Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataTransformarea 5
Autor : gross_lexu - 2020-09-03
Citita de 8209 ori - Nota 7.96 (51 voturi)
A doua zi Celia ii scrie Simonei pe WhatsApp.
C: buna, ce faci?
S: buna, bine, uite cu un pic de treaba, insa o pauza e bine venita
S: tu?
C: vroiam sa vad cum esti, sa imi spui de Cristi. Cum a fost? Ce ti-a zis cand a ajuns ieri acasa? I-a placuta sau?
S: oh... a fost... nici nu stiu cum sa spun
C: adica?
S: nu stiu cat a stat la tine, insa a ajuns destul de tarziu acasa. Cum a intrat pe usa, m-a luat direct. M-a batut, m-a futut, un fel de semi-viol
C: oh, imi pare rau. Esti bine? Pot sa te ajut cu ceva?
S: esti nebuna? de ce sa iti para rau? :))) a fost super!!! Daca mi-l trimiti acasa asa de fiecare data, ii fac program zilnic la tine :))
C: aaa, ok :)) atunci ma bucur ca te-am putut ajuta :D Si da, trimite-l, trimite-l :))
S: tu sa imi spui ce i-ai facut? cum a fost, cum a reactionat...
C: ai avut dreptate. E super barbat. Acum ca orice barbat care face asta fara sa vrea a avut normal reticente. Dar am avut eu grija de el, am stiut cum sa il iau. Si cand s-a vazut pus in fata faptului implinit, nu mai avea ce sa faca, unde sa dea inapoi. Dar s-a comportat exemplar cu mine, fara scandal sau alte probleme.
S: ti-am spus. Ai facut tot ce am discutat?
C: da, da. La inceput i-am lucrat un pic funduletul ala stramt :) apoi, pt ca a fost ascultator l-am lasat sa ma futa si el pe mine.
C: dupa l-am pus la supt, sa se invete cu pula
S: sa manance i-ai dat?
C: sa guste un pic. E la inceput, dar in timp il fac eu sa vrea sperma, de va trebui sa te lupti cu el pentru o portie
S: :)) bine, bravo, ma bazez pe tine
S: cam cate sedinte de "terapie" crezi ca mai are nevoie sa ajunga sa il suga pe Boiko si sa se lase futut in cur de el?
C: greu de spus. Ii place pizda, ii plac tatele. L-am vazut de cum a intrat pe usa ca numai in decolteul meu se uita. Bine, nu e cauza pierduta. Ii place si analul. A salivat la funduletul meu.
S: sa vedem, il mai las azi, maine, apoi il abordez din nou. Ii propun sa vina iar la tine, sa vad cum reactioneaza. Te tin la curent.
C: Sigur, cam pe cand trebuie sa fie pregatit?
S: Boiko vine cam peste o saptamana, doua in tara.
C: oh, asa repede? e scurt, e prea scurt timpul.
S: a fost pandemie, inchisi in casa... ce sa fac? tocmai asta este motivul pentru care trebuie insistat. Acum ca el a primit partea lui de intelegere, o vreau si eu pe a mea.
C: inteleg. Vedem ce se poate face. Trebuie insa sa il trimiti cat mai repede si cat mai des la mine.
S: ok, ramane sa dau un semn dupa ce mai vorbesc cu el. Te anunt.
C: sigur, ne auzim. Te pup, pa.
S: pup, pa

