Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataTransformarea 6
Autor : gross_lexu - 2020-10-16
Citita de 8655 ori - Nota 8.15 (40 voturi)
A doua zi de dimineata, ne-am facut fiecare bagajul, iar spre seara, am plecat separat la munte. Eu, ca majoritatea barbatilor, in 30 de minute aveam bagajul facut. Contrar asteptarilor, la fel de repede a terminat si Simona. Si-a aruncat intr-un ghiozdan 2 perechi de dresuri, niste pantofi cu toc de 15, zici ca erau de prostituata, un tricou de dormit si niste pantalonasi scurti. Pentru drum a imbracat o rochita vaporoasa, fara chilotei sau sutien. Mesajul era clar. Nu avea de gand sa stea prea mult timp imbracata in weekend.
Am plecat amandoi pe la ora 6 dupamasa. Eu am mers sa o iau pe Celia, iar Simona a ramas sa il astepte pe Boiko sa vina sa o ia cu masina.

Ajuns in fata casei unde locuia Celia, nu mica mi-a fost surpriza cand am vazut ca nu urma sa mergem doar noi 2. Bruneta era si ea prezenta, pregatita de un weekend la munte. In sfarsti urma sa o fut si pe ea, dupa toate provocarile si chinurile la care ma supusese in ultimele saptamani. Nu mai avea cum sa imi scape intr-un weekend intreg petrecut impreuna.
C: Buna pasarica. Dupa cum observi ne insoteste si Diana (si asa am aflat cum o chema pe bruneta)
Eu: Diana? Incantat :)
D: Daca acum esti incantat, ma intreb cum vei fi dupa weekendul asta :)))
C: Hai lasati povestile ca aveti timp de ele 2 zile. Hai sa plecam sa nu prindem aglomeratie la iesirea din Bucuresti. Si-asa e tarziu deja.
Eu: Te plictisesti cu noi de te grabesti asa? :))
C: lasa ca vezi tu plictiseala imediat.

Celia s-a urcat in dreapta mea, iar Diana pe bancheta din spate. Amandoua purtau rochite, cu decolteuri generoase, lasandu-si la vedere formele perfecte. Nu mult timp dupa ce am iesit din oras, atmosfera s-a destins iar fetele au inceput sa povesteasca vrute si nevrute. Inevitabil s-a ajuns si la capitolul sex, iar subiectul zile era "ce-i place lui Cristi mai mult? Pula sau pizda". Binenteles ca Celia sustinea ca imi place pula, iar Diana era convinsa ca inca sunt ahtiat de pizda. Adevarul era ca in momentul ala tanjeam dupa pizda. Nu mai vazusem o pasarica de cateva saptamani, nici macar un oral nu primisem. Luasem doar pula Celiei. Era buna, insa imi era dor sa ma afund intr-un vagin umed si suculent. Spre bucuria mea, pentru a o convinge pe Celia ca are dreptate, Diana a inceput sa isi sondeze pasarica cu 2 degete. Statea pe bancheta din spate si isi freca clitorisul ca o nebuna. O vedeam in oglinda si tot ce imi doream era sa o patrund intre pricioare. Din cand in cand isi scotea degetele din pizda si mi le dadea sa i le ling. Inghiteam cu nesat sucurile ei vaginale, in timp ce pula imi exploda in pantaloni. Binenteles ca nici Celia nu s-a lasat mai prejos. Si-a scos pula de sub rochita si de fiecare data cand coloana de masini se oprea ma punea sa o sug.
C: hai suge ca de o saptamana nu m-am mai terminat. Am coaiele pline. Deabia astept sa imi dau drumul la tine in gura.
D: hei... si eu nu primesc?
C: primesti si tu stai linistita. Tu esti norocoasa, ca ai 2 surse de sloboz.
D: :)) deabia astept
Eu nu mai apucam sa zic nimic. Incercam sa ma concentrez la drum si la sofat, in timp ce Diana imi arata pasarica ei superba in oglinda si imi dadea sa ii ling degetele, iar Celia se freca la pula in dreapta mea si nu rata nici o ocazie sa ma traga cu gura in ea.
Diana se incinsese atat de tare, incat nu mai putea rezista.
D: Celia hai in spate si lasa-ma sa te sug, ca nu mai pot. Vreau pula acum.
