Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

A fost viol?...voi sa-mi spuneti...
Autor : Ilvalaccho - 2024-04-17
Citita de 4191 ori - Nota 0.94 (181 voturi)

M-am sculat din pat, am mers la baie si m-am privit in oglinda.Era a doua noapte la rand cand nu dormeam decit pe apucate si cu toate astea nu aveam nici cearcane si nici nu paream foarte obosita-cu trei zile in urma am trait cea mai dezastruoasa zi din viata mea poate și cea mai plina…analizam dacă a fost viol voit, pentru ca dacă este sa fiu sinceră, așa a fost, am fost violata dar am și acceptat violul…a tot inedit insa într-un anumit fel a fost și plăcut Am 38 de ani, un fiu de 19 ani student la politehnica si un barbat care este plecat de 3 saptamani si Dumnezeu știe când se va întoarce…niciodată nu-mi spune. Sa vedeți cum a fost!
Barbatul meu m-a sunat o singura data! Fiul meu, Mihai, o mandrete de barbat, inalt, atletic si foarte puternic, a intrat la Matematica-Informatica si este si cel mai bun programator din tara…a luat nu stiu ce premiu international si o groaza de bani si toti trag de el sa il angajeze. Doar ca el ii refuza mereu si le spune ca trebuie mai intai sa termine facultatea. Va spun toate astea pentru ca am un simtamant de vinovatie ce nu-mi da pace.Eu sunt o femeie simpla, contabila la o firma mica, serioasa si apreciata.
Nici frumoasa nu sunt.Mihai in schimb este frumoas ca un zeu, de 8 ani este elevul celui mai bun Dojo de Jiu Jitsu din tara, fetele roiesc in jurul lui și fac coada in ai indeplini dorintele.Si e desteeeept!!!! In urma cu doi ani m-a luat in brate sa imi spuna “noapte buna”dupa ce ma urmarise prin bucatarie toata seara.Simteam privirea lui cum ma frigea pe spate, coborand pe pulpele mele , urcand din nou si oprindu-se pe tatale fierbinti si excitate.
M-a lipit de el si am simtit erectia imensa cum ma presa, valul de caldura ce a urcat in mine pina la a ma face sa-mi pierd mintile-am prelungit contactul atit de placut pana am simtit ca ma ud. In pat, langa Gelul care sforaia, am revazut toata scena si am realizat ca tot ce traisem eu pina atunci era fals, cu Gelu totul era fals, ca viata are si alte parti, este alcatuita si din lucruri frumoase care pot sa dea un sens.Nu am mai rabat si m-am strecurat in baie…mi-am dat jos chilotii si i-am mirosit…imi miroseam lichidul impregnat în ei.
A doua oara am crezut ca inebunesc-era acum 3 luni-Gelu abia venise iar eu pregateam cina.
Am urcat sa il chem pe Mihai la masa si l-am vazut prin despicatura usii-se schimba de de chiloti…s-a intors catre usa si i-am vazut pula-era epilat, pula in stare latenta era dubla ca a lui gelu sculata,si ca lungime si ca grosime.Am plecat ametita-ajunsa la bucatarie m-am asezat-picioarele nu ma mai tineau. Am mancat in linste-dupa masa Gelu ne-a spus ca o sa plece pentru cel putin 10 luni si a plecat in dormitor.Am tras cu coada ochiului la Mihai si am observat cum ma urmarea cu privirea.
Nu eram parsiva, nu eram experimentata, nu stiam ce sa faç-simteam doar ca in presenta lui pizda imi tremura si ma maninca intr-un mod placut. M-am aplecat peste masa sa sterg si l-am observat cum incerca sa priveasca in decolteul meu-ma deschisesem la doi nasturi de caldura .A zis “sarut mana “ si m-a luat iar in brate-erectia lui era imensa-m-am lipit de el cu intentia de a sta cat mai mult in ea-pula ii era tare si mare-o simteam pe tot soldul-Doamne, ce fac! Gelu a plecat.
