Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCealalta (2)
Autor : Anais19 - 2011-06-28
Citita de 3375 ori - Nota 7.59 (34 voturi)
Zilele trec. Astept un semn de la el, orice fel de semn. Ceva sa-mi arate ca nu m-a uitat, ca stie ca exist. Continui sa ma tarasc la serviciu, sa muncesc fara chef, sa adorm plangand. Ma transform incet intr-o umbra, ma inchid in mine.
Prietenii nostri sunt acum prietenii lui...lor. Iar eu ma simt si mai singura...
Imi doresc sa scap de suferinta si de durerea din interiorul meu care ma ardeee!!!
Nu mai pot!!! Nu mai pot de dorul lui. Acum daca ar veni i-as spune sa taca si sa ma stranga in brate.
De ce e asa greu?! Mi-e dor de el. M-as multumi sa ma sune si sa vorbim despre orice, doar sa ii aud vocea.
Mai trec doua saptamani si telefonul suna iarasi. E el. Sa raspund? Nu, mai bine nu. Pun telefonul jos si ma duc sa-mi fac de lucru prin casa. Si telefonul suna iarasi...si iarasi. Poate s-a intamplat ceva, ma mint singura in timp ce raspund.
Aceeasi banala intrebare: ''Ce faci?'' Ce pot sa fac...sufar. Dar nu i-am spus asta. Si din nou, jumatate de ora mai tarziu, este la mine. Aud cheia in usa si inima imi bate cu putere. Doamne cat l-am asteptat... De data asta insa miile de intrebari care ma chinuie de atatea zile ies la iveala.
- O explicatie vreau...atat. Spune-mi si mie de ce? Macar atat....
De ce am intrebat?....Nu eram pregatita sa ascult raspunsul, nu eram pregatita sa aflu ca nu ma mai iubea deja de mult timp, dinainte chiar sa ne mutam impreuna.
- Si atunci de ce te-ai mai mutat cu mine, de ce ai mai acceptat sa facem planuri de nunta...din cate imi amintesc nu le-am facut eu singura, de nebuna...Vroiai si tu. De ce minti?
O liniste apasatoare s-a lasat si alte mii de intrebari imi navalesc in minte...
- Si eu acum ce fac? Cum o sa traiesc fara tine? Cum o sa fiu doar eu? Nu stiu sa traiesc singura, sa fiu doar eu…nu m-ai invatat sa traiesc fara tine. Am fost tot timpul noi si acum ma lasi singura…Nu e corect….In ce moment te-am pierdut? In ce moment nu ai mai fost al meu? In ce moment ai incetat sa ma iubesti? Spune-mi cand, spune-mi cum s-a intamplat? In ce moment i-ai dat ei ceea ce era al meu? In ce moment si-a facut loc in inima ta? Cu ce am gresit?
Dar intrebarile mele nu primesc decat un raspuns. Il vad ca se apropie de mine.
- Tu nu ai facut nimic ca sa ma pastrezi...nu ai luptat pentru iubirea noastra... Daca ai fi fost mai hotarata atunci, nu as fi plecat, as fi stiut ca inca mai contez pentru tine.
L-am privit uimita, socata de ceea ce auzeam. Eu nu luptasem pentru iubirea noastra??? Eu...
M-am tras inapoi, indepartandu-ma de el. Cuvintele lui imi sunau inca in urechi. Si dureau teribil de mult.
- Stii…eu am venit sa-mi iau costumul.
- Da, sigur, am soptit eu. Stii unde este....Dar la ce-ti trebuie? Mergi la vreo nunta sau ceva?
- Da, merg....la o nunta...
- Cu ea, am continuat eu.