C: aoleo, uita-te la ea ce disperata e. A udat toata bancheta din spate. Asteapta ca mai avem vreo ora si ajunge la cabana.
D: nu mai pot. Hai in spate.
C: nu te las sa ma sugi. M-am pastrat atatea zile pentru Cristi.
Eu: ah, ce dragut din partea ta. Promit sa te iau tot in gura.
D: atunci lasa-ma pe mine in dreapta, sa il sug eu pe Cristi.
C: hai lasa vorba si stai acolo.

Intre timp Simona plecase si ea cu Boiko la munte. Insa ca si mine, avusese si ea parte de o surpriza. Boiko venise insotit de alti 2 colegi de birou, Dan si Ionut, care binenteles erau si colegii Simonei. Daca de Boiko nu avea de ce sa se fereasca, amandoi stiind de ce merg la munte, Simona era ingrijorata de ceilalti doi. Nu vroia sa se afle la birou de aventura ei. La fel ca Diana, spera si ea sa inceapa petrecerea din masina, insa Boiko ii daduse planurile peste cap. Trebuia acum sa se fereasca tot weekendul de ceilalti 2 colegi. Tot ce putea face era sa statea bosumflata, in fustita ei scurta si fara chiloti, in masina cu 3 barbati. Din pacate pentru ea, chinul Simonei s-a prelungit tarziu in noapte, pt ca baietii odata ajunsi la cabana, s-au pus pe baute, totul durand pana pe la 3 dimineata.
Primul care a cedat a fost Ionut, care a adormit pe fotoliul din sufragerie. A urmat Dan care a mers pana sus sa se schimbe pt ca, de ametit ce era, isi varsase pe tricou aproape tot paharul de vin. Binenteles, nu s-a mai intors. Astfel Simona a ramas singura cu Boiko in sufragerie, si cu Ionut care sforaia. Fara sa ii pese de acesta din urma, isi smulse rochita de pe ea, ramanand goala in mijlocul camerei. In sfarsit venise momentul pe care il asteptase de peste 2 luni.
B: curvo, asa disperata esti? daca se trezeste asta?
S: nici o grija, ca e mort. Nu ne deranjeaza nimeni.
B: da, asta nu mai misca pana maine. Hai treci si suge-mi pula ca imi e lene sa te fut.
In ciuda tonului vulgar in care Boiko ii vorbise, Simona a trecut la aparat fara sa comenteze. In privirea-i perversa i se citea dorinta de a fi folosita ca o tarfa. I-a inghitit toata pula dintr-o singura miscare. A stat infipta acolo pana a simtit ca nu mai are aer, insa pana sa se retraga, Boiko a prins-o de cap si a inceput sa o futa violent in gura. Simona venise la pula, iar Boiko planuise sa ii dea pula pana o dezmembreaza. Face fuckul a continuat pentru minute bune, pana a obosit Boiko. Apoi si-a scos pula si a inceput sa o loveasca peste fata cu ea.
B: ce esti tu? spune ce esti tu?
Simona a dat din umeri zambind cu fata-i plina de saliva.
B: esti o curva. Esti curva mea. Ai inteles?
S: Da, sunt curva ta.
B: sunt curva ta stapane. De acum inainte mi te adresezi regulamentar.
Ca sa se asigure ca a inteles, ii trase Simonei o palma peste fata.
S: da stapane, sunt curva ta. Te servesc pe tine si pula ta, spuse Simona razand
B: asa panarama. Invata unde iti e locul. Acum treci si linge-ma pe coaie ca mi le-ai umplut cu bale.
Nu a trecut mult si Boiko si-a dat drumul, umpland canapeaua din piele de sperma. S-a sters la pula cu rochita Simonei si i-a spus:
B: treci si curata canapeaua. Sa nu mai vad picatura de sloboz pe ea. Apoi la culcare ca maine e zi lunga.
S: da stapane.
Dupa ce a sorbit toata sperma de pe canapea, Simona a urcat in dormitor si s-a pus la somn. Era fericita ca in sfarsit a ajuns sa ii suga pula lui Boiko, insa era frustrata ca nu o futuse. Era super excitata si spera ca in seara aia sa fie fututa dupa atatea saptamani de seceta, insa nu avusese noroc.

