Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataAdio...
Autor : Pamela1987 - 2011-06-20
Citita de 2789 ori - Nota 7.57 (70 voturi)
Adio...
Respir adanc parfumul pielii tale si fiecare particica a corpului meu isi striga foamea de tine in tremuri ce cresc in intensitate, pe masura ce mainile tale imi exploreaza formele. Cat de mult te-am dorit, de cate ori te-am visat incepand de la acel “vreau sa te gust” pana la primul salut de “buna dimineata” soptit in gand de frica de a nu te trezi si a nu intrerupe miracolul la care asistam. Am simtit fiecare miscare a ta si fiecare respir pe parcursul noptii acesteia fermecate, bratul tau ba ma inconjura cu tandrete, ba ma parasea cand iti schimbai pozitia, inca imi mai susulta buzele la amintirea buzelor tale moi, pasionale si cu gust intens de barbat si vin rosu.
Hmmm, as vrea sa retraiesc la nesfarsit ultimile ore, as vrea sa ma mai revad o data nebunatica aventurandu-ma pe strazi la ora tarzie a noptii cu o sticla de vin in mana si privirea cercetatoare pe care soferul taxiului tot mi-o arunca prin oglinda retrovizoare. Sa respir rapid si sa zambesc de frica si teama in acelasi timp ca cineva ar putea sa-mi auda bataile repezi ale inimii. Am hotarat sa “fim cuminti” sa nu ne mai lasam alintati la sanul ispititor al pasiunii care de fiecare data izbucneste intre noi, dar oare cine a luat in serios aceasta promisiune si cine o va respecta pana la capat?
De ce sa fiu precauta?! A da, pentru ca tu nu poti fi al meu nici macar aceste putine ore pe care le avem la dispozitie pana dimineata, ma intreb daca am sa am curaj macar sa privesc cum zorile se reflecta pe chipul tau.Nu pot sa te consider al meu nici acum cand intr-un moment de inconstienta premeditata, accept propunerea de a-ti face un masaj “inocent”. Degetele mele ar geme de bucurie impreuna cu tine, daca ar putea, imi musc limba de cateva ori si sageti ascutite, inmuiate in otrava dorintei imi inteapa usor abdomenul de cate ori tu scoti cate un sunet mic de placere, iti place masajul! Simt cum te relaxezi sub degetele mele care iti exploreaza fiecare cm de piele si deja nu mai au nimic inocent in miscarea lor. Si fara a mai rezista momentului propun cu voce inceata o pauza, fug la baie, imi spal mainile de uleiul de masaj, si ma privesc in oglinda facand un ultim apel disperat la rationalitatea mea “ce sa fac?” imi repet disperata in gand, “ce sa fac?”

Nu pot sa te consider al meu nici macar cand buzele tale se hranesc cu nesat din nectarul gurii mele, cand limba mea ramane prizoniera in placerea gurii tale. Cand geamatul meu de dorinta se pierde din nou intre buzele tale, cand tu revii, iar si iar pentru un nou sarut, parca nu mai simtim nevoia nici sa respiram caci ne suntem suficienti unul altuia. Ma retrag din nou amintinud-mi ca tu apartii altcuiva si ca nu pot, nu pot sa ma amagesc cu aceste clipe furate. Si te vreau, vreau sa iti zic ca te vreau, vreau sa urlu lumii cat de mult te vreau, si lupta care se da in mine e mai crancena ca intodeauna, iar tu, ahh tu care pari sa te hranesti cu starile pe care mi le provoci, nu imi esti de nici un folos, mai tentant decat un diavol si cu privirea ta intensa si intunecata de dorinta care parca ar fi in stare sa ma aprinda pana la ultima particula. Nimeni nu ar putea zice nu, cine ar refuza sa guste din cupa pasiunii pe care tu o intinzi cu atata nosalanta, cine ti-ar spune “nu”?
Privesc pierduta in jurul meu, incerc sa imi revin din euforia aceasta ce ma consuma, la fel cum flacara lumanarii consuma nemiloasa ceara acesteia. Firul conversatiei s-a pierdut de mult, tu ceri si o a doua parte a masajului inceput mai devreme, ma uit spre patul tau si ma gandesc cum ne-ar sta acolo intre cearsafuri? Imi torn din nou in palma un pic de ulei si incep acelasi traseu al pielii tale, coborand usor mai jos, spre marginea pantalonilor, si iarasi imaginatia o ia la goana, simt sub mine fesele tale ispititoare si ma gandesc ca nu ar fi rau sa le gust, sa infing usor dintii in una in timp ce as putea continua masajul celeilalte. Sau pur si simplu sa infing unghiile in ele si sa ma bucur de un geamat mai intens si mai ragusit din partea ta. Cu cat degetele mele coboara spre marginea pantalonilor gandurile tale se intersecteaza cu ale mele, si mainile noastre se regasesc in tentativa de a indeparta indumentul inutil din calea masajului nostru “inocent”. Ma abtin totusi sa te gust amintindu-mi ca nu te pot trata ca si cum ai fi al meu, nu esti al meu, imi repet asta si gem de surprindere cand tu te intorci brusc sub mine. Ma ridic aproape instinctiv, si gem din nou cand iti observ erectia, Dumnezeule ce chin dulce, dorinta de a te gusta aproape ca devine dureroasa, in timp ce tu gemi plin de asteptare. Vrei sa vezi ce fac, cum reactionez, dar eu continui masajul aparent netulburata si ma intreb coborand privirea intr-un punct pe corpul tau, ce anume ai fost capabil sa citesti in ochii mei.
-Hmmm ce bine este, dar este o parte pe care o eviti.
Ma uit in ochii tai si cu o mana iti ating usor membrul intarit:
-Te referi la aceasta parte?
Gemi din nou de data aceasta mai intens, in timp ce te ridici si ma apuci cu o mana de ceafa, ma tragi spre tine si buzele tale isi cer drepturile totale asupra alor mele, limbile noastre se cauta ca si cum ar dori sa se contopeasca inaintea oricaror altor parti ale corpurilor noastre si intr-o cl...



    Login