Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Un concediu foarte kinky...
Autor : lanaxes - 2023-04-12
Citita de 10404 ori - Nota 5.44 (104 voturi)
AVERTISMENT: aceasta poveste este pentru cei foarte open-minded. Nu imi asum responsabilitatea in cazul in care veti fi afectati in vreun fel.

Ma numesc Catalin, am 30 de ani si fac munca de birou. Am 3 colege la birou care sunt foarte hot: Simona, Alina si Diana. Simona are 25 de ani, 1,75 m, este bruneta cu parul lung si drept, sani mari, cur mare, dar totodata slim. Alina are 31 de ani, 1,65 m, este satena, parul ondulat putin si mediu ca lungime, sani maricei, cur maricel, foarte putin pufoasa, aproape slim. Diana este tipul acela de MILF din porno. Are 40 de ani, dar nu ii dai nici 35. Are 1,70 m, este blonda, parul drept si mediu ca lungime, sani potriviti, cur bombat (lucrat la sala) si slim. Toate 3 sunt super frumoase la fata si au un sex-appeal fenomenal.

Sunt coleg cu ele de aproape 1 an si ne-am imprietenit repede. Mai facem glume porcoase, le ajut de fiecare data cand ma roaga. Uneori, le mai fac cate un masaj la umeri cand le doare spatele de la lucrul cu PC-ul, le mai prind ca se uita la mine pe ascuns. Cel putin o data, am prins-o pe fiecare uitandu-se la dotare prin pantaloni si m-am facut ca nu bag de seama. Avand obiceiul sa port blugi slim, nu se cunoaste doar dotarea prin ei ci si fundul, care este destul de bombat. Cred ca din cauza asta, intr-o zi m-a chemat Diana sa o ajut cu ceva la PC. Ea a ramas pe scaun, iar eu m-am aplecat spre monitor sa ii rezolv problema. Deodata, ma trezesc cu o palma peste fund si cand ma intorc o vad pe Simona care radea. Alina era si ea in birou. Au ras toate 3 si am ras si eu cu ele, in spiritul glumei.

La vara, cand mai toata lumea isi ia concediu, ma mai intrebam si eu cu voce tare prin birou unde sa merg si cu cine. De fiecare data, imi raspundeam singur: „mai bine nu mai imi iau concediu ca oricum n-am cu cine sa ma duc.” Intr-o zi, am iesit sa fumez pe balcon. Ma trezesc cu toate 3, iesite la tigara ca sa-mi tina companie. Mi s-a parut ciudat, ca nu prea ne sincronizam toti 4 asa. Din vorba in vorba, se ajunge la subiectul „concediu”. Iar sustinut ca eu nu imi iau, ca nu are sens. Asa ca Alina ia atitudine si imi propune sa merg cu ea, Diana si Simona la munte, o saptamana. Ele se duceau oricum si li s-a parut ok sa ma cheme si pe mine. Am acceptat (normal) si cand a venit vremea am plecat toti 4 la munte.

Ajunsi la hotel, ne-am cazat si, spre surprinderea mea, ele rezervasera o singura camera cu 2 paturi duble. Am zis in sinea mea, ok, gasim noi solutii pentru intimitate. Mai mult eu, ca ele nu aveau probleme de genul.

Ne-am plimbat putin pe langa hotel si cand ne-am intors, am luat masa impreuna. Am baut 2 sticle de vin impreuna si am plecat veseli spre camera. Am intrat in camera si vazand ca fetele vroiau sa se schimbe, le-am spus ca ies afara pana sunt ele gata. Fara sa stea pe ganduri mi-au spus la unison: „Nu e nevoie! Stai cu noi ca nu suntem rusinoase”. Am ramas si am vazut ca au inceput sa se dezbrace. Am intors capul si mi-au zis ca e ok, ca ma pot uita la ele. Doar ca nu s-au oprit la lenjeria intima. Au inceput sa-si desfaca sutienul una celeilalte. Le-au dat jos si se uitau la mine si radeau ca mi s-au facut ochii mari, deodata. Nu s-au oprit aici si au continuat dandu-si si chilotii jos. Atunci, am intors iar privirea. Au venit peste mine mangaindu-ma si dezbracandu-ma. Nu m-am opus. Era ceva incredibil. Am inceput sa ne sarutam intre noi, sa ne mangaiem si sa ne atingem prin „locuri sensibile”.