Intre timp ajunsesem si eu cu Celia si Diana la cabana noastra. Fetele au intrat si s-au facut comode, eu ramanand in urma sa parchez masina si sa aduc bagajele mai grele. Cand am ajuns inauntru amandoua erau dezbracate. Diana era legata de pat cu niste catuse, iar Celia statea in fotoliu si bea un pahar de vin rosu.
C: a trebuit sa o leg pe asta, ca e in calduri rau.
Eu: lasa ca o rezolv, oricum mi se pusese pata pe ea de cand am vazut-o
D: Da, te rog, hai. Uite ce uda sunt.
Intradevar, isi inrosise labiile de cat si le frecase pe drum si era leoarca.
C: lasa nu te baga tu. Tu ai treaba cu mine. Hai da textila jos si treci aici.
Mi-am dat tricoul si pantalonii jos si am ramas dezbracat. Cum mi-a vazut pula sculata Diana, cum a inceput sa cerseasca pe un ton rugator.
D: si eu vreau, hai, un pic doar sa ma joc cu ea.
In momentul ala, Celia s-a ridicat de pe scaun, a prins-o pe Diana de picioare si a cracanat-o. I-a bagat in pizda astfel deschisa un vibrator si i-a spus:
C: acum esti multumita? daca te mai aud te leg si la gura.
Intorcandu-se spre mine:
C: hai pasarica, goleste-ma ca simt ca explodez.
M-am conformat fericit si am inceput sa ii sug pula Celiei. Cu nici o luna in urma mi s-ar fi parut imposibil sa fac asa ceva. Acum insa sugeam si o faceam cu placere. Celia se abtinuse 5 zile de la ejaculare, o facuse pentru mine, si nu vroiam sa scap nici un strop din lapticul ei. Ii inghiteam pula cu pofta si ma excitam la maxim cand o vedeam de jos, cum zambeste printre sanii ei superbi. Vazand cat de mult m-am aprins, m-a luat de par si a inceput sa imi dea contre din ce in ce mai puternice.
C: ah ce bine te-am invatat. Iei la muie ca o profesionista. Trebuie sa ii multumesc Simonei ca te-a transformat in galeata mea de sperma.
Spunand acestea m-a tras pe pat si m-a intins pe spate. S-a urcat peste mine si s-a lasat cu totul in gura mea. Pe Diana a tras-o spre ea si a inceput sa o linga in pasarica. Eram ca un trenulet, cu Celia la mijloc, dandu-mi mie la muie si Dianei limbi in pizda. Diana urla ca din gura de sarpe, vibratorul si limbile Celiei facand-o sa tremure toata.
Intr-un moment de respiro am trecut in spatele Celiei care era inca cu fata in pizda Dianei si m-am afundat intre fesele ei. Incercam sa ii patrund curul cat mai adanc cu limba in timp ce bucile ei mi se lipeau de fata. O lingeam in cur si ii framantam coaiele in podul palmei. Diana era pe punctul de a avea orgasm insa, am avut inspiratia de a interveni la timp. Vroiam sa ii ofer eu acel orgasm, asa ca am prins-o pe Celia de picioare, am tras-o spre mine suficient cat sa nu mai ajunga la Diana care era oricum legata si nu se putea misca si mi-am bagat brutal pula in curul Celiei proaspat lubrifiat de saliva mea. Simtindu-ma inauntru cu totul, a inceput sa muste din cearceaf si sa isi infiga unghiile in saltea. Practic s-a proptit astfel incat sa pot da in ea ca un animal. Am inceput sa pompez la ea ca un salbatic, fara sa ma opresc nici un minut pentru a-mi trage respiratia. Nu au trecut mai mult de 10 minute cand Celia a strigat:
C: ooo, nu te opri acum, da cu pula-n mine pana ma termin
Am luat repede paharul de vin de pe masa, si i l-am pus in dreptul pulii, astfel incat Celia sa isi verse lapticul acolo. A ejaculat in jeturi puternice si groase, in timp ce eu continuam sa o penetrez anal, apoi mi-a intins paharul si mi-a spus:
C: Bea-l, ca pentru tine m-am abtinut o saptamana
D: Si eu vreau, da-mi-l mie
Eu: stai la rand. N-ai auzit ca nu e pentru tine?
