Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Supusa la perversiuni de un strain
Autor : erk_99 - 2018-11-30
Citita de 13733 ori - Nota 5.54 (67 voturi)
Tocmai incepeusem facultatea, ma mutasem intr-un apartament cu alte doua colege, si departe de parinti. Eram singura cam de un an, si tot ce aveam in minte era sa fiu fututa, cat mai repede. Mergeam des la bazin, pentru a fi in forma si in speranta ca cineva ma va vedea, va fi atras de mine, si ma va aborda.

Multa vreme nu s-a intamplat mare lucru, pana intr-o seara cand un tip cam la 40 de ani, care imi putea fi tata, m-a asteptat la iesire si m-a abordat foarte direct:

- Te-am vazut inotand, in mai multe zile. Am vazut ca esti mereu singura, si voiam sa te intreb daca ai fi dispusa sa ma ajuti cu ceva. O favoare sexuala, o sa fiu cat se poate de sincer. Am un apartament, doar al meu, as vrea sa te duc acolo pentru niste lucruri, s-ar putea sa iti placa. Ce ar trebui sa fac sa te conving?

Nu cred ca si-a dat seama cat de mult m-a excitat propunerea lui. Sa-i fac niste favoruri sexuale unui tip de doua ori mai in varsta ca mine, care probabil a salivat de multe ori vazandu-ma uda la bazin, era prea mult pentru mine ca sa pot refuza.

M-am urcat in masina lui si am plecat spre apartament. Pe drum, a inceput sa ma atinga pe genunchi, mana lui urcand tot mai mult sub fusta mea, pana cand a ajuns la chiloti.

- Ce perversiuni au facut pana acum? m-a intrebat.

- Nu multe... Am supt pula de cateva ori, si am facut anal.

- Iti pace sa iei muie? m-a intrebat, strangandu-ma de coapsa.

- Da, imi place sa iau muie, am raspuns rusinata.

- Ce chiloti ai? A intrebat.

- Tanga, negri.

- Da-i jos acum, si baga-i in gura.

I-am dat jos imediat, si i-am bagat in gura in timp ce el acum ma atingea la pizda. Apoi mi-a dat mai multe detalii.

- Imi place ca esti epilata. Eu sunt insurat, dar am multe nevoi pe care sotia nu poate sau nu vrea sa le satisfaca. Lucruri mai perverse... pentru asta te-am luat. Sa iti fac ce nu ii pot face sotiei. Te voi pune sa faci lucruri umilitoare, si voi fi si violent cu tine. Mai ai timp pana acolo sa spui nu. Odata ce am intrat in apartament, esti a mea.

Am dat din cap lasand sa se inteleaga ca e ok, si ca nu vreau sa plec. As fi vrut sa imi scot chilotii din gura si sa ii spun ca imi poate face orice. El deja avea un deget bagat in pizda mea, iar eu am inceput sa gem incet cu chilotii in gura.

Cand am ajuns acolo, m-am dat jos din masina si l-am urmat, fara sa scot chilotii din gura, pana la el la usa. Am simtit cum ma ud si mai tare cand a deschis usa, si stiam ca voi intra si voi fi folosita.

Inauntru, mi-a spus sa ma dezbrac, si sa scot chilotii din gura, pentru a ma putea auzi. Apoi s-a dezbracat si el. Nu arata fantastic, avea si un pic de burta, dar pula lui, desi nu foarte mare, era sculata la maxim. Am luat asta ca pe un compliment, stiind ca e asa excitat din cauza mea si a fanteziilor lui cu mine.

Apoi a venit prima cerinta:

- Intinde-te pe pat, cu fata in sus, si cu capul la marginea patului. Departeaza-ti picioarele. Vreau sa te fut in gura in timp ce iti vad corpul gol.

M-am intins exact cum a vrut el, si imediat i-am vazut pula sculata cum vine spre mine. Am deschis gura si l-am lasat sa intre. A inceput sa ma futa incet in gura, tot mai adanc, lovindu-si coaiele de fata mea. Nu facuse dus inainte, si probabil nu se spalase la pula de ieri, dar nu ii pasa. Vroia sa-si impinga pula nespalata mai adanc in gura mea.

Cand a atins limita gurii mele, si-a luat cureaua de la pantaloni si mi-a facut ceva ce nimeni nu a mai facut vreodata: a inceput sa ma loveasca la pizda cu cureaua. Am tipat tare cu pula lui in gura si am apropiat picioarele din reflex.

- Departeaza picioarele! Daca nu le departezi, o sa te lovesc cu cureaua peste fata. Vreau sa urli cand te lovesc.

M-a lovit din nou, si din nou, si de fiecare data cand tipam, pula lui intra si mai adanc in mine.

Nu stiu cat a durat asta, dar la final ma durea si pizda, si gatul.

A urmat a doua cerinta, dupa ce s-a pus in patru labe pe pat:

- vino aici! Vreau sa ma lingi la cur si sa ma tragi de pula in acelasi timp. Ai mai ling pe cineva in cur?

- Nu, niciodata.

- Trebuie sa imi lingi si sa imi sugi gaura curului.

Am mers in spatele lui, m-am pus in genunchi, si i-am apucat pula printre picioare, din spate, cu ambele maini. Am inceput sa i-o trag si sa o frec, era inca plina de saliva mea.

Apoi, mi-am coborat capul catre fundul lui, si am inceput sa ii sarut anusul. Era transpirat, si avea mult par. Faceam un lucru atat de murdar si umilitor incat am inceput sa ma ud iar. Am scos limba si am inceput sa ii ling gaura curului, din ce in ce mai intens.

- Baga-ti limba inauntru. Vreau sa iti simt limba cum intra in rect.

Mi-am impins limba in gaura lui si am inceput sa i-o penetrez asa, sperand ca inauntru nu e foarte murdar.

A inceput sa geama, sii ii simteam pula tot mai tare in mainile mele. La un moment dat mi-a spus brust sa ma opresc.

- O sa termin imediat daca nu te opresti. Si mai am multe de facut cu tine. Intinde-te pe pat, pe burta. O sa te fut in cur.

M-am intins pe burta si l-am simtit cum se intinde peste mine, tinandu-ma pe loc cu greutatea lui. Apoi, a luat cureaua din nou si mi-a legat-o de gat, tragandu-ma de ea mai aproape de el. Dupa care pula lui foarte erecta a inceput sa forteze intrarea in gaura fundului meu. M-am simtit extrem de penetrata cand a intrat in sfarsit toata, si a inceput sa ma sodomizeze ca un animal.

M-a tras apoi de gat cu cureaua si mi-a zis "Vreau sa urli, vreau sa aud cum urli si ma rogi sa te fut in cur. Vreau sa auda vecinii ca aici e o tanara studenta care vrea sa fie fututa."

A inceput sa mi-o dea si mai tare si nu m-am mai putut abtine. Am inceput sa gem si sa strig...

- Fute-ma! Te rog, fute-ma in cur! Mai tare! Vreau sa ma doara, FUTE-MA IN CUR!

Dupa alt...



    Login