Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

18. O drumetie
Autor : EvellynSin - 2021-01-28
Citita de 2618 ori - Nota 2.73 (11 voturi)
Mă privești adânc în ochi de fiecare dată și simt cum mă dezbraci de tot, cu fiecare clipire a ta mi se dă jos încet totul de pe mine. Rămân goală în privirea ta și iți simt deja dorința în tot corpul. Îmi mușc buzele, mă privești și simți și tu la fel. Se întâmplă de fiecare dată când ne privim și simt că ai da totul deoparte pentru o clipă, însă ceva din mine te respinge. Te vreau, dar te alung, îmi place, dar nu așa... E un joc de du-te vino de ceva timp, un carusel de emoții ce mă duce câteodată la gândul "Ce ar fi dacă?!..."
Momentul meu de introspecție este imediat tulburat de vocea lui șoptindu-mi:
"Hai cu noi mâine"
Îl privesc îndoielnică și puțin mirată. Mă privește, zâmbește dulce și repetă: "Hai.." Știu ce ar putea urma, știu ce s-ar putea întâmpla, corpul meu strigă da, mintea mea urlă nu și totuși îi răspund "bine, dar nu voi sta mult...".
Seara m-am gândit, m-am răsucit, m-am răzgândit, însă dimineața am plecat la drum....
.....
Era o drumeție pe munte pentru a vizita o minunăție de cascadă. Nefiind o aventuroasă în tainele muntelui mereu rămâneam în urmă, ținând grupul mai mult pe loc. A rămas cu mine în urmă începând discuții despre viață, despre călătorii și relații, depărtându-ne din ce în ce mai mult de ceilalți. Când ridic ochii din pământ observ că suntem doar noi doi.
"Unde sunt ceilalți?!"
"Sunt cu mult în fața noastră", îmi răspunde...
"Haide repede, să nu ne pierdem", îl trag de mână mărind pasul pentru a-i ajunge pe ceilalți, când deodată simt că mă trage puternic și ajung fix în brațele lui.
"Stai. Unde fugi?"
Simțeam că nu mă pot mișca. Îl priveam fix în ochi și respiram din ce în ce mai greu. Mereu avea efectul ăsta asupra mea. Mă topea din priviri de fiecare dată..
"Nu mai fugi de mine", îmi șoptește privindu-mă fix în ochi, apropiindu-se de fața mea. Las capul în jos și mă strânge în brațe. Mă sărută pe frunte, adulmecă părul și îmi șoptește suav în ureche:
"Știu că vrei și tu..."
Îmi cuprinse obrajii cu palmele sale și mă sărută apăsat. Gura lui dulce o deschide mai mult pe a mea, limba lui se joacă, mă caută, mă mușcă și îmi place. Mă las pradă emoțiilor și stărilor febrile și îl strâng tare în brațe gemând ușor. Nu mă pot opri. Nu mă pot stăpâni. Mâinile mele îi caută trupul pe sub tricou și îl simt încordându-se. Îl doream cu fiecare sărut, cu fiecare gemăt, cu fiecare mușcătură. Deodată am făcut doi pași și m-a rezemat de trunchiul unui copac. Mă săruta fără oprire, lipindu-și trupul tot mai mult de mine, mâinile lui alunecând pe tot trupul meu fără stăpânire. Eram udă deja, frecându-mă ușor de el. Eram amândoi excitați și ne doream unul pe celălalt. Deodată mă răsuci cu spatele la el, sprijinindu-mă în mâini de copac. Îmi prinse gâtul cu palma sa stângă și mă trase pe spate. Își apropi...



    Login