Dupa 10 minute de preludiu, Diana ma tranteste in pat cu fata in sus si incepe sa-mi faca oral. Inchid ochii si incep sa gem usor, simtind fiecare trecere a limbii si a buzelor peste capul penisului decalotat. Incepe sa ma linga pe oua si coboara si mai mult. Deodata imi ridica picioarele si incepe sa se joace pe langa anus. Auzind ca gem mai tare, ma intreaba: „Iti place?”. Gem si mai tare. Imediat ma trezesc cu limba ei in fund. Incepe si Diana sa geama. Ii placea ca sunt ras perfect la oua si la cur. Deschid ochii si le vad pe Simona si Alina cum scot din geanta de voiaj un tub de lubrifiant si vin spre noi, chicotind.

Diana scoate limba din anusul meu, se uita la mine si imi zice: „Ne place curul tau foarte mult. Il admiram zilnic la birou cand purtai blugi slim si ne spuneam una celeilalte ce am vrea sa ii facem.” Nici nu termina bine ce are de spus, ca ma intoarce cu fundul in sus si vine in fata mea, in aceeasi pozitie, cu gura aproape lipita de gura mea. Simona si Alina incep sa se lubrifieze bine pe maini si apoi ne lubrifiaza si anusurile. Simona pe al meu si Alina pe al Dianei. Ma uit in ochii Dianei si din privirea zambitoare, deodata face ochii mari si rasufla, ca un usor geamat in timp ce Alina incepe sa ii bage un deget in fund. Dupa ce il baga bine, Alina spune excitata: „Unu!”. Deodata, simt cum incepe sa-mi bage si mie Simona un deget. Aceeasi privire o fac si eu, in timp ce Diana se uita la mine cum Simona baga degetul din ce in ce mai adanc. Simona spune, la fel de excitata: „Unu!”. Apoi Diana, geme iar in timp ce Alina introduce al doilea deget. Alina spune, iarasi excitata: „Doua!”. Simona imi face si mie la fel si apoi incep amandoua sa ne scoata si sa ne bage cele 2 degete din ce in ce mai repede. Dupa vreo 5 minute, vazand ca anusurile noastre nu mai opun rezistenta, Alina spune: „Trei!”. Diana geme si se uita la mine. Deodata, incep sa simt cum Simona mai baga un deget si spune „Trei!”. Urmeaza inca 5 minute in care suntem penetrati din ce in mai repede. Diana, geme iar tare in timp ce Alina spune: „Patru!”. Deja mi-am dat seama ca cele doua sunt atat de perverse, incat nu se vor opri. Simona spune „Patru!” si eu gem excitat. Dupa inca 5 minute de penetrari rapide, eu ma uit la Alina si Diana la Simona. Ii spun eu Alinei de data asta: „Cinci!” si imediat Diana geme foarte tare, mana Alinei intrand pana la incheietura in fundul ei. Dupa ce isi revine, Diana se uita la Simona si striga: „Cinci!”. Atunci am simtit cum mana Simonei imi aluneca in fund pana la incheietura.

Alina si Simona incep sa ne penetreze din ce in ce mai repede, si ,dupa ce ne-au largit bine, ele strang pumnul si incep sa ne penetreze din ce in ce mai repede, scotand pumnul de tot si introducandu-l iar pana anusurile noastre nu mai opun rezistenta deloc. Incep sa ma sarut cu Diana, cand normal, cand frantuzeste, plimbandu-ne bine limbile in gura si gemand. Fetele se opresc si se lubrifiaza pe laba piciorului. Se aseaza in fund si ne baga laba piciorului, aproape pana la calcai, si incep sa ne penetreze tare. Dupa 10 minute de fisting si footing autentic, incep sa se scurga cativa stropi de sperma la mine si la Diana putin squirt. Simona si Alina incep sa rada si se opresc, stiind ca daca continua vom termina. Scot degetele de picioare si ne baga la fiecare un dop anal destul de larg si ne spun sa nu ne miscam, dar putem sa ne sarutam in continuare.