Ieri seara a venit la mine in dormitor, citeam la veioza … m-a rugat sa il primesc si pe el in pat ca nu poate dormi-am dat pledul la o parte si i-am facut loc-am stins lumina si m-am intins pe spate- mana lui s-a intins peste mine, am simtit-o grea-palma lui s-a deschis si mi-a coprins sanul-am inlemnit-a coborât pina la poale, mi le-a ridicat pina la cap si l-am ajutat sa imi treaca peste cap camasuta-tremura de nerabdare si emotie-palma i-a coborât pina la pizda, mi-a intredeschis picioarele-
-Mihai, nu e bine ce facem-te rog sa ma lasi-cuvintele mele erau nesigure, tremurate, soptite.
-Ba da-te iubesc!
-Si eu scumpulé dar sunt mama ta! Nu am putut continua-nu aveam putere sa ma opun si nici vointa-s-a urcat pe mine si am indoit imediat genunchii-am simtit capul pulii,imens, cum imi cauta gaura si am ridicat curul ajutandu-l…m-a strapuns provocandu-mi o durare imensa dar placuta-AAAAAAAAAAAAAAAAH, doare-.AAAAAAAAAAAAAH Mihai, ce faci?pula imensa m-a rupt in doua si am crezut ca mor de placere-pentru prima oara simteam placere cu pula bagata adanc in mine-senzatia nu avea egal..Mihai a inceput sa miste incet in mine maiul care ma despicase facand placerea sa curga si sa ma misc si eu-eram stangace, dar dadeam usor din cur…m-am trezit murmurind -Doamne ce fac?!

Iar eu acum , la miezul noptii, stau ca proasta , ma uit in oglinda si ma intreb daca s-o fac sau nu. Halatul meu, deschis lasa sa se vada o pereché de tite drepte si mari, insa nu exagerate, ale caror sfarcuri impung obraznic spre inainte.Mi-am cuprins sanii in palme, grei,tari,elastici-mi-am umplut palmele cu ei dar am palmele mici, tot timpul am avut sani frumosi și nici o dunga sub ei-doar la sfarcul drept se mai vede un pic roseata…iritarea persista.
Mihai l-a supt de m-a innebunit-ma zbateam si strigam la el sa inceteze insa imi si placea, incepuse sa-mi placa mai ales ca ii simteam pula despicandu-ma salbatic in incercarea de a patrunde in mine-picioarele lui,mai puternice imi departasera picioarele iar bratele lui ma tintuiau de asternuturi-pizda mea, neunsa si uscata ii impiedica pula sa ma patrunda direct-cand mi-a lut sfarcul intre buze, palmele lui au coborat pe pulpele mele pe care din instinct le ridcasem, am simtit prima oara lichidul coborand pina la pula lui-incepuse sa-mi placa si degeaba ma mai zbateam-pula mi-a intrat toata si m-am simtit plina si multumita pentru prima data in viata mea-si totusi, în ciuda plăcerii am considerat ca era anormal.
Eram mama lui-era viol dar cat de placut era…m-a cuprins ameteala si o caldura neasteptata m-a napadit-m-am lasat prada placerii , nu m-am mai opus dar nici nu am participat…l-am lasat si i-am simtit pula culisand lent in mine, fara dureri, unsa fiind si de cyprina abundenta care izvora din mine-am ridicat picioarele si mai sus usurandu-i patrunderea-i-am simtit mainile cum imi cuprindeau umerii targandu-ma in pula si din nou buzele cuprinzandu-mi sfarcul-mil sugea dar nu mai era violent, era placut..
S-a asezat tot peste mine si inconstient l-am luat de gat tragind-l spre mine…mai putea fi numit viol??ne-am cuprins intr-o sarutare pasionata care m-a umplut de rusine, dar din care nu ma puteam desprinde-limba lui scotocea in gura mea cautand-ce? Cat de proasta eram!!!!Ce bine și frumos era totul!!
