Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Charly continuarea 5
Autor : x312538 - 2021-08-29
Citita de 8731 ori - Nota 0.45 (799 voturi)
Charly continuare 5


Mi s-a intamplat un lucru foarte neplacut, am pierdut 2 episoade la care m-am strofocat cateva zile sa le scriu. Asa de tare m-a afectat munca in zadar, incat mi-a venit sa las totul balta. Mai ales ca in procesul de elaborare intervine ceeace se numeste inspiratie, iar la rescriere nu esti sigur ca o vei mai avea (inspiratia). M-am razgandit doar cu gandul la Charly, care a fost cel mai frumos lucru ce mi s-a intamplat, care mi-a oferit placeri de neuitat, bucuriile cele mai mari si cea mai mare deceptie. Si m-a mai facut sa ma razgandesc respectul fata de cei care au citit si apreciat aceste memorii. Chiar si fata de cei, nu multi, care m-au criticat si injurat, desi asta (injuriile) nu este chiar un semn de civilizatie. Nu-ti place un text? Nu-l mai citi! Dar nu-l injura pe autor. El nu stie ca tie nu-ti place, si, poate, altora le place. Desigur, si injuratul face parte din vocabulele limbii romane, numai ca folosirea lui fara discernamant, cum spuneam, nu este chiar un semn de civilizatie.
Am mai fost intrebat cum de i se permite lui Charly sa mearga la scoala imbracata frumos. I se permite asta penca e scoala particulara, si nu de stat.
Multumesc.


Incet-incet, timpul a inceput, din nou, sa curga . Sunt culcat peste Charly, sprijinit in coate si astept
sa-si revina. Charly zace sub mine cu ochii inchisi. Sunt inca infipt in ea, cu penisul inca rigid.
Mareea de placere care ne-a inundat isi retrage in curand ultimele valuri. Ma cuprimde un sentiment de duiosie fata de trupul de sub mine cand realizez ca eu i-am deschis portile sexului. Deacuma, Charly se va putea bucura de placerile inegalabile ale vietii- sexul. Si sunt multumit ca a pasit peste acest prag in bratele mele. O sarut usor pe umar. Simt cum incepe sa respire, pieptul i se umple cu aer ridicand sanisorii si lipindu-i de pieptul meu. Am un sentiment de posesiune, posed acest corp, fara seaman de excitant, care abia de s-a bucurat de un orgasm devastator. Ma ridic din coate sa-i usurez respiratia. Are gura intredeschisa. O sarut usor pe buze. Zambeste, si-mi raspunde deschizand ochii.
S-a terminat, tati?
Da, iubire. Cum a fost?
Wonderful. Si ma imbratiseaza cu bratele acelea de marmora de Carrara. Ma saruta pe gura.
O sarut si eu. Ii caut limba, o sarut pe piept.
Mi-e sete.
Asteapta. Ma ridic si-i aduc de la frigi un pahar cu suc de grep. Bea cu nesat. Ma intind
langa ea. Vine langa mine, isi pune capsorul pe pieptul meu si, sfioasa, pune manuta pe penis. Penisul
e inca ud, nu mai e tare, e insa acceptabil, destul de gros cat sa-l cuprinda cu mina ei mica. Stiti cum e, cu cat mana e mai mica, cu atata e penisul mai gros. Il decaloteaza. Se minuneaza de capul penisului si
se duce mai aproape sa-l vada mai bine. Trage pielea la loc, apoi iar il decaloteaza. Deodata se apleaca si depune un pupic pe capul penisului. Apoi inca unul, apoi il ia in gura. Desigur, a vazut ceva filme porno. Sau, poate, sunt descatusari ale instinctului sexual ? Aceste manevre imi induc placere si penisul prinde sa se intareasca.
- Ooo, micutule, ai crescut mare? Sa-ti dea mamica un pupic? Si-l ia din nou in
gura dezmierdandu-l cu limba. Simt placerea in vintre si ridic soldurile ca sa intru mai adanc in gura ei. Charly se prinde, o freaca mai energic si invirte cu limba. Nu ma pot stapani, icnesc, dau contre din bazin si -Ah. Explodez cu o tasnitura alba care o stropeste in obraz, apoi i se scurge pe degete.
Te-a durut, tati? , ii sticlesc ochii jucaus.
Stai sa vezi ce-ti fac acuma, ticaloasa mica. Ii zdrobesc gura, ii musc buzele si o trag sub
mine. Ii desfac picioarele, o musc usor intre picioare si-i iau mugurelul in gura.
Nu, tati, ce faci? Lasa-ma, nu mai pot. Sa stii ca strig. Nimic, sug si morfolesc dur mugurelul. Charly se zbate, geme si deodata zvacneste violent si variaza. O mai ling putin
sa se linisteasca si gata. Sta culcata, cu picioarele desfacute, ca o fecioara-bacanta care te invita la desfrau. Dar ce placut e desfraul cu Charly.
Acuma, dac-am fi sot si sotie, ne-am pune in pat, cu sperma pe noi, ne-am odihni ce ne-am odihni, apoi ne-am desfrana din nou. Dar, vai, suntem doar amanti si ne destrabalam si noi cum si unde putem
sau unde ne apuca, ca Charly asta e foarte ispititoare.