Am luat paharul si am degustat ca un adevarat somelier. Mirosul de vin combinat cu sperma, imi excitau si cele mai latente simturi. Privelistea Dianei care era in pragul nebuniei din cauza vibratorului ce ii percuta vaginul, fundul moale al Celiei, ce se mula de fiecare data cand o penetram, gustul de vin si sperma, m-au facut sa explodez efectiv intre bucile ei.
C: te-ai terminat la mine-n cur? Nenorocitule. Eu ce mai primesc acum? Tu ti-ai primit portia si la mine nu te-ai mai gandit.
Ar fi vrut si ea sa manance sloboz, insa nu ma mai putusem abtine. Ca sa o impac macar pe una dintre ele, i-am bagat mana in par Dianei si am fortat-o cu fata intre bucile Celiei. A inceput sa linga flamanda, incercand sa nu scape nici un strop. Pana sa termine, avea fata plina de sperma si saliva insa radea fericita, iar ochii ii straluceau de bucurie. Celia a luat-o in brate, strangand-o la pieptul ei mare, iar eu i-am dezlegat mainile si i-am scos vibratorul din pasarica. Am inceput sa radem toti 3 de intreaga situatie. Intr-un final am adormit goi, unul peste altul, in patul mare.

Sambata dimineata, Simona s-a trezit destul de tarziu. Se agitase toata noaptea, si adormise inspre dimineata din cauza gandurilor si scenariilor pe care si le facuse. Visase la un weekend romantic alaturi de Boiko, la sex si jocuri erotice, si sfarsise prin a-i suge pula pe graba si a pleca la somn excitata si neterminata. Acum trebuia sa socializeze inca 2 zile cu Dan si Ionut si sa spere ca acestia se vor imbata din nou astfel incat sa aiba si ea cateva minute singura cu Boiko. Daca mai era si ala in stare de ceva, dupa ce cu o seara inainte fusese si el prea baut ca sa faca mai mult decat un oral. Cu gandurile astea in minte cobori in curte, desculta pe iarba verde din spatele cabanei, imbracata doar in tricoul ei de noapte. Baietii se chinuiau sa aprinda niste lemne uscate pentru a face un gratar. Boiko era inauntru probabil pt ca in jurul focului erau doar Dan si Ionut care in momentul cand au vazut-o au zambit cu subinteles si au scanat-o din cap pana-n picioare.
I: Buna dimineata, sau buna ziua pentru unii. Cum ai dormit?
S: Buna baieti. Cu asa barbati, care se ocupa de toate prin jurul casei, am lenevit si eu un pic mai mult in pat. Voi cum sunteti? Aseara ati petrecut pana tarziu.
D: A fost asa, ca-n prima seara. Ne-am incalzit un pic. Vad ca si tu :))
Atunci a realizat Simona ca era imbracata doar in tricoul acela subtire, care i se mula perfect pe sani si care deabia ii acoperea funduletul fara chilotei. Pana sa spuna ceva si-a facut aparitia si Boiko, care aducea o lada de bere rece. Punand lada pe masa ii spune Simonei:
B: te-ai trezit in sfarsit. Asa obosita ai fost dupa prima seara? Azi sper ca prestezi mai mult, ca altfel nu stiu ce sa iti fac. Hai treci si desfa-ne cate o bere.
Simona a ramas perplexa, nestiind ce sa spuna si cum sa reactioneze. A scos-o din visare palma lui Boiko care s-a lipit zgomotos de fundul ei. A desfacut berile si le-a intins baietiilor, acestia multumindu-i cu un zambet.
B: Mergi inauntru si adu si pahare. Ca nu am mai avut cu sa le iau si pe alea. Vezi sa le iei pe cele din frigider, ca le-am pus sa se raceasca, sa fie berea gheata. Ai priceput?
Neintelegand inca, ce se petrece, Simona a raspuns, dand sa plece:
S: da, am inteles, ma intorc imediat.
