Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

12. În club
Autor : EvellynSin - 2021-01-14
Citita de 3654 ori - Nota 3.09 (23 voturi)
Este vineri seara. Seara fetelor la un pahar de vin roșu sec în cel mai nou club din oraș. Este seara în care bărbații sunt doar o prezență pentru a umple spațiul gol din cameră, și nu din suflet.
Petrecerea e în toi, suntem vesele, suntem hazlii, suntem fericite și nu ne interesează restul oamenilor din jur. Este seara noastră de distracție, zâmbete, flirturi, dar doar atât! Mă ridic și mă scuz un moment pentru a merge să îmi reîmprospătez rujul de pe buze. Totul e obscur în jur, iar eu mă simt deja amețită. Pășesc pe un culoar întortocheat, puțin intunecat, cu lumini neon albastre și ajung în dreptul unei uși cu draperie din dreptul căreia se auzeau niște sunete ciudate. Știam că aceea nu putea fi toaleta, însă curiozitatea m-a împins să dau draperia ușor la o parte. Era o cameră la fel de întunecată ca holul, cu aceleași lumini neon, iar înăuntru am remarcat două siluete. O brunetă focoasă cu părul lung creț era așezată pe o canapea, iar în fața ei, un bărbat stând în genunchi ... cu capul între picioarele ei. El se înfrupta cu lăcomie din ea provocându-i cele mai suave plăceri. Ea era superbă, iar pe chipul ei, de un erotism aparte, puteai citi extazul. Gemea adânc și își mușca buzele, cu capul lăsat pe spate și mâinile înfipte în părul lui, îl ghida așa cum își dorea ea cel mai mult. Bazinul ei se mișca ușor în sus și in jos în tandem cu gura lui.
"Ce fierbinte ești...", șopti el privind-o de jos.
Deodată el se opri, se întinse după frapiera din colț și luă un cub de gheață. Îi umezi un sfârc și zâmbi ștrengărește. Sfârcul se întări, ridicându-se mai mult, iar bruneta scoase un gemăt adânc ce mă înfioră, simțind cum fierbințeala îmi cuprindea și mie tot corpul. Trecea ușor cubul de gheață de pe un sân pe altul, apoi coborâ ușor până pe clitoris. Fata deschise ochii deodată, trezită parcă din frenezie, spunându-i:
"Vrei să mă răcești de tot? Mai bine m-ai savura cu frișcă."
Eram acaparată de toată această scenă plină de un erotism magnetic și simțeam cum mă umezeam și eu. El întindea frișcă pe sâni savurându-i cu poftă sfârcurile, apoi coborâ între picioarele ei. Întinse multă frișcă pe care o linse încet, suav, fără grabă, privind-o în ochi și urmarindu-i reacțiile. Era în extaz. Și eu la fel. Mă simțeam udă între picioare și nu am rezistat impulsului de a mă atinge. Mi-am desfăcut nasturele de la pantaloni pentru a permite mâinii mele să ajungă jos de tot și am început să mă mângâi cu delicatețe, umezind toată zona bine. M-am transpus în acea scenă plină de erotism, eu fiind cea de pe canapea, savurată, unsă și linsă. El era acum în mine cu limba lui fierbinte lingând toată frișca. Nu mai făcusem asta niciodată pe la uși străine, iar frica de a fi prinsă mă excita și mai tare. Deodată el o apucă de coapse și o trase pe marginea canapelei, se ridică hotărât, iși descheie prohabul și i-o înfipse puternic. Eram în flăcări deja. Amandouă eram. Îi priveam fix pe amandoi și mă masam cu repeziciune. Eram fierbinte, eram frenetică și am început să gem usor. Am inchis ochii si am terminat imaginandu-mă în locul ei, simțind penisul lui gros în mine. După ce mi-am revenit din orgasm, am deschis pleoapele lingându-mi usor buzele și înghițind în sec. Aveam gâtul uscat. Inima începu să îmi bată cu repeziciune când am realizat că doi ochi mă priveau fix. El își mișca bazinul înainte și înapoi, cu palmele strângându-i fesele brunetei, privindu-mă fix în ochi pe mine și mușcându-și buza de jos.
Ca un copil speriat, prins de tata prima oară masturbându-se, mi-am scos repede mâna din chiloți, am tras draperia și am fugit căutând naibii toaleta aia...
(Va continua...)

Într-un final am găsit ceea ce căutam și am petrecut câteva minute bune revenindu-mi. Mi-am spălat fruntea cu apă rece de câteva ori încercând să sting focul din mine și am pornit țintă spre bar pentru a-mi umezi gâtul cu ceva tare. Aveam nevoie de ceva foarte tare. După lupte crâncene cu oamenii din club, am reușit într-un final să ajung la bar și să îmi comand. Mi-am luat paharul de whiskey și am ieșit afară la o țigare. Aveam nevoie de acest duo ca de aer. Priveam în gol cu paharul într-o mână, trăgând puternic din țigare și retrăiam scena de mai devreme. Cât de excitant fusese totul! Ce scenă erotică, ce femeie frumoasă, ce barbat... Deodată gândurile mele fuseseră întrerupte de o voce puternică:
"Bună, frumoaso! Cum e țigarea de după?"
M-am înecat cu fumul gros când am...



    Login