gat, in timp ce cu mana lui puternica ma mangaia usor pe sani. Indrazneata, i-am dat tricoul jos si am inceput sa-l mangai pe pieptul tare, pe abdomenul lucrat, fara teama. Voiam doar sa-i descopar fiecare parte a corpului. Era asa de bine…Ii simteam saruturile pline de pasiune, palma ce imi framanta sanii, dorinta, iubirea…Pe el. Era ca si cand as fi baut un pahar de vin pe nerasuflate, poate chiar mai bine. Ca un drog, ma facea sa ma simt extrem de bine. Ca un drog, aveam nevoie de mai mult. Imi plimbam palma pe abdomenul lui, si apoi am inceput sa-l gadil. Chicotea nestapanit.
- Ela, inceteaza!
- Hm…Nu! am zis eu.
Luandu-ma pe nepregatite, m-a apucat de ambele maini, m-a intins pe covor si a inceput sa ma gadile pe talpi. Radeam din suflet.
- Termina cu asta!
- Asa meriti!
Brusc, s-a indepartat de mine, ca si cand tocmai facuse ceva interzis. Ma obisnuisem cu teama asta a lui de apropiere, de a se abandona in placerea momentului. M-am cuibarit in bratele lui.
- Ela, poate ca ar fi mai bine sa…
- Vlad, de ce faci asta? De ce ti-e teama sa-ti asculti inima, sa uiti pentru o clipa de ceea ce e corect si sa faci ceea ce simti?
- Pentru ca niciodata nu am mai avut astfel de dorinte…Adica, ma puteam stapani. Dar acum…Si…Mi-e frica de faptul ca te-as putea rani.
- Stii ca nu pot fi ranita asa de usor! Vlad, ce te opreste? Sunt chiar aici, langa tine, imi doresc asta si eu…De ce ti-e frica?
Am vazut, pentru o clipa, cum ochii i se lumineaza din cauza a ceva straniu, si nu a fost de ajuns decat o privire ca sa ma faca sa tremur. Dar era o senzatie placuta. A inceput sa ma sarute mai salbatic ca niciodata, ca si cand acela ar fi fost ultimul nostru sarut, ca si cand dupa asta m-ar fi pierdut. Isi presa buzele cu furie de ale mele, tot ce puteam face era sa ii raspund la sarut, sa imi misc buzele si limba in acelasi ritm cu el. Se juca cu cateva suvite din parul meu, strangandu-le in palma lui. La final, parca nevrand sa se desprinda de mine, a ramas cu buzele lipite de ale mele. Ii simteam pierciengul destul de rece peste buzele mele si asta ma facea sa tremur si mai tare de placere. Ma epuizase printr-un singur sarut. Niciodata nu ma mai sarutase atat de…pasional, de intim, niciodata nu se apropiase atat de mult de mine. Mi-am bagat limba in gura lui, si ne-am sarutat iar la fel de pasional, fara sa ne mai desprindem buzele din acea inclestare. La final, i-am soptit la ureche:
- M-as putea obisnui cu asta!
- Si eu…Mi-a raspuns el.
L-am muscat usor de lobul urechii. Apoi, mirata si eu de indrazneala mea, m-am aplecat putin si mi-am lipit buzele de pieptul lui. Voiam sa-l fac sa-mi simta dorintele, iubirea…Sa vada cat de tare il iubesc. Sa il doara iubirea mea. Mi-am infipt dintii in carnea lui. A oftat de placere si m-a strans putin mai tare de par. Am inceput apoi sa ii ling un sfarc, in timp ce el isi bagase mana pe sub tricoul meu si isi plimba degetele pe abdomenul meu. Neputand sa ma abtin, l-am muscat destul de tare, zgaraiindu-l pe piept cu unghiile. Voiam sa nu mai existe nicio bariera intre noi, sa ii simt carnea in mainile mele, taria lui peste moliciunea mea, sa il gust, mi-era…foame de el. Nu mi-era teama de nimic in acele momente. Mangaindu-mi pielea, a soptit:
- Inseamna ca pot face si eu asta…
- Incearca!