Orgasmul care m-a cuprins a fost unul adevarat, primul…l-am simtit pana in ultima celula din corp-tremuram si ma zvarcoleam in pula fiului meu cu o placere necunoscuta pana atunci-il voiam mai adanc cu toate ca ii simteam pula mare,groasa si vanoasa ca era toata in mine-buzele lui, mozolindu-mi sanii si sugandu-mi sfarcurile ma ardeau perecum carbunii aprinsi-mainile cu care imi pipaise pulpele dar pe care acum le simteam strangandu-ma de buci mi-au declansat al doilea orgasm-simteam ca innebunesc de placere-nici nu credeam ca se poate, nici nu banuiam ca poti avea doua orgasme unul intr-altul iar intensitatea lor aproape ca ma lesina.
Si atunci i-am simtit pula zvacninc in interiorul meu,ingrosandu-se si aruncand jeturile de sperma,unul dupa altul cu o forta care ma speria.
-Lasa-ma, lasa-ma ca nu mai pot-sunt mama ta-ma razvrateam cu ultimele licariri de constiina-stiam ca este in zadar-stiam ca ii cedasem dar mai intii stiam ca imi cedasem MIE-nu mai eram aceeasi persoana-descoperisem adevaraul, voalul greu de pe ochii mei cazuse insa confuzia persista, nu stiam bine incotro sa ma indrept, ezitam si nu stiama de ce. Am inteles insa ca eram singura care trebuia sa imi arat calea si s-o urmez.

Asta a fost acum doua nopti-acum este apropos miezul nopții, stau aproape dezbracata in fata oglinzii si ma tot intreb daca sa ma duc sau nu-pizda ma furnica prin interior, inca ii simt mainile pe bucile mele tragindu-ma in pula lui pe care o doresc nespus sa ma despice iaras-OOOOFF Domne, ce ma fac!Nu vreau sa gresesc! Daca gresesc! AAAAAAH Domne ce bine si frumos a fost totul, nu ma pot stapani.
Intru in dormitor, tiptil, si ajung orbeste la marginea patului-ii aud rasuflarea linistita-tremura carnea pe mine-tremura camasuta pe care nu stiu de ce am imbracat-o, tremura si perdelele de la fereastra dechisa…mi-e frica si ma hotarasc brusc sa plec-simt doar o mana puternica ce ma stringe de incheietura…cred ca lesin de spaima-si deodata ii aud vocea clara, sonora..
-De ce vrei sa pleci,ramai cu mine, vino!!-ma trage puternic, nu ma opun cand ma las pe pat linga el-pledul este dat la o parte si ma ghemuiesc in bratele lui-mana lui coboara si imi ridica peste cap camasuta nefolositoare-ii disting trasaturile fetei ce se lasa deasupra mea si deschid buzele sa ii primeasca gura, mana imi pleaca singura peste gatul lui de care string cu nerabdare-.sanii mi se lipesc de torsul lui gol-un picior puternic se strecoara intre picioarele mele care se departeaza singure-bratul lui coboara pana la jumatatea spatelui meu si ma stringe la el-ma trage incet dar insistent peste el.
-Vino,vino tu deasupra-vorbeste soptit-eu iti vreau tatele…vino.
Il incalec stangace, ma aseaza cu mainile pe bucile mele-ii simt pula groasa si mare cu capul imens ce se sprijina pe buricul meu-pulseaza placut-
-Ia-o in mana …il ascult…palma mea nu o poate cuprinde.
-Beleste-o, trage-i pielea in jos…il ascult…beleste-o iar…il ascult orbește!
-Iti place?
Dau din cap ca nebuna, nu pot sa vorbesc de féricita ce sunt.
-Poti sa ti-o pui singura?
Aprob din nou din cap-Doamne ce frumoasa este si ce groasa…este prima pula pe care pun mana.Pulica lui Gelu, barbatul meu nu am atins-o niciodata-este abia jumate din pula lui Mihai.Cand Gelu m-a dezvirginat n-am simtit nici o presiune, nici durere-.totul a fost fara istoric. Eu, crescuta la casa de copii,am crezut atunci ca asa este normal ca toti barbatii au aceeasi pula.
