Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciatataboo
Autor : dom_vlad - 2013-07-13
Citita de 10888 ori - Nota 8.00 (45 voturi)
Ploaia racoroasa a dusului ma relaxeaza. Cu picaturile cazandu-mi pe fata, cu ochii inchisi, ma gandesc la tine, la ce urmeaza sa-ti fac. Astazi va fi altfel decit de obicei… astazi ai sa treci peste una dintre inhibitiile tale cele mai profunde. Astazi am sa-ti arat ca te cunosc mai bine decit te cunosti tu insati.

Opresc apa si ies din baie, doar in halat. Ma asez in fotoliu. Esti pregatita. Stai in picioare, in fata mea, cu spatele la perete. Te privesc, simt ca incep sa ma excit.

Esti complet goala, in afara de pantofii cu toc cui care iti pun in evidenta linia gambelor. Urc cu privirea – genunchii cam mari sint bine echilibrati vizual de coapsele inca musculoase, de fosta patinatoare. Pubisul complet ras iti lasa la vedere labiile mari, bine conturate (pana la urma cred ca am sa-ti pun citeva piercing-uri acolo, ai arata fantastic), intre care abia se banuiesc labiile mici. Motul sensibil al clitorisului e impins obscen inainte. Fesele bombate si soldurile puternice (“mama, ce cur de negresa are gagica asta!” mi-a zis un prieten, dupa ce te-a vazut prima oara) fac ca talia, si asa subtire, sa arate de parca porti tot timpul corset. Impresia e accentuata de sanii mari, grei, impinsi in fata din cauza pozitiei (cu miinile la spate). Pielea alba, neteda, tare, contrasteaza placut cu parul (blond de fapt, dar acum vopsit intr-un rosu stins) adunat intr-o coada prinsa in crestet.

Ochii tai albastri privesc in jos. Nu s-au ridicat cind am intrat in camera, nici cind m-am asezat. Te privesc de minute bune, stiu ca te simti expusa, vulnerabila. Asa si esti, si stiu ca-ti place.

- Toarna-mi un Hennessy.

Te indrepti imediat catre bar. Ai tinuta, stii sa stai pe tocuri, te misti cu usurinta fluida a sportivelor de performanta. Torni bautura si-mi aduci bolul, mi-l intinzi fara sa ridici privirea.

- Vreau sa vedem un film.

Stingi lumina, imi aduci telecomanda, te intorci cu fata la televizor. Stii bine care ti-e locul, nu trebuie sa-ti spun nimic: in picioare, in dreapta mea, putin in fata... cu picioarele departate, cu mainile la spate. Daca intind mana, ajung perfect sa-ti mangai sau sa-ti pleznesc fesele; deocamdata, tin in causul palmei drepte bolul cu coniac.

Savurez bautura de calitate, pornesc filmul. Pe ecran, o bruneta superba, trecuta bine de prima tinerete, seduce o tanara blonda. Tanara nu-i vreo frumusete, dar joaca foarte bine. E atat de natural nestiutoare si se apara atat de inocent de avansurile celeilalte incat ma bate gandul ca-i la prima filmare. Bruneta insista, o saruta delicat pe gat, blonda se excita cu adevarat (imaginea HD prinde valurile de roseate care-i cuprind obrajii si urechile – n-ai cum sa mimezi asta), dar continua sa se opuna. Bruneta ii musca usor lobul urechii si-i desface nasturii bluzei.

Scena e soft, nu seamana deloc cu ce te asteptai sa vezi. Amandurora ne plac scenele dure, extreme. Te intrebi de ce am ales filmul asta, te simt ca esti nedumerita.

Blonda e tot mai excitata, nu se mai fereste cu aceeasi convingere. Chiar ii place ce i se intampla, iar bruneta simte asta si raspunde pe masura. Nu mai joaca nici ea, acum chiar vrea sa o futa. Incet, jocul de pe ecran te prinde. Televizorul emite destula lumina cat sa-ti vad profilul in oglinda barului, buzele ti s-au departat usor si le umezesti cu virful limbii. Respiri mai adanc.

- Prinde-ti sfarcurile si trage.

Executi imediat, te aud cum inspiri brusc, scurt.

- Strange mai tare. Ridica. Sa nu cumva sa le dai drumul.

Ai sanii grei, si acum aproape intreaga lor greutate trage de sfarcurile prinse ferm intre degete. Scoti un scancet, dar te stapanesti imediat.

Bruneta o saruta pasional pe blonda, ii baga limba in gura si o musca de buze. Blonda geme, raspunde la sarut. Bruneta se ridica deasupra ei, ii prinde fata intre palme, ii da capul pe spate si, privind-o pervers in ochi, lasa un fir de saliva sa-i curga de pe limba. Blonda il primeste in gura deschisa, pleoapele ii tremura, ofteaza adanc – probabil are un orgasm real. Iti place ce vezi, iti simt mirosul de pizda excitata.

- Ridica mai sus. Strange.

Valul de durere din sfarcuri te face sa gemi. Respiri sacadat, vad cum ti se contracta muschii spatelui. Iau o gura de coniac, o savurez indelung. Bolul s-a incalzit bine in palma, aroma e asa cum trebuie. Nu ma grabesc, mai iau o gura.

