Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

10. La un restaurant luxos
Autor : EvellynSin - 2021-01-06
Citita de 3194 ori - Nota 4.52 (29 voturi)
E o după-amiază ca oricare alta. Stau tolănită într-un fotoliu, cu o carte într-o mână, un pahar de vin roșu în cealaltă și mă pierd printre rândurile ei. Deodată telefonul sună și mă trezesc din visare cu vocea lui dulce în ureche:
"Ești dezbrăcată?", mă întreabă el.
"Sunt goală și te aștept", am mințit chicotind.
"Știi că de obicei nu îți cer asta, dar te rog să te îmbraci. Acoperă-ți trupul cu cea mai sexy rochie în seara aceasta. O să ieșim în oraș".
Îmi plăcea să mă las surprinsă, să ard de nerăbdare și dorință și să nu cer niciodată detalii.
Ajunși la restaurantul luxos ne ne întâmpină două persoane vesele, cu zâmbetul pe buze, urându-ne bun venit.
"Draga mea, el este Alex, prietenul meu cel mai bun."
M-am simțit electrizată de strângerea lui de mână, iar privirea lui pătrunzătoare mă năuci. Era un bărbat înalt, atrăgător, ochi verzi cu gropiță în obraz care-mi transmiteau fiori reci în trup.
Cina era acaparată doar de discutii fierbinți despre peripețiile lor din facultate și amantele împărțite iar eu priveam pierdută în zare. Gândurile îmi fuseseră întrerupte când deodată simți o mângâiere pe picior, de la genunchi, ce urca ușor ușor mai sus. Nu știam cum să reacționez, însă îmi plăcea acest joc, această invitație. Mângâierea era cu un deget ce testa terenul desenând cercuri pe genunchi, de sus în jos. Mângâierile îmi provocau fiori pe șira spinării, dar nu îmi displăcea. Era interesant, mai ales venind în mod neașteptat din partea .... unei femei! În dreapta mea se afla soția lui Alex, Luiza. Era o femeie roșcată cu niște ochi senini albaștri și buze mari, cărnoase. Era o femeie foarte atrăgătoare, mai ales în rochia cu decolteu adânc ce îi scotea în evidență sânii voluptoși.
Nu am ripostat. Sub fața de masă se petrecea întregul joc. Întoarse capul spre mine, își luă paharul de vin și sorbi suav, rotunjindu-și buzele pe pahar, țintuindu-mă cu privirea. Lăsă o picătură de vin să îi curgă pe buze și se linse în cel mai erotic mod posibil. Își apropie scaunul de mine și ridică tonul vocii astfel încât să capteze atenția bărbaților:
"Lasă-i pe ei să vorbească, hai să îți povestesc ceva"
Era o metodă șireată, dar inteligentă de a se apropia de mine. Se aplecă spre urechea mea și îmi șopti:
"Ești atât de frumoasă încât îmi vine să mă bag sub masă ca să te devorez toată."
În timp ce șuierul glasului ei mă excita la ureche, am simtit din nou o mângâiere pe picior ce se ducea sus, sus de tot.
"Îmi place că nu porți nimic pe sub rochie. Așa pot să-ți simt finețea și fierbințeala. Ești perfectă!", îmi puse mâna la ureche chicotind ca și cum mi-ar fi spus un secret, timp în care îmi luă lobul urechii între buzele sale senzuale și îl supse suav.
"Și..cât de bine miroși. Pun pariu că ai același parfum și între picioare!"
Deodată simții o fierbințeală puternică în corp. Nu mai fusesem niciodata atât de excitată de cuvintele unei femei! Era frumoasă și seducătoare. Deodată un deget îmi atinse clitorisul ducându-se mai jos, spre umezeala dintre picioarele mele. Eram atât de udă încât ar fi putut intra în mine iubitul meu și Alex în același timp, dar iubitul meu în acel moment se ridică de la masă, scuzându-se să dea un telefon.
Luiza continuă să se joace ușor cu degetul în mine, înainte și înapoi, sărutându-mi deodată gâtul.
"Ahhhh..", am gemut fără să mă pot abține și uitând că Alex ...



    Login