De unde sa stiu? Cita naivitate, sau prostie!?
Doamne ce pula magnifica are Mihai, groasa, lunga, vanoasa, cu capul mare si incredibil de tare, parca ar fi de otel-ce bucuroasa sunt ca am venit-ce bucuroasa sunt ca m-am lasat violata.
Am pus-o entre labii care s-au departat facandu-i loc spre gaura-ma udasem, eram fleasca, toata gaura era plina de lichide iar capul mare al pulii a acoperit-o complet-m-am lasât incet in ea peretii largindu-se treptat pe masura ce coboram, placera era nebuna-am coborat in ciuda durerilor pana ce am ajuns in pubisul lui-osul meu s-a frecat de osul lui, mi-a facut semn cu palmele sa ma ridic si l-am ascultât-ajunsa la jumatate m-a tras in jos, m-a fortat cu palmele sa urc, si am inteles imédiat miscarea- dand din cur in ritm vioi m-am aplecat inainte punandu-i tatele pe fata-ce excitant era ,cita splendoare si placere erau in mine-am incercat sa ma abtin insa vocea lui clara m-a hoatarit-
-Nu te abtine, da-ti drumul…l-am ascultat si lichidele au tasnit-strigam si ma miscam pe pula lui insa numai din cur-imi prinsese un sfarc cu buzele si nu voia sa ii mai dea drumul-brusc m-a muscat puternic de un san intarit-vederea mi-a disparut ventru moment .
E dimineata!! Cat o fi ceasul-ma intorc…9…incerc sa ma adun si réalizez pe deplin-sunt singura in pat ,dezbracata-camera are un usor miros -sex, transpiratie,lichide mirositoare-ma ridic si deschid fereastra-aud zgomot în spate si ma intorc fara sa imi acopar goliciunea-pudoare mi-a disparut, rusinea de asemenen, nu imi pasa-nu poate fi decit Mihai si de el nu mai imi poate fi rusine-ma stapanesc cu greu cand pasesete in camera lasand usa deschisa in urma lui, cu cate o cana cu cafea in fiecare mana-ma indrept spre el, are numai boxerii, eu sunt goala dar sunt linga el , il iau de gat si ma ridic pe varfuri sa il sarut-n-are cum riposta, mainile ocupte iar eu profit din plin-imi imping pizda in erectia lui imensa, ma frec de ea si gem, gem tare cand isi baga limba in gura mea-rasuflam greu amandoi.
-Lasa canile pe masa…vino ca nu mai am rabdare-l-am tras la pat pe care m-am prabusit cu el deasupra-am dat un strigat imenns-pula lui,ca un tarus enorm m-a patruns pana la capat-ne-am futut cu disperare si fara ragaz, timpul nu mai conta, am avut un numar oarecare de orgasme si cred ca am incercat si diverse pozitii. Pentru prima oara am fost strapunsa de o pula pe la spate-Doamne!!-am crezut ca innebunesc de placere-Mihaita asta stie toate minunile-m-a pus sa ma proptesc in coate si in genunchi, sa nu departez prea mult picioarele dar sa ridic curul-eram dupa al treillea orgasm-pizda imi era uda,uda ,mustea pentru ca eram dornica, dupa atita seceta in care ma tinuse Gelu!! era normal-nu mai aveam trac, nici rusine-nu mai aveam décit pofte si pofte.
