Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Trampling @ shoe store
Autor : motan25 - 2012-05-16
Citita de 6039 ori - Nota 4.06 (16 voturi)
Acesta fantezie este dedicata celor care au ca fetish tramplingul. Nu cred ca mai este necesar sa explic ca trampling, in materie de fetish, inseamna dorinta partenerului (cel de sex masculin de regula) sa fie calcat in picioare (de partenera de sex feminin de regula) intr-un mod cat mai incitant, ca o introducere intr-o partida de sex (sau un preludiu bun o sa mai zica fetishistii adepti ai tramplingului). Probabil, daca veti fi curiosi si veti cauta pe net (pe youtube de ex.) o sa gasiti si situatii cand tramplingul are loc intre 2 femei si ceva mai rar intre 2 barbati; dar intr-o proportie covarsitoare de peste 90% tramplingul are loc doar in modul femeie pe barbat.
De la adepti ai diferitelor fetishuri sexuale pana la curiosi, cei care au incercat tramplingul, au fost in mare masura satisfacuti. Dar de ce ai avea placere in a fi calcat de o femeie? Pai, daca esti curios sa incerci, iti faci o parere cu privire la acest fetish (parere mai buna sau mai rea); dar cand se urca pe tine o tipa (de constitutie normala) chiar daca simti o presiune pe tine nu se va intampla nimic rau (atata vreme cat nu se urca cu tocuri cui si lasa toata greutatea pe ele – oricum exista niste reguli si in acest fetish, asa ca nu se intampla nimic rau atata vreme cat ele sunt respectate iar cat scenele care au loc sunt adaptate dupa experienta si constitutia celor care participa la asa ceva).
Destul cu descrierile; cine nu e fetishist atras de trampling, poate sa se informeze despre aceasta preocupare a unora fie pe “gugal” fie cautant termenul “trampling” pe youtube; mai mult ca sigur veti gasi ceva informatii si filmulete pe care le puteti viziona asa incat sa va faceti o imagine de ansamblu in cazul in care nu aveti deja una.

Eu cunost pe o tipa, tanara (in jur de 20 si ceva de ani – ca si mine) care lucreaza la un magazin de haine, incaltamite si accesori legate de acestea, cum ar fi curele sau sireturi de papuci etc. Ea e o tipa mai rigida la vorba, nu poti discuta subiecte prea elaborate cu ea si nici nu vorbeste ca o moara stricata; poate fi si plictisitoare uneori. Cunoscand-o, ii mai fac cate o vizita din cand in cand, sa vad ce mai face. Ultima oara cand am fost, ne-am luat la vorba, de diverse subiecte; am ajuns si la subiectul “sex”. Legat de sex am vorbit mai mult pe langa ca nu-i prea place ei sa vorbeasca prea deschis; asa ca am ajuns sa vorbim de fetishuri printre care si de trampling. Avand in vedere faptul ca acolo erau o multime de tipuri de papuci de dama (o sa vedeti mai acusi despre ce e vorba) pe loc mi-a venit ideea ca mi-ar placea sa incerc cu ea un mic fetish de trampling.
Mai tarziu, cu putin timp inainte de inchidere, seara, a inchis si am ramas noi putin sa punem in aplicare aceast fetish (cred ca fanii infocati ai fetisuhului trampling ar dori cu ardoare sa aiba o partenera de trampling care sa lucreze la shoe store, nu-i asa?).
Prima etapa din acest fetish consta ca partenerul de sex masculin (ghici cine! - povestitorul, nu-i asa?) sa se intinda intr-un loc, si jos se poate (cu conditia sa fie curat! - de preferabil pe o patura ceva) iar partenera – ati ghicit..sa il framante bine in picioare.
Prima oara s-a urcat pe burta si statea cate putin timp, de asa natura incat sa nu creeze un prea mare disconfort. Dupa ce s-a urcat prima oara si s-a dat jos, s-a urcat iar, tot cu ambele picioare (goale) si a stat ceva mai mult ca prima oara. A 3-a oara a stat ceva mai mult ca a 2-a. Si tot asa pana cand a totalizat vreo 15-20 de astfe de scene. Pentru un fetishist impatimit asta nu reprezinta mare lucru, ba, chair l-ai jicni daca i-ai propune sa se urce pe el o fata, desculta, de vreo 15-20 de ori si atat. Mie insa, fiind mai la inceput in acest fetish, mi s-a parut totusi ceva; de ex. Un fetishist este atras de urmele de talpa care ii raman pe piele dupa ce partenera sta acolo un timp (si 5-10 secunde e suficient in unele cazuri). Mai mult, faptul ca sta pe tine, deasupra ta deci cu ambele picioare, va face ca sa se “scufunde” putin cu talpile in burta; atata vreme cat nu e mult prea mare fata de cel de jos, nu se va intampla nimic; totusi, nu poti sta prea mult sa respiri asa sub presiune cu toate ca fetishsitii cu experienta ar rezista asa si cateva ore bune. Mie imi placea, chiar ma si excita as putea sa zic, faptul ca vedeam cum i se scufunda talpile in burta si simtind cum isi balanseaza greutatea ba pe calcaie, ba pe degete ori cum sta cand intr-un picior, cand in altul.
La a 2-a scena, i-am propus, sa se urce, tot pe burta, asa ca intr-un clip de pe net, cu niste papuci cu talpa neteda. A pus primul picior pe care a lasat toata greutatea si pe urma, imediat, pe cel de al 2-lea dar mare parte din greutate a ramas pe primul picior si a stata sa cam 10 secunde. Nu a fost greu de sustinut asa o tipa doar ca a ajuns cumva sub primul picior pe care l-a pus si o mica pietricica, luata de pe jos cred, cand s-a incaltat si a pus piciorul pe acolo pe jos pe undeva. Ei bine, faptul ca acea pietricica a ajuns sub talpa piciorului pe care era lasata cea mai mare parte din greutatea ei, a facut ca sa lase o mica urma in piele si deasemenea si profilul talpii papucului a ramas cateva secunde imprimat pe piele, dupa ce s-a dat jos. Atat de mult mi-a placut urma incat am rugat-o sa se mai urce asa inca odata - de data asta fara pietricele.
Am mai incercat si cu o alta pereche de papuci, de data asta cu toc; un toc mai mic si ceva mai gros pentru a nu crea ...



    Login