Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataAurora
Autor : mirunabent - 2019-03-27
Citita de 4993 ori - Nota 8.17 (40 voturi)
Fac destul de des asta, sa ma plimb singur prin oras, sa ma gandesc la mine si la viata pe care o duc. Ca orice adult singur simt nevoia multor lucruri. Imi petrec noptile de sfarsit de saptamana impreuna cu un pahar de vin si ascultand muzica veche. De ce sa mint si sa spun ca nu mi-as dori sa fie cineva langa mine, alinandu-mi singuratatea. Am tot cautat persoana potrivita, dar nimic. N-as putea sta asa, gen, cu oricine-mi pica la mana – sunt un barbat foarte pretentios. Conceptiile mele sunt vaste, ating atat de mult culmile cerului incat nu va puteti inchipui.
Dupa o plimbare lunga prin Bucuresti, decid sa ma intorc la apartamentul meu. Sunt constient ca mi-am uitat telefonul acasa si ma astept sa am foarte mule mesaje si apeluri nepreluate. Deschid repede usa locuintei mele umile, intrand val-vartej. Incui repede si ma duc direct spre telefonul meu. Doar vreo trei apeluri de la bunul meu prieten, Alex, iar restul sunt mesaje de la munca – la care nu voi raspunde prea curand. Apelez numarul amicului meu, asteptand sa-mi raspunda.
- Alo? Alex, de ce ma-i sunat? il intreb destul de direct.
- Salut, mai, Roberte! Am si eu o rugaminte la tine, puteam sa ii simt vocea un pic panicata.
- Spune, ii raspund simplu.
- Verisoara mea, Aurora, a ajuns in Bucuresti, iar eu sunt inca la Brasov. Poti s-o primesti in seara asta la tine pana vin eu maine, te rog?
- Da, i-am confirmat fara sa ma gandesc.
Ce mai, nu sunt nici genul care sa dea inapoi. Pana la urma este doar o noapte.
- Unde e Aurora? Ma duc dupa ea acum.
- A ramas la Gara de Nord. Sigur vrei sa faci asta? Pot sa-i spun sa ia un taxi. Stiu ca esti obosit si toate cele. Eu iti multumesc mult c-o primesti.
- In fine, Alex. Spune-i sa ia un taxi. O sa vina mai repede.
- Mersi mult din nou, Robert. Vorbim maine!
- Da, vorbim maine…
Si cu aceste vorbe convorbirea telefonica a luat sfarsit.
Mi-o aduc aminte pe Aurora de cand era o mica copila. Acum zece ani a fost ultima noastra conversatie. Eu aveam saptesprece ani, iar ea doar sapte. Faceam mai mult pe dadaca cu fatuca aceasta. Era firava, inocenta, avand un par lung si saten asortat cu o pereche de ochi albastri. Pielea alba o facea sa semene cu Alba ca Zapada, dar ce sa mai zic, era atat de frumoasa. Imi tot fac imagini cu dansa in minte: cum arata acum, cum se comporta, cum vorbeste etc. Era si foarte simtita deasemenea, cuminte mai bine spus. Acum sunt sigur ca are saptespreze ani, sunt complet sigur de acest fapt.
Ma duc in bucatarie pentru a-mi pune un pahar de vin rosu. Iau o gura si il las pe masa. Hotarasc sa ma schimb intr-o tinuta lejera.
Dupa ce termin de baut paharul de vin, soneria apartamentului se aude. Inima imi sta pana-n gat. Merg repede spre usa, deschizand intr-o iuteala.
In fata mea vad o faptura atat de frumoasa si delicata, stiind ca este minunata Aurora. Are parul saten, lung pana la fund, ochii albastrui ii stralucesc puternic, iar rochita alba, o face sa arate precum un inger. O, Doamne, mi-ai adus in apartament un inger adevarat!
- Uhm, pot sa intru? Intreaba ea putin speriata.
- Scuza-ma, Aurora. Te rog, ii fac semn sa intre.
M-am uitat la spatele ei. Este putin corpolenta, obervand funduletul bombat si pieptul frumos sculptat. Si picioarele ei… Ce minunatie. Parca-n mine se activeaza toate mecanismele.
- Ma mai tii minte? ma indrept spre ea pentru a da mana.
- Da, Robert. Ai fost o dadaca foarte buna, surade ea.
Glasul ei este prea suav, atat de melodios.
Am avut o conversatie banala, spunandu-mi cat de rau ii para ca ma deranajeaza la ora asta tarzie si-asa mai departe. O privesc la fel de atent. Ce frumusete de fata…
- Aurora, sa stii ca am doar un singur dormitor, adica cel in care dorm eu, celalalt este in renovare. O sa te las sa dormi in camera mea, eu ma culc pe canapeaua din sufragerie.
- O, vai… Nu stiu ce sa zic. Mai bine dorm eu in sufragerie.
- Insist, spun eu raspicat.
Ea imi zambeste. Ma trec fiorii pe toata sira spinarii. I-am luat acest zambet precum un ¨da¨.
- Robert, poti sa-mi imprumuti niste pijamale? Eu nu am venit cu ale mele, poveste lunga.
- In regula.
Am lasat-o sa se spele, i-am oferit o masa calda si am facut-o comoda la mine. Arata destul de amuzant cu pijamalele mele pe ea. Incerc din rasputeri sa nu ma uit la sfarcurile ei intarite, ce se zaresc prin materialul subtire al tricoului albastru.
Intr-un final se duce in dormitorul meu, curmandu-mi suferinta.
*
Este tarziu in noapte, probabil este doua si ceva, nu stiu. Imi verific telefonul si constat ca am dreptate. Ma ridic din canapea si din instinct ma indrept spre dormitorul meu. O vad pe Aurora inghemuita langa perete, avand pilota pana-n gat. Este asemenea unui ghemotoc. Ma asez pe marginea patului, auzind parca un suspin.
