Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataTransformarea 4
Autor : gross_lexu - 2020-08-12
Citita de 6566 ori - Nota 7.89 (45 voturi)
Eram buimac de cap. Eram socat, nu stiam cum sa reactionez. Ce sa fac? Ce sa zic? Orgoliul masculin ma indemna sa ma revolt, sa ma enervez, sa strig, sa zbier, sa fac scandal. Pe de alta parte Celia era superba. Buze suave, sani mari, frumosi, fund bombat pe care l-as fi luat in pula din secunda in care mi-a deschis usa, parul blond, picioare lungi si subtiri. In plus ma futuse de ma trecusera toate transpiratiile si facea si un oral de nedescris. Singura problema era ca avea... o pula in loc de vagin.

Dupa cateva secunde de gandire am dat sa ma ridic cu intentia de a pleca. Aveam nevoie de spatiu si timp de gandire. Celia m-a prins insa puternic de pula si mi-a spus:
C: Unde pleci pasarica? Doar nu crezi ca ma lasi nefututa si cu pula sculata. In plus vad ca o ai inca tare ca piatra, deci nu incerca sa te convingi ca nu iti place. Stim amandoi ca nu pleci de aici fara sa imi faci un botic. Deabia astept sa iti simt limba si buzele pe pula.
Fara sa imi dea timp de replica imi ia repede pula in gura si o inghite pe toata cu intentia de a o umple de saliva si a o lubrifia pentru funduletul ei. Ma trage peste ea, ma cuprinde cu picioarele de jur imprejur ghidandu-mi penisul erect spre anusul ei.
C: Hai ca ai balit la bucile mele de cum ai venit. Iti dau ocazia sa iti bagi si limbuta acolo, insa acum am nevoie de o pula. M-a excitat atat de tare curul tau stramt incat inebunesc daca nu te simt in mine.
Nu era departe de adevar cand spunea ca balesc la fundul ei, asa ca am inceput sa pompez la el fara a protesta prea mult. De fapt, am protestat asa mai mult de dragul aparentelor. Celia a inceput sa geme de placere si sa isi unduiasca bazinul astfel incat sa intru cat mai adanc in ea. Isi musca buza in timp ce isi ciupea sfarcurile. Ca sa o supun de tot am scuipat-o pe pula si am inceput sa ii fac laba. Statea pe spate si o lua in cur in timp ce ii frecam pula.
C: Da, da. Ah ce bine, inveti repede.
Eu: Iti place? Mai vrei sau plec?
C: Nu pleci nicaieri, nu am terminat cu tine. Inca imi esti dator.... restul propozitiei fiind inabusita de geamatul ei.
Gafaiam amandoi ca dupa un maraton, iar in final, dupa vreun sfert de ora, m-am oprit sa imi trag sufletul.
C: Daca as mai avea putere as vrea sa ma termin la tine intre buci, insa m-ai muncit ca pe o iapa dusa la monta. Va trebui sa imi faci oral ca sa ma termini. Hai, gura mare sa-ti poata intra fetita pana in gat.
Faptul ca fusesem futut in cur de o pula, putea fi pus pe seama faptului ca nu stiam. Credeam ca e un strapon. Fusesem pacalit. Acum insa, daca acceptam sa ii sug pula, o faceam de buna voie si nesilit de nimeni. Nu mai aveam nici o scuza. Nu stiam daca orgoliul meu masculin imi va permite sa fac asa ceva. Celia vazand ca ezit, a decis din nou sa ia atitudine si a fortat intrarea. Reflexul meu imediat a fost sa deschid larg gura, sa nu o zgarii cu dinti. Stiam ce insemna si ce durere presupunea sa iti treci pula printre dinti. Instant am simtit coaiele Celiei cum ma lovesc in barbie. Zambind, Celia a inceput practic, sa imi dea la muie.
C: Bravo, asa, ia-o pe toata. Incet incet fac din tine cea mai buna muista. Asteapta doar sa te obisnuiesti cu gustul de pula, si vei veni cersind la mine. Te vei ruga si vei fi dispus sa faci orice, doar sa o poti suge. Tu de ce crezi ca femeile sunt niste sclave? O data ce iti intra pula in cap, si la propriu si la firgurat, nu mai ai scapare. Vrei non-stop si nu te poti controla.
Dupa ce mi-a dat cateva contre mai puternice ca sa inteleg ca nu am de ales, Celia m-a pus sa o sug usor, pe indelete, cu atentie la detalii. Am inceput sa ii sug usor capul, sa il tin intre buze in timp ce il rasfatam cu limba, sa o inghit pe toata si sa ii iau ambele coaie in gura. In final m-am afundat cu limba in curul ei frumos si mi-am concentrat eforturile acolo pana cand, pe neasteptate, a ejaculat peste tot. Pe pat, pe mine, pe ea, pe covor. A scos un mic geamat de satisfactie, a luat un strop mic de sperma de pe piciorul ei si mi l-a intis.
C: Hai pasarica papa tot, sa vezi ce bun e.
I-am lins degetul, fara sa protestez.
C: Data viitoare te pun sa inghiti mai mult. De acum inainte papi tot, nu mai irosim bunatate de laptic. Dar pentru moment te-ai descurcat bine. Atat de bine incat te voi termina si eu, desi initial aveam intentia sa te trimit cu pula sculata acasa. Trebuie totusi sa te invat cum sa sugi pula cu adevarat. Priveste si invata.
Spunand acestea Celia imi ia pula in gura si incepe sa ma suga. Meritase, prin tot ce trecusem, totul se merita, doar pentru muia asta. As mai fi facut-o de 100 de ori daca totul se incheia cu un asa oral. Cand m-a terminat m-am prabusit in pat, cu ea peste mine. Ne-am privit pentru un moment, apoi am izbucnit amandoi intr-un ras incotrolabil.
C: Cand te-a trimis Simona la mine ma asteptam la ce e mai rau. Ma gandeam ca cine stie cu ce ciudat voi avea de a face, de il trimite prietena la cineva ca mine. Dar m-am inselat. Mi-a placut. Esti stramt si futi ca un nebun. Mai trebuie sa te invat una alta, dar ai potential :))
Eu: Simona?
Uitasem complet de Simona si de faptul ca ea aranjase toata treaba asta.
Eu: Deci zdreamta de Simona a stiut, ea a planificat totul. Stia ca ma vei fute in cur si ca ma vei pune sa ti-o sug.
C: Da, da, evident. A fost cerere speciala din partea ei. Hai sa iti arat ce am vorbit cu ea pe WhatsApp.
M-a lasat sa citesc toata conversatia pe telefonul ei. Am fost socat de ce am aflat. Va las si pe voi sa vedeti intreaga conversatie.

