Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataTransformarea 3
Autor : gross_lexu - 2020-07-28
Citita de 8521 ori - Nota 8.00 (75 voturi)
Cititi Transformarea 1 si Transformarea 2 pentru a urmari firul povestirii.

Desi a doua zi am stat ca pe ace, asteptand-o, Simona a ajuns acasa abia pe la 11 seara. Ma suna si imi spune:
S: Hai te rog coboara, sa ma ajuti sa parchez masina.
Cobor si o gasesc langa masina, cu cheile in mana. Era imbracata intr-un tricou lung si larg prin care i se vedeau sfarcurile arcuite, si niste pantalonasi super scurti, mulati pe fund si intre picioare, in care labiile pareau tinute cu forta. Nu imi spune nimic, imi da cheile si intra in scara. Parchez masina si dau sa urc. Locuim la 2, nu avem lift, blocul fiind P+2+M. La etajul 1 observ aruncata pe jos o carpa. Cand ma apropii realizez ca erau de fapt pantalonasii Simonei. Incep sa urc cate 2 scari o data, iar la etajul 2 vad tricoul ei aruncat pe balustrada, iar Simona in toata splendoarea ei, goala in fata usii, cu o privire de fetita inocenta. Atat cheia mea cat si cheia ei erau la mine, deci nu avea cum sa intre.
S: E cald aici la Bucuresti.
Eu: Esti nebuna? Daca iesea cineva pe scara? Sau daca se uita vecinul de vis-a-vis pe vizor?
S: Daca ma vedea, iesea sa priveasca mai de aproape :P
Sare la mine in brate, eu imi caut cheile, iar intr-un final reusim sa intram in casa. Ma dezbraca repede de haine, ma ia de pula si ma trage in dormitor. Dau sa ma pun in pat cand ma smuceste si ma duce spre dulap. Cum ma tinea de pula ca de toarta, nu opun rezistenta si astept sa vad ce face. Scoate lubrifiantul, un ulei de masaj si dopul anal, apoi ma duce in sufragerie.
S: Aseaza-te pe canapea, intins pe burta.
Desi era o pozitie oarecum incomoda, avand in vedere ca o aveam sculata, ma supun. Ma unge cu ulei, apoi dupa cateva minute, incepe un masaj corp la corp. Ii simteam sanii cum se freaca de spatele meu, respiratia sacadata in ureche, unghile cum se infig in fesele mele si dintr-o data o limba moale si umeda direct in anus. Duc mana la spate, o prind de cap si o apas in incercarea de a-i afunda toata fata intre buci. Nu se opune, si profitand de faptul ca mi-am ridicat un pic bazinu, ma prinde repede de pula. Incepe un dute vino intre varful pulii, coaie si gaoaza cum vezi doar in filme. Dupa vreo 5-10 minute dau sa ma intorc insa Simona nu ma lasa.
S: Stai linistit, inca nu s-a terminat.
Cand ii arunc o privire, o vad plina de saliva pe fata, rimelul de la ochi intins, iar rujul sters in jurul gurii. Arata ca o sclava a carui fata a fost abuzata si folosita sa te stergi la cur. Nu ii pasa, era fericita, zambea si imi apasa anusul cu doua degete. In momentul ala nu am simtit nimic mai mult decat o facusem inainte, cand imi bagase limba si un degetel. Vazand ca nu opun rezistenta isi rasuceste degetele si le infige mai adanc. Un fior imi strabate tot corpul si ma curenteaza de la sira spinarii pana fix in capul pulii.
S: Asa iubire, nici nu stii ca asta e doar inceputul.
