Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Surprins de soție !
Autor : Alexmuntea - 2022-10-22
Citita de 10422 ori - Nota 6.98 (64 voturi)
Era dimineață, a intrat în birou pe niște tocuri superbe, îmbrăcată într-o rochie office scurtă până deasupra genunchilor. Nu purta sutien pentru că prin materialul fin al rochiei se observau sfârcurile ușor întărite.

Îmi place la nebunie să o văd arânjată, feminină, sexy. Dupa 15 ani de când suntem împreună, în ochii mei e perfectă, urcată pe tocuri are aproximativ 1,87cm, nu este slabă, este voluptoasă cu sânii puțin mai mari decât îi poți prinde în plame, picioarele-i sunt lungi și cărnoase, iar fundul este plin și cu carnea tare.

S-a apropiat de biroul meu și s-a așezat pe scaunul din fața biroului relaxată, ridicandu-și piciorul peste celălat suficient cât să se vadă o porțiune din zona mai închisă a dresului. Mi-am dat seama că sunt dresuri speciale pentru portjartier, iar imaginatia mea a inceput să lucreze. Stătea intenționat într-o poziție în care să îî pot admira picioarele. După atâția ani de când suntem împreună știe foarte bine că am un fetiș pentru picioare, însă niciodată nu a profitat de asta și nu am înteles niciodată de ce.

După aproximativ 15 minute de discutat diverse, m-a rugat frumos să închid ușa biroului pe motivul unei discuții în care nu dorește să ne deranjeze cineva. Relaxat m-am îndreptat spre ușa pentru a-i face pe plac, am inchis-o și m-am intors la birou. Ea s-a ridicat și a venit in spatele meu. Mi-a masat ușor umerii și m-a tras ușor în spate, alunecand cu tot cu scaunul cu rotile. Dezinvoltă s-a mutat în fața mea, și-a făcut loc pe biroul meu și și-a urcat fundul pe el, pozitionându-și din nou picioarele unul peste altul. Eram fără cuvinte, atitudinea ei de dominare și control mă excitau teribil, iar imaginea picioarelor mă facea să nu mai am cuvinte.

- "Ma vrei?" mi-a soptit încet, nu am putut să nu dau din cap.
- "Ce vei face pentru mine?" m-a intrebat .
- „Orice”, i-am răspuns eu, fără suflare .

Imediat după ce i-am răspuns, a coborât piciorul paralel cu celălalt, balansându-le în față și-n spate în timp ce-și pregătea urmatoarea mișcare. Se opri și mă fixă cu privirea, depărtă puțin picioarele, astfel încat să descopere puțin din ce se ascundea sub rochie, suficient de puțin cât să îmi doresc mai mult, dar suficient de mult cât să se vadă o parte din chiloțeii din tul negru transparent.
Ridică un picior și își pozitionă tocul pantofului pe umărul meu. Privirea mea îi mangaie piciorul de la gleznă spre chiloțeii transparenti. Era o imagine pe care nu o pot uita ușor. Își poziționă o mână între picioare și începu să iși maseze clitorisul prin materialul fin al chilotului.

- „Descalță-mă și fă-ți treaba, încet fără grabă ca sa te pot urmări. Am nevoie de masaj, mangaiat, sărutat și mirosit ” îmi spuse pe un ton poruncitor.

Am făcut imediat ce mi sa spus și i-am îndepărtat pantofii. Apoi și-a apropiat ușor piciorul de fața mea până acolo unde aproape îmi atingea nasul. Am vrut să o sărut, dar nu m-a lăsat, dorea doar să mă îmbăt cu parfumul tălpilor ei. Simțeam mirosul dulce al picioarelor ei amestecat cu mirosul pantofilor de piele. Efectul de a fi umilit de picioarele ei, a dezvoltat imediat o erecție de toată frumusețea ce se vedea prin pantaloni. Își mută imediat celălalt picior între picioarele mele, semn că observase efectul ce îl avea asupra mea. Se opri din masturbare și îți îndepărtă mîna dintre picioare. În timp ce îi savuram piciorul, nu am putut să nu observ cât de udă îi era păsărica și chiloții.

- „Ridică-te și întoarce-te cu spatele la mine “ îmi spuse.

