Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataTransformarea 7
Autor : gross_lexu - 2022-04-28
Citita de 5058 ori - Nota 7.79 (33 voturi)
Pentru context, cititi primele 6 parti.

Daca Simona fusese abuzata toata ziua de sambata de catre Boiko si colegii sai, nu foarte diferit au stat lucrurile pentru mine si Diana. Dupa ce imi prinsese pula in centura de castitate si ma futuse in cur de dimineata, Celia nu ma menajase nici dupamasa. Nici pe mine, nici pe Diana. Diana care in continuare era nefututa si era tinuta de Celia la limita nebuniei cu ajutorul vibratoarelor. Cu toate astea nu intrase nici macar un centimetru de pula in ea. Pe mine ma pusese sa le servesc bauturi, sa le fac masaj, sa le rasfat in toate modurile posibile. Toate astea in timp ce pula imi era incatusata si in cur aveam un dop anal. Practic Celia m-a transformat in curva ei. Eram fetita ei fara pula, pe care o putea avea cand si cum voia. Nu degeaba ma alinta pasarica. Ca sa fie tacamul complet, seara, inaite de culcare, a pus-o pe Diana sa imi linga pula, fara a-mi da jos centura de castitate. Senzatia a fost de nedescris. Penisul imi statea sa explodeze strangulat in cusca aia, testiculele imi erau umflate dupa o zi intreaga de stimulare sexuala fara finalizare, iar in minte aveam doar trupul gol al Dianei, pe care o vedeam in fata mea, in toata splendoarea ei, fara a-i putea face nimic. Dupa ce m-a lasat sa ma chinui vreo 10 minute cu Diana, Celia a decis ca e timpul sa imi pun din nou curul la bataie.
Mi-a scos dopul anal din cur si mi l-a dat la supt.
C: Hai papa, sa vezi ce gust bun are funduletul tau. Fii fara grija, ca nu ramane gol. Il umplu acum.
Spunand asta, isi strecura pula la mine in cur si imi infipse dopul anal in gura. Sugeam pe el ca apucatul, in timp ce Diana isi concentra eforturile pe coaiele Celiei, care acum se loveau puternic de bucile mele in timp ce ma lua pe la spate. Desi nu imi puteam atinge pula, eram pe punctul de a ejacula. Citisem, ma documentasem si vazusem filme, insa nu traisem niciodata senzatia de a ejacula fara a-ti atinge penisul. Era o senzatie de nedescris. Nu aveam reactie, ma lasam pur si simpul in voia sortii, simtindu-mi gaura largita cu fiecare contra pe care Celia mi-o dadea. Nici nu mai imi pasa de nimic, nici de aparente, nici de altceva. Tot ce vroiam era sa o simt cum ma despica. Stateam cu curul la pula cum nu mi-as fi imaginat vreodata. Eram un barbat in toata firea, inalt, atletic, dominant in orice alta imprejurare, insa in momentele alea Celia ma transformase intr-o feitita. Eram futut salbatic in cur de o transexuala fara macar sa incerc a ma impotrivi.
Celia observa transa in care intrasem si zambi fericita si satisfacuta. Insa, ca jocul sa poata continua, nu imi dadu voie sa ma termin. Se oprea exact cu cateva momente inainte de a atinge punctul culminant, suficient cat sa nu imi dau drumul. Se vedea ca e o artista in domeniu. Stia cat de tare, cat de adanc, cat de repede sau de usor sa patrunda, astfel incat sa se joace cu toate senzatiile mele.
Nu stiu cat timp a trecut si cate ore m-a tinut Celia asa, tot ce stiu e ca in momentul in care mi-am venit in simtiri eram legat cu mainile de pat, tocmai pentru a nu ma putea termina, iar Diana imi dadea sa manac sperma cu lingurita.
D: Cred ca ai un fundulet super strant, ca a ejaculat Celia de a umplut o ceasca de cafea intreaga. Hai deschide gurita, ca trebuie sa papam tot pana vine ea de la dus. Una mie, una tie. Eu oricum sper ca primesc si de la tine. Ma bucur ca nu te-a lasat Celia sa termini. Cred ca ai si tu un jet acum de umpli patul. Deabia astept sa iti dea cusca aia jos de pe pula sa ti-o simt in mine.