Spunand asta incepe sa isi miste degetele din ce in ce mai repede. Imi simteam gaura largita din ce in ce mai mult, insa eram paralizat de fiorul ce ma strapungea de fiecare data cand Simona isi arcuia degetele in interior. Timpul se dilatase pentru mine, si din fericire nu doar timpul, deci nu as fi putut spune daca dupa 1 minut, 10 sau o ora, simt cum dopul anal incearca sa isi faca loc la mine in fund. Pe masura ce Simona punea presiune pe el, simteam efectiv cum mi se largeste gaura. Senzatia devenea din ce in ce mai neplacuta. Eram pe punctul de a o opri cand simt ca aluneca in mine cu totul iar gaura mi se strange in jurul capatului.
S: Bravo, bravo, asa te vreau. L-ai luat cu totul. Vezi, nu a fost chiar asa greu. Acum e randul meu sa fiu rasfatata. Vreau si eu sa imi largesti gaura.
Eu: Pai scoate-l, pune-te pe fotoliu si iti largesc ambele gauri, nu-ti fa tu griji.
S: Nu nu nu, fara dop. Ai pula, foloseste-o. Dopul ramane acolo unde este, sa te obisnuiesti cu el. Hai sa vad daca mai poti fute ca un barbat, acum ca ai luat-o in cur ca pizdele.
Auzind asta, imi sare tandara direct. O apuc de mana, o trantesc pe canapea si intru direct, fara retineri, direct la ea in cur. Striga de durere, insa ii simt corpul cum se inmoaie sub greutatea mea si mi se lasa in voie. O posedam, era toata a mea, fara nici o restrictie.
S: Ahhh, asa iubire. Asa, da-mi pula, ca merit. Sa nu ma mai lasi fara pula atat de mult timp. Am crezut ca inebunesc acasa. Imi statea capul doar la futut. Vroiam sa te simt cum ma umpli, cum ma musti de sani, cum ma lovesti peste labii.
Am inceput sa o fut apasat in cur, savurand fiecare geamat al ei. La fiecare contra simteam dopul ala cum se infige in mine.
Eu: Vad ca iti place. Iti place sa dai cu limba, iti place pula-n cur, sunt convins ca iti place si pula cu gust de cur. Hai sa iti dau sa gusti si de la tine.
Scot pula si i-o dau la supt. Fara ezitare Simo sare si o inghite pe toata. Linge, scuipa, freaca si suge cu o placere nebuna. Ca sa fie tacamul complet, ii iau si pizda la futut.
S: Mai da-mi, mai da-mi, nu te termina. Da-mi ca m-ai tinut nefututa atatea zile.
Dupa ce obosesc o trec deasupra si o las sa se bucure de ciocan in ritmul ei. Desi privelistea sanilor ei tresaltand si unduirile din bazin ma fascinau, mi-am amintit subit de dopul din fund, de care, pentru minute bune, uitasem. Acum ca ea se lasa pe mine cu toata greutatea il simteam cum incearca sa isi faca loc si mai adanc la mine in anus. Simona era in lumea ei, parca intrase in transa. Avea tot ce isi dorea acolo, si nimic nu mai conta. Nu baga de seama lupta pe care eu o duceam cu dopul ala. Nu am vrut sa o intrerup si am lasat-o sa isi faca numarul. Dupa ce a avut 2 orgasme si s-a mai potolit un pic i-am spus:
Eu: Hai si termina-ti treaba, ca mi s-au umflat coaiele ca 2 pepeni.
Fara sa comenteze, m-a pus capra si a inceput sa ma linga pe oua si in zona gaurii. Apoi usor, usor a inceput sa se joace cu dopul anal. Il tragea pana credeam ca il scoate de tot, pentru a-l lasa sa imi alunece inapoi. Simteam ca inebunesc. Imi venea sa o bat, sa o iubesc, sa o fut, sa o lovesc, sa o strang in brate, sa o sarut. Era tortura, era chin, era placere, era delir. Intr-un final mi-a luat pula in gura si a inceput sa ma suga, de am crezut ca imi ia apa de la genunchi. Nu a durat mult si i-am umplut gura, fata si sanii cu sperma. Se chinuia sa inghita cat mai repede si cat mai mult, insa explozia a surprins-o. Nu se asteptase nici ea la o asa ejaculare.