Ma saruta pe gat, tragand incet tricoul tot mai sus, vrand parca sa ma innebuneasca. Mi-am ridicat mainile, iar el a putut sa ma dezbrace de tricou. L-a aruncat prin camera. M-a privit cu dragoste. Buzele lui nu se mai saturau sa simta gustul pielii mele. Tremuram de placere. Mi-a deschis sutienul la fel de incet, in timp ce eu ma intrebam: “ Cum de un om poate suporta atata placere?” Si-a infipt dintii in gatul meu si m-a muscat usor, in timp ce sutienul meu aterizase undeva langa tricou. Si-a coborat incet buzele si a inceput apoi sa imi linga un san. Nu cunostea nicio retinere: limba lui se invartea peste sfarc, buzele lui presau carnea sensibila la atingeri si la senzatia de placere accentuata de pierciengul lui. Imi plimbam mana pe spatele lui, peste umerii si bratele ferme, ma bucuram de fermitatea pielii lui tari…Era ca o statuie care prinsese viata: la fel de frumos, de tare, de rece, de tacut. Dar ceva in el ardea, si eu simteam asta. Acel foc ma facea sa fierb de placere. Incercam sa ma abtin, sa fiu tacuta, la fel ca el, si din cauza asta placerea era si mai mare. Am oftat stins atunci cand el s-a indepartat de mine. Nu il puteam suporta in acele momente decat lipit de mine, orice distanta dintre noi devenise ceva imposibil de suportat. Intelegand asta, m-a intins pe covorul moale si s-a asezat peste mine. Ne sarutam incet, iar eu nu ma mai saturam sa ii simt pielea tare si rece in mainile mele calde. Era piele peste piele, carne peste carne, piept lucrat, tare, peste rotunjimi moi, feminine, virilitate peste feminitate….El peste mine.
Eu ma topisem toata, eram uimita de unde gasise el energia sa se ridice si sa ma ia in bratele lui. Ma ghemuisem in bratele sale ce ar fi facut pana si un zeu grec sa paleasca de invidie. A deschis nerabdator usa dormitorului. A facut greseala sa ma lase sa stau pe picioarele mele. Eram ametita, desi nu bausem nimic. Nu ma puteam tine pe picioare, m-am trantit pe pat. El s-a asezat langa mine si a inceput iar sa ma tortureze, facandu-ma sa ma simt prea bine. Limba lui imi mangaia pielea de pe gat, sanii, abdomenul…Intunericul din jurul nostru ne apropia si mai mult. As fi vrut sa strig: Opreste-te din asta, fa-ma a ta, acum! Dar nu aveam energie pentru asta. M-a intins iar pe pat si s-a asezat langa mine. Mainile lui coborau incet pe corpul meu, de la gat la piept, apoi la abdomen…Cand au ajuns in dreptul buricului, am inghetat pentru o clipa. El mi-a soptit:
- Dana, daca nu vrei asta, doar spune-mi si am sa ma opresc!
- Te rog sa nu te opresti tocmai acum!
Ma epuizase sa spun atatea cuvinte, unul dupa altul. Cris mi-a deschis, fara sa se grabeasca, fermoarul de la pantaloni, si apoi m-a dezbracat de ei. In camera era destul de frig, dar cine sa simta asta?
Acum era altfel, ceva mult mai intim, sa-l simt stand atat de aproape de mine. A inceput sa ma mangaie pe picior. Inchisesem ochii. Degetele lui urcau tot mai sus, iar eu fierbeam pe dinauntru. Pana la urma, nu a mai putut amana asta, iar mana lui s-a oprit intre picioarele mele. Ma saruta incet, in timp ce isi plimba degetele in sus si in jos prin chilotii mei. Era atat de bine, si nu voiam sa se opreasca, dar i-am soptit:
- Inseamna ca pot sa fac si eu asta…
M-a privit socat. Fara sa ii astept aprobarea, m-am asezat peste el. Eram cuprinsa de o energie ciudata. I-am dat pantalonii jos. Nu facusem asta cu aceeasi gratie ca el, mana imi tremurase. A gamut incet atunci cand i-am atins timid barbatia. Inainte sa apuc sa mai fac altceva, el s-a rasucit, ajungand iar deasupra mea.
- Ah, tu…Ma disperi! a soptit plin de dorinta.
- Fa ceva in privinta asta!
Ascultandu-ma, a inceput sa ma sarute pe gat, in timp ce cu mana lui puternica imi mangaia abdomenul. Indraznet, si-a coborat mana si a inceput sa-mi frece prin chiloti, partea din mine in care trebuia sa intre, cu tot ce era el, pentru a stinge cumva focul din mine. L-am muscat de barbie si i-am strigat numele, dar el nu s-a indurat sa se opreasca din tortura de a ma face sa simt prea multa placere. Aproape ca voiam sa ma doara. Statea in genunchi intre picioarele mele si ma mangaia incet pe pulpe. Voiam sa faca ceva, or...



    Login