S: buna. Celia?
C: buna, da
S: am gasit anuntul tau pe site. Esti TS?
C: da
S: pozele sunt reale?
C: da, putem face video call ca sa te convingi ca eu sunt in poze
S: ok, wow, esti super buna :)) accepti incepatori?
C: da, sigur. Nu ai mai incercat niciodata?
S: aaa, nu, nu e pentru mine. E pentru prietenul meu. Eu sunt Simona :)
C: incantata. Si cum de ii cauti tu astfel de placeri?
S: pai e o poveste mai lunga. El nu stie ca vreau sa il trimit la tine. Adica stie, dar nu stie ca esti TS. Vreau sa fie o surpriza.
C: of... pai nu e prea ok asa. Mai ales daca nu a mai incercat niciodata, nu stiu cum reactioneaza. Poate ma loveste sau mai stiu eu ce. Prefer sa nu ma bag in asemenea combinatii. Daca vine de buna voie, cu cea mai mare placere, altfel spun pas
S: stai linistita, e un brabat super finut, gentleman, nu ar da in tine niciodata. Daca ar fi sa fie suparat pe cineva ar fi pe mine, tu nu ai nici o grija. Garantez eu pentru el.
C: nu stiu ce sa zic. De ce vrei sa il trimiti daca el nu vrea, sau nu stie?
S: e poveste lunga, dupa cum ti-am mai spus.
C: pai as vrea sa stiu povestea, mai ales daca ma decid sa il primesc.
S: ok.. asa mai pe repede inainte... noi ne intelegem super bine, sexul este foarte bun, insa in pandemie ne-am decis sa incercam fiecare cu altcineva. A fost asa o fantezie de-a noastra si am zis ca de ce nu? Pana la urma suntem tineri si nu avem nici o obligatie. Eu vreau sa mi-o trag cu un coleg de la munca, insa ala are cateva conditii... mai iesite din comun... pe care a trebuit sa le accept ca sa fie de acord sa ma futa. Ca el e insurat si a zis ca daca tot face o dinasta sa o faca asa cum vrea el. Si mi-a zis ca daca prietenul meu e asa prost incat sa ma dea la altul la pula, vrea sa il umileasca la maxim. Adica, sa ne intalnim toti 3 undeva. Eu cu prietenul meu sa il asteptam acolo. Eu sa fiu imbracata doar in lenjerie si toc...



    Login