Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Tate mari, picioare cu dres si pantofi cu toc
Autor : marianciz - 2021-12-17
Citita de 8206 ori - Nota 5.81 (47 voturi)
Sa va spun o poveste reala, apropo de ce surprize iti pot oferi zilele de munca la birou si nu numai cand nici nu te astepti. Nu de mult timp, sa fie vreo 3 luni, m-am angajat intr-o agentie de publicitate. Nu cunosteam pe nimeni, asa ca stateam linistit la birou si incercam sa imi fac cat de bine puteam treaba. La un moment dat, imi aud seful ca ne striga sa mergem la sedinta. Intram in sala de sedinte si asteptam cuminti. Subiectul principal, se pare, era prezentarea a doua noi colege care ni se vor alatura. Nici nu discutam foarte mult pe acest subiect, cand cele doua intra pe usa.

- Stimati colegi, ele sunt Crina si Sabrina. Noile voastre colege.

Nu mai conta ce vorbe se aruncau stanga dreapta. Nici nu stiu daca am apucat sa facem cunostinta. Cert este ca ochii mei au ramas atintiti catre Crina. O tipa inalta, cu sanii mari, o camasa alba decoltata a carei material permitea sa zaresti sutienul. Nu foarte obscen, ci sa te faca curios si "pofticios". Purta o fusta creion (sau cum s-o numi, mulata pe cur si o palma deasupra genunchilor, dres de culoarea pielii si niste pantofi negri de catifea. Calca atat de ferm incat sinteam cum deja incepe sa mi se scoale pula.

Am stat in sedinta vreo ora. O ora in care nu.mi puteam lua ochii de la picioarele ei. Ba ma uitam intre tate, ba la picioare. La un moment dat, isi scoate putin pantoful, ea stand picior peste picior, si se joaca cu el. Am zis ca atat mi-a fost. Eram cu pula pana in barba, daca ma ridic, o sa ma fac de cacat in fata tuturor. Asa ca am tacut malc. Am terminat sedinta si ne-am dus fiecare la biroul lui.

Nu a durat foarte mult, si nici nu stiu cum dracu s-a nimerit, insa Crina s-a gandit ca dintre toate locurile din birou, sa se aseze langa mine. De fapt, fata in fata cu mine. Am zis ca a dat norocul peste mine, dar nici chiar asa. Insa chiar asa a si facut.

- Buna! Eu sunt Crina. Nu cred ca am apucat sa facem cunostinta in sedinta.
-Buna! Eu sunt Marian. Imi pare bine!
- Si mie imi pare bine! Deci cu tine voi lucra pe proiecte...
- Cu mine? Pe mine nu m-a anuntat nimeni.
- Da. Mi-a zis seful ca noi doi vom colabora pe anumite proiecte si ca o sa lucram indeaproape si sa te anunt eu.
- Asa sa fie atunci.
- Daca tot o sa lucram impreuna, imi permiti sa stau la biroul tau?
- Da, zic eu.
- Perfect! Multumesc!

Nu imi venea sa cred. Cam care erau sansele ca fix cea mai buna noua colega sa lucreze impreuna cu mine. L-am prins pe Dumnezeu de picioare, va dati seama.

Nu trece mult, vreo 2-3 ore si incepe sa se vaite de picioare. Glumesc cu ea si ii spun:

- Pe tocurile astea cred si eu. Dar ai un taburet langa birou daca vrei sa iti intinzi picioarele. Poate te mai relaxeaza.
- Nu zici rau deloc! Asa o sa fac!

Si femeia iti ia taburetul, il impinge langa mine si iti pune picioarele pe el. Imaginati-va cum in fata aveam tatele in care mi-as fi bagat nasul la propriu si langa picioarele alea sexy cu dres si pantofi negri. Eram cu pula pana in dinti, nu alta.

Plutind in gandurile mele cu ce i-as face daca am fi singuri, o vad ca isi da pantofii pe jos si ramane doar cu ciorapii. Am zis ca atat mi-a fost. Mirosul ciorapilor amestecat cu cel al pantofilor si al transpiratiei de pe picioare imi facea pula sa svacneasca cu atata putere incat simteam ca imi dau drumul la propriu. Nu stiam cum sa fac sa nu para dubios ca ma uit la picioarele ei, dar voiam sa ma apropii si mai mult, asa ca m-am gandit sa scap ceva pe jos. Clasic, nu? Dar a functionat. Am scapat pixul pe jos si m-am aplecat sa il iau. Am crezut ca mor de placere. Voiam sa ii miros picioarele, sa i le ling, sa i le simt pe pula...ahhh....Din pacate, in ziua aia m-am multumit cu atat.

