Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataTransformarea 2
Autor : gross_lexu - 2020-07-07
Citita de 4530 ori - Nota 7.96 (27 voturi)
Dupa discutia avuta, desi aprinsa, o data ce am obtinut fiecare ce si-a dorit, lucrurile au intrat pe fagasul normal. Cat de normal insa, veti vedea in randurile care urmeaza.

La doua trei zile dupa ce stabiliseram ca putem incerca si cu altcineva, Simona imi spune ca s-a decis pe cine sa futa. Era vorba de Boiko, un coleg de-al ei de munca pe care i se pusese ei pata. Boiko era bulgar si venea in Romania o data la 3-4 luni, cu munca, asa cum se practica in majoritatea multinationalelor. Mergi sa socializezi cu colegii de pe proiect, sa interactionezi cu ei fata in fata. Din punctul meu de vedere era cel mai bun scenariu posibil. Daca poti numi scenariu bun faptul ca prietena ta urma sa fie fututa de altul. Omul venea de cateva ori pe an in Romania, deci nu riscam ca tot acest lucru sa se transforme in ceva regulat asa ca fara sa stau prea mult pe ganduri am fost de acord. Ramasese ca Simona sa il convinga, avand in vedere ca era om insurat (alt motiv pt care am fost de acord cu el). S-a oferit sa imi arate ce discuta cu el pe Whatsapp, ca sa nu existe loc de interpretari, insa am refuzat. Nu vroiam sa vad cum isi scoate pizda la futut pe internet. Am rugat-o sa imi spuna doar la ce concluzie au ajuns.

Intre timp, incercarile mele de a gasi o alta femeie mergeau cu nu se poate mai rau. Era pandemie, toata lumea in casa, unde sa intalnesti oameni noi? De fostele nu aveam chef, asa ca am apelat la aplicatile de profil. Simona chiar s-a oferit sa ma ajute, asa ca eu nu aveam decat sa aleg dintre fetele combinate de ea de pe profilul meu. Fara mare succes insa.

Dupa inca o saptamana, in timp ce dadeam cateva mailuri, Simo vine si imi spune:
S: Am vorbit cu Boiko si l-am convins.
Eu: I-a cam luat ceva. S-a lasat cam greu.
S: Da, da stiu. Nici n-ai idee (si intradevar nu aveam nici cea mai mica banuiala). Rezolvam cand vine in Romania, dupa pandemie.
Eu: Da, nici nu vreau sa stiu. Imi spui cand e gata.
S: Eh, mai vedem noi pana atunci.
Spunand asta, isi da bikinii jos si ii pune pe tastatura mea. Se intoarce si fuge in sufragerie. Din cur ii straluceste dopul anal. Bikinii erau deja uzi leoarca, probabil se masturbase in timp ce vorbea cu Boiko. Nervos si excitat in acelasi timp merg dupa ea. Ma astepta capra, pe marginea canapelei:
S: Poftiti va rog. Cu ce gaura va pot servi?
Ii dau o palma peste buca dreapta de ii ramane urma impregnata pe piele, apoi o iau de par si o trantesc pe covor. Se pune in genunchi si deschide cumintica gura. Incep sa o fut in gura fara mila. Tot ce vroiam era sa ii sparg gatul, sa o aud cum se chinuie sa ia o gura de aer, apoi sa imi dau drumul si sa o pun sa linga sperma de pe jos. Intr-un moment de respiro ma impinge pe canapea si imi cere sa imi ridic picioarele. Nestiind ce vrea sa faca ezit, insa pana sa imi dau seama de ce se intampla, ma trezesc cu limba ei in cur. Incepe un rimming de toata frumusetea in care singurul meu gand era sa nu ma termin, ca sa nu se opreasca. Coaiele mi se odihneau pe fata ei, in timp ce ii simteam limba pana-n stomac. Urmatorul pas a fost un degetel strecurat in fund, fara macar sa imi dau seama. Ea gemea ca nebuna, eu gafaiam ca dupa un maraton, eram pe punctul de a exploda. Simtint ca ma apropii de finish ia un pahar de pe masuta de cafea si il pozitioneaza astfel incat sa imi dau drumul in el. Si mi-am dat. Am ejaculat de parca eram statut de o saptamana. In mod normal Simona ar fi papat cu pofta toata portia, insa de data asta doar m-a sarutat prelung si a plecat zambind. Binenteles, pe moment nu am realizat acest lucru, doar am privit bucile alea perfect cu dopul dintre ele, cum dispar din camera.

