Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

2. De mult îmi doream să fac asta!
Autor : EvellynSin - 2021-01-04
Citita de 4326 ori - Nota 5.00 (15 voturi)
Sta langa mine si imi zambeste gales. Din privire imi pot da seama ca ma doreste, ca vrea sa ma ia si sa ma faca a lui. Simt asta in tot corpul meu de fiecare data cand ma priveste si ma intreaba "ce faci, domnisoara?", dar raspund rusinata "bine", ii zambesc si las capul in pamant.
De data aceasta un impuls se trezeste in mine si ma face sa ma apropii de el. Imi pun capul pe pieptul lui si ii simt inima batand cu putere. Imi strecor usor mainile pe dupa sacou si il imbratisez. Nu imi doream in acel moment decat sa ma cuprinda niste brate de barbat si sa opresc timpul in loc. Deodata ma ia in brate, cu mana lui puternica imi cuprinde parul si ma ghideaza spre gura lui infometata. Simt ca ma scufund si inima incepe sa bata cu putere.
"Mmm de mult imi doream sa fac asta", imi spune cu o voce fierbinte.
Ma dezbraca lacom si ma arunca pe pat dornic sa ma faca a lui. Imi saruta tot corpul cu grija si atentie sa nu lase in urma vreo particica neatinsa. Fremat de placere si nu ma pot opri. Vine deasupra mea si ma priveste ca un vanator ce isi prinde prada in captivitate. Sunt captiva sub trupul lui fierbinte si ma predau lui. Nu ma pot misca, nu pot riposta, nu pot spune nu. Gura lui flamanda nu se poate opri. Ma saruta cu pasiune, limba lui o cauta pe a mea ca intr-un tango lasciv. Coboara pe gat, intre sani, ii admira, ii dezmiarda cu limba lui desenand cercuri.
"Ma innebunesti", ii spun
Zambeste multumit de opera sa si continua.
Coboara tot mai jos, sigur pe ce isi doreste si pofticios.
Ajunge intre picioarele mele si admira satenul negru, il mangaie, trece cu limba si nu se opreste. Doreste sa savureze tot si il las. Il vreau.
Indeparteaza usor lenjeria si incepe sa dezmierde tot cu pasiune si atentie. Se joaca, gusta si nu o lasa. Este singurul din viata mea care a iubit acea zona cu atata pasiune. Parca era un om condamnat ce stia ca e pentru ultima oara cand isi iubeste femeia.
I-am cuprins parul si l-am impins mai adanc intre coapsele mele. Limba lui era in mine. Ma innebunea cu miscari adanci inainte si inapoi, dorind sa ma duca spre cele mai inalte culmi.
"Mmm ce bun esti", l-am laudat.
"Te vreau in mine", i-am poruncit
"Inca nu"... , mi-a raspuns ferm
A continuat sa iubeasca zona V cu toata gura sa. Am atins orgasmul cand doua degete m-au cuprins adanc in timp ce limba necontenit dezmierda clitorisul. Un barbat lacom ce nu se mai satura. I-am oprit mana si l-am tras asupra mea.
S-a infipt adanc si fierbinte, iar gemetele mele l-au adus in culmea fericirii imediat.
...



    Login