Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

A doua zi
Autor : StillDope - 2009-10-20
Citita de 2957 ori - Nota 7.50 (16 voturi)
“Ce inger ma trezeste dintre flori?”



Credeam ca sunt supus unei evolutii complexe si zilnice. Credeam ca intr-o zi o sa ajung la un adevar suprem care o sa imi ofere toate raspunsurile necesare. Dar nu s-a intamplat asta si m-am trezit intr-o zi , ca dupa visul unei nopti de vara. Aerul a devenit brusc mult mai greu de respirat si totul din jur a inceput sa se coloreze in nuante monotone de gri.
Sa fim seriosi totusi , cati dintre noi nu au simtit pe propria piele gustul amar al dezamagirii? Cu timpul am inteles ca dezamagirea e o stare perfect normala , aproape
obligatorie conditieie umane. Asta pana cand am intalnit-o pe ea.Ea o secretara in Bucurestiul postdecembrist. Eu un pierdevara ratacind printre propriile iluzi spulberate.
Trebuia sa depun o cerere de angajare chiar la biroul ei . Cand am vazut-o am inmarmurit. Era blonda cu fata alba si buze mici. Afisa un zambet formal vorbind pe un ton calm dar rece. Parea ca ma masoara din priviri . Clipea din cand in cand , ochii ei verzi disparand pentru o fractiune de secunda in spalele ploapelor . Si cu fiecare clipire , inima imi tresarea la gandul ca nu ii voi mai revedea vreodata. Era fascinant modul in care verdele din ochii ei putea inlocui nuantele de gri ce ma inconjurau. Pierdusem notiunea timpului , realizand ca discutia noastra sa terminat in momentul in care ea mi-a strans amical mana si m-a condus spre usa.
M-am hotarat sa o astept pana va termina programul . Orele au trecut greu si intr-un tarziu am vazut-o iesind grabita din cladire. Se indrepta spre statia de autobuz . Am urmat-o pastrand intre noi o distanta care sa nu dea de banuit. Statia era plina de oameni care tocmai isi terminasera programul la diferitele fabrici si uzine din zona. Mi-am facut cu greu loc langa ea. In primul moment nu m-a observat. Priveam in mod intentionat in partea opusa sperand sa fie ea cea care ma descopera. Dupa cateva clipe de asteptare m-a remarcat in multime. Imi face un semn timid cu mana . Ma indrept spre ea .
Imi zambeste.
-Buna…
-Buna , pana la ora asta ai umblat dupa un loc de munca? ma intreaba ea .
-Da , am depus mai multe cereri de angajare…
Sunt intrerupt brusc.Dintr-o data multimea incepe sa se agite. Vine autobuzul. Oamenii se imbulzesc spre usi si noi doi suntem captivi, incapabil sa ne opunem in vreun fel. In cateva secunde suntem in autobuz. Ea ajunge cu spatele lipit de peretele autobuzului , eu in fata ei incercad s-o protejez de aglomeratia din spatele meu . Degeaba. Sunt impins langa ea , simtindu-i respiratia pe obraz. Autobuzul pleaca incet din statie.
-Imi cer scuze , nu prea am loc totusi…
-Stai linistit , nu e nici o problema , imi spune ea pe un ton placut.
Ii simt sanii apasand pe pieptul meu. Piciorul meu ajunge intre picioarele ei intampinand rezistenta fustei pe care o poarta. Devine destul de cald in masina datorita aglomeratiei. Vad cum ii apar pe frunte cateva picaturi de transpiratie. Autobuzul se opreste in statie. Alti oameni se urca umpland masina pana la refuz . Sunt lipit de ea , cu mainile sprijintie de peretele autobuzului. Parca o tin captiva. Incep sa am o erectie serioasa . Simte asta si imi zambeste complice. Nu stiu cum sa reactionez. Isi aseaza pulpa piciorului drept in dreptul organului meu si incepe sa il frece incet prin pantaloni. Isi aseaza mainile pe mijlocul meu si ma trage inspre ea. Simt cum respiratia ei se inteteste pe masura ce jocul nostru continua. Imi asez palmele pe coapsele ei si apoi le misc incet spre fese. Amandoi incepem sa prindem curaj .Degetele ei imi mangaie neastamparate pula prin materialul pantalonilor. Ii spun la ureche :
-Hai sa coboram la prima statie.
Nu imi raspunde , da doar afirmativ din cap in timp ce atentia ei este indreptat spre comoara ascunsa in pantalonii mei.
Coboram in graba din autobuz . Afara ne loveste frigul noptii. O iau in brate si o sarut prinzandu-i buza superioara intre buzele mele. Ne despartim cu greu din sarut . O intreb mirat:
-Incotro acum ?
-Nu stiu , hai intr-o scara de bloc .
-Esti nebuna , daca ne prinde cineva?
-Sa ne prinda, nu au decat , raspunde ea cu un zambet strengaret.
Intram in prima scara de bloc. O pun pe perete si incep sa o sarut iar . Mainile mele umba libere simtindu-i sanii prin materialul camasi . Gura mea coboara rapid pe gatul ei in timp ce mainile ii desfac nasturi.
Dintr-o data se aud zgomote de pasi pe scari. La naiba . Isi incheie camsa si ne indreptam spre lift .
-Se pare ca avem ghinion azi ….
-Asa se pare .
Ea apasa pe butonul de langa ultimult etaj . Ne privim ca doua animale flamande gata sa se devoreze unul pe celalat. Liftul se opreste intr-un final. Ea ma ia de mana si ma trage afara din lift. Nu inteleg unde mergem. Urcam un rand de scari si ajungem in casa liftului.
-Aici nu ne derajneza nimeni .
-Cred ca da , spun eu incercand sa-mi maschez bucuria.
Ea se indreapta spre cealata parte a palierului apropiindu-se de un calorifer:
-Vino ! e cald.
Ma indrept spre ea , o intorc cu fata spre mine si incep sa o sarut pe gat . Ii desfac in graba nasturii camasii si intre mine si sani ei ramane doar un sutien negru. Privesc contemplativ imaginea ce o am in fata.
-Hai prostutule , sunt ai tai. Nu te mai holba asa la ei , imi spune ea razand.
Ma descotorosesc de sutien , buzele mele incepand sa-i devoreze sfarcurile. Limba mea parca vrea sa deseneze semne interzise si obsecene pe sanii ei . Mana ei imi deschide pantalonii . Imi scoate pula si incepe sa o frece in timp ce linistea din scara liftului e intrerupta de gemetele noastre. Imi sopteste :
-Te vreau ….si se intoarce cu spatele spre mine ridicandu-si fusta. Isi lasa chitloteii sa ii cada incet. Mainile mele se duc singure spre fundul ei. Ma joc un pic cu el , apoi o aplec un pic in fata. Mana mea dreapta incep sa ii exploreze pasarica uda. O patrund cu un...



    Login