Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Supusa la perversiuni de un strain - partea a 2-a
Autor : erk_99 - 2018-12-25
Citita de 8642 ori - Nota 6.86 (36 voturi)
Trecusera cateva saptamani deja cand am primit un scurt mesaj de la el: "vreau din nou sa te fut si sa te aud cum urli. Stii adresa, vino azi la 7."

A fost suficient pentru a simti cum mi se incinge si umezeste pizda, stiind ca voi fi din nou batuta si fututa violent. Am facut un dus lung, dupa care m-am epilat corect pe tot corpul. M-am imbracat cat mai sexy cu putinta. Am luat o pereche minuscula de chiloti tanga negri, cea mai scurta fusta pe care o aveam, cizme inalte de piele si o camasa stramta, alba, fara sutien. Voiam sa vada de cand deschide usa cat de tari am sfarcurile, cat de excitata sunt pentru ca ma vrea din nou.

Am sunat la usa lui la 7 fix. Mi-a deschis si a zambit lar vazand cat de tari imi sunt sfarcurile. Ne-am sarutat lung, fara prea multe cuvinte, dupa care m-a luat in brate si m-a dus in dormitor. Acolo, s-a dezbracat si mi-a cerut sa imi dau jos camasa si fusta, sa raman doar in chiloti si cizme.

Dupa ce le-am dat jos, a inceput sa ma sarute pe sani, luandu-mi sfarcurile in gura in timp ce mana lui dreapta era intre picioarele mele, atingandu-ma prin chiloti, iar cea stanga ma strangea de fund.

Deodata, m-a lovit puternic cu un pumn in stomac, si am vazut imediat pe podea, in genunchi.

"Da-ti jos chilotii si pune-te pe pat in patru labe. Vreau sa te bat la pizda goala!"

Mi