Pana sa faca un pas, Boiko i-a tras o palma peste fata de aproape a daramat-o. Pana sa se dezmeticeasca ea, Boiko a trantit-o in genunchi in fata lui si a inceput sa strige la ea:
B: ce ti-am zis aseara? i-a spune
S: nu stiu, nu mai stiu
B: nu mai stii? hai sa iti amintesc
Spunand asta o lua pe Simona de brat, o ridica si o pune capra pe masa inalta de langa ei. Fiind miniona si aplecata asa, Simona abia de mai atingea pamantul cu picioarele, iar tricoul, oricum mult prea scurt, i se ridicase, lasand la vedere fundul ei perfect, iar intre buci, pasarica in toata splendoarea ei. Simona a aruncat o privire speriata catre Dan si Ionut care priveau impasibili. Boiko a prins-o de labii si a inceput sa ii stoarca pizda cum storci o lamaie taiata pe jumatate. La fel ca din lamaie, din pizda Simonei au inceput sa se scurga sucuri. In ciuda intregii situatii, era extrem de excitata.
B: panarama ce esti. Cobori aici goala si apoi te faci ca nu stii ce esti? Faci mutre cand te intreb ceva.
Simona, incercand sa se opuna: Nu, nu
B: iar nu iti amintesti ce am vorbit?
Si spunand asta ii da o palma peste fund de ii vibreaza carnea pe el si incepe sa ii stoarca si mai tare labiile.
B: iti amintesti? Ce esti tu?
Simona incerca sa pastreze aparentele si se tinea pe pozitii, insa era clar ca Boiko nu avea de gand sa cedeze, iar Dan si Ionut nu pareau sa poata intervenii. Intr-un final, cand deja avea fundul rosu ca focul, tricoul rupt si Boiko avea deja 3 degete infipte in ea, Simona a recunoscut:
S: sunt curva ta stapane. Te servesc pe tine si pula ta
B: nu am auzit. Cum?
S: sunt curva ta stapane, sunt curva ta. Te servesc pe tine si pula ta.
B: ce?
S: stapane sunt curva ta, sunt curva ta stapane.
Dupa ce i-a mai dat 2 palme peste buci, Boiko i-a spus:
B: treci si adu paharele alea o data ca imi e sete. Iar cand cobori adu-ti si bagajul cu care ai venit.
S: da stapane
O data scapata, Simona a fugit repede, dezbracata in cabana.
B: vezi sa nu te astept.
In 3 minute Simona era inapoi cu paharele si ghiozdanul cu care venise. Boiko ii lua ghiozdanul, ii scoase telefonul, actele si tocurile de prostituata, iar restul il arunca baietilor.
B: hai datii drumul la foc, ca in ritmul asta mancam maine. Uite aici ceva cu care sa-l aprindeti mai repede.
Dan si Ionut au ras si i-au aruncat toate hainele Simonei pe foc. Oricum nu erau multe. Tricoul era deja rupt, practic o carpa, rochita era plina de sperma de cu o seara inainte, iar dresurile si pantalonasii nu erau mare pierdere. Asa a ajuns garderoba Simonei sa fie pentru intreg weekendul, doar o pereche de tocuri de 15. In rest nimic. Costumul Evei.
B: pana incing baietii focul, ia treci sa te incing si eu pe tine.
S: da stapane
B: hai sa iti dau si micul de jun, ca am vazut ca aseara cina ti-a placut. Spunand acestea, isi da pantalonii jos, isi scoate pula, ia o bere si se aseaza pe banca.
B: hai, ce mai astepti. Pune-ti pizda pe iarba, sa mai absoarba din balele de le-ai facut la dodoasca :))
Nu avea de ales. Oricum deja Dan si Ionut o vazusera dezbracata, nu mai putea da inapoi. Recunoscuse ca e o tarfa si venise la pula asa ca macar sa se bucure si ea de weekend.
S-a pus cu fundul direct pe jos si a inceput sa il suga pe Boiko. Firele de iarba ii gadilau lindicul deja rosu si excitat de loviturile lui Boiko, iar faptul ca o lua la muie in fata altora, o intarata si mai tare.
B: acum trebuie sa muncesti pentru mancare, nu ca aseara.
Spunand asta, Boiko se intoarse si se puse in genunchi pe bancuta. Fara sa astepte instructiuni Simona a inceput sa il linga in cur si sa ii frece pula cu mana. Nu dupa mult timp Boiko isi dadu drumul iar Simona inghitii toata portia. Crezand ca isi terminase treaba, vru sa plece insa Boiko o opri:
B: Unde crezi ca pleci tarfo. Ia stai acolo (si adresandu-se baietilor), care din voi are chef de una scurta?
D: Focul e aproape gata. Iau si eu o pauza.