Am facut un dus, eu i-am spalat pasarica, ea mi-a spalat penisul. Acuma spalat este un eufemism. De fapt ea mi-a frecat putin penisul, iar eu i-am mangaiat, tot putin, pasarica. Nu va puteti inchipui ce senzatie placuta este sa mangai pasarica unei foste fecioare recent satisfacute, mangaierea asta fiind un fel de prelungire a intamplarilor sexuale ale caror protagonist tocmai ai fost. Ne-am imbracat si, in drum spre domiciliul stabil al lui Charly, ne-am oprit la Croco sa alimentam cu ceva proteine si glucide, ca sa ne potolim foamea, normala dupa eforturile depuse. Mica terasa unde am poposit era mobilata cu niste tineri, care pareau a fi studenti si cu niste perechi de persoane ceva mai coapte, nu de soare, ci de trecerea timpului. In asteptarea comenzii, ultimii sositi, adica noi, am fost luati in vizorul celor care deja mancasera si care, deci, aveau tot timpul la dispozitie. Cele mai intense priviri soseau din partea presupusilor studenti, si vizau, cu prioritate, picioarele lui Charly, apoi fata. Charly are prostul obicei (acuma depinde din ce punct de vedere privesti problema) de a-si pune mereu picior peste picior, ceeace creeaza privitorului tot felul de ganduri lascive, din cauza perspectivei provocatoare a pulpelor si, mai ales, a coapselor, ale caror mister se pierde in invizibilul de sub fusta. Iar fata, apoi fata exprima cat se poate de clar, cunoscatorului de femei, ca domnisoara aceasta apetisanta, chiar minora fiind, numai de curand a suferit deliciile unui orgasm, imagine care nu s-a sters inca, si va mai persista un timp. Sper, totusi, sa se stearga pana vine maica-sa acasa. In ce priveste persoanele acelea, mai coapte, privirile doamnelor exprimau cu o vadita vehementa, dezaprobarea totala, nu stiu daca fata de varsta prematura a domnisoarei care in loc sa stea cuminte acasa si sa-si astepte majoratul, umbla brambura pe strazi, sau fata de ipotetica cuplare a acestei fetite cu individul dubios care sunt eu.
Insfarsit, a sosit si comanda si-am ingurgitat, cu o pofta explicabila, ce era in cele doua farfurii. Din prudenta am comandat doua portii, banuind ca una n-o sa ne ajunga. Apoi am plecat, caci situata noastra diferea de cea a bastinasilor terasei. Noi trebuia sa ajungem la trebile noastre, nu ne puteam permite lalaiala astora. La plecare mi-am permis o mica rautate. Am prins-o pe Charly de degetul aratator de la mana dreapta si, in cel mai pur stil flamenco, pe care-l stiu din videoclipuri, am executat doua (sau trei, nu-mi mai amintesc exact) piruete, care i-au ridicat roata fustita, dezvelindu-i pana la chilotei, picioarele de vis. Sunt convins ca consecintele au fost devastatoare pentru toti spectatorii acestui moment. Fiecare reactionand in felul sau. Apoi, am plecat, fara sa mai privim in urma. Cum de multe ori trebuie sa faci in viata. Unele or fi lesinat, altora le-or fi curs balele. Dupa caz. De fapt, eu am fost capul rautatii. Charly a fost executanta inocenta . Si dusi am fost.
In timp ce scriu aceste randuri, parca ma indragostesc, din nou, de Charly. Poate ca o s-o pastrez numai pentru mine. Acuma ma duc la culcare si-o sa vad maine ce-o sa fac. Pe maine.






