Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Umilit de trei fete
Autor : Aaersd - 2022-06-09
Citita de 8391 ori - Nota 4.54 (46 voturi)
Eram la o terasă singur, era puțină lume la acea oră de seară și încetul cu încetul au început să plece pe rând cu toții.. Undeva lângă mine a mai rămas o singură masă ocupată cu trei fete tinere, probabil între 18-22 ani.. Eu mereu am fost timid cu fetele și nu am a vut curaj să le abordez în public, iar pe lângă asta atunci când eram umilit de o fată nu mă deranja.. Fetele râdeau, glumeau și păreau a fi foarte sigure pe ele.. În gândul meu era să merg la ele ca să nu stau singur la masă, așa că am mers și am încercat să le abordez.
Eu: Bună, ce faceți?
Fetele erau îmbrăcate foarte frumos, Cristina spre exemplu avea o geacă de piele neagră și pantaloni de piele negri din aceia mai largi puțin, Betty avea o pereche de pantaloni de piele dar strânși pe corp iar cea de-a treia fata Alexandra era îmbrăcată într-o bluză albă cu un decolteu foarte generos și o geacă din piele roșie..
Cristina care era mai dominantă a spus: Ia uitați-va și la ăsta, cum de ai ieșit cu fața asta în oraș? Și toate 3 au râs cu poftă..
Cristina: ne aduci și nouă o bere? Că am uitat să comandăm..
Eu: dar nu sunt chelner.. sunt ca voi, stăteam la masa de lângă..
Betty: Tu niciodată nu o să fii ca noi, ai înțeles? Pleacă mai repede acum și adu 3 beri că ne este foarte sete..nu vezi ce cald e afară? Și vezi cum faci să fie gratis că nu mai avem bani..haha
Eu: Dar nu am cum să iau gratis..
Betty: Nu mă interesează tu ne aduci trei beri și atât, nu ai venit?
Fără să stau prea mult pe gânduri am plecat cu capul in pământ să caut cele 3 beri.. am vorbit cu barmanul, le-am platit pentru că așa mi-au cerut ele și m-am întors la masă.. Când am ajuns acolo Alexandra care nu vorbise până acum le-a spus celorlalte fete că și-ar dori să fie servite dintr-o poziție mai specială, adică eu să stau în genunchi în fața lor iar ele să ia berile din mana mea..toate au fost deacord cu ideea și imediat Cristina a spus: În genunchi, așa vei sta până îți spun eu să te ridici..de acum încolo o să ne răspunzi cu DA STĂPÂNĂ, s-a înțeles?
Eu: Da stăpână.. imediat primesc o palmă peste față care m-a usturat puțin.dar eram totuși bucuros că pot fi umilit de aceste fete superbe..
Cristina: Nu așa se răspunde sclav prost..Da Stăpână Cristina trebuia să îmi spui..Vino mai aproape.. M-am apropiat umil de ea.. îmi întinde mâna și îmi spune să o sărut că semn de mulțumire pentru palma primită mai devreme..
Am stat așa în genunchi în fața lor câteva minute bune în timp ce ele își beau berea liniștite, nu am avut curajul să mă ridic..
Betty: Câinele ăsta din fața noastră nu face nimic.. hai să îl punem la treabă..Ia și pupă picioarele fiecăruia în parte..ca să nu stai degeaba, asta în semn de respect și de mulțumire că te lăsăm să stai la masă cu noi..

Am inceput să le pup picioarele pe rând.. fusese o zi caldă și se simțea puțin mirosul de adidas încins.. și de picioare transpirate și mi-aș fi dorit să simt mai mult acest miros descaltandu-le pe fiecare în parte.. însă eu nu puteam face nimic fără porunca lor.. așa că am continuat să le sărut adidașii..
După un timp Alexandra îmi spune că ar vrea să aibă adidașii curați.. și scoate un șervețel umed să mi-l dea ca să îi șterg.. însă Cristina intervine imediat și spune: Ce faci fata? Câinele ăsta trebuie să curețe cu limba, treci și linge mai repede potaie..ai avansat? Limba ta oricum e bună doar la lins papuci și cururi, că sigur vei face și asta dacă vrem noi, haha..
Am inceput să ling papucii Alexandrei care era mai timidă puțin..dar drăguță..avea un gust ciudat că erau prăfuiți și probabil îi folosise mai multe zile la rând..dar nu conta..oricum lor nu le păsa de asta
Cristina: Linge-i și talpa sclavule, și apoi vei trece să ne curăți și nouă papucii, că așa vrem noi, nu ne pasă ce gust are.. ție oricum îți place.. așa e?
Eu: Da stăpâna mea, Cristina
Cristina: Așa, vezi că ai învățat..hai mai repede.. și curăță.. Am început să curăț și talpa celorlalte două fete, Betty avea mai multa mizerie pe talpă și la un moment dat m-am înecat..iar ea fără să îi prea mult de mine m-a întrebat dacă vreau puțină bere, și am spus da, iar ea ca o prințesă s-a aplecat și mi-a scuipat în gură zicând: Ia uite ce limbă murdară are câinele, ...



    Login