Punandu-se pe banca, in fata ei, Dan se uita senin la ea:
D: hai ca stii ce ai de facut.
In timp ce Simona ii scotea pula din pantaloni, Dan incepuse sa ii spuna:
D: de cand asteptam sa pun pula pe tine. N-ai idee. Toata ziua defilai prin birou cu pantaloni mulati, cu tocuri, zambitoare, fustite, decolteuri. Flirtai cu toti si totusi nu putea nici unul sa te futa. Dar s-a intors roata. Recuperam weekendul asta, cat pentru 6 luni.
Simona ar fi vrut sa ii raspunda dar Dan ii apasa gura in pula, si o forta sa i-o inghita pana la oua, apoi se intoarse catre baieti:
D: banuiam ca suge bine asta, nu avea cum altfel cu buzele alea. Dar chiar m-a surprins placut. E peste asteptari.
I: hai lasa povestile si da-ti drumul o data. Ca vreau si eu. Aseara am ratat ocazia si acum te-ai bagat tu repede in fata. De atunci tot stau cu coaiele umflate de ma dor. Vreau sa ma golesc o data.
Norocul lui Ionut a fost ca Simona l-a executat rapid pe Dan. A inghitit si de la el si era pregatita deja pentru portia 3 a micului dejun. Ionut a pus-o sa deschida gura si i-a tras o flegma direct in gat.
I: hai fa galgara, clateste-te, ca nu vreau sa bag pula in slobozul astora.
Ii mai trase o flegma in gura si o puse sa inghita. Apoi incepu sa o futa violent in gat. La un moment dat, ii se terminase berea si vroia alta, insa nu era dispus sa renunte la muie nici macar pt 10 secunde. Atunci, a prins-o de maini pe Simona si a inceput sa o tarasca prin curte dupa el, ca sa mearga sa isi ia o bere din lada.
I: sa te fereasca sfantu sa imi lasi pula din gura.
Dupa ce a tavalit-o prin iarba de cateva ori, a inceput din nou sa ii dea puternic pana s-a terminat.
I: hai mergi spala-te ca arati ca ultima panarama.
Simona s-a conformat cumintica si a plecat sa faca dus. Baietii au ramas in urma ei, admirandu-i fundul perfect in timp ce se indeparta. Tocurile inalte ii scoteau si mai bine in evidenta posteriorul bombat.
D: vai, vai, ce o asteapta. Bucile alea cer pula. Uita-te cum calca. La fiecare pas parca te roaga sa o futi.

Daca dimineata Simonei fusese plina de evenimente, nici la mine lucrurile nu stateau cu mult diferit. Celia, Diana si cu mine, ne-am trezit destul de tarziu. Celia a fost prima care s-a ridicat din pat si a mers in bucatarie sa puna micul de jun. Am ramas in pat, admirand-o pe Diana care inca dormea. Parul negru ravasit i se revarsa pe obraji si pe sanii fragezi. Avea doar 18 ani, o fire atat de copilaroasa, si cu toate astea inauntru zacea un mic dracusor in calduri, tot timpul excitat si cu gandul doar la sex. Casa mirosea deja a cafea cand s-a trezit si ea. Vazand ca suntem doar noi doi in pat, a profitat imediat de ocazie. Fara sa zica nici macar un cuvant, a sarit direct cu gura la mine-n ciocan. A inceput un oral rapid, iar in mai putin de 30 de secunde aveam pula beton. Pana sa reactionez, Diana era deja infipta in ea. Trupul tanar, formele perfecte, se unduiau lent, in ritmul respiratiilor ei sacadate, intr-un fel de dans a carui muzica doar ea o auzea. Imi simteam penisul cuprins ca intr-o mengina in vaginul ei stramt, iar privelistea sanilor rotunzi si sfarcurile de un maro inchis ma excitau si mai tare. Ma privea cu inocenta si zambea cu tot chipul.
Toata imaginea asta de vis a fost brusc intrerupta de Celia care neobservata de nici unul dintre noi, intrase intre timp in camera. Apucand-o pe Diana de par, o smulse efectiv de la mine din pula:
C: zdreamta ce-mi esti. Te las 10 minute singur cu el si te gasesc infipta in pula. Treci la masa curva ce imi esti.
Ii dadu o palma peste fund, iar Diana fugi razand in bucatarie.