Doua saptamani mai tarziu ma suna din nou si dupa jumatate de ora era iarasi la mine. Iar eu i-am acceptat din nou sarutarile si mangaierile. Stiam déjà ce avea sa urmeze de cand am auzit cheia in usa. Si i-am sarit in brate, fericita ca e langa mine. De data asta insa n-am mai ajuns in dormitor. O dorinta intensa ma mistuia. L-am devorat acolo, in hol. Si el, cu o forta bruta, fara pic de menajamente, m-a lipit de perete. Ii simteam mainile pe corpul meu, respiratia langa urechea mea. M-a penetrat brutal. Placerea era amestecata cu o usoara senzatie de durere. Si totusi ma simteam incredibil. Aveam un ciudat sentiment de satisfactie, imi placea cum ma facea sa ma simt…atat de....a lui. Mainile lui continuau sa-mi framante sanii in timp ce eu gemeam de placere. Eram ca doua animale in calduri. I-am simtit mainile pe umeri si cand m-am intors cu fata spre el m-a impins in jos. Stiam ce vrea…si am continuat singura. Fara sa mai astept vreo indicatie din partea lui i-am inghitit cu lacomie sexul. Iar el m-a tras cu brutalitate, afundandu-se adanc in gatul meu. Aproape ma inecasem in clipa cand am simtit sperma calda pe limba. Am inghitit cu lacomie speram lui, pana la ultimul strop.
- Ce ai mai venit sa iei? am intrebat eu ridicandu-ma de jos.
- Nimic, vroiam doar sa te vad.
- Ah,da?!
Era pentru prima data cand venea “doar sa ma vada”. In seara aceea a plecat fara sa mai ia nimic cu el. Si eu am vazut in asta un semn bun. In nebunia mea, credeam ca vroia sa se intoarca.
Si zilele au trecut, s-au transformat in luni....si fara sa-mi dau seama a sosit Craciunul. Un Craciun trist, petrecut singura, fara el, apoi Anul Nou, cu un sms primit de la el...trimis probabil pe furis...asa cum ii trimitea ei cand inca era cu mine.
Cu timpul am inceput sa insist, sa-l sun cand era cu ea si cu cat el insista mai mult sa nu o mai fac, cu atat insistam si eu sunandu-l cand era cu ea. Inevitabil si ea si-a dat seama ca inca mai venea la mine. Ma bucuram de clipele petrecute impreuna, de frimiturile aruncate de el, de timpul pe care i-l furam ei, asa cum ea imi furase mie inima lui. Ma bucuram de raul pe care i-l faceam. Ma bucuram ca eu eram acum “cealalta”.
Incet incet vizitele lui au devenit un fel de obicei si cam la doua saptamani il asteptam...iar in ziua cand stiam ca trebuie sa vina ma pregateam pentru el, asteptandu-l nerabdatoare. Dar vai, erau si zile cand nu putea veni si eu ramaneam asteptand pana tarziu in noapte intrebandu-ma daca nu cumva patise ceva. Dimineata gaseam un sms cu ''Scuze, dar nu am reusit sa ajung.''
Mi-as fi dorit sa fie doar al meu, sa nu mai plece inapoi la ea…dar dupa fiecare vizita in asternuturile mele se intorcea invariabil la ea. De ce? Cu ce il tinea asa de legat de ea? Cum de nu se intorsese inca la mine? De ce nu o termina odata cu ea? Doar ma iubea…mi-o spusese si vizitele lui nu faceau decat sa-mi confirme asta. Si totusi era inca alaturi de ea. Iar eu speram….ca poate intr-o zi nu voi mai fi cealalta.
Inca mai am momente in care plang si mi se rupe sufletul ca sunt singura si ca el nu e langa mine. Parca il iubesc si mai mult.....dar cand ma gandesc ca el e cu aia....si la ce mi-a facut… Ce ciudat, in loc sa uit momentele frumoase, am inceput sa uit cat rau mi-a facut si ce mi-a facut....de ce oare?
Ziua imi umbla prin ganduri, iar noaptea am vise numai cu el...am avut intr-o seara un vis in care era el si ma privea cu aceea pr...



    Login