Zilele au trecut, iar ea acelasi stil vestimentar care ma scotea din minti. Eram cu gandul numai la tatele ei si sa picioarele cu dres si pantofi. Ma tot gandeam cum sa fac sa i le fut. Sa ii fut picioarelez sa o fut intre tate, in curul ala bombat...ma gandeam si ma tot gandeam.

Luna trecuta, insa, am avut parte de o surpriza magnifica. Am avut petrecerea firmei care, din cauza pandemiei, am cazut de comun acord sa nu mergem in niciun local, ci sa facem la munca. Gagica, evident ca a venit imbracata la fel. De data asta cu ciorapi negri, fini, luciosi, de vreo 15 den maxim. Am zis ca innebunesc daca nu profit de moment, mai ales ca deja ma masturbam cu gandul la picioarele ei. Am dansat, am baut, am ras. La un moment dat, Crina imi spune:

- Ma rup picioarele. Auzi, te superi daca te rog sa imi faci un masaj?
- Normal ca nu ma supar.

In gandul meu eram "ba cum pula mea sa fie atat de simplu?! Nu are cum? E prea cusuta cu ata alba! Dar macar ii fac masaj, ce pula mea."

Am inceput sa ii fac masaj, pula mi se tot scula. Ea, ametita putin de la bautura, nu cred ca si-a dat seama, insa in timp sa ii masam un picior, pe celalalt l-a asezat fix pe pula mea. Si il mai si misca. Am zis gata. Pana aici mi-a fost. Daca imi simte pula sculata sa vezi scandal. Doar ca nu a fost deloc asa. Eu am fost pe punctul de a-mi da drumul pe mine daca nu se oprea masajul propriu si cel facut neintentionat pe pula care a durat vreo 30 de minute.

Eu nu am baut foarte mult ca eram cu masina, lucky me. S-a terminat petrecerea intr-un final, iar eu, ca un coleg bun ce sunt, m-am oferit sa o duc acasa. Pe drum, am bagat o vrajeala ca fac pe mine, doar sa mai stau putin pe la ea. Ajunsi la ea acasa, a zis ca intra ea la baie prima ca face pe ea si am zis "bine, mai pot rezista". Cand iese din baie, observ ca era drja schimbata de casa, moment in care mi-a venit ideea ca si-ar fi putut lasa ciorapii in cosul de rufe sau prin baie pe undeva. Ce credeti, chiar in cosul de rufe erau, impreuna cu alte perechi pe care le-a purtat, insa eu voiam perechea din seara asta de dres. Asa ca, stand pe veceu si atingandu-mi pula cu ei in timp ce ii miroseam, mi-a venit ideea sa ii iau acasa. Ca nu o sa observe. I-am bagat in chiloti. Mi-am asezat pula astfel incat sa nu se vada ca e sculata, am iesit din baie, ne-am luat la revedere si am plecat spre casa.

Acasa, m-am masturbat cat am putut eu cu ei si simteam ca pur si simplu nu-mi oboseste pula. Ca mai vrea. Nu stiam ce sa fac. Nici nu puteam dormi. Mi-am adus aminte ca aveam o colega de facultate mai nimfomana de fel, asa ca am contactat-o. I-am propus sa vina sa ne-o tragem, cum inainte de a ma fute cu picioarele imbraca in dresul colegei mele.

Fata, de treaba cum e si dornica de pula, a venit si asta am si facut, evident. In sfarsit m-am calmat.

A doua zi, ajung mai devreme la birou si mare mi-a fost mirarea sa dau peste Crina care era la birou, pe balcon, fuma o tigara desculta, doar in dres de culoarea pielii de data asta.

-Neata!
- Neata!
- Ce faci? Cum esti dupa aseara?, intreaba ea
- cum sa fiu, putin obosit
- doar putin?
- cum adica doar putin?
- pai sa stii ca o-i fi eu noua, dar am un simt al observatiei fantastic.
- adica?
- adica am vazut cum pierzi...pardon, te uiti la sanii mei si la picioarele mele
-....aaaa...
- iti place ce vezi?
- nu o lua in nume de rau, dar esti foarte sexy, ai niste picioare extraordinar de frumoase...
- sunt si mai frumoase cu ciorapi, asa e? Si cu pantofi...dar mai bine doar cu ciorapi...
- aaaa...asa e...zic eu usor balb...



    Login