Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataTransformarea 1
Autor : gross_lexu - 2020-06-28
Citita de 11004 ori - Nota 8.36 (69 voturi)
Transformarea, sau cum eu si prietena mea Simona am ajuns sa descoperim lucruri noi despre noi insine.

Totul a inceput prin Martie. Erau primele semne de pandemie in Romania, deci eu si prietena mea Simona am inceput sa lucram mai mult de acasa, desi inca starea de urgenta nu fusese declarata. Ne cunoscuseram un pic inainte de sarbatorile de iarna, deci ne bucuram ca avem mai mult timp sa petrecem impreuna. La momentul respectiv nu ne imaginam ca vom sta 3 luni inchisi in casa si ca relatia noastra se va schimba radical.

Ea este o bruneta miniona, fund bombat, sani maricei, cat sa arate perfect intr-un decolteu si sa iti trezeasca cele mai necurate ganduri. Frumusica foc, bine proportionata, intotdeauna pe tocuri, stie intotdeauna sa se faca remarcata prin atitudine si aspect.
Eu inalt, 1.80, dotare medie, bine facut (mi-a placut sportul din totdeauna), cu un inceput de burtica dupa atata stat in casa.

Prima luna si jumatate lucrurile au mers perfect. Incepeam dimineata fie cu un futai in dus, fie cu ea sugandu-mi pula in timpul sedintei de dimineata pe care o am zilnic online cu echipa. Era cea mai placuta senzatie sa imi aud colegii cum discuta despre task-uri si altele in timp ce Simona imi freca pula si avea grija sa nu rateze nici o picatura de sperma. Inghitea fericita si ne continuam ziua linistiti. Seara era randul meu sa o rasfat. Ii place foarte mult sexul anal, as spune chiar ca are o fixatie cu asta, iar cand vroia sa ma provoace isi incepea "ritualul". Se incalta cu tocuri cui, punea pe ea doar un sort de bucatarie, iar in fund isi baga un dop anal, ce avea capatul dinspre exterior fub forma de diamant. Echipata asa, se apuca de trebaluit prin casa. Ba spala vase, ba stergea praful, ba aranja niste tricouri pe cel mai de jos raft al dulapului. Binenteles, privestea era de nerefuzat. Sanii stateau sa ii sara din sortul ala si asa minuscul, iar cand o vedeam din spate tot ce vroiam era sa o fut ca un animal. Picioarele subtiri, fundul bombat, pizda roz si dopul ala stralucitor de la ea din cur imi sculau pula si din cele mai adanci somnuri. De obicei incepeam sa ii dau limbi in pizda in timp ce ma jucam usor cu dopul anal la ea in cur. Cand incepea sa geama prea tare ii scoteam dopul din cur si i-l dadeam la supt. Il baga in gurita si aveam liniste sa ma ocup de funduletul ei. Da, o lingeam in cur, bucuros ca am ocazia sa imi afund fata in bucile alea perfecte. De aici lucrurile luau de fiecare data o turnura diferita insa se terminau intotdeauna la fel. Cu Simona mancand sperma ca o nesatula, fie direct din pula, fie de la ea din cur, unde am o placere nebuna sa ma termin. Veti vedea ulterior de ce este important sa mentionez acest aspect.

Dupa aproape 2 luni, lucrurile au inceput sa se schimbe usor usor. Nu era neaparat rau, nu ne certam sau faze de genul, insa parca lipsea ceva. Faceam sex, ea isi lua zilnic portia de sloboz, o futeam in toate gaurile, inclusiv cu jucarii si alte accesorii. O fi fost rutina, sau altceva, nu stiam pe moment ce e, insa am decis sa discutam despre cum am putea imbunatatii lucrurile. Ea mi-a spus ca ar dori sa mai experimentam, sa facem chestii noi, sa ne punem in practica fanteziile. Auzind lucrul asta m-am bucurat. Deja sexul cu ea era total, de la anal, oral, normal, lenjerie si jucarii, pana la cele mai kinky jocuri, tinute si locuri unde poti fute o femeie, le incercaseram pe toate. Eram curios care e urmatorul nivel :) .

Din vorba in vorba am aflat ca ea ar vrea sa se futa si cu un alt barbat. Binenteles ca si eu la randul meu puteam sa am o alta femeie. Initial m-am enervat la gandul ca Simo ar putea fi luata la pula de altcineva. Nici nu am vrut sa aud si am incheiat discutia rapid. Dupa cateva zile, in care eu credeam ca subiectul a fost inchis, in timp ce ne uitam la un film porno, Simona ma intreaba:
S:Iti place de asta din film?
Eu fara sa stau prea mult pe ganduri: Da, normal, e buna rau.
S: Ai fute-o? Ai da cu pula-n zdreamta asta?
Eu :)))
S: Hai recunoaste ca ai vrea sa o vezi pe muista asta cum cerseste pula.
Eu: Da, clar
S: Ti-ar placea sa o scuipi in gura in timp ce ii dai cu pula peste fata.
Spunand asta, imi trage pantalonii jos si se urca pe mine. Ii simt pizda leoarca, si alunec in ea instant. Incepe un sex salbatic, o dezlantuire. Practic ma calarea, eram doar un obiect pt ea, ...



    Login