Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Teodora (4)
Autor : mirosbine - 2019-01-05
Citita de 6602 ori - Nota 5.97 (34 voturi)
Am ajuns la el acasă și în timp ce așteptam să-mi deschidă,mă întrebam dacă o voi trăda pe Teodora în halul ăsta încât să devin sclava altcuiva. Pentru că eram relativ îngrijorată că filmulețul ar putea fi publicat, m-am dus la el. Mă salută, mă cheamă înăuntru și îmi spune că deși nimeni nu a filmat nimic, nu mai pot scăpa din casă dacă nu fac sex cu el. Mă pune să mă dezbrac și să-mi lipesc fața de pula lui încă în chiloți, mă punea să o miros și să simt cum se întărește la atingerile feței mele. M-a obligat să-i dau jos chiloții cu dinții și mă lovi cu penisul peste buze. La fiecare lovire îi sărutam capul pulii și și-a băgat-o cu forța în gura mea. Am început să i-o sug cum puteam de bine, însă el era nemulțumit și incepu să mă fută efectiv în gură. Își lipi coaiele de buzele mele și am început să le sug și să le sărut. Îmi plăcea aroma lor dar și mirosul lor intens de spermă. Când își dădu drumul în gura mea, vinovăția deja mă apăsa: Teodora. Mi-am trădat stăpâna pentru a mi apăra viitorul, cu toate că îmi doream ca viitorul meu să fie sclavia la picioarele ei. După ce am înghițit sperma, am mulțumit și m-a pus să plătesc 50 de lei pentru că m-a hrănit cu spermă. Îmi era dor de Teodora, deoarece ea nu m-a pus niciodată să plătesc deși merita. Când am refuzat, m-a scuipat în gură și a zis că îi pare rău că nu a filmat nici la școală nici acasă, că s-ar fi răzbunat pentru că nu am plătit pentru muia pe care am primit-o. M-a dat afară și plesnit peste buci. Am decis că trebuie să-mi repar greseala și o voi suna pe stăpâna mea. Am sunat-o..
"Linie ocupată"
Mă gândeam:" Oare a găsit pe altcineva?"
Mesaj de la Teodora: "Te aștept la mine acasă la 8. Am aflat că ai supt pula și pentru asta vei fi aspru pedepsită. Dacă reziști până la final, am și un premiu pentru tine:pe mine."
Mesajul mi-a dat fiori și m-am dus repede în stație căci era 19:40 și nu voiam să întârzii.
Am ajuns la Teodora. Am înlemnit când am văzut-o: sutien roz pudrat de dantelă fină și chiloți asemenea. Picioarele goale aveau unghiile date cu ojă similară cu acel roz iar rujul de pe buzele ei era exact aceeași culoare. Când am văzut-o așa... îmi venea să o plătesc să mă lase să îi fiu sclava. Îmi pulsa de bucurie pizda prin chiloți. Mi-a zis:
-Pune-te în genunchi în fața mea și cere-ți scuze pentru ce ai făcut.
- Te rog frumos să mă ierți stăpână..
Mă scuipă pe frunte nas și pe buze. Mi-am lins buzele și am observat că a răcit căci flegmele ei erau mult mai dense azi. M-a pus să o iau în brațe și să o duc în pat.
- Dacă treci de această provocare, vom face sex. Provocarea mea constă într-o oră în care să reziști fără să mă săruți sau să mă lingi. Vei fi atât de aproape de pizda sau de anusul meu încât nu vei putea rezista. Timp de o oră! Vrei sau nu, sclavo?
- Accept provocarea stăpâno!
- Bine atunci. Întinde-te! respirația ei era mult mai rea azi datorită...



    Login