Se duc iar la geanta si scot un fel de dop anal pentru fiecare, dar care are o gaura mare in mijloc si cate un dildo subtire si foarte flexibil de vreo 60 cm. Incepusem sa imi fac o idee cam ce ne asteapta. Ne scot dopurile clasice si ne baga dopurile cu gaura, astfel incat anusurile noastre raman largite la maximum, in timp ce ele au acces direct catre rect. Urmeaza lubrifierea din abundenta a dildourilor flexibile si ca sa fie totul ca „uns”, ne toarna lubrifiant si in fund. Incep sa ne bage usor dildourile, care la fiecare 10 cm aveau un semn. La primul semn s-a ajuns repede la ambii, iar in acel moment si Simona si Alina au spus, excitate: „Zece!”. Eu incep sa ma sarut iar pasional cu Diana, iar cele 2 fete isi continua treaba cu impinsul dildourilor mai adanc. Dupa nici 1 minut, se aude: „Douazeci!”. Dupa inca 5 minute se aude: „Treizeci!”. Incepem sa ne sarutam mai tare si sa gemem. Dupa inca 5 minute si putina insistenta delicata, dildourile trec de prima curbura a colonului. In momentul acela oftam amandoi usurati. Dupa 2 minute se aude „40!, apoi „50!”, si in cele din urma se ajunge la 60. Fetele ne lauda si ne spun ca s-au excitat foarte tare. Apoi, incep sa le scoata in intregime, usor, si le baga iarasi, tot usor, pana la capat. De fiecare data mai repede. In nici 10 minute de penetrari extrem de adanci, deja puteau sa dea drumul la dildouri, ca aproape se duceau singure pana la capat. Pentru ca Simona si Alina sunt foarte perverse, deodata le vine ideea sa schimbe locurile si eu ma trezesc cu dildoul Dianei in fundul meu si Diana cu dildoul meu in al ei. Dupa inca 5 minute fetele schimba iar locurile si dildourile. Ne sarutam si mai pasional. In scurt timp incep sa curga iarasi cativa stropi de sperma si cativa stropi de squirt, iar fetele vazand acest lucru se opresc si scot dildourile.

Ma uitam la Diana, era transpirata deja, tremura putin de placere si o intreb: „oare ce urmeaza?”. Se uita la mine, si gafaind excitata imi spune: „Asteapta si o sa vezi...” si ma saruta cu foc. Nici nu mi-am dat seama ca Simona si Alina s-au asezat usor pe vine cu pizda aproape de anusurile noastre, largite inca de dopul cu gaura. Diana se uita la mine si imi spune: „Nu te misca...o sa simti ceva cald si placut..”. Deodata incep sa simt un lichid cald intrand in fund. Fetele incepusera sa urineze in gaurile noastre si se masturbau in timpul ala. Urina era cristalina, semn ca au baut multa apa inainte. Simteam o senzatie de caldura care incepea sa se transmita in tot corpul. Diana ma saruta iarasi si le spune fetelor: „Dati-ne toata urina voastra....”. In acel moment creste debitul si simtim si mai bine cum suntem umpluti. Simona urina in mine, iar Alina in Diana. Brusc, se opresc si schimba locurile, astfel fiind umpluti de amandoua.

Fetele se dau jos si se duc iarasi la geanta si scot 2 strap-on-uri. Unul in forma de dildo clasic la vreo 25 cm si celalalt sub forma de bile unite, de aceeasi marime, la vreo 20 cm lungime. Se ajuta una pe cealalta sa lege curelele si se intorc la noi. Ne toarna la amandoi lubrifiant in fund si ne sco...



    Login