Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Umilit de fosta
Autor : adyyalexaa - 2021-07-16
Citita de 7934 ori - Nota 6.60 (52 voturi)
Buna tuturor,asta e prima mea postare.
Sper sa va placa.

Era o vara foarte calduroasa in vara anului trecut. Eu ( un baiat de 22 de ani, singur) trecusem printr-o despartire dureroasa in care fosta m-a inselat cu cel mai bun prieten al meu.

Eram suparat si cumva in sinea mea ma simteam umilit.
Nu stiu de ce dar oarecum imi placea aceasta umilinta primita.
Intotdeauna mi-a facut placere sa joc joculete de sado/maso.De multe ori cu fosta cand faceam sex,ne jucam cu un dildo pe care il baga in pizda in timp ce ii dadeam limbi si imi spunea ca i-ar place sa fie o pula adevarata in ea in acel moment si ca ar suge o alta.

Imi placea joculetul ei,niciodata crezand ca voi fii in stare sa trecem mai departe.

Intr-o seara a venit acasa de la munca si mi-a spus sa ma dezbrac ca are o surpriza pentru mine.

A venit si m-a sarutat cu foc bagandu-mi limba adanc in gura, avand un gust usor sarat dar bun. Si-a desprins buzele de ale mele, si mi-a bagat 3 degete in gura scuipandu-ma pe fata. A spus ca astazi ea e sefa si as face bine sa o ascult, urmand o palma pe obrazul drept.

M-a impins pe pat si mi-a bagat chilotii iei in gura. A coborat si mi-a lins pula de sus pana jos dupa care a venit si m-a mai scuipat pe toata fata. A inceput sa zambeasca si sa imi spuna ca adora sa vad cum imi gust pula si ca in curand asta voi face de acum inainte.

S-a ridicat s-a pus cu pizda pe fata mea, in timp ce ma tragea de par si am putut sesiza un gust diferit. Am incercat sa o intreb si apoi mi-a tras o palma spunand ca prietenul meu are o pula mult mai buna ca a mea.

Am ramas socat de cele auzite si inainte sa mai apuc sa spun ceva mi-a spus cum s-a dus la el la birou si a ingenunchiat in fata lui,lunadu-i pula in gura.

A explicat cu lux de amanunte cat de mult a incercat sa o ia in gura si cum ii curgea toata saliva din gura, prietenul meu avand parte de un oral foarte umed.

Am inceput sa o ling si mai cu pasiune pe iubita mea,vazand asta ea a continuat spunand ca l-a pus pe el sa o futa si sa isi dea drumul in pizda ei pentru ca are in minte un plan si vrea sa se tina de el.

Planul ei a fost de a ma umilii si lasandu-ma sa ii dau limbi dupa ce a fost fututa de catre el.

Dupa vreo 10-15 min de lins si povestit a scos dildo-ul din dulap si l-a frecat la pizda a inceput sa scuipe pe el si sa imi spuna sa vin sa il ling.

- Imi place mult sa te vad cu o pula in gura, as vrea sa sugem una impreuna. Ti-ar placea?
-Da..
-Da ce ?
-Da stapana..
Auzind ast...



    Login