Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataTratament
Autor : copycat96 - 2019-01-02
Citita de 13272 ori - Nota 7.92 (61 voturi)
Numele meu este Daiana si am 20 de ani. Pe cand eram in liceu am devenit dintr-o tocilara rusinoasa o curvulita…vrand nevrand. Mi-am inceput viata sexuala la 15 ani si mi-am tras-o prima data cu 2 baieti in acelasi timp pe la 16 ani...tot atunci am fost si prima data fututa in cur...in timp ce eram beata la un majorat. Cu cei doi m-am mai futut de 2 ori dupa...in urma insistentelor lor. M-am ales cu regrete si o reputatie nedorita. Devenisem deprimata si anxietatea punea stapanire pe mine. La scoala toti ma faceau curva. O data am fost tarata de un baiat de a 12-a in baie in timpul orelor cand toata lumea era in clase. A inchis usa in urma lui si si-a scos pula impingandu-ma in genunchi. Am inceput sa plang si i-am spus ca nu vreau in timp ce incerca sa filmeze. In cele din urma m-a lasat sa plec cand si-a dat seama ca nu ma induplec. Insa poza fetei mele pula lui a devenit stire de senzatie in randul celor din scoala...Nimeni nu voia sa auda sau sa creada ca nu i-am supt-o si ca am fost fortata.
Nu mai faceam fata jignirilor si gesturilor obscene din partea celor din scoala...si am ajuns la psiholog. Adrian era un specialist in domeniu. Asculta mereu cu rabdare si imi oferea sfaturi si sugestii...insa nu eram mereu sincera cu el...de rusine nu ii spusesem tot ce se intamplase ca sa ajung sa fiu huiduita de toata scoala. Era un barbat pe la 32 de ani cu parul saten deschis si ochi caprui, inalt si zvelt cu tenul usor masliniu. Imi dadeam seama ca este casatori dupa verigheta, insa ma simteam putin atrasa de el. Tocmai de aceea evitam sa ii spun lucrurile mai jenante, nu voiam sa isi faca o impresie proasta despre mine. Asa ca ma duceam saptamanal sa il vad si plateam cam degeaba din moment ce nu ii spuneam tot.
Intr-o zi pe cand ma duceam la el m-a prins ploaia si am luat un taxi pe la jumatatea drumului deoarece ploua torential si nu aveam nici umbrela. Am ajuns cu 15 minute mai devreme si eram uda leoarca. El inca nu sosise la cabinet. M-am dus la toaleta de pe culoar si mi-am dat jos bluza ca sa incerc sa o storc de apa. Intre timp Adrian a sosit si a auzit zgomot asa ca a venit sa vada cine e. A deschis usa toaletei si m-a surprins in sanii goi. Am icnit si mi-am acoperit repede sanii cu bluza. S-a rosit, si-a cerut scuze si a iesit. Eram foarte jenata. Am luat bluza uda pe mine si m-am indreptat catre cabinetul sau sa ii explic ce cautam goala acolo.
-Imi cer scuze, Adi. M-a prins ploaia si m-am udat foarte tare, sunt fleasca.
-Nu ai de ce sa iti ceri scuze, mie imi pare rau ca am dat buzna fara sa bat la usa. Luna trecuta am prins un cersetor spalandu-se in chiuveta de la toaleta si am crezut ca s-a intors. Oricum, nu e ca si cum nu am mai vazut. Defapt ii vad chiar acum ca ai bluza uda.
Incepuseram amandoi sa radem, apoi a zis:
-Ma duc sa o intreb pe doamna Geta daca are o bluza ceva sa iti dea...nu poti sa stai uda leoarca o ora intreaga.
Doamna Geta era un fel de administrator al cladirii. Se intoarse cu un halat alb.
-Cred ca este al unei asistente. Poti sa iti pui hainele pe calorifer si sa iei asta pe tine.
-Multumesc si scuze de deranj.
Ma simteam foarte stanjenita. Anxietatea ma ucidea. Intr-un final ne-am inceput sedinta.
-Si ce ai mai facut,Daiana? Cum te mai simti?
-Ma simt nelinistita. Imi e cam jena de ceea ce tocmai s-a intamplat. Nu vreau sa iti schimbi parerea fata de mine.
Eram vizibil agitata si nervoasa.
-Nu iti mai face griji...Te cunosc atat de bine...nu as avea cum sa imi schimb parerea fata de tine.
-Haha, tocmai asta e problema....ca nu ma cunosti. Defapt, continuai eu cu amaraciune, nu am fost sincera in totalitate cu tine. Sunt atatea lucruri pe care am evitat sa ti le spun...
