Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Voi ce parere aveti ?
Autor : Alexmuntea - 2024-03-03
Citita de 5787 ori - Nota 3.55 (117 voturi)
Cu aproximativ un an și jumătate în urmă, am acceptat un rol nou în cariera mea, acela de asistent manager la un hotel de prestigiu din capitală. Acest post mi-a oferit nu doar oportunitatea de a-mi exprima stilul personal prin ținutele pe care le aleg zilnic, dar mi-a și permis să îmbrățișez și să explorez zilnic laturile mele mai feminine și seducătoare.
La câteva luni după ce m-am alăturat echipei, am început să observ o schimbare în comportamentul șefului meu. Deși inițial am crezut că imaginația mea îmi joacă feste, interacțiunile noastre au început să capete o nouă dimensiune. George, cu o prezență impunătoare, înalt și atletic, îmbrăcat întotdeauna impecabil, emană un tip de carismă care comandă respect și admirație. Cu toate că este un bărbat de succes, căsătorit și tată devotat, viața sa personală, așa cum am aflat, părea să fi intrat într-un impas emoțional și intim.
În urma unor momente de cumpănă și luptă interioară, m-am lăsat învăluită în farmecul său incontestabil. Relația noastră, deși complicată și plină de provocări, a deschis un univers nou pentru mine, unul în care am început să mă redescopăr și să experimentez laturi ale mele necunoscute până atunci. Prin George, am întâlnit un om cu dorințe unice, care la început mi se păreau neobișnuite, dar care cu timpul mi-au devenit nu doar familiare, ci și încântătoare.
Această poveste nu este doar despre relațiile dintre doi oameni, ci despre o călătorie de autodescoperire și despre cum, uneori, încălcarea regulilor ne poate conduce pe căi neașteptate, dezvăluindu-ne cine suntem cu adevărat.
In tot acest timp am descoperit cum George se excita incredibil atunci cand imi simte mirosul. Ii place sa-mi miroase sanii, pielea, talpile, cand facem dragoste isi baga nasul la subratul meu si trage cat poate de mult aer in plamani. Traieste fiecare moment si simt cum penisul i se intareste incredibil de mult cand face asta. Descoperind asta la el, am fost mereu atenta la igiena mea.
La început, mă simțeam jenata, dar miercurea trecută am hotărât să mă las purtată de val și să experimentez ceva ce până acum mi se părea neobișnuit. Dimineața m-am trezit plină de energie și am decis să îl surprind pe George într-un mod cu totul special, mai ales că avea programată o întâlnire importantă cu niște parteneri de afaceri. Aceasta era ocazia perfectă să aleg o ținută ceva mai îndrăzneață, fără ca el să bănuiască surpriza pe care i-o pregătisem.
Mi-am ales o pereche de pantofi Leoboutin cu tocuri de 12 cm, ciorapi negrii completi, o fustă con neagra și o cămașă albă pe care de obicei o evitam. Motivele erau decolteul îndrăzneț și materialul subțire, care adesea lăsa să se întrevadă sutienul. Având o înălțime de 177 cm, tocurile înalte mă făceau să mă simt de neoprit. Privindu-mă în oglindă, aveam convingerea că niciun bărbat nu mi-ar putea rezista.
Intreaga zi am simtit privirea lui George si dorinta lui nebuna de a ma avea. La finalul zilei, stiin de fetishul lui George, aveam grija mereu sa imi schimb lenjeria si sa ma reimprospatez. Ei bine, miercurea trecuta, dupa o zi intrega la birou, am decis sa-mi las chiloteii pe care ii aveam pe mine de dimineata. De obicei aveam grija sa parfumez zona, insa miercuri mi s-a parut mult mai incitant sa imi deguste mirosul si gustul natural, exact asa cum este el.
Cand George a intrat in birou, a incuiat direct usa si s-a aruncat pe mine. Ii simteam dorinta de a ma avea. A inceput sa ma sarute nebuneste si sa ma miroasa. Simteam cum prin pantalonii costumului elegant, penisul i se intarise instant si am decis sa ma joc putin cu el.
L-am luat de mana si l-am asezat pe canapeaua din birou, m-am deparat de el la 1 m si m-am intors cu spatele. Usor mi-am ridicat fusta si mi-am dat chiloteii jos, apoi i-am strans in pumn si m-am apropiat de el. M-am aplecat deasupra lui astfel incat sa imi vada sanii si privindu-l in ochi i-am astupat nasul cu ei. I-am spus:
- Inspira!
As fi vrut sa il intreb daca il deranjeaza, insa am simtit excitarea din el iar intrbarea nu-si mai avea sensul. Dupa aproximativ 30 de secunde de adulmecat, am decis sa nu-l privez de mirosul lor si sa-i pun pe cap, astfel incat zona ce-mi acoper pasarica sa fie exact pe nasul lui.
M-am ridicat in picioare si am decis sa ii amplific sentimentul. Mi-am indepartat pantofii si simteam cu picioarele imi erau usor umede dupa intreaga zi. Am decis ca vreau sa-i vad limitele si am ridicat un picior pe care i l-am pus pe fata.
- Linge!
A inceput sa-mi linga talpa piciorului ca si cum era cea mai buna inghetata. M-am jucat cu el, coborand cu talpa pe ...



    Login