Inainte sa-si bage pula Mihai m-a mangaiat frumos pe spate,pe solduri,mi-a pipait bucile si a trecut cu palma pe deasupra labiilor umflate si tremurand de excitatie-s-a oprit, si-a trecut capul pulii peste labiile pline de lichide,a uns-o cat mai bine dar nu apus-o imediato la gaura-cu o mana ma tinea de buca si cu cealalta isi plimba pula pe labiile mele-
-Iti place?? Eu muream de curiozitate-era ceva atit de frumos si ciudat incat abia mai rasuflam de emotie-!E destul de mare-sa nu impingi, lasa-ma pe mine singur-
-Cum vrei tu Mihai, fac ce vrei tu, spune-mi ce vrei…intorsesem capul spre el si asteptam cuminte-am ramas fara aer-capul pulii lui,imens imi acoperise gaura si incerca sa intre in mine, si intra insa greu in ciuda lichidelor abundente-intrase tot-
-Acum-Mihai ma avertizase dar n-am mai avut timp-a impins puternic, pula m-a strapuns pina la cotor si i-am simtit pubisul .
-AAAAAAAAAAAAAAAAAAAH-AAAAAAAAAAAAAAAAH-strigatul meu a umplut camera-ma umpluse complet cu pula lui mare si groasa, strigatul de placere nespusa, nu de durere pe care nu o mai resimteam décit in treacat-
-.DA,DA-!Mihaita-AH, DA-mai vreau, gemeam si strigam si abia mai aveam aer-fara sa vreau am dat din cur obligandu-l pe Mihai sa-si retraga pula pana a ramas cu capul intre labii-a impins napraznic si am simtit aceeasi placere inundandu-ma si de aici inainte nu am mai avut decit placeri-iesirile lui Mihai din mine erau rare, intrarile,penetrarile lui profunde si de fiecare data placera era aceeasi,imensa-insa continuam sa ma misc pe pula lui,din instinct, il contram fara forta dar exact cand o baga si ii insoteam patrunderea cu o contra lunga, lenta, neobosita si cu un geamt de placere-s-a lungit peste mine acoperindu-ma si lundu-mi tatele in palme,le malaxa incet si ma tragea de ele-ce senzatie Doamne!
Ma crdeam in Paradis-orgasmul m-a cuprins ca un val de fericire si multumire-nici nu cred ca l-am simtit alt fel-incet am culisat pe o parte cu piciorul ridicat sus si l-am tras de gat la mine-mi-am lipit büzele de gura lui si am crezut ca nu exista sarutare mai frumoasa-il trageam si imi umpleam gura cu buzele lui, pula era Inca in mine la fel de adanc si la fel de tare iar pizda mea se impingea cu forta in pula lui-isi proptise o mana pe una din titele mele-am crezut ca ma sufoc de fericire-am inchis ochii si pentru prima oara in viata am stiut ce inseamna fericirea-brusc a explodat.. samanta i s-a raspandit in mine, calda si groasa marindu-mi sentimentul-eram vie si traiam! Nu mai aveam decit un singur scop-sa nu ne oprim, sa continuam cit mai mult.

Gelu povestește : 
Ieri m-a sunata Maria. Scurt, cuprinzator si foarte categorica-Mi-a comunicat ca a inaintat actele de divort si ca la intoarcere va trebui sa avem o intalnire la notar in prezenta avocatilor. A inchis imediat.
Pentru mine nu a fost o surpriza prea mare.Nu sunt suparat pe ea.Soarta a vrut asa-eu nu am fost un mascul cum trebuia si probabil ca in lipsa mea a descoperit ce inseamna sa fii femeie si sa vrei sa te futi.Are un amant precis insa ma intreb cine ar putea sa o doreasca atit de mult. Este nesemnificativa ca femeie-searbada , plata, fara un dram de scanteie-in fine, nu mai este treaba ma.Ii sunt totusi recunoscator pentru ca m-a suportat atitia ani si mai ales pentru ca mi-a dat un fiu de care sunt atat de mandru.Mihai este intruchiparea a ceea ce eu nu ma putut fi dar mi-am dorit toata viata. Din UK nu m-am intors acasa imediat, am plecat in Emirate.Banii au fost ca un magnet pentru mine si sunt hotarit sa ii las lui Mihai,cand ma intorc, o suma pe care nici nu a visat-o.