-Hmm..de ce ai face asta...doar este confidential totul?
-Pentru ca imi este rusine. Tu nu stii cum m-au facut posta doi barbati anul trecut. Cum eram cu doua penisuri in mine si gemeam ca o curva. Cum m-am lasat fututa in cur chiar si cand durea doar ca sa ajung sa simt placerea si pentru ca eram excitata. Cum in urma cu cateva saptamani cand m-a inghesuit nenorocitul ala in baie de mi-a facut poza langa pula lui eram uda chiar si in timp ce plangeam.
Dupa rafala de cuvinte mi-am acoperit socata gura si am bagat capul in pamant.
-Intuiam ca sunt mai multe lucruri pe care nu mi le-ai spus...in special de natura sexuala. Dar nu trebuie sa iti fie rusine.
-Dar imi este...nici nu inteleg de ce am facut ce am facut.
-Crezi ca incercai sa te afirmi? Sa obtii aprobare? Gratificare?
-Mi-a trecut prin minte asta....adica, niciodata nu m-am simtit bine in pielea mea, nu mi-a placut cum arat. M-a facut sa ma simt mai bine cand i-am vazut excitati...dar nu voiam sa se ajunga aici.
-Dar tu arati foarte bine. Esti o tanara atractiva si inteligenta...ce te-a facut sa te simti asa?
-Multumesc...vezi tu...niciodata nu mi-a placut cum arat...iar cel cu care am fost prima data facea misto de sanii mei din cauza ca nu sunt egali...unul e mai mare si unul mai mic.
-Dar stiai ca toate femeile au un san mai mare si unul mai mic? Eu cred ca erau doar primii sani pe care ii vedea el in viata reala. In plus, spuse el ranjind, din ce am vazut eu mai devreme sunt chiar grozavi.
Am incremenit. Barbatul dupa care balisem in ultima vreme, care era insurat si era cu 15 ani mai mare ca mine imi spunea ca ii plac tatele mele. Nu imi venea sa cred. M-am ridicat si mi-am dat laturile halatului in laturi cat sa mi se vada sanii.
-Uite! Sunt hidosi! Sunt inegali si nu sunt fermi.
El ramase uimit. Se holba fara sa zica nimic. Si eu ma uitam la fel de socata la el, apoi mi-am coborat privirea si am observat umflatura din pantalonii lui. „Asta e!”, mi-am zis.
-Uite, pune mana sa vezi ca sunt naspa! Zisei eu si ii prinsei mana stanga punand-o pe sanul meu.Vezi?Acum pune mana si pe celalalt sa vezi diferenta.
Fara a fi nevoie sa il apuc eu de mana imi curpinsese si celalalt san. Se uita tamp cand la mine, cand la sanii mei si fara sa isi dea seama ii masa. In timp ce facea asta zise:
-Aaa...pai...nu sunt hidosi...sunt chiar placuti si destul de fermi pentru marimea lor...adica sunt si mari si...Doamne...CE FAC?!
Se vedea socul pe fata lui, dar la fel de clara ii era si erectia...asa ca ma prinse de ceafa si imi trase gura catre a lui. Primul sarut a durat o vesnicie. Ma tinea cu o mana de partea de jos a cefei si cu cealalalta ridicase halatul si imi framanta curul. Imi lasasem chilotii pe mine chiar daca erau uzi. Eu mi-am desfacut de tot halatul si l-am lasat sa cada pe podea apoi i-am desfacut pantalonii si mi-am strecurat o mana inauntru. Era un madular exemplar. Nu era extrem de lung...sa fi avut 17-18cm dar era atat de groasa incat nu ii puteam cuprinde circumferinta cu degetele. Apoi am inceput sa ii trag pantalonii in jos...si jos m-am dus si eu dupa ei. Stateam in genunchi in fata lui si a pulii gigant si ma intrebam serios daca o sa aibe loc...apoi i-am luat usor capul pulii intre buze si am inceput sa sug lasciv fara sa o bag pe toata in gura. Am coborat cu varful limbii mai jos pana am ajuns la coaie si am inceput sa i se sug tandru in timp ce ii faceam laba. El isi daduse capul pe spate de placere...
-Doamne....ce imi faci? Nu ar trebui sa facem asta! Nu am voie sa fac asta! striga el.
In raspuns mi-am plimbat varful limbii de-a lungul pulii lui si am inghitit-o pe toata. A gemut puternic si si-a infipt mainile in parul meu bagandu-mi pula pana in gat si incepand sa ma futa in gura. Se misca alert dar nu voiam sa termine...de indata ce termina s-ar fi rupt vraja si ar fi devenit din noi stapan pe el. Asa ca mi-am eliberat capul si l-am apucat de maini tragandu-l jos.