Eu eram inca sleit de puteri, ametit ca dupa betie. Nu ziceam nimic, respiram doar greu, ca dupa un maraton si ma uitam la Diana cum imi da sloboz cu lingurita.
Dupa cateva minute isi facu aparitia si Celia, goala, cu pula moale si rosie de la atata frecat. Se apleca si ma saruta suav pe buze.
C: ah, ce gust bun de sperma ai in gura. Bravo, asa trebuie sa fie gura unei curve. Sper ca ti-a placut.
Eu: da, binenteles
C: Mai vrei?
Eu, fara sa gandesc o secunda: da, da
C: :)) stiam eu ca aici se ajunge. Urmatorul pas e sa te futem in brigada. Stiu eu niste fetite cu pula mare, care deabia asteapta sa iti dea pula in gat. Te facem posta de nici n-ai visat. Te jucam la 2 capete. O sa iti fac program de futut, ca trebuie sa te largim pana ajungi sa poti lua si 2 o data. De saptamana viitoare, tot la 3 zile vii si pui curu la bataie. Ori la mine, ori daca nu trimit la tine pe cineva sa te futa. Am o fata cu pula cat sticla de bere la jumate. Iti da ea sa bei de nu mai stii cum sa stai.
Eu: pai si Simona ce o sa zica? Nu pot, cum sa vina la mine colega ta?
C: las-o dracu pe proasta aia de Simona. Am eu grija de curva aia, nu-ti fa filme.
Uitandu-se la Diana:
C: Ti-am spus ca o data ce iti intra pula in cap, nu mai ai scapare. Ajungi sclavul ei, indiferent ce sau cine esti.
D: Eu nu cred. Daca ii dai drumul acum, imi rupe pizda ;)
C: Lasa tu, nu mai iti da tu cu parerea. Acum hai, toata lumea la culcare, ca si maine e o zi.
Seara a continuat cu fetele contrazicandu-se pe subiectul vagin vs. penis, pana am adormit toti 3. Fusese o zi lunga, mai ales pentru mine si Diana care nu avusesem ocazia sa ne bucuram de orgasm. In ciuda faptului ca ma dureau testiculele de la atata stimulare fara finalizare, iar Diana nu apucasa sa fie penetrata, eram amandoi cu simturile intinse la maxim, gata sa explodam in cele mai puternice orgasme.



Duminica dimineata Simona inca visa la noaptea precedenta, in care fusese abuzata in cele mai perverse moduri de Boiko, Dan si Ionut. Fu trezita din somn de Boiko, care o suna pe telefon:
B: Te-ai trezit tarfo?
S: Acum stapane.
B: Treci incoace ca am chef sa fut ceva, asa la prima ora.
S: Imediat vin stapane
B: Acum nu imediat
S: Am inteles stapane
Pentru ca Boiko ii spusese sa nu faca dus dupa baia de sperma in care o scaldasera baietii in seara precedenta Simona mirosea ca o centurista. Nu stia ce sa faca mai repede. Sa faca repede dus sau sa mearga la Boiko. Invatase deja ca orice spune Boiko e litera de lege, si daca nu respecta indicatiile urmeaza sa fie pedepsita dur. Intr-un fel acest gand o excita, si se gandi pentru un moment sa il intarate, dar decisese ca ziua era lunga, si oricum urma sa fie facuta posta. Deci se incalta repede cu tocurile si se prezenta in camera lui Boiko.
S: Am venit stapane. Cum vreti sa ma pun ca sa ma futeti?
B: oh ce puti zdreamto. Hai, treci la dus sa te fut acolo.
Simona se conforma. Se baga in dus si pana sa i se alature Boiko incerca sa se spele cat mai repede. Apoi, sprijinindu-se de cada, lua pozitia de capra, pentru ca sa fie luata pe la spate.
B: treci si suge pana ma spal si eu.