Surpriza am avut-o la aeroport-m-a intampinat ,asa cum ma asteptam numai MIhai-bai frate, barbatul care m-a asteptat, tanar frumos si puternic m-a impresionat.Mi-a luat bagajele si am urcat in masina lui-un Renault de ocazie-ce surpriza o sa aiba cand isi va da seama ca isi poate permite o adevarata masina de lux.Am mers acasa iar pe drum mi-a povestit ca Maria s-a mutat deja intr-un apartament in Cotroceni(auzi la ea !). El Mihai, locuia intr-un mic apartament de doua camere-deh asa stau studentii in ziua de azi, nu!
Actele eau pe masa, intrevederea era programata la notar in 30 de zile.Am intrat insotit de avocat si ne-am asezat in asteptarea Mariei care intarzia.Era primavara calduroasa, sfarsit de Mai cand in incapere a intrât o tanara Domnisoara , tunsa BOB lung, cu plete satirate blonde cu roscat, o bluzita alba cu carouri mari, bleumarin transparenta dar nu exagerat pe sub care I se vedeau tatele neprinse in sutien.Bluzita era aranjata peste o fustita scurta, aproape ca I se vedeau bucile rotunde si completata cu o pereche de picioare frumoase interminabie. Tocurile sandalelor albe o faceau foarte inalata. Si-a dat ochelarii de soare, jos, care ii acoperisera jumatate din fata si am realizat ca o cunosc de undeva, imi era vag cunoscuta.Era insotita de un barbat in costum “business”. Notarul a vorbit circa 5 min, explicand situatia, la sfarsit a intrebat daca sunt de acord,iar domnisoara a raspuns ca nu doreste nimic alt ceva.Din prost am ramas idiot privind in urma ei, era Maria.
Si cam asta a fost tot, doar ca la final,cand a trebuit sa semnam actele am fost din nou surprins.Cei din Emirate aveau nevoie de un Dir.General pentru Europa de Est si am acceptat postul. Maria a venit total schimbata,intr-un Deux-Pieces,,coafata cu o coada sofisticat impletita, camasa barbatesca deschisa in fata pana aproape de centura lasa sanii aproape in intregime la vedere. Ma holbam ca prostul si nu intelegeam cum fusese posibil sa nu vad diamnatul din ea.Era epustuflanta!M-a privit ca pe un vierme,a semnat sigura pe ea si a parasit incaperea , secundata de avocat,lasand in urma-i un nor Lancome care ma sufoca.

Mihai povestește și el :
Stiu ca aveti multe intrebari la care asteptati ca eu sa va raspund.Ei bine,NU.Nu sunt dispus. Practic nu a fost viol.Adica poate fi interpretat si in felul acesta insa-vedeti voi, pe Maria daca o intrebati si nu poate spune cu exactitate daca a fost sau nu viol pentru ca am fost acceptat…nu am forțat-o, nu am fost violent.
Sa va povestesc cum a fost…. trebuie sa ne intoarcem cu circa 8-9 ani in timp. In acea perioada nu intelegeam nimic si nu aveam habar cu ce se mananca sexul-eram in clasa a III a cred. Spre safarsit cand i-am surprins pa parintii mei la futut-vorba vine-mama statea cracita pe pat si tata dadea din cur cu disperare deasupra. Va spun asta pentru ca am fost martor de la inceput-mama si-a ridicat poalele camasii dezvelind o pizda flocoasa si un mijloc, adica talia,subtirica si roza-nu i-am vazut titele camasa ramanind ridicata pana la ele-tata si-a dat jos pantalonii de pijama si a urcat pe mama cu spatele la usa-nu i-am vazut pula in schimb i-am vazut spatele, slab, osos si fara muschi-deasupra de mama a horcait , mama a dat un AAAH.