M-a apucat apoi de mâna dreaptă și mi-a mutat-o la spate. Identic a procedat și cu stânga . Și-a desprins curelușa de la rochie pentru a o folosi la imobilizrea lor. M-a întors și a început să îmi desfacă nasturii de la cămașă, în timp ce unul din picioarele ei îmi mângâia interiorul coapselor. A continuat cu nasturii de la pantaloni, moment în care aceștia au căzut. Și-a apropiat fața aproape de a mea crezând inițial că vrea să mă sărute, însă a început să mă adulmece ca un animal care își miroase prada. Am mișcat capul după ea trezit fiind de instinctul animalic emanat, însă mi-l prinse cu o mână astfel încât să înțeleg că nu am voie să fac asta. Cealaltă mână a sprijinit-o pe piept si ușor a început să o coboare în chiloți unde penisul abia de îmi încăpea. Ca o felină în timp ce mă adulmeca, scoase limba și foarte lent îmi linse buzele imobilizate de poziția mainii ei. Penisul zvâcni în palma ei instantaneu și cum observă că gestul făcut avea evect, repetă scena foarte încet, astfel încât să simt textura papilelor gustative de pe limba ei și să vizualizez scena cât mai bine .

Simți că penisul e strîns și chinuit și se hotărâ să îl elibereze din chiloții ce păreau mici. Îi trase în jos doar până la genunchi apoi se roti în jurul meu fără să mă atingă ci doar să mă analizeze. Eram in biroul meu, cu pantalonii la glezne, chiloții la genunchi, camașa descheiată, mâinile legate la spate și cu o erecție de toată frumusețea. Așteptam supus un ordin. Senzația de expunere a mea și neputință îmi amplifica incredibil starea de excitare.

Se opri în fața mea și de sub rochiță își trase chiloțeii lăsându-i să cadă pe podea. Pe tulul negru al lor se observă de secreții albicioase, semn că în tot timpul ăsta pizda ei a devenit incredibil de suculentă. Se aplecă să îi ridce și ii strănse în mână, se apropie de mine și mi astupa nasul cu ei timp de vreo 30 de secunde, astfel încât tot aerul inspirat era filtrat de țesătura impregnată cu sucurile ei. Am vrut să obiectez și să ii spun că nu pot respira, însă mă apucă din nou de obraji și imi spuse :
“-Nu ai aer ? Deschide gura ! “. În acel moment îmi îndesă chiloții în gură șoptindu-mi la ureche “ Vorbești cand iți cer “ . Apoi mă apucă de penisul erect și mă trase după ea prin birou până în dreptul unei oglinz. Acolo mi-a cerut să îngenunghez. Mainile legate la spate mă cam incomodau. Îmi venea sa o apuc de șolduri și să o fut cum vreau eu întinsă pe birou, însă era cu neputință...

Se poziționă lângă mine și în timp ce mă privea își îndepărtă rochia rămânând doar în portjartiere și ciorapi. Țin minte că atunci când m-am privit în oglindă, cu chiloții în gură și în genunchi, am înțeles cu adevarat ca voi fi sclavul ei. Mă apucă ușor de păr și se poziționă în fața mea trăgându-mi capul între bucile ei cărnoase. Nu puteam face nimic decât să-i miros fundul, pentru că gura îmi era ocupată cu chiloții ei. Mă trase ușor înapoi pentru a-mi trage ușor chiloții din gură. “ O sa-mi lingi curul” îmi spuse pe un ton poruncitor. În secunda următoare am simțit cum mâna ei mă trage de păr și îmi apasă nasul între bucile ei, cu limba am început să îmi fac loc pentru a-i linge anusul și pentru a mă conforma comenzii ei. Fața mea era îngropată între fesele ei însă nu lingeam cum vroia ea. Vroia să simtă textura limbii. Atunci și-a luat mâna din părul meu, și-a poziționat apoi fiecare mână pe câte o fesă, a tras de ele în lateral expunandu-și anusul maro. “LINGE ! “, îmi spuse din nou. M-am apropiat de el și am scos cat se poate de mult limba afară pentru a acoperi cat mai mult din suprafata lui. Am repetat miscarea alternand-o cu mișcări circulare până am răma fără salivă.

După un timp simți că am oboist și îmi trase fașa afară. Eram neputincios cu fața roșie în urma masajului făcut de fesele ei. S-a apropiat de mine și mi-a zis : “ Întinde-te pe spate și deschide larg gura !”. M-am întins pe spate cu mâinile încă legate. Acum eram imobilizat și de greutatea propriului corp. Și-a poziționat picior...



    Login