Ca sa ne racorim Simona a sugerat sa mancam un pic de inghetata. A adus 2 pahare si mi-a intins unul. In timp ce mancam, Simona isi umplea lingurita pe jumatate cu inghetata, iar restul cu sperma ce incepea sa i se scurga pe sani. Cu o privire perversa o baga in gura si zambea provocator. Dupa cateva minute terminase aproape toata inghetata, din care jumatate se prelingea acum pe pieptul ei.
S: Hai si curata-mi sanii cu limba. Am fost cam neindemanatica si am dat pe mine.
Eu: :)) am observat. Insa...
Pana sa termin ce aveam de spus, Simona sare pe mine si imi afunda fata intre sanii ei frumosi.
S: I-am sfarcurile intre buze si joaca-te cu ele.
Desi reticent la inceput, am intrat in rol si am inceput sa o ling pe sani.
S: Asa, ce bine le sugi. Fa curat, nu vreau sa raman lipicioasa de la inghetata asta.

Intr-un final ne-am potolit, am facut dus si ne-am bagat la somn. Eram rupti de oboseala. Eu o luasem in fund pentru prima data, iar ea o luase in toate gaurile ca de obicei, insa eliberarea dupa cele cateva zile de abstinenta o epuizase.

De dimineata m-am trezit si m-am pus la laptop in cealalta camera. Incepeam munca la 9. Simona avea program flexibil, deci putea intra online mai tarziu, asa ca am lasat-o sa mai doarma cateva ore dupa partida din seara precedenta. In timpul sedintei de dimineata ma trezesc cu mesaj pe WhatsApp de la Simona. Erau cateva poze cu o tipa satena, cu suvite blonde. Purta ochelari si avea aerul ala de profesoara perversa, de care te rogi sa te pedepseasca. Purta doar un sutien si bikini negri, jartiere si pantofi cu toc. Buzele pline erau parca facute sa se muleze pe un penis in erectie. Usor intrigat, ii scriu Simonei:
Eu: Te-ai trezit deja? Am crezut ca vrei sa dormi mai mult.
S: Mi-a dat mesaj colega ca se amana sedinta de azi si ca pot intra mai tarziu online. Mi-a bipuit telefonul si m-am trezit. Si cum nu am putut sa mai adorm am zis sa iti fac o surpriza :)
Eu: Adica? Ce-i cu pozele alea?
S: Pai cum cautarea pe Tinder dupa o posibila partenera pentru tine nu prea a dat roade, am zis sa schimb strategia. Nu vreau sa crezi ca nu respect intelegerea noastra si ca doar eu am cu cine sa o fac. Ce zici, iti place?
Eu: Da, e frumoasa.
S: Doar frumoasa? E buna in draci. Uite ce fund bombat are, ce sani mari si privire perversa. Daca nu iti convine o pastrez pentru mine :))
Intradevar tipa era super buna. Din poza parea mai inalta decat Simona, avea sanii mai mari (cel mai probabil implanturi) si un cur de ai fi pompat ore intregi la el.
Eu: Da, da e buna. Nu pot sa neg. Dar care-i combinatia cu ea?
S: Nu-ti fa tu griji. Zi daca vrei sa i-o dai sau nu. De restul ma ocup eu.
Eu: Daca tu esti ok cu ea, da vreau :D
S: Bine. Vorbesc cu ea si te anunt. Te las acolo cu sedintele tale. Incerc sa mai dorm un pic ca m-ai rupt aseara.
S: :)) :*
Eu: :)) :*
Pe seara, dupa ce am terminat amandoi lucrul vine Simo si imi spune:
S: Gata, am vorbit, se rezolva. O cheama Celia si te asteapta vineri seara la ea.
Eu: Ce? Cum adica? Vineri? Cum ma asteapta la ea? Nici nu stiu cine e, unde ai gasit-o. Care-i faza?
S: E profesionista, am gasit-o pe un site. Am discutat cu ea toate detaliile si am aranjat totul. Tu trebuie doar sa te prezinti si are grija ea de tine. Vineri e 15, iesim din starea de urgenta, deci poti merge linistit.
Dupa vreo ora in care am mai cerut detalii, poze, sa vad exact despre ce e vorba, sa inteleg si eu care e mersul si cum de s-a ajuns aici, am decis sa incerc. A ramas ca la sfarsitul saptamanii sa trec pe la Celia.
Pana in vinerea cu pricina mai erau cateva zile si binenteles ca Simona nu putea sta nefututa. Facea tot ce vroiam cu o singura conditie. Sa o las sa imi bage dopul ala in fund. Imi sonda gaura zilnic, oferindu-mi cele mai puternice orgasme din viata mea.

Vineri, pe 15 mai, la ora 8 seara, cu binecuvantarea Simonei, eram prezent la usa Celiei. Statea intr-un apartament de la etajul unei vile din zona Baneasa. Din momentul in care a deschis usa, toata atentia mi-a fost acaparata de ea si de erectia instanta pe care am avut-o. Ma astepta zambitoare, imbracata ca o scolarita. O camasa transparenta din bumbac alb, legata sub sanii perfect rotunzi, o fustita ce deabia ii acoperea fundul, tocuri, ochelari si parul prins in 2 codite. M-a tras inauntru, m-a sarutat usor pe buze si m-a invitat in sufragerie sa povestim s...



    Login