Slab de abia s-a auzit-a lucrat-o indelung intrarile si iesirile lui parind viguroase-mama tinea picioarele indoite de la genunchi si nu zicea nimic,era ca o scandura.Toata “chestia “ (din care eu nu intelegeam nimic)a durat 5-6 minute, tata a mai ramas un minut pe mama si am vazut ca s-a dat pe spate…i-am vazut pula, subtire si scurta,flescaita ca o muratura.Mama si-a tras imediat camasa in jos si a plecat la baie iar eu m-am retras repede.
A trecut anul si am auzit-o pe mama gemand-am crezut ca ii este rau si am vrut sa intru peste ea-norocul meu ca tinea lumina aprinsa, usa o uitase deschisa la jumate-cand m-am uitat prin crapatura usii am vazut-o cu mana sub fusta, cracii frumosi si drepti dezgoliti-statea pe jumatatea patului, cu picioarele desfacute mult cu fata la usa, dar cu ochii inchisi-mana culisa incet fara graba iar mama gemea tare- cand a cuprins-o orgasmul s-a intors pe o parte, a strans picioarele pastrand mana in pizda-tremura si gêmea.Scena se repeta de 2-3 ori pe an, fara ca eu sa stiu exact cat de des se masturba mama.Am crescut, am avut primele contacte sexuale, primele futaiuri serioase si barbatesti insa imi parea rau de mama.
O iubeam cum nu mai iubisem pe nimeni inainte-de ani de zile o iubeam nu ca pe mama ci ca pe o iubita si mi se rupea sufletul cand o vedeam cum se chinuie-sincer sa fiu nici nu vedeam o solutie, o modalitate prin care puteam sa ii ofer un ajutor, un adevarat ajutor si nici nu stiam ce ar putea-o ajuta cu adevarat.Am remarcat, cu cca 2-3 ani inainte, privirea mamei-se uita mereu la mine de parca cerea ajutor…fata angelica ,ochii ei erau frumosi, am spus cred ca avea cei mai frumosi ochi albastri din lume-parca ma indemna, parca cereau sa o ajut iar eu nu stiam cum.
De multe ori ma urmarea cu privirea, cand eram numai noi doi acasa, si parca ma chema.Ani de zile am avut impresia asta.Dupa ce tata aplecat am incercat sa ma stapanesc insa era foarte greu…n-am rezistat decit 3 saptamani pana cand intr-o seara am intrat la ea in dormitor si am rugat-o sa ma primeasca si pe mine in pat-nu puteam sa dorm.M-a primit si curand a stins lumina-poalele camasii erau ridicate-nu imi imaginasem ca este goala pe sub ele…cand le-am ridicat i-am simtit si pubisul gol.
N-am tinut nici un moment cont de impotrivirile ei și așa prea slabe -am urcat pe ea, si-a indoit genunchii si am strapuns-o miscandu-ma imediat ca sa savarsesc déplin actul patrunderii-mi-am dat seama-era nepriceputa,nu avea nici un fel de experiment si ii era inca teama.Nu se misca si numai dupa patrunderi repetate am simtit un inceput timid. In schimb incerca sa ma faca sa renunt, ma ruga, incerca sa mi explice ca sunt fiul ei( noi ne futeam, simteam placera ei-incercarile ei nu erau altceva decat justificari ale impotrivirii ei care de fapt nu exista).Parca asta conta!? I-am cuprins gura intr-o sarurtare mult asteptata si dorita și unde ea-limba mea i-a intrat in gura scotocind…am smitit-o cum cedeaza definitiv iar miscarile ei devenisera evidente -orgasmul ei a fost naucitor-atat m-am bucurat pentru ea-stiam ca este tot ce-si dorise atata timp-fericirea ei a fost si a mea.
Doua zile si doua nopti nu am vrut sa o agasez, am lasât-o sa “rumege” situatia, voiam sa vina de buna voie, singura.A venit a doua noapte, sovaitoare,linga pat a ezitat si a dat sa se departeze-am tras-o de mana in pat si am avut-o fara nici un fel de impotrivire, din contra, de asta data a participat la futaiul nostru cu buna știință și de buna voie.Pana catre dimineata ne-am futut cu ardoare, Maria dovedindu-se o amanta cu multa intuitie , iar dorinta ei de a recupera mi s-a parut demna de toata lauda!