A doua zi vine Simo la mine si ma intreaba:
S: Asa-i ca ti-a placut muia de ieri?
Eu entuziasmat: Normal. Da ce ti-a venit? Adica am mai incercat, dar ieri parca erai posedata :))
S: Am facut un pic de research online si am aflat ca masajul la prostata ajuta barbatii sa aiba orgasme mai puternice. Aparent e adevarat :)) ai spermat ca un cal :))
Intradevar, ma descarcase tot.
S: Mai primesti daca esti cuminte.
Eu: Vreau, vreau, vreau. Stai un pic... adica?
S: Vreau sa trecem la urmatorul nivel (si scoate de sub perina dopul ei anal).
Eu raman nedumerit, nu intelegeam ce vrea sa spuna.
Eu: Pai eu deja ma joc cu funduletul tau, stiu ca iti place. Fac ceva gresit?
S: Pai tocmai asta este, ca nu e pentru funduletul meu, e pentru al tau.
Auzind asta incep sa rad, crezand evident ca este o gluma. Simonei insa nu i se parea amuzant, neschitand nici un zambet. In minte imi strafulgera imediat discutia anterioara pe care o avusesem si pe care eu o luasem in gluma doar pentru a se adeveri in cateva zile ca ea vorbea serios, asa ca am adoptat o abordare mai precauta de data asta.
Eu: Pai ce vrei sa facem? Si nu imi spune ca vrei sa imi infigi ala in cur!
S: Exact asta vreau.
Eu: No fucking way. Cum sa imi bagi ala in cur? Esti nebuna?
S: Da ce are? Deja ti-am bagat un deget care e cam cat asta de lung. Deci stai linistit, iti va placea. Ma sigur eu de asta (si se intinde si imi da un sarut lung pe buze).
Putea sa imi si pizda pe fata in momentul ala, ca eu ramasesem blocat pe "iti bag dildoul ala in cur".
S: Hai sa iti arat ce bine e.
Eu: Mars tu de aici ca iti si fut una.
S: Stai disperatule, ziceam sa ne uitam la filme sa vezi, nu te violez, stai linistit.
Si asa a urmat ora de educatie sexuala :)) Ne-am uitat la filme porno insa nu ca de obicei. Ea era in postura de profesoara, imi explica, relua fazele, iar eu stateam si incercam sa procesez ceea ce vroia ea sa facem. La finalul serii nu ajunsesem la nici un acord. Da, in teorie era placut, dar in practica trebuia sa iau un dildo in fund.

A doua zi de dimineata, in timpul sedintei pe care o am zilnic la lucru, asa cum am mai spus si in capitolul precedent, Simona apare in camera numai un zambet. Se pune in genunchi si imi face semn sa imi dau pantalonii jos. Imi ia coaiele in mana si incepe sa se joace usor cu ele. Privind in sus cu ochii ei mari si caprui ma intreaba:
S: Vrei sa te sug? Ce-ar spune colegii tai daca ar stii ce faci tu in sedinte? Ce ar spune colegele tale daca ar vedea ca iti pui prietena sa iti dea limbi in cur ? Ar vrea si ele sa iti ia pula in gura?
Spunand asta isi duce degetele la pasarica si incepe sa se frece. Eu evident excitat ii bag mana in par si o trag cu gura spre pula. Se opune si imi spune ca trebuie sa fiu cuminte, apoi imi arata dopul anal. Eu nervos o imping si ii zic sa ma lase in pace sa ma concentrez la sedinta. Pleaca fara sa mai zica nimic, lasandu-ma cu ea sculata.

Dupa faza asta, ca sa isi impuna punctul de vedere, Simona se decide sa plece la parintii ei pentru cateva zile, urmand sa se intoarca doar cand voi fi de acord cu propunerea ei. Primele zile au trecut relativ usor. Aveam o gramada de munca pentru birou, deci toata atentia mea se indrepta intr-acolo. Dar cum am zis, asta s-a intamplat doar in primele zile. Dupa cateva zile incercarea mea de a ma concentra doar asupra muncii a inceput sa esueze. Simona avea grija sa imi reaminteasca ce pierd. Imi trimitea filmulete cu ea masturbandu-se, facand yoga dezbracata, doar cu dopul ala bagat in fund, sau mesaje excitante in care imi descria ce bine ar fi fost daca as fi futut-o. Intr-una din seri, pe la ora 12, ma suna pe Whatsapp.
S: Ce faci iubire?
Eu: Uite vreau sa ma bag la somn. Am avut o zi lunga. Multe sedinte, treaba pana peste cap.
S: Of, saracutul de tine. Ce bine ti-ar fi prins un masaj. Si poate mai mult :))
Eu: Da, dar daca prietena mea e plecata. Ce sa fac?
S: Am o surpriza pentru tine iubire.
Da drumul la camera si vad o priveliste splendida. Simo era imbracata intr-o lenjerie neagra, cu dresuri, pe tocuri cui si parul desfacut.
S: Iti place :) ?
Eu: Ooo Doamne. Esti superba. Ce ti-a venit?
S: Eh, aveam si eu chef de prostioare. Dar tu nu vrei.
Eu: Cum nu vreau?
S: Arata-mi. Vreau sa vad.
Dau si eu drumul la camera si la indicatiile Simonei ii arat umflatura din pan...



    Login