Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Umilită de o colegă
Autor : Aaersd - 2023-05-09
Citita de 7289 ori - Nota 4.53 (49 voturi)
Eram în clasa a 12 a la un liceu cu profil tehnologic. De când eram mică am fost ținta atacurilor colegilor mei pentru că aveam multe coșuri pe față și eram urâtă, iar pe lângă asta mai eram și mică de statură. Dar începusem să mă obișnuiesc cu asta și deja nu mai devenise o problemă ba chiar căutam cumva să fiu umilită se colegii mei mai ales de colegele mele doar că se întâmpla foarte rar asta pentru că nu aveam nicio colegă care să fie așa zeflemistă. La începutul clasei a 12 a s-a mutat la noi în școală o tipă pe nume Erica care avea un caracter foarte impunător și îi plăcea să facă multe glume la adresa altora, însă era o tipă foarte frumoasă și mai înaltă decât mine.
Într-o dimineață când mergeam la școală m-am întâlnit cu ea pe drum din întâmplare.. și am mers împreună la școală. Pentru că eu nu prea aveam curajul să vorbesc pentru că era timidă a deschis ea conversația și m-a întrebat dacă am avut teme pentru astăzi..i-am spus că da, am avut 4 teme și au fost destul de grele..
Erica: O să mi le faci și mie nu?
Eu: Nu știu dacă pot să ți le fac..sunt destul de grele și pauzele sunt scurte..deci nu cred că am timp (m-am plâns eu)
Erica: Fă, tu pe lângă faptul că ești urâta pământului mai ești și proastă. Tu nu realizezi că dacă te bag eu în seamă îți crește valoarea? Azi o să îmi faci temele și nu comentezi (zâmbește sarcastic)

A avut dreptate..i-am făcut temele așa cum am putut prin timpul orelor și nu am spus nimic..iar de atunci am început să o întreb eu dacă are nevoie de ajutor la teme și i le făceam de acasă ca să nu mă mai chinui la școală.. însă pentru asta mă răsplătea cu atenția ei, mă saluta mereu și eu eram bucuroasă.
O dimineață de toamnă târzie. Erica a venit puțin mai devreme la școală că tatăl ei care o aducea deobicei cu mașina avea nu știu ce de rezolvat de dimineață și a trebuit să vină mai devreme.. pentru că era o zi ploioasă și nu a vrut să vină pe jos, a preferat să se trezească mai dimineață.. Eu ajunsesem puțin mai târziu decât ea așa că eram doar noi doua și mai erau 30 minute aproximativ până la 8 când începeam orele. Erica era îmbrăcată atunci cu o geacă scumpă de la Moncler neagră și o pereche de pantaloni din piele negri din aceea puțin largi jos plus o pereche de cizmulițe scurte de culoare albă cred că tot din piele.
Erica: Ce urât e afară fata..tu cu ce ai venit pe jos?
Eu: Da..m-am murdărit puțin că erau băltoace peste tot dar e ok..
Erica: Și eu m-am murdărit puțin cred că tata nu m-am lăsat chiar în fața școlii și a trebuit să merg puțin pe jos..M-am și udat, cred că vezi nu? Că geaca e udă puțin.. Trebuia să te chem să îmi ții umbrela până la școală (râde). Ia stai așa că mi-a venit o idee.. să îmi usuci tu geaca, hai vino să o dai jos de pe mine, te bagi cu nasul în ea și sufli până se usucă (râde)
Eu nu știam ce să cred.. nu fusese niciodată așa cu mine, doar atât că îi făceam temele..am mers și am ajutat-o să se dezbrace iar apoi am început să suflu, a venit lângă mine, m-a apucat de cap și cu cealaltă mână a luat geaca și mi-a infipt-o în față astfel rămânând fără aer..am inceput să dau din mâini pentru că nu puteam să respir și atunci m-a lăsat..
Erica: Ți-am spus să o usuci nu să stai să o admiri.. știu că nu ai bani de așa ceva dar hai mai repede.. că dacă nu termini până la 8 va trebui să o usuci în timpul orei (râde cu poftă)
Nu am reușit să o usuc evident pentru că după 2-3 minute s-a plictisit și a venit lângă mine, mi-a luat geaca, s-a uitat la ea și a spus:
-Tot udă este..nu mă așteptam să faci ceva că ești proastă rău.
Și mi-a dat o palmă peste față nu foarte puternică.
Erica: Ia vezi ghetele sunt murdare? Va trebui să le cureți dacă au ceva mizerie pe ele, acuși vin ceilalți colegi și nu vreau să fiu plină de mizerie.
Din păcate pentru mine erau destul de murdare.. însă mi-am dat seama că nu am șervețele cu ce să șterg..
Eu: Sunt murdare..dar nu am șervețele, ai putea să îmi dai tu?
Erica: Intoarce-te cu spatele și îți dau (Îmi dă un șut puternic în fund). Să nu mai îndrăznești vreodată să ceri ceva de la mine, ai înțeles? Te descurci cu ce să ștergi nu mă interesează.. Poți folosi și limba, că de vorbit oricum nu prea vorbești, măcar să faci ceva cu limba aia zabaloasa.

M-am pus în genunchi în fața ei, m-am aplecat cu fața către picioarele ei și înainte să încep a curăți (cu limba) mi-a atins fața ușor cu talpa.
Erica: Uită-te la mine, Oh văd că te-am murdărit puțin, vino mai aproape să te spăl (râde cu poftă).
Probabil v-ați gândit deja ce a urmat..da.. m-a scuipat destul puternic pe față.. strânsese destulă salivă..iar apoi mi-a zis să mă șterg cu mâna, bineînțeles că mizeria s-a împrăștiat și mai mult pe fața mea.
Apoi m-am aplecat din nou către ghetele ei și am început să le curăț cu limba.. Îmi venea greață pentru că nu er...



    Login