Dupa vreo 2 zile, cand lucrurile intre mine si Simona s-au mai asezat un pic, am plecat impreuna la mall. Ea trebuia sa isi vopseasca parul, eu sa spal masina, asa ca am zis sa impuscam 2 iepuri de odata.
Am lasat masina la spalat, Simona a mers la salon, iar eu m-am pus la o terasa sa o astept. Nu trec 10 minute si primesc un mesaj pe WhatsApp de la un numar pe care nu il aveam in agenda: "Ce faci pasarica? Te astept la etajul 1, in cabina de proba de la P&K". Initial am crezut ca e o greseala asa ca i-am raspuns scurt si mi-am vazut de treaba. Aproape imediat primesc un al doilea mesaj: "Stiu ca esti la mall, si stiu si ce ai facut acum 2 zile ;) Hai, nu ma mai fa sa astept". Clar nu era o greseala. Fiind curios din fire, am decis sa vad despre ce e vorba.
Ajuns la P&K, arunc o privire prin magazin, in incercarea de a vedea daca recunosc pe cineva. Magazinul era gol, doar cativa vanzatori stateau la povesti in jurul casei de marcat. De fapt, cam tot mallul era pustiu. Erau primele zile dupa ce acesta s-a deschis in urma pandemiei, iar lumea era inca reticenta sa merga in zone posibil aglomerate. In zona cabinelor de proba aud dint-un separeu chicoteli si rasete de femei. Dintr-o data, de dupa usa cabinei iese o bruneta, ce nu avea mai mult de 17-18 ani, ma priveste, ma apuca de mana si ma trage dupa ea. Inauntru Celia era pe jumatate dezbracata, proband probabil diferite perechi de blugi, pentru ca avea pe ea doar o bluza, tocuri in picioare si niste chilotei din dantela transparenta. Erau prea mici pentru a-i cuprinde pula sculata, a carui cap se chinuia sa isi faca loc in afara. Bruneta m-a asezat pe scaunul din incapere, i-a tras bikinii jos Celiei si mi-a spus sa o sug.
C: treci fata si stai de 6, sa nu vina careva, pana terminam si noi aici.

Bruneta a zambit si a iesit pe jumatate din cabina sa se asigure ca nu ne deranjeaza nimeni. Intre timp Celia a inceput sa imi bage pula in gura. Desi o luam la muie, nu imi puteam dezlipi ochii de la bucile brunetei. Fustita indecent de scurta ii acoperea abia un sfert din fund.

C: Curvo, hai inapoi. Ce iti plimbi curul prin fata lui? Nu vezi ca are treaba? Ii distragi atentia :)))

Bruneta rade si ea, se intorce si isi da bluza jos, dezvelindu-si sanii. Nu erau nici prea mari, nici prea mici, fragezi, facuti parca sa fie dezmierdati cu sarutari lungi si umede. Sfarcurile de un maro inchis, erau intarite si parca directionate spre mine.

C: uita-te la ea. Eu ii zic sa nu-si mai flendure bucile si ea se dezbraca de tot.

Bruneta avea insa alt plan decat cel pe care mi-l imaginam eu. Cu o miscare rapida, sare in spatele meu si imi leaga mainile improvizand o sfoara din manecile bluzei. Apoi isi baga mana in parul meu si ma impinge puternic cu gura in pula Celiei. Daca pana atunci doar ma jucasem cu capul penisului, acum eram futut in gura la propriu. Intra cu totul, cat mai adanc, facandu-ma sa salivez abundent. Vroiam sa scuip insa coaiele Celiei acopereau orice spatiu prin care as fi putut face asta. Am inceput sa inghit in incercarea de a nu ma ineca. Bruneta imi forta capul, in timp ce imi freca pula prin pantaloni de la spate. Ii simteam sanii strivindu-se de spatele meu, ceea ce ma excita si mai tare, in timp ce priveam la Celia cum ma muieste fericita.

Bruneta: ah ce ii mai place. O are si el beton.
C:da ii place, ii place, orice ar zice. I-am bagat pula in cap, s-a terminat pt el. Acum insa e randul meu sa ma termin. Pasarica, vezi cand imi dau drumul, sa nu dai pe jos, ca umplem hainele astea noi de sperma, si ne pun astia sa le platim.
Nu au mai trecut 2 minute si Celia a explodat in jeturi puternice. Le-am inghitit pe fiecare fara a-mi scapa nici un strop.
C: bravo, asa te vreau. Inveti repede.
Bruneta: acum te rog sa ne scuzi, avem treburi de fete.
Spunand asta, ma trage in picioare si ma impinge pe usa. O inchide in spatele meu si incepe sa rada alaturi de Celia.