C: si tu, repede ai percutat. Hai nu mai lenevi, vino sa mancam.
Ne-am asezat la masa, insa sincer aveam chef de orice, numai de mancare nu. Penisul imi era inca in erectie, iar Diana se asigura ca asta nu se va schimba. Ma pipaia pe sub masa cu piciorul, chicotind, si scapand intentionat pe sanii goi, ba unt, ba dulceata.
C: vad ca nu va potoliti. Stai ca rezolv eu situatia.
Uitandu-se la mine:
C: hai, da-ti drumul, macar cu tine sa am liniste.
Eu: poftim?
C: uite aici cana mea de cafea, umple-o, si apoi te calmezi.
La indicatiile Celiei, m-am ridicat in picioare, si am inceput sa ma masturbez, acolo in bucatarie, langa masa. Fetele stateau si priveau ca la o piesa de teatru. Diana mi-ar fi intins o mana de ajutor, o gura de ajutor, o gaura de ajutor, orice, insa a intervenit din nou Celia.
C: portia asta e a mea, voi ati papat aseara, ea am ramas singura pe langa.
Mi-am dat drumul foarte repede, privelistea celor 2 fete dezbracate care se uitau la mine, contribuind major la rezultatul final. Am ejaculat in cana de cafea a Celiei, care din doua inghitituri a golit-o. Satisfacuta, m-a luat de mana si m-a dus in dormitor unde m-a asezat intins pe pat. Diana ne-a urmat instant si s-a urcat cu pasarica pe fata mea. Fara sa mai astep indicatii am inceput sa ii sarut buzele de jos. Intre timp Celia s-a aplecat si a luat ceva din bagaj. Aveam inca pula moale, tocmai ejaculasem cu 1 minut inainte, cand am simtit ceva metalic si rece in jurul coaielor si a pulii. Eram prea concentrat la pizda dulce si zemoasa a Dianei ca sa realizez ca Celia tocmai imi pusese o centura de castitate, iar acum pula imi era incuiata intr-o cusca mica de metal.
C: cum ziceam, cu tine am liniste azi. Diana treci afara sa ne bronzam. Pasarica hai si da-ne cu crema.
Era prima data in viata mea cand purtam o centura de castitate, iar Celia era din nou cea care ma fortase. Nu simteam vreun deranj sau ceva neobisnuit, insa asta urma sa se schimbe in doar cateva minute.

Am iesit toti 3 afara, iar eu am inceput sa le dau pe fete cu crema de plaja. Prima a fost Celia, care m-a rugat sa insist asupra pulii. I-am frecat-o pana i s-a sculat, apoi am cremuit-o bine sa nu se arda. Cand am terminat, m-am mutat la sezlongul Dianei care astepta muscandu-se de buze.
D: si eu am o zona ce necesita atentie sporita
C: lasa, lasa, m-am asigurat eu ca nu iti poate face nimic
Am inceput sa o cremuiesc pe Diana pe tot corpul. Incet, incet, penisul care pana atunci fusese in stare flasca in urma ejacularii de la micul dejun, a inceput sa dea semne de reviriment. Cusca din otel inoxidabil imi parea din ce in ce mai mica. Palmele mi se plimbau flamande pe trupul perfect al Dianei, cuprinzandu-i fiecare forma, urmandu-i fiecare curbura a corpului. Era o senzatie pe care nu o mai experimentasem pana atunci. Fiecare nerv din mine era intins la maxim, simteam cum mi se furnica pielea si cu toate astea nu puteam avea erectie. Simteam ca vreau si ca trebuie sa explodez insa cusca ce imi cuprindea penisul ma forta sa nu pot atinge orgasmul.

Pentru ca tortura sa fie completa Celia a decis ca e momentul sa ne dea o lectie, atat mie cat si Dianei. Ei i-a spus sa nu se miste de pe sezlongul pe care statea deja, iar mie mi-a spus sa ma pun in 4 labe pe sezlongul ei. A inceput apoi sa ma loveasca peste testicule si sa ma linga in cur.
C: stai sa vezi ce primesti acum. Iti scot eu pizda din cap pana la urma. Uita-te la ea (aratand spre Diana). Tanara, frumoasa, vrea pula mai mult decat orice pe lumea asta, insa cel care va primi pula vei fi tu.
