Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Baiatul devenit barbat- partea a 2-a
Autor : kysha - 2011-06-07
Citita de 3209 ori - Nota 5.25 (4 voturi)
Si am inceput sa vorbim....trebuie sa recunosc ca nu mi s-a parut deloc exaltat ci mai degraba rece (in prima faza).
Da....era cineva in viata lui, era normal sa fie asa si cu toate astea a simtit magnetismul dintre noi, a simtit si el ce simteam eu, o atractie fantastica cum nu mai traisem pana atunci.
Si ne-am tatonat asa timp de o luna, am vorbit zilnic, si dupa multe rugaminti din partea lui (pentru ca eu eram indecisa), am acceptat sa ne vedem.
Trebuie sa spun ca nu imi doream sa il vad pentru ca stiam ca il voi dori asa cum nu am mai dorit niciodata un barbat. Nu era vorba doar de o atractie fizica, era ceva mai mult din partea mea. Am hotarat sa ne vedem undeva intr-o regiune montanta chiar inainte de sarbatorile pascale.
Asa ca am aranjat totul si intr-o zi frumoasa si insorita de Aprilie am plecat la drum.
Drumul parcurs de mine cu masina a fost haotic si destul de rapid, caci eram nerabdatoare sa il vad.
Am ajuns acolo mult mai devreme, astfel ca m-am plimbat prin magazine si apoi cand s-a apropiat momentul am plecat spre gara sa il astept (el venea cu trenul).
Nu va spun ca acele 15 minute au fost ucigatoare, abia asteptam sa il vad.
Ma postez pe peron in asteptarea lui, peronul era foarte gol si nu multa lume calatorise cu acel tren, astfel ca era simplu sa il observ. Mi-am intors capul spre dreapta (nestiind din ce directie vine) si il vad pe EL......Wowwww, raman muta.....incep sa tremur, sa zambesc.....fiori fierbinti imi strabat tot corpul, acum imi dau seama ca daca era gara plina nu aveam cum sa nu il remarc.....Avea niste blugi care ii imbracau perfect picioarele musculoase si masculine si o camasa neagra care ii dezvelea putin pieptul, buze ucigatoare si o privire plina de mister, o privire care spunea multe despre pasiunea care se ascundea in el.
Ne atingem obrajii cu un salut prietenesc si plecam din gara, mergem sa mancam, vorbim, mascam amandoi emotiile care ne incercau si in final asa cum era firesc ajungem sa ne cazam si sa indeplinim formalitatile necesare acesteia.
Am ajuns in camera si abia acum realizez ca am ocazia sa ii dovedesc "iubirii mele din copilarie" ce simt pentru el. Acum detineam toate ...



    Login