Fara sa zic nimic, ma intorc la terasa si ma asez ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Peste cateva minute apare si Simona care imi da un pupic si da sa plece spre masina. Dintr-o data se intoarce si incepe sa ma sarute mai apasat.
S: golanule, ai supt pula cat am fost eu plecata.
Eu: ce? de unde ai mai scos-o si pe asta?
S: nu imi spune tu mie, ca am supt pula toata viata si am inghitit mai multa sperma decat ai baut tu apa. Respiratia iti miroase a pula si ai gust de speram pe buze. Macar te-a lasat neterminat, sa imi pot lua si eu portia. Hai repede acasa :)

Ajunsi in masina, Simona sare direct cu gura la mine la pula, incercand sa o scoata din pantaloni. Incepe sa o suga, sa o frece si sa o linga cu pofta de care o stiam in stare. Era prima data cand traficul din Bucuresti mi se parea placut. Fiecare oprire la semafor era o bucurie. Acasa, Simona se dezbraca repede, fuge in dormitor si se intoarce cu 2 jucarii infipte in ea. In fundulez avea un dop anal, iar in pasarica un vibrator care o percuta ca un mixer de bucatarie. Ma asez pe fotoliu, in fata oglinzii, iar Simona asezandu-se in 4 labe, incepe sa ma suga. Ma excita la maxim sa ii vad in oglinda toate gaurile pline, lingand pula fara a se ajuta de maini.
Eu: Ia-o mai usor, sa nu ma termin repede. Vreau sa iti patrund pasarica aia uda, ca vad ca deja e leorca.
Simona isi scoate vibratorul din pizda, il opreste si mi-l da sa-l sug. Dupa ce inghit cu nesat toate sucurile ei vaginale imi spune:
S: asta e toata pizda pe care o primesti azi. Ai ajuns prea departe, ai ajuns sa sugi pula prin malluri, nu pot sa risc sa stric evolutia asta dandu-ti pizda. Dar, ca sa nu te superi, te-am programat maine la Celia. Are ea grija de tine.
Pana sa protestez eu Simona era iar cu pula in gura si sugea de zor in incearcarea de a-mi scurge lapticul cat mai repede. Mi-am dat drumul, iar Simona s-a asigurat ca nu scapa nimic. Apoi s-a pus in fata oglinzii, cu vibratorul si dopul infipte in ea, si a inceput sa se joace cu sperma in gura. O scuipa in palma, o sorbea inapoi, facea balonase si radea. O admiram din fotoliu cum statea acolo ca o curva si se juca.
A doua zi eram prezent, binenteles, la usa Celiei. Ma astepta direct dezbracata, motivand acest lucru prin faptul ca "asa imi place mie sa stau prin casa, sa simt ca imi respira corpul".
C: Ia loc te rog pe canapea, mai am un telefon de dat si apoi ma ocup de tine.
Da sa plece, dar se razgandeste si imi spune.
C: De fapt stii ce, ca sa nu vorbesti in timp ce discut eu la telefon, ia sa iti umplu eu gurita. Ia si coaiele in gura cat e moale, ma excita asa.
Din discutia ce a urmat la telefon, am dedus ca vorbea cu bruneta din ziua precedenta.
C: Ce faci fata? Te-am sunat sa iti spun ca m-am mai gandit la ce mi-ai zis, si s-ar putea sa am pe cineva.
Bruneta: Ah, da? Pe cine?
C: Una, am vorbit mult cu ea, dar asa, alte subiecte. Nimic concret. Dar pare genul care s-ar preta. Cand aflu mai multe te anunt.
Bruneta: Bine, bine. Sper sa iasa ceva. Tu ce faci?
C: Eu cu Cristi.
Bruneta: Care Cristi?
C: l-ai cunoscut ieri la mall
Bruneta: aaa, da, saluta-l din partea mea. Ce mai face?
S: l-as saluta dar e ocupat, si nu poate raspunde ca are gura plina. Ce sa faca? Face ce facea si ieri :))
Bruneta: :))) a venit sa manance iar sloboz?
C: da, insa azi vreau sa il largesc, nu scapa asa repede ca ieri.
Intradevar, cateva minute mai tarziu eram futut in cur de catre Celia. Daca data trecuta ma luase usor, de data asta mi-o baga brutal si cat mai adanc. O simteam pana in stomac, iar gaura imi era dilatata la maxim. In timp ce ma futea, ma lovea cu palmele peste penis si testicule spunandu-mi:
C: Gata, nu mai scapi, esti al meu. Oricum nu mai vezi pizda de la Simona. De acum inainte cand te chem, vii si prestezi ce vreau si cum vreau eu. Sa nu te aud ca faci figuri ca iti rup curul.
De data asta Celia nu s-a mai terminat in gura mea, ci in cur, insa m-a pus sa beau toata sperma din prezervativ. Mai mult, ca sa vad c...



    Login