Acuma este maine. Am inceput ziua de cu noapte, adaugand acolo, mai sus, frazele alea cu parasirea continuarii. Dar, am hotarat sa continui.
Asadar, Charly si cu mine suntem un cuplu. Un cuplu major-minora. Dar ce cuplu. Sunt convins ca multi din cei care, poate, ma critica pe tema diferentei de varsta (sau din alte motive), nu s-ar da in laturi sa-mi ia locul. Numai ca nu se poate. Charly este a mea, iar eu - al ei.
Viata noastra merge mai departe. Doua zile pe saptamana facem meditatii, alte doua zile avem antrenament cu echipa de gimnastica ritmica a scolii. Si ne iubim, cat putem.
La inceput, meditatiile se desfasurau cam astfel, incepeam cu teoria, daca era, apoi probleme, apoi
Charly se uita in ochii mei si zicea, in primele zile mai timid, apoi …, - tati, vreau sa ma iubesti. Acestei rugaminti duioase tati nu-i putea rezista, o lua in brate, se dezechipau si incepeau sa faca dragoste, asa cum numai cei ce se iubesc o stiu face. Dupa care, stateam intinsi unul langa altul, mai des unul peste altul, mai schimbam saruturi, mai ne giugiuleam, iar, careodata, mai faceam odata dragoste, ca sa ne tina pana data viitoare. Si povesteam. Mai exact, Charly povestea. Asa am aflat multe lucruri interesante despre sexualitatea adolescentina, precum si cate se intampla in cercul colegilor lui Charly.
Asa, am aflat ca nici Raluca nu mai este virgina, dezvirginarea petrecandu-se cu aportul total interesat al lui Vlad, fratele mai mare al fetei (Vlad era in clasa VII). Am mai aflat ca si viata sexuala a Ralucai este destul de activa, ei, fratii, facand sex aproape zilnic, mai pe la baie, mai prin garajul familiei, dar cel mai des noaptea, in patul unuia sau altuia din participanti, dupa cum era situatia. Deci, mai des decat Charly. Despre calitate, insa, nu comentez, dar am o parere.
Viata cu Charly e plina de neprevazut. Odata, dupa ce am luat masa in Vivo, am dus-o la CinemaCity, la un scurt film porno. Perversului din mine i-a venit ideea s-o vada pe Charly cum se
manifesta in public cand e excitata. Si, pentru ca atmosfera filmului invita la intimitate, am luat-o de
dupa umeri strangand-o langa mine. Am vazut cum incepe sa se foiasca, sa-si frece discret genunchii
Apoi, dupa vreo 10-15 minute, si-a pus o mana o mana intre picioare (bineintele, nu sub fusta) si o alta peste pantalonii mei, acolo unde trebuie.
Tati, nu megem la baie? Mi-a soptit muscandu-ma de ureche.
Hai, am luat-o de mana si ne-am dus la toaleta. Numai ca acolo, ce sa vezi?, activitatea era
in toi. Se auzeau gafaieli, chicoteli, chiar gemete, ce sa zic?, o acivitate electrizanta. Charly se uita cam deznadajduita la mine asteptand sa iau o decizie, timp in care isi tot muta greutatea de pe un picior, pe altul.
Mergem acasa, acuma. In masina Charly imi tot framanta penisul. In cateva minute am
ajuns in Manastur, dupa alte 3-4 minute eram acasa, am intrat, am luat-o in brate, i-am ridicat fusta in timp ce ea umbla la prohab, am trantit-o pe pat sub mine, am intrat in ea, fara probleme, era bine lubrefiata, am inceput s-o pompez, - ah, - asa, - tati, bea-ma - ah, - ah, - aaaaah, - si tu, tati,
da, si eu, lovesc, imping, imping si penisul da pe dinafara, ca o oala pe foc, odata cu zbaterea ei in penisul meu. Mai imping, in virtutea inertiei, mai geme si ea, tot mai stins, soldurile i se linistesc, penisul meu palpita in ea, eliminand in vagin ultimele picaturi de placere, ca sperma nu mai este. Suntem tot imbratisati, piept la piept, pantec la pantec, picioarele se impletesc, gurile se sudeaza, limbile danseaza dansul postcoitum. Ce bine e sa faci dragoste imbracat. Parca o faci pe furate. Si,
stim cu totii, ce nu e voie, e al dracului de tentant si placut. Ne tinem in brate. Deja respiram aproape normal. Nu ne vine sa ne dezlipim unul de altul. Ce bine e sa tii in brate femeia cu care tocmai ai facut dragoste. Careia tocmai i-ai umplut vaginul cu sperma, care tocmai te-a facut sa variezi de placere. Asa, imbracati, ca la botul calului. Penisul s-a mai dezumflat, dar e tot inauntru. E bine acolo, in

vaginul ala stramt si cald si umed si al lui Charly, Charly aia pe care o tin in brate, cu care tocmai ce am facut dragoste ca asa a vrut ea, Charly care numai cu mine se iubeste, nebuneste, Charly a mea.
Dac-am iesi acuma in strada, cu hainele astea mototolite, lumea si-ar da seama ce s-a intamplat cu cateva minute in urma pe sub fusta scolareasca a lui Charly, m-ar invidia si pieptul meu s-ar umfla de mandrie. Mandrie de mascul. Ma uit la Charly. Fata ei , ochii ei sunt plini de imaginea placerii orgasmului ce-a traversat-o. Ii sarut mana.
Iubito, ti-a placut filmul?
Da, tati al meu.
Mai mergem si alta data?
Cand vrei tu, tati.


Dar nu v-am terminat relatarea orelor noastre de meditatii. Costatand ca in aceasta formula timpul
acordat meditatiei propriu-zise este prea scurt, intreruperea (de altfel justificata) intervenind, de multe ori, la prea scurt timp dupa incepere, ne-am (adica m-am) gandit la alta varianta. Intai sa ne potolim simturile si dorinta si sa facem dragoste, dupa care, avand partea cea mai importanta rezolvata, sa ne dedicam, in liniste, studiului. Numai ca nici varian...



    Login