- Mai jos, incet de tot si fara sa le dai drumul.

Oglinda imi arata cum conurile cu virful in sus care fusesera sanii tai se rotunjesc din nou spre baza, pe masura ce cobori miinile.

- Atat. Stai asa.

Desi inca iti sustii partial sanii tragandu-i de sfarcuri, nu te mai doare… sau te-ai obisnuit cu durerea.

- E mai bine?

- Da, soptesti intretaiat.

Intre timp bruneta strange la pieptul gol capul blondei. Are sanii naturali, putin lasati, cu areole mari, negre, incretite de placere. Blonda linge si suge, respira sacadat, bruneta inchide ochii si geme.

Iti musti buza de jos, fara sa-ti dai seama.

- Impinge fundul inapoi.

Te cambrezi, fara sa dai drumul sfarcurilor. Intre buci iti luceste metalic capatul butt-plug-ului. Vad cum ti s-a deschis pizda, luceste uda in lumina intermitenta a televizorului. Las bolul pe podea, apuc butt-plug-ul si trag usor de el. Sfincterul interior opune rezistenta. Mentin tensiunea pina simt ca te relaxezi. Anusul ti se largeste si lasa sa iasa butt-plugul cit o nuca. Nu-l scot de tot, cind ajunge la jumatate il imping inapoi. Intra singur, il tragi inauntru fara sa vrei. Nu te-ai relaxat inca, desi incerci. Gemi adinc. Il scot iar pe jumatate, acum iese mult mai repede. Il imping la loc. Iar. Si iar. Incet, continuu.

Ma uit in oglinda barului. Te vad cambrata, tragandu-te de sfarcuri, cu capul mult pe spate, cu ochii inchisi. Iti musti buzele in timp ce iti scot (acum complet) si-ti bag in cur micul butt-plug din inox. Anusul ti s-a relaxat, nuca din metal intra si iese usor, aluneca fara efort in gaura bine lubrifiata.

Se aud doar gemetele tipelor de la televizor si sunetele umede cu care jucaria iti intra si-ti iese din cur. Esti in pragul orgasmului, ma opresc. Cind intelegi ca m-am oprit, iti aduci aminte sa dai drumul aerului strins in plamini. In locul strigatului de placere, expiri adinc.

Esti din nou atenta la ecran. Bruneta tocmai isi scoate degetele din pizda blondei si i le apropie de buze. Blonda ezita, dar pina la urma scoate limba si-si linge secretiile de pe degetele brunetei. Privesti scena cu ochii mari, cu gura deschisa. Iti lingi buzele cu virful limbii. Pizda ti-e incredibil de uda, pur si simplu picuri pe podea. Iti scot butt-plug-ul, tresari si gemi de placere. Ma asez pe marginea fotoliului, vreau sa te fut.

- Vino.

Stii ce ai de facut. Un pas la stanga te aduce in fata mea, cu spatele la mine. Te asezi lent, ca sa am timp sa-mi pozitionez pula data abundent cu gel lubrifiant in gaura curului tau. Incet, intra toata.

- Stai.

Te musc usor de git, de umeri. Te ling, iti sug lobii urechii. Iti simt anusul cum tremura in jurul pulii mele. Te cuprind in brate, iti pun palmele pe burta si urc lent. Urmaresc conturul sanilor, imi pun degetele peste ale tale si strang ritmic. Gemi, te strabate un fior si simt cum ti se face pielea de gaina. Intri in joc, incepi sa strangi in ritm cu mine.

- Te doare?

- Putin, soptesti ragusit.

- Continua tu.

Te las sa-ti torturezi singura sfarcurile. Mainile imi coboara pana ajung sa-ti mangai pubisul neted. Am grija sa nu cobor mai jos. Te prind de solduri si te apas, in timp ce imi imping pula adinc in curul tau. Sint foarte excitat, parca niciodata n-am fost asa mare, te simt foarte stramta si pentru o clipa mi-e frica sa nu te rup. Imi dau seama ca ma strangi intentionat si continui sa te fut, lent si apasat.

Bruneta o fute pe blonda cu degetele. Din cind in cind, i le scoate din pizda si i le da sa le linga. Blonda linge, extaziata. Incepi sa respiri si tu tot mai sacadat. Iti bag doua degete in pizda, esti dilatata si uda. Gemi, strangi ritmic din anus. Scot degetele si le ridic pina in dreptul gurii tale. Le vad peste umarul tau, sint complet ude, cind le despart, intre ele se intind fire transparente, cleioase. Te opresti, nici nu mai respiri. N-am mai facut asta niciodata.

- Linge.

- Nnn… te opresti inainte sa refuzi.

- Te-a excitat cind ai vazut (nu e o intrebare, amandoi stim ca asa e). Linge.

Ai uitat de sfarcuri, inca le tii ferm dar nu mai simti durerea transformata in placere. Ai uitat de pula care-ti largeste anusul, ai uitat de tine. Timpul nu mai conteaza. Tot universul se reduce la doua degete ude… doua degete scoase din pizda. Le mirosi, vad cum ti se dilata narile. Pleoapele coboara ca sa protejeze pupilele dilatate de lumina care pare deodata prea puternica, pielea ti se acoper...



    Login