Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

19. De ce ti-e frica?
Autor : EvellynSin - 2021-01-28
Citita de 2639 ori - Nota 1.90 (10 voturi)
"Lasă-mă să te sărut", spuse el ridicându-i bărbia cu două degete spre gura lui.
"Nu vreau"
"Ba vrei. Văd asta în ochii tăi de fiecare dată când mă privești, de fiecare dată când trupurile noastre se ating din întâmplare."
"Hai lasă prostiile", și plecă de lângă el întorcându-i spatele.
Simțea cum fierbințeala îi cuprinse trupul, cum ochii lui alergau pe tot trupul ei, cum picioarele deveneau din ce in ce mai moi si nu dorea decât să ajungă odată afară să se potolească la o țigare și să plece din acel loc. El pentru ea însemna slăbiciune și nu ar fi dorit să dea curs. În seara aceea nu se simțea puternică, așa că se urcă în mașină și plecă spre casă. Conducea trăgând ușor din țigare gândindu-se la viața ei.
"Până când?", își spuse.
Opri mașina, își luă poșeta și țigările si coborâ. Închise portiera, când deodată simți un trup în spatele ei și o voce suavă îi șopti la ureche:
"Poți tu să fugi cât vrei, dar nu poți fugi de ceea ce simți față de mine!"
Ea se sperie, țipă și se întoarse brusc spre el, lovindu-l cu poșeta:
"Ești tâmpit?! M-ai speriat!"
El îi zâmbi ștrengărește privind-o fix în ochi. Îi prinse încheietura mâinii ce ținea poșeta, se apropie de ea și o sărută apăsat.
"Esti nebun!", îi răspunse ea desprinzându-se din sărut.
"De ce ti-e frică?", o întrebă el mângâindu-i obrazul. Coborî capul ușor spre ea, buzele lui și le duse aproape de ale ei și se opri.
O trase puternic în brațe, lipindu-i sânii de pieptul lui și o privi nerespirând. Vroia să audă respirația ei, să îi asculte trupul și freamătul clocotindu-i din ce în ce mai rapid. Buzele erau întredeschise, dar vroia să o facă să îl dorească, să îl simtă, să o stârnească. Îi mângâie obrazul cu palma, trecându-și un deget peste buzele ei. Le sărută ușor, umezindu-le. Ea respiră adânc ca într-un oftat. Se opri, o privi fix în ochi, apoi iar o sărută, de data asta mai apăsat, mai dornic, strângând-o puternic în brațe, lipind-o de mașină.
Ce emoție, ce dorință, ce căldură!
Simți din ce în ce mai mult dorință, însă se opri, lipindu-și palmele pe pieptul lui.
"Nu asa. Nu aici.", spuse ea.
Îl apucă de mână și îl trase spre ea:
"Vino!"...
(Va continua)

Îl trase de mână și porni spre scara blocului. În timp ce ea căuta cheile în poșetă el își lipi pieptul de spatele ei, o sărută după ureche prinzând ușor lobul urechii între buze și apucă puternic o fesă cu palma sa flămândă.
"Te vreau acum!", îi spuse el privind-o ca un prădător.
"Hai la lift", îl îndrumă ea.
"Mmmm, în lift!", spuse el.
Nici nu se închiseră bine ușile liftului că o întoarse brusc cu fața la el, o trase mai aproape și o sărută nebunește. Ea îl trase de gât cu dorință, afundându-și mai mult limba, dezmierdând-o pe a lui, trăgându-l, mușcându-l, lipindu-se mai mult de el.
El apăsă butonul de blocare șoptindu-i:
"Te vreau aici. Nici nu știi ce dor mi-a fost.."
În nebunia excitației și a valului de căldură nu mai conta nimic. Era o nebunie. Erau doar ei doi uniți și dornici de adâncire.
Brusc o întoarse cu spatele la el, o trase de păr făcând-o să se arcuiască așa cum îi plăcea lui cel mai mult. Fesele ei r...



    Login