Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataComplexele unei femei
Autor : criina - 2019-07-25
Citita de 5867 ori - Nota 8.61 (57 voturi)
Complexe

Nu am fost niciodată vreo frumusețe de femeie! Mostenitoare a unor gene care nu mă ajută deloc am fost mereu nevoită să apelez la tot felul de artificii care să ascundă ceea ce eu consideram defect sau să evidențieze ceea ce consideram eu acceptabil, nu frumos, acceptabil. În lipsa cuiva care să mă învețe cum să mă ingrijesc în perioada pubertății și adolescenței și fiind ținta unor glume destul de nesărate din partea colegilor și amicilor făcusem cu corpul meu ce mă tăiase capul. Aveam vreo 12 ani prima dată când am pus un bic e mine pentru a scăpa de părul nedorit și am continuat așa până l-am îndesit bine și l-am făcut să crească mare și puternic, rezistent la cremele epilatoare a căror existență am descoperit-o pe la 16 ani,dar care după 4 ani de ras aproape zilnic nu aveau niciun succes. Ceara am descoperit-o și mai târziu, după vârsta de 20 de ani și am acceptat durerea cu care venea la pachet doar de dragul satisfacției ce mi-o dădea pielea pielea fină și fără fir de păr cu care rămâneam după pentru ceva mai mult de două zile. Până la 23 de ani am fost slabă spre radiografie îmbrăcată apoi am început să pun kilograme, aici am fost ajutată și de sarcina și ani de tratamente. Tot pe fondul sarcini, datorită unor dereglări hormonale m-am trezit cu păr pe bărbie și gât, norocul meu că știam deja metode de a scăpa de el fără să îi incurajez creșterea și înmulțirea. Burtica rămasă după sarcina arăta ok în hainele potrivite dar fără ele era o masă pufoasă destul de evidentă. Celulita de pe picioare era și ea acolo, ceva mai estompată după luni de fitness, masaje și creme. Și la capitolul vergeturi stăteam destul de bine, cicatrizate dar vizibile de aproape pe coapse și sâni. Cu toate defecțiunile astea zăceam sub trupul perfect al unui bărbat mai tânăr decât mine care cu siguranță nu era orb. Reușisem în seara aceea să creez o lumină destul de difuză încât anumite lucruri să nu se vadă chiar așa în toată splendoarea lor, dar ce aveam să fac pe viitor?
Când a reușit într-un final să se miște s-a ridicat într-un cot și după un sărut pe vârful nasului mi-a propus să mergem să fumăm o țigară. Am tras un cearșaf în jurul meu și am coborât în bucătărie să fumăm. Eram destul de panicată de lumina puternică dar oarecum în siguranță acoperită până deasupra sânilor cu cearșaful respectiv sau cel puțin așa credeam până in momentul când a început din nou să mă sărute tot mai apăsat, tot mai lung, tot mai insistent. În panica creată de gândul că ar fi putut să ma ia din nou acolo, cu lumina aprinsă, degetele mi s-au încleștat pe marginea de sus a cearșafului și așa le-a găsit când a încercat să mă lase fără el, fără ultima mea pavăză în fața privirii lui iscoditoare. M-a privit întrebător când a observat încăpățânarea cu care țineam de cearșaf.
- Jur că nu o să pot să te fut cu chestia asta pe tine și jur că îl rup dacă nu îi dai drumul de bunăvoie. Ca să îmi demostreze cam cât era de pregătit să o facă îmi duse cu forța o mână spre penisul deja rigid ghidându-mă să îl masez pe toată lungimea.
- Hai sus, i-am spus răgușit.
- Te vreau aici...
- Nu!
- De ce?
- Prea multă lumină, am spus fără să gândesc.
- Deci asta era problema! Și ce crezi că o să scoată la iveală lumina asta, altceva decât ceea ce am văzut sau simțit până acum?
Incapabilă de un răspuns suficient de bun am lăsat capul în jos, măcar lacrimile care îmi umpluseră ochii să nu le vadă. Mi-a desfăcut degetele de pe cearșaf și l-a lăsat să cadă la picioarele mele. S-a îndepărtat puțin pentru a cuprinde cât mai mult cu privirea. Inconștient începusem să tremur de parcă temperatura în cameră scăzuse brusc la 0 grade. Și-a pus ambele mâini pe talia mea și m-a intors cu spatele. A început să îmi sarute ceafa, apoi a coborât cu sărutările pe șira spinării până jos. Mi-a strâns fesele în palme și și-a continuat călătoria sarutarilor până în spatele genunchilor. M-a întors din nou cu fața spre el și a început să urce cu sărutări pe pulpe atât pe laterale cât și pe interior. Tremuram și acum dar senzațiile erau amestecate. Frica de ceea ce știam că vede și plăcerea provocată de sărutările lui erau o combinație ciudată. A insistat cu sarutarile pe coapse, în locurile în care vergeturile străbăteau pielea, apoi pe partea cea mai pufoasă și dizgratioasă a abdomenului. S-a ridicat și m-a obligat efectiv să îl privesc în ochi.
- Îmi place să văd femeia cu care mă culc, goală, în toată splendoarea ei. Când te-am îmbrățișat te-am îmbrățișat cu tot ce ești tu. Tu pentru mine ești frumoasă și o să înveți cu mine să te vezi aș...



    Login