Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCalme et Volupte 2
Autor : StillDope - 2010-05-08
Citita de 5080 ori - Nota 7.59 (27 voturi)
M-am trezit devreme azi. Mult prea devreme pentru gustul meu. M-am gandit ca poate o fi vreun semn divin. Poate azi e ziua in care am inspiratie. Iau telefonul de pe noptiera si incep sa scriu ce imi trece prin minte.
“Cafea si tigari. Tigari si cafea.” Punct.
Trebuie sa urmeze o fraza in textul meu. Imi trebuia o fraza grea, care sa contureze intreaga ratiune de a fii. Cu un mesaj puternic , sa ancoreze inca de la inceput textul intr-o lumina grava. Ceva magistral, epocal , ideal si alte zeci de adjective care se termina in “al”.
Stii tu , genul ala de fraza pe care o citeaza toti dar nimeni nu stie exact ce vrea sa spuna. Nimic nu imi trece prin minte.
Ma las pagubas. Decretez rapid ca azi nu e o zi a buna pentru scris . Nu poate nimeni sa ma acuze ca nu am incercat.
Intru repede pe net si ma uit sa vad ce reactii a primit ultimul meu text. Nu ma astept la mare lucru. Cateva aprecieri si spre final o acuzatie de plagiat. Zambesc satisfacut.
In ziua de azi e la moda sa acuzi de plagiat. Iti da un aer interesant si te pune intr-o lumina buna. Te dai rotund ca ai citit si tu niste carti la viata ta. Zici la deruta ca in unul dintre zecile de volume ai citit ceva ce semana. Dar nu poti sa zici exact in care. Ca doar ai citit mii poate chiar sute de mii ce pagini. Cine mai stie. Si asa ajungi tu, un semidoc oarecare, sa intri in conflict direct cu autorul. Superb.
Uneori ma gandesc sa ma las de scris si sa ma apuc de acuzat de plagiat. As face o treaba minunata plus ca as poza intr-un intelectual razvratit ce lupta de unul singur cu tirania plagiatorilor.
Totusi prefer sa raman pe baricade luptand zilnic cu criza de inspiratie.
Prefer sa imi beau in miez de noapte ultimul pahar de scotch incercand sa asez cat mai elegant cuvintele in fraza. Nu imi bat capul cu el.
Pun telefonul pe noptiera si ma intind din nou in pat. Singur in tot patul. Perfect.
Cred ca Eva a plecat de mult la munca. O sa mai dorm cateva ore bune.
Inchid ochii si in minte imi vine imaginea unei budinci cu caramel. Imi e cam foame. Nici nu mai stiu de cand am mancat ceva. Trebuie sa aiba ceva prin firgider. Un iaurt cu zero la suta grasime sau macar niste biscuiti de orez.
Ma ridic cu greu si pornesc spre bucatarie. Simt miros de cafea. Sper sa mai fie inca calda. Pe hol trec pe langa masuta cu picioare firave, plina cu carti. Ma opresc sa o examinez mai atent. Sunt peste treizeci de volume asezate in dezordine pe ea. Numai autori francezi: George Sand, Alfred de Musset, Charles Baudelaire, Jules Renard,
Jean-Baptiste Poquelin. Asta da diversitate.
-De azi pe tine o sa te cheme Atlas! ii spun masutei pe un ton dur in timp ce iau cateva carti de pe ea si le pun pe parchet.
Dau sa intru in bucatarie si ma speri de moarte cand o vad pe Eva la masa rasfoind o revista.
-Cafea? ma intreaba ea.
-Tigari, ii spun eu pe un ton indiferent incercand sa-mi maschez spaima.
-Tigari? ma priveste ea uimita.
-Si cafea, ii raspund si apoi ma bufneste rasul.
Imi pun o cana plina incercand sa ma opresc din ras.
-Nu m-am prins de gluma, spune pe un ton distant.
-E o gluma de intelectuali si ies din bucatarie.
O aud bombanind ceva in franceza.
-De ce nu esti la servici?
-Sambata , raspunde ea scurt.
Am cam pierdut notiunea timpului se pare. Imi caut in pantaloni pachetul de tigari in timp ce ma gandesc pe unde mi-am petrecut ultimele zile . Parca luni am fost ultima oara acasa. Sau a fost duminica? Nu e atat de important acum .