Spunand aceasta isi fixa penisul in dreptul gaozei mele si incepu sa ma penetreze usor. Daca pana atunci centura de castitate in care imi era prins penisul mi se paruse insuportabil de mica, acum imi venea sa o zmulg cu totul. Imaginea Dianei si penisul Celiei care ma penetra din ce in ce mai adanc si mai repede imi dadeau senzatii de nedescris. Fara sa ma pot controla, am inceput sa gem cu voce tare, ca intr-un film porno. Era probabil singurul mod in care ma puteam exterioriza, din moment ce erectia imi era strangulata de cusca de metal.
C: asa, asa, striga pasarica, striga ca o fetita. Sugi pula ca o campioana, iti dai curul la futut, asa ca o fetita ascultatoare ce esti.
Intradevar in momentul ala eram fetita Celiei. Eram curva ei, fara penis, pe care o futea anal fara mila. Ii simteam coaiele cum mi se lovesc violent de fese. Incepuse sa ma forjeze de parca dorea sa imi bage pula in cap prin cur.
Nu stiu cand si-a dat drumul Celia, tot ce imi amintesc e limba Dianei care isi facea loc intre bucile mele, incercand sa ma curete de slobozul Celiei. Era prima data cand Diana isi punea skillurile in practica cu mine. Cele cateva minute dinaintea micului dejun fiind mai mult menite sa imi arate ce pierd. Si intradevar Diana era o artista in ceea ce facea. Ii facea concurenta cu brio Celiei, care era maestra suptului si a linsului. Cu pula captiva, tot ce puteam visa era momentul cand ma voi bucura simultan de abilitatile amandoura. In timp ce Diana ma lingea in cur eu sugeam pula moale a Celiei pt a ma asigura ca nu mai ramanea nici o picatura de sperma pe ea. Totul facea parte din planul diabolic al Celiei de a ma tine pe mine fara pizda si pe Diana fara pula. Intr-un final, cand si eu si Diana terminaseram de papat, ca sa fie jocul complet, Celia mi-a introdus un dop anal in fund si mi-a spus:
C: acum ca ne-am potolit, pasarica, pregateste-ne si noua niste cocktailuri cu gheata, ca ne-am incalzit aici la soare.
Fara sa mai spun nimic, am intrat in casa si m-am apucat de facut niste pahare de gin tonic pentru fete.

Dupa turnura neasteptata a evenimentelor din dimineata aceea, Simona statea sub dusul fierbinte si se gandea la situatia in care ajunsese. Fusese umilita de Boiko in fata colegilor, acestia ii facusera gura posta si cel mai probabil nu urma sa se opreasca acolo toata aventura asta. In plus ramasese fara haine. Cum urma sa ajunga acasa? Daca o vedeau vecinii goala? Isi punea sperantele ca pana la urma baietii ii vor da un tricou de-al lor pe care sa il poarte pana ajunge in casa.
Cu toate astea incerca sa vada si partea buna a lucrurilor. Macar nu mai trebuia sa se fereasca de Dan si de Ionut. Adevarul iesise la suprafata. Venise la futut asa ca futai avea de gand sa primeasca. Desi ii era firca sa nu se afle la birou de escapada montana din acel weekend, decisese ca aia e o problema pentru Luni dimineata. Mai avea o zi jumatate pana atunci si oricum nu era ca si cand ar fi putut face ceva in privinta aia.

Se facuse deja dupamasa cand Simona iesi din camera sa vada ce fac baietii. Dadu nas in nas cu Boiko care chiar pe ea o cauta.
B: unde ai stat atat tarfo?
S: am facut dus stapane
B: bine, bine, hai treci jos ca vrem sa ne jucam ceva. Vad ca esti echipata corespunzator, cu tocuri. Foarte bine, vad ca inveti usor usor. Hai treci in 4 labe sa te pot pune in lesa.
S: da stapane
Se puse Simona in 4 labe iar Boiko isi scoase cureaua de la pantaloni pe care i-o infasura Simonei in jurul gatului ca o zgarda. Asa plimbata in lesa, iesira amandoi in curte unde Dan si Ionut povesteau despre fetele de la birou.
I: Da, Ramona de la financiar a fost fututa de vreo 3 din firma. Am inteles ca...



    Login