Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Teodora (3)
Autor : mirosbine - 2019-01-03
Citita de 5925 ori - Nota 6.28 (25 voturi)
Prima zi de școală după toate cele întâmplate.. Credeam că mă va ignora însă nu a fost așa. M-a întâmpinat cu o îmbrățișare și m-a sărutat pe gât. Mă udasem instant. Intru în clasă și mă îndrept spre locul meu, când văd singuratic în spate un scaun cu o pernă stând fix în mijloc. Prima mea întrebare a fost "ce e cu scaunul ăla?". Ea îmi răspunde:
-E pentru tine. Să vedem dacă pasiunea asta o ai pentru toată lumea. Așează-te acolo sau te spun părinților mei că ai încercat să mă violezi.
Mă așez pe scaun evident și deodată toată lumea începe să și formeze câte o flegmă. Sunetul era scârbos și toată lumea se îndrepta spre mine să mă hrănească cu câte una.
- Deschide fă gura! Îmi zise un coleg. Și mă scuipă drept în gură.
- Nu înghite! Simte-i gustul! Spune Teodora venind la mine. Își dă părul la o parte și își lasă scuipatul să cadă în gura mea. Încerc să-i simt gustul, eram prea entuziasmată că sunt umilită în fața tuturor.
Pentru următoarea jumătate de oră, am stat cuminte pe scaun și luam flegmele tuturor în gură. Îmi căzuseră și pe bluză și m-au pus să o scot. Mă scuipau pe sâni și îi plesneau.
Când au terminat, fiecare s-a dus la banca lui. M-am dus și eu.
- Ați scuipat toți? Întreabă Teodora.
- Eu n-am scuipat, drăguța mea, zise prietenul ei și tușise pentru a-și scoate flegmele din gât. Mi-a scuipat pe caiet și mi a zis să ling. Am lins cu cea mai mare plăcere și le am mulțumit fiecăruia în parte. Țineam minte gustul fiecăreia dint...



    Login