-E randul tau acum...asa ca daca vrei mai mult va trebui sa ma rasplatesti.
Nu ii dadusem timp de reactie si incepusem sa ii ghidez capul spre pizda mea uda si fierbinte. Insa am fost socata cand mi-a zis:
-Ai impresia ca ma joci ca pe baietasii din scoala ta? S-o crezi tu! RIDICA-TE!
Eram socata...m-am ridicat nesigura gandindu-ma ca ma da afara. Apoi mi-a zis:
-Acum te intorci cu spatele la mine, asa, si iti dai jos chilotii in timp ce te apleci si imi arati pizda si curul.
Am facut exact ce mi-a spus. M-am intors incep si am inceput sa trag incet de chiloti unduindu-mi soldurile si aplecandu-ma pana ce chilotii au cazut pe langa glezne. Apoi cu palmele mi-am desprins coapsele si fesele si i-am aratat tot. Eram proaspat epilata si luceam de sucul propriu. Apoi am facut totul conform instructiunilor lui. La inceput mi-a zis sa ma las pe genunchi cu pieptul pe podea, ca la flotari si sa ma joc singura cu pizda. In timp ce faceam asta el isi freca pula. Apoi mi-a zis sa aduc zeama din pizda si imi masez gaura curului cu ea. Am ezitat si m-am ales cu o palma grea peste cur apoi m-am supus. Am inceput sa imi masez gaura mica cu degetul mijlociu pana ce mi-a zis sa imi bag degetul in cur. In acel moment m-am oprit si i-am zis ca nu stiu daca sunt pregatita pentru asta. S-a suparat si s-a ridicat,m-a pus in genunchi si a inceput sa ma loveasca cu pula peste fata.
-Nu esti pregatita? Nu iti e rusine? Vii aici atata timp si ma minti, nu imi spui adevarul, apoi te dezbraci si ma atati de ma faci sa imi risc meseria si casnicia? Si acum nu esti pregatita?Iti arat eu pregatire!
Ma speria si ma excita in acelasi timp. Nu am mai zis nimic...nu am mai miscat...doar m-am lasat pe mainile lui...incremenita.
Dupa ce m-a lovit cu pula peste fata a inceput sa imi dea iar muie, sa ma traga de par si sa ma plesneasca nu foarte tare peste fata.
-Da’ acum? Ai inceput sa te simti mai pregatita? I-auzi la ea! Hai, misca-te inapoi in patru labe! Mars!
Fara sa spun nimic m-am conformat. Ma asteptam sa sara pe mine si sa ma futa salbatic cand dadu dovada de un autocontrol incredibil. In loc sa faca ce ma asteptam incepuse sa imi linga gaura curului iar eu am inceput sa gem tare. Apoi isi indesa 2 degete si apoi 3 in pizda mea in timp ce limba imi asalta in continuare curul, incercand sa imi penetreze gaura cu ea. Apoi facu o miscare ciudata. Am simtit o mare presiune in pizda si am constatat ca avea 4 degete in ea in timp ce degetul mare intra usor in curul meu. Se misca incet-incet si de indata ce intrase cu totul a inceput sa isi miste intreaga mana cu totul foarte puternic. Muream de placere si gemetele ma tradau.
-Ia zi, prefacuto, mironisito, mincinuoaso! Ia zi...te simti pregatita acum?
Gemeam exploziv. Apoi m-a lovit peste fund cu mana cea libera.
-Nu aud! Te simti pregatita?Raspunde cand te intreb ceva!
-DAAAA!
-Ce da?
-Sunt pregatita!
-Sa ce? Zi ca te bat de-ti suna apa-n cap!
-Sunt...gata...SA MA FUTI!
-Cum vrei sa te fut?
-Oricum...doar fute-ma!
Apoi isi retrase mana si la fel de brust intra cu pula in mine si incepu sa pompeze salbatic in timp ce ma tinea de par cu o mana pana mi-am dat drumul puternic si m-am prabusit...dar el nu.
-Ce, crezi ca am terminat doar pentru ca te-ai plostit tu? Ai zis ca te simti pregatita. Ia sa te vad-zise in timp ce isi freca pula in continuare- pune-te capra si du-ti mana la cur. Maseaza-l si uda gaura curului pana te simti pregatita sa te futi singura in cur cu destele.
Am facut ochii cat cepele....credeam ca e ceva in neregula cu mine, dar...



    Login