-Cine e Atlas? se aude vocea ei din bucatarie.
-Masuta de pe hol.
-Poftim?!
-Nu conteaza. Am nevoie de o camasa curata.
-Ai camasi in sifonier.
Deschid usa acestuia si gasesc vreo doua perechi de pantaloni si vreo zece camasi de-ale mele.
-Am mai multe haine aici decat am acasa, iti vine sa crezi?
-Ai si tu o casa? spune pe un ton ironic.
Ma imbrac in graba facand abstractie de tentativele ei de misto.
Ii aud pasi pe hol. Se apropie de usa dormitorului apoi se opresc. Probabil ma priveste cu ochii ei verzi din usa. Nu ma intorc sa vad daca e acolo.Intr-un mod ciudat ii simt prezenta in camera si asta imi e de ajuns.
-Unde pleci?
-Acasa.
-Viata ta e un drum spre casa, dar niciodata nu ajungi acolo.
Asta era un adevar dureros. Intorc capul si ii arunc o privire de gheata. Sta sprijnita de tocul usi imbracata intr-o pereche de pantloni verzi a caror principala calitate e ca sunt extrem de scurit. Are pe ea tricoul ala stupid cu mickey mouse pe care l-a purtat si ieri.
Zambeste aratandu-mi dintii ei de un alb perfect. Isi trece degetele prin parul blond incercand sa il aranjeze .Se apropie de mine. Isi desparte tigarea de buzele ei fine si mi-o intinde.
-Tigare.
Apuc tigarea dintre degeltele ei si ii simt umezeala buzelor inca prezenta pe filtru . Imi sufla in fata tot fumul apoi se intoarce scurt cu spatele la mine si se face cativa pasi spre fereastra.
-E pacat ca trebuie sa pleci , nu am mai facut-o de mult in dormitor, imi spune in timp ce admira strada in lumina diminetii.
-Chiar ma duc acasa. Termin tigarea si am am plecat. Apropo…m-a acuzat cineva de plagiat azi….
-Are dreptate…tu uneori plagiezi insasi viata, imi spune pe un ton usor trist.
Ma fac ca nu inteleg ce vrea sa spuna. Imi caut cu privirea adidasi. Sunt pe hol. Ma ridic de pe pat si plec spre usa.Se aseaza in fata mea si imi zambeste .
-N-am chef de joaca .
Se face ca nu a auzit nimic .Imi scoate tigarea din gura si trage un ultim fum.O arunca neglijent intr-o scrumiera. Ma priveste atent apoi ma saruta .
Ii prind fata in palme in timp ce limba ei cauta cu disperare limba mea. Se oprsete din sarut si ma priveste mirata. Ii dau jos tricoul si ii prind in graba un san in palma. Buzele mele se opresc pe el . Il sug incet. Ma plimb cu varful limbi pe pielea alba.
Ma mut pe celalalt in timp ce palmele in coboara pe fundul ei . Mana aluneca pe sub pantalonasi ei si ii gasesc piele catifelata si calda. Nu poarta nimic pe dedesubt . Ma impinge in pat. Isi trage usor in jos pantalonasi ramanand goala in fata mea. Imaginea unui corp superb cu sani mari , piele alba, ochi verzi si par blond scaldata in lumina dimineti. Ma intreb daca nu visez.
Se apleaca si ma saruta parca a-mi risipi teama. Nu e un vis. Buzele ei sunt la fel de reale ca si alta data. Aceiasi atingere fina , acelasi gust placut si aceiasi rasuflare calma ce ii trece printre ele.Ma impinge brusc apoi se urca in pat . Stau intins pe spate in timp ce ea avanseaza ca o felina peste corpul meu. Ajunge cu buzele pe gatul meu. Desface usor nasturii sidefii ai camasii. Coboara cu palmele calde pe pieptul meu. Ajunge la pantaloni. Se chinuie un pic sa ma scape de curea. Incerc sa o ajut. Se opune.
Imi prinde mana strans si mi-o indreapta spre locul fierbinte dintre picioarele ei. Degetele mele exploreaza incet locul atat de bine cunoscut. Nu se reped direct asupra locului cu pricina. Asteapta ca un animal de prada momentul oportun pentru asalt.
Se misca lente pe piele ei proaspat epi...



    Login