Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCu dragoste,despre Nadia.
Autor : Nina38 - 2014-09-07
Citita de 6139 ori - Nota 8.24 (37 voturi)
Am intrat intr-o dimineata de august intr-o cafenea. M-am asezat la o masa rasfoindu-mi preocupat agenda. O chelnerita mi-a luat comanda - o cafea simpla si un sandwich pe care mi le-a si adus in aproape 5 minute. Nu i-am dat nici o atentie pana in momentul in care, dupa ce am consumat totul, m-am ridicat sa platesc. Am vazut atunci ca era o fata care arata in jur de 20-21 de ani, inalta, subtire si foarte frumusica. Avea parul lung, roscat si ten palid, usor pistruiat.
Am platit, am plecat in graba. In acea zi, mai tarziu, mi-am dat seama ca imi lipseau ochelarii. Mi-am amintit ca-i lasasem pe masa de la cafenea. Cand m-am intors sa-i caut acolo, o alta fata mi-a raspuns cu regret ca nu stia nimic despre ochelarii mei.
- Poate colega mea, Nadia va poate ajuta. Tura ei e maine dimineata.
A doua zi, intr-adevar, Nadia mi-a inapoiat ochelarii. I-am multumit iar ea mi-a raspuns fara vorbe, cu un zambet timid. Inainte sa se intoarca la treburile ei mi-a captivat privirea cu acel chip cald si ochii adanci. Asta a fost tot.
Aveam, insa, sa fiu socat peste cateva zile, la inceperea noului an scolar. Urma sa predau la clasa a XII a, in locul unui profesor pensionat din cauza unei boli cardiace. Am ramas mut de uimire regasind acelasi chip frumos printre elevele mele. Am incercat sa ma asigur ca nu faceam vreo confuzie dar nu ma inselam - numele era acelasi, Nadia. Nadia V. ea insasi isi ascundea cu un mare efort uimirea cel putin la fel de mare ca a mea.
Curios, am aruncat o privire in catalog. Avea 18 ani impliniti, era o eleva cu rezultate excelente, printre cei mai buni din clasa, inclusiv la limba engleza, aveam sa ma conving ulterior. O pustoaica inteligenta, studioasa, timida si atat de diferita de celelate liceene galagioase si insolente. Desi rareori imi permiteam sa o admir fizic, n-am putut sa nu-i observ cu incantare farmecele. Avea un corp logilin dar cu forme usor definite, de femeie in devenire, ochi verzi, buze pline si incitante, gat fin si o tinuta gratioasa.
Numai ratiunea m-a oprit sa-i arat interesul meu mai devreme decat intentionam. Ipostaza de profesor ma obliga sa fiu deocamdata moral. Fata de mine insumi recunosteam ca devin cu fiecare zi tot mai atras de ea inciuda faptului ca nu ma provocase cu nimic.
Timpul trecea si incepea sa mi se para normal sa fiu atras de fata aceasta ce se cocea zilnic sub ochii mei si ma simteam tot mai amenintat de ispita farmecului ei inocent. Ma jucam de multe ori cu intrebarea - cum ar reactiona daca as surprinde-o cu un gest tandru apropiindu-ma de ea prin spate si as saruta-o pe obraz si pe gat? Culmea, mi-ar fi placut sa tresara si sa ma respinga speriata pe moment apoi, dupa ce m-ar privi uluita sa ma lase s-o sarut minute in sir, coplesit si insetat de gingasia ei.
Pentru mine era o enigma felul in care reuseam sa-mi pastrez cumpatul si concentrarea in preajma ei in timp ce imaginatia mi se umplea de plasmuiri in care o alintam, o atingeam si o sarutam in cel mai pasional mod.

Intr-o seara am intalnit-o intamplator prin oras - eu ieseam dintr-o librarie, ea de la Teatru. Remarcasem ca era singura. Am avut o tresarire aparte vazand-o, nu m-a putut lasa indiferent imaginea ei, diferita de cea cu care eram obisnuit - acum purta tocuri, o nuanta discreta de ruj si un paltonas negru, cochet care ii evidentia culoarea calda, aramie a parului. La scoala venea mereu imbracata in blugi, puloverase si bluzite inchise si bineinteles fara pic de machiaj. Pentru prima data m-am simtit indreptatit s-o admir ca pe o femeie frumoasa. Zambetul meu incantat i-a dat de inteles asta si cred ca a flatat-o mai mult decat orice compliment.
Fara ezitari am invitat-o la un ceai. Incepuse sa ploua. Simtisem ca isi dorea la fel ca si mine sa stam fata in fata la o masa, sa ne pierdem printre necunoscuti si sa vorbim despre tot felul de fleacuri. Ma simteam minunat in compania ei, chiar discutand banalitati. M-a vrajit cu naturaletea ei, cu lipsa provocarilor ieftine si a stridentelor inutile cu care eram obisnuit la intalnirile cu alte femei. Nu mi-era usor sa ascund ce mult imi doream s-o simt capituland, cedand sarutarilor mele patimase. In seara aceea, cu toate ca mi-a fost foarte teama de urmari, i-am spus in cele din urma ca o plac, o apreciez, cat de mult ma atrage, cat de obsedat sunt de ea. A ramas privindu-ma fara cuvinte, fara respiratie. Doar in ochi ii citeam emotia puternica ce o amutise si totodata un gand nedeslusit.
Tremura usor ca de frig cand am strans-o in brate. a ramas lipita de mine in timp ce eu ii miroseam si mangaiam parul banuind excitat ce piele calda si matasoasa are pe sub haine.
- Doamne... Credeam ca doar eu... simt asta, a soptit ea intrerupt, punandu-si capul pe umarul meu... Daca ai sti cum te iubesc si cat de mult, a continuat e...



    Login