Mi s-a dat goala,fara nici o retinere, asa cum am vrut-o, urland din toate puterile, descarcandu-se si eliberandu-se de tot ce fusese frustrare in toti acesti ani-am patruns-o cum am vrut, am perforat-o cu aceeasi placere cu care mi se daruia.M-a ascultat in tot ce i-am spus sa faca fara nici o ezitare si de aici inainté am stiut ca ii sunt obligat o viata.
Si daca voi credeti ca afost usor, va inselati.Transformarea Mariei, dintr-o femeie oarecare intr-o Doamna si o Femeie stralucitoare a durat ceva timp,bani multi si mai ales rabdare si hotarire din partea mea.Cel mai greu mi-a fost sa o obisnuiesc sa poarte scurt-avea o pereche de picioare magnifice pe care le voiam in permanenta la vedere-picioarele ce se terminau intr-o talie fina ce urca foarte placut pana la o pereche de tate cu totul deossebite nu puteau sta ascunse sub fuste cu un lat de palma sub genunchi.
Am convins-o aplicand masuri radicale-intr-o dimineata, cand stiam ca nu este acasa, i-am luat toate toale lungi(fuste, rochii,capoate,camasi de noapte,paltoane, pardesie,trenciuri,etc. etc.etc-dar absolut toate), leam strains in fundul gradinii,am pus benzina si le-am dat foc-am stat langa ele pana s-au facut scrum-ramasesera bluzele,camasile, bluzitele, tricourile, etc. pe care le schimbase o data la insistentele mele.Cand avenit sera, in sifoniere, nu mai avea nimic.
Eram in bucatarie(cumparasem o casa relativ mare cu banii pe care ii obtinusem din vanzarea unui pregram scris de mine-o companie mare americana platise foarte generos) si citeam o revista sport-cand am vazut-o intraind, am abordat zambetul de baiat cuminte si am intrebat-o angelic, nevinovat-
-Esti suparata? Cine a putut sa te supere, i-a sa mi-l spui tu mie!
-Ce ai facut cu hainele mele?Unde sunt, unde le-ai ascuns?Mihai, sa stii ca nu tolerez asa ceva.
-Daca promiti ca nu te superi, iti spun unde sunt.De adus inapoi nu garantez ca pot… eram relaxat, zambeam, si a crezut ca este doar o gluma.
-Bine , promit!
-Nu asa! Cit de tare ma iubesti?
-Mihai,stii bine ca te iubesc de mor. Fác ori ce pentru tine-Te rog sa-mi spui unde sunt.
-Atunci uita-le!- de maine te imbraci cum vreau eu, te porti cum vreau eu.Acum mergem La Mall si cumparam altele,pe cele vechi uita-le,daca ma iubesti asa cum spui.
-Da Mihai, ma las in voia ta!Spune-mi totusi unde sunt?
-Le-am dat foc…le-am strans gramada in fundul gradinii si le-am ars.Eram atât de serios.
-Mergem la Mall iubitule , atât a mai putut sa spuna printre suspine, agatata de gatul meu.
Asta a fost, subiect inchis.Eu zambeam draceste!!!!Dupa trei luni nu mai avea nevoie de mine-isi alegea singura, cu dezinvoltura ,curaj si pricepere celé mai moderne si frumoase tinute pe care, sincer sa fiu, le purta cu o gratie innascuta.
Am mai avut o forte mica divergenta de vederi la tinutele de casa-eu o voiam in permanenta fara chilotei mai ales ca o convinsesem sa se poarte epilata complet, si sa stiti ca n-a fost greu, dupa 2-3 zile am simtit cu cata placere se invartea pe langa mine.V-am spus vreodata ca mama avea o foame de pula pe care n-o mai vazusem-dupa amiezile cand eram acasa, eu er...



    Login