- De ce nu dormi? ma intreaba ea, mirandu-ma intr-un fel.
- Aceeasi intrebare as putea sa ti-o pun si tie, ii intorc vorba fetei.
Sfarcurile ei sunt iarasi intarite. Puteam sa simt cum o erectie isi face aparitia. Am multe-n minte acum si nu ma voi lasa pana nu le voi duce pana la capat.
Ea se apropie de mine, facandu-mi inima sa bata foarte tare. Isi musca buza incet, dar cu grija si isi pune mana dreapta in poala.
- Stii, Robert, esti un barbat foarte atragator. Cred ca multe femei vor sa fie cu tine.
Imi face treaba prea usoara.
- Cred ca pot spune si asta despre tine.
In momentul urmator am avut o singura tinta: buzele ei carnoase. Nu ma respinge, determinandu-ma sa continui. O sarut apasat, introducandu-mi limba in gura ei. Ii prind mijlocul si o intind pe pat. Ea imi inconjoara gatul si se incolaceste cu picioarele de spatele meu. Imi presez umflatura de zona ei fierbinte. Impingand iar spre frumoasa Aurora. Zambesc cand observ ca si-a inchis ochii, lasandu-se prada mie. Ii prind posteriorul bombat in mainile mele mari, stranagand tare pana o fac sa mai geama nitel. O sarut cu patima si pofta, lasandu-ne astfel pe amandoi fara aer. Mana dreapta se ridica usor, isi gaseste loc pe abdomenul ei, masand zona, dar si gadiland.
- Stop! Robert, ce faci?! Te rog, tragemi-o tare!
Aurora nu realizeaza ce spune. Habar n-are cu cine vorbeste…
- Daca asta-ti doresti, atunci o sa ti-o indeplinesc! ii spun aceste vorbe cu un zambet miselesc pe fata.
Initial m-am gandit ca ar fi bine daca as face-o cu ea gentil si incet, dar prea ma provoaca fatuca asta. Continui sa o gadil cu putere, mai sa lesine de la atata ras. Ma opresc brusc si o privesc de sus. Nici nu stiu de ce sa ma apuc mai intai… Sa o luam pe rand! Asa este cel mai bine. O sarut iar, dar de data asta mult mai apasat, ea infigandu-si unghiile in spatele meu. O musc cu grija de ureche, sugand zona pe care am inrosit-o. Ea se joaca in parul meu cret, fiind iar atat de blanda. Stiti vorba aceea, nu e bine sa te infigi direct la prajitura! Cobor cu buzele, trasand o linie de la lobul urechii pana la gatul ei. Mai intai sarut zona, ling incet si ma infig mai apoi cu dintii in ea. Ea scoate niste sunete minunate, determinandu-ma sa ma imping asemenea unui salbatic in ea, chiar daca avem inca hainele pe noi, dar frecarea asta se simte excelent. Continui sa ma frec de ea, asa repede si bine, pana simt ca se umezeste. Privesc inspre zona ei intima si constat ca am avut dreptate. Sa vedetti ce-i fac ca mi-a udat pantalonii!
- Ah, Robert! Te rog…
- Ce ma rogi? o sperii eu.
- Te vreau asa mult. Fa ce vrei din mine!
Zis si facut.
O ridic cu grija, stand amandoi intr-o pozitie turceasca acum. Ii dau tricoul jos. Raman stana de piatra cand ii vad sanii. Pielea parca neatinsa de soare, atat de alba care se va face rosie in seara asta… Sfarcurile precum doua boabe de struguri si presimt ca au gustul la fel de bun. Aurora se intinde pe pat si isi desface iar piciorele. Ah, portile Raiului! Ma aplec precum nesatulul si ma infig la cei doi sani. Ea-si pune manutele in parul meu, indrumanadu-ma ce sa fac. Ii iau sanii in ambele maini, stand la baza lor. Ma uit la ea pofticios. Sug incet sfarcul de la sanul stang, strangand celalalt sfarc, iar in pantalonii mei parca mi se aduna toate puterile. O fac din ce-n ce mai repede cu amandoi, pana nu mai pot. Au un gust fenomenal. Ii las si ma indrept spre abdomen. Sarutarile mele o fac sa geama mai rau, implorundu-ma sa ma opresc, dar eu, nu, ba din contra! Ii dau si pantalonii jos, dar ce sa vezi, nici chiloteii nu ii poarta in seara asta! Daca de sani am ramas mirat ca naiba, de vaginul ei ce sa mai zic? E si epilata si pot sa-i simt mirosul pana aici. Ce noroc am eu in seara asta! Ii fac un masaj scurt de la genunchi de jos in sus, amagind-o. Asa aproape de labii.
- Esti inca imbracat…, imi sopteste ea.
Imi dau repede bluza jos impreuna cu pantonlonii, ramanand doar in boxeri. Aurora, involuntar, imi atinge umflatura, care mai sa explodeze in manutele ei delicate. Imi musc buza inferioara, uitanadu-ma cum ma maseaza intr-un fel atat de delicat. Ma face sa suspin de placere. O intorc si-o pun pe burta. O plesnesc mai tare peste fesa dreapta, ea tresarind, dar stiu ca-i place ce simte. Imi ling buzele si ma apropii de fundul ei. Ii despart fesele, masandu-i clitorisul la inceput incet, apoi mai repede.
- Robert! Mai repede!
Chiar asta fac. Ma bucur de ce vad si admir in acelasi timp lucrarea mea. Ea mai trage cu ochiul si ma priveste pe furis. Intr-un final im...



    Login