S: da stapane
Simona se puse in genunchi, deschise gura cumintica, si astepta ca Boiko sa ii bage pula in gura, apoi incepu sa suga cu pofta. Fusese pe punctul de a se ineca de cateva ori, deoarece apa de la dus ii cadea pe fata umplandu-i narile, insa Boiko nu parea a se sinchisi de asta, si continua sa ii preseze gatul violent. Dupa cateva minute, o lua de par si o tara afara din baie, o impinse pe pat si incepu sa o loveasca peste buci cu palma. Pielea uda i se inrosi instant, iar fiecare palma ce i se lipea pe fese rasuna in toata cabana.
S: asa stapane, asa imi place
Auzind-o, Boiko se intarata si mai tare. Continua sa o loveasca pana cand Simona simti ca tot fundul ii ia foc, apoi ii puse piciorul pe cap, ii trase fundul in sus, si incepu sa ii pompeze in pasarica ca un animal. Simona nu mai zicea nimic, icnea doar de placere, lasandu-se purtata de senzatia de durere combinata cu fiorii ce ii strabateau corpul. Fundul o ustura de la atatea lovituri, insa facea balta sub ea de la modul violent in care ii largea Boiko pizda. Dupa ce obosise Boiko, schimbara pozitia. El se puse pe spate, iar Simona incepu sa ii sara in pula. Se ondula ca o cadana, incercand parca sa se infiga cu totul in ea, cat mai adanc, cat mai tare. De fiecare data cand slabea ritmul Boiko ii dadea cate o palma peste sani sau fata, pentru a-i reaminti cum trebuie sa se miste. Cum Simona nu era chiar o incepatoare, nu dura mult pana Boiko isi goli coaiele in pizda ei.
B: hai mars de aici curvo, ca iar trebuie sa fac dus. Mergi sa vezi daca s-au trezit baietii, dar vezi sa nu te prind ca o iei iar in pizda. Asa stai cu ea slobozita, pana iti spun eu.
S: da stapane, am inteles
Simona iesi si merse sa vada ce face Ionut. Batu usor la usa, iar cand Ionut raspunse intra.
S: m-a trimis stapanul sa vad daca te-ai trezit
I: leneveam in pat. M-ai obosit aseara.
S: :)) eu ce sa mai zic, cu 3 pe mine?
I: nu te teme, ca si azi te muncim
S: :)
S: Ma duc sa vad daca Dan e treaz si el
Simona dadu sa plece, insa Ionut sari din pat si izbi usa cu piciorul. Acum Simona era lipita de usa, iar Ionut ii palma usor sanii.
I: vad ca deja ti-ai facut datoria in dimineata asta. Pai si se poate asa ceva? Pe mine sa ma lasi cu pula sculata?
Intradevar Ionut se intarise ca piatra la vederea Simonei si a trupului ei gol si perfect ondulat.
S: te-as ajuta cu placere, insa stapanul mi-a zis ca nu am voie sa o mai iau in pasarica pana nu imi da el acordul.
Ionut o lua de par si o dadu cu capul de usa de 2 ori apoi ii spuse:
I: pai tarfa proasta, tu ai pasarica? Tu esti galeata. Faci ce spun, fara alte comentarii. Jos, treci la pula.
Simona se executa si intr-o clipa era in genunchi cu penisul erect al lui Ionut infipt in gura.
I: udo bine, ca altfel iti rupe gaoza. Nu te fut in pizda, dar curul ala la ce crezi ca il ai?
Dupa ce ii dadu la muie, Ionut o lua pe Simona de par, o trase in sus si o impinse pe pat. Apoi o incaleca si fara alte discutii ii infipse penisul cat de adanc putu direct in anus. Simona urla de durere, insa Ionut nu parea sa se sinchiseasca si incepu sa impinga cu putere. Toata scena dura cateva minute, minute in care intreaga cabana rasuna de gemetele Simonei care tremura prinsa sub greutatea lui Ionut, fiind tintuita la pat cu fiecare contra pe care o primea. Nu dura mult si Ionut isi lasa samanta in fundul Simonei satisfacut de prestatia ei.
I: imi place sa te aud cum gemi. Ma excita la maxim. Deabia astept sa te aud cum gemi si la birou.
S: la birou? pai na... imi place sa ma futeti si asa... dar la birou nu fac dinastea. Stii cum e..cand e de muncit muncim, cand e de distractie ne distram
In ciuda incercarii Simonei de a limita la un weekend "avantul" lui Ionut, acesta nu se dadu batut asa usor.
I: pai ce crezi ca se termina azi totul? e doar inceputul. De acum inainte de fiecare data cand avem chef sa ardem ceva te prezinti la datorie. Doar nu credeai ca dupa ce ne-ai facut ani de zile in ciuda pulii, scapi cu un weekend?
S: pai...
I: gura, sa nu te aud. Hai da-i drumul de aici ca vreau sa fac dus.
Simona iesi fara alte comentarii si dadu pe hol nas in nas cu Dan.
D: gata, ai terminat cu urletele? Nu mai poate dormi omul in casa asta ca ragi ca o proasta.
S: imi cer scuze. Ionut m-a ... si...
D: Ionut ce? Ce te balbai? Te-a pus el sa strigi ca apucata?
S: nu, dar m-a luat mai tare in fundulet.
Dan o apuca de solduri si o intoarse. Simona isi arcui spatele iar bucile ei perfecte se desfacura in fata lui. Tocurile inalte, singura garderoba pe care o mai avea, ii evidenteau posteriorul, oferind o priveliste ce iti scula pula din morti. Pe picior i se scurgea sperma proaspata a lui Ionut, in timp ce in pasarica se vedeau urmele samantei lui Boiko.
D: vad ca te-au muncit deja baietii. Acum eu ce fac? Ca mi-ai sculat pula, insa in slobozul lor nu o bag. Sa-i fut, si-au facut nevoile si la mine nu s-au gandit.
Simona zambi strengareste, ii arunca o privire suava si il lua de mana. Il trase in camera dupa ea, apoi se intinse pe spate in pat, cu capul atarnandu-i pe margine. Fara sa spuna vreun cuvant isi deschise gura si arata cu degetul spre ea. Dan nu astepta prea multe invitatii. Isi dadu in graba jos shortii cu care dormise, si isi afunda toata pula in gatul Simonei. Incepu sa o futa din ce in ce mai adanc si mai violent, in timp ce Simona care se afla cu capul aproape in jos incerca sa scuipe toata saliva care ii abunda in gura pentru a nu se ineca. In scurt timp fata Simonei era plina de saliva, iar Dan o lovea cu penisul peste ochi, obligand-o sa ii suga coaiele. Simona ii lua cate un testicul in gura, il sugea bine, apoi usor, cu dintii, il tragea de scrot. Daca in timp ce era fututa in cur de Ionut, Simona era cea care gemea, acum Dan era cel care incepu sa gafaie ca un taur in calduri.
D: Stai ca imi dau drumul si inca nu am terminat cu tine.
Spunand asta, Dan isi puse bucile pe fata Simonei si ii ordona sa linga. Isi lua pula la laba in timp ce Simona ii sugea si ii lingea gaura curului.
D: Ah ce obraznica esti. Campioana facem din tine. Asa, asaa, baga limba aia mai adanc. Bravo, Bravo.
Nu mai dura mult si Dan era gata sa spermeze. Sari repede in picioare, o trase pe Simona jos din pat si isi dadu drumul. Primul jet o nimeri pe Simona in plina figura, insa la al doilea ea reusi sa ii prinda capul penisului intre buze, si incepu sa traga cu putere, ca dintr-un pai. Inhala practic toata sperma lui Dan pe care in momentul cand Simona termina cu el, il lasara genunchii si se prabusi pe podea langa ea.
D: m-ai omorat.
S: :)))
D: cate filme mi-am facut eu cu tine si cum am visat sa te pun in toate pozitiile. Dar mi-ai depasit orice asteptare.
Dupa ce mai depanara amintiri din team bildinguri si se amuzara pe seama tuturor colegilor care incercau de fiecare data sa o combine fara succes, Simona pleca sa faca dus in timp ce Dan se puse sa mai doarma un pic, sa isi revina in puteri.

Era deja aproape ora pranzului cand toti se stransesera la parter, in sufragerie. Simona punea masa, defiland goala prin camera, in timp ce baietii povesteau si se laudau care pe cine a mai futut, unde si de cate ori. Discutau aprins despre care a ars mai multe maritate, cand, deodata, cineva suna la usa. Erau in mijlocul padurii, la cabana, asa ca pentru o secunda nimeni nu spusese nimic. Cine putea fi?
B: tarfa treci si vezi cine e la usa.
S: dar sunt goala, nu am haine stapane.
B: treci n-auzi, nu mai intereseaza.
Simona se conforma si merse sa deschida usa. Se piti in spatele ei si scoase capul prin deschizatura mica. Era o domnisoara, blonda, subtirica, de inaltime medie.
S: Da? Buna.
T: Buna, ma cheama Teo. Avem o problema cu masina, am ramas in pana, si ne intrebam daca nu ne puteti ajuta. Sunteti singura cabana de pe aici si nu avem la cine apela.
S: Sigur, stai sa ii intreb pe baieti. Asteapta te rog un pic aici.
Simona inchise usa si dadu fuga in sufragerie.
I: Cine-i si ce vrea?
S: O fata, are probleme cu masina. Cica au ramas in pana.
B: E buna gagica?
S: Nu stiu stapane.
B: Cum nu stii? Cum arata?
S: Ok, blonda, inalta. Stapane
B: bine, hai cheam-o inauntru sa vedem ce vrea
S: dar ma vede asa stapane
B: si ce, crezi ca nu a mai vazut pizda. Treci, sa nu ma repet
Simona se conforma. Pitita dupa usa, o deschise si o invita inauntru. Teo intra si o zari pe Simona dezbracata.
T: wow, scuze.. aa.. nu stiam..
Pana sa isi gaseasca Teo cuvintele, Ionut o intampina.
I: Buna. Ionut ma numesc. Hai intra, fa-te comoda.
Teo care se fastacea vizibil, se dadu cativa pasi inapoi, nestiind cum sa reactioneze.
T: Buna. Teo, imi pare bine. Nu mai intru, nu vreau sa deranjez.
I: Nici un deranj. Hai intra, nu o baga pe ea in seama.
Spunand asta, ii zambi si o apuca usor cu mana dupa spate si o invita in sufragerie. Aici baietii o intampinara, facura cunostiinta si o rugara sa le explice ce s-a intamplat si cum o pot ajuta. In timp ce Teo le spunea cum a ramas in pana si ca parintii o asteapta sa se intoarca, cu o cheie pentru desfacut roata, baietii o studiara. Era o fata de intaltime medie, slabuta, sanii medii spre mici, un fund plat, creata in cap. La fata parea sa fie frumoasa, insa expresia ei nu ii punea in evidenta trasaturile fine. Era inca socata si nu isi deslipea ochii de la Simona, care statea goala, in picioare, langa canapea. Se vedea ca Teo era tanara, sa fi avut pana in 23-24 de ani. Probabil nu mai experimentase asa ceva pana atunci si nu stia cum sa reactioneze.
I: te servim cu ceva? un suc? O apa? Un pahar de vin sa iti mai revina rosul in obrajori?
Teo zambi usor fortat.
I: adu-i fetei un pahar cu apa si unul de vin rosu
Simona pleca in bucatarie si reveni cu o sticla de vin rosu, una de apa si 2 pahare. Teo goli pe nerasuflate primul pahar de vin, apoi usor destinsa, incerca sa continue conversatia.
T: ce spuneti, aveti o cheie?
D: cheie am avea, dar unde se afla masina voastra?
T: mai sus un pic, la vreo 15 minute de mers pe jos
D: atunci mai ramai, poate te relaxezi un pic, si mergem apoi sa schimbam si roata
T: dar ma asteapta ai mei sa vin, nu pot sta. Plus ca imi pare ca aveti un pic de treaba aici. Nu as vrea sa deranjez.
Teo era deja la al doilea pahar de vin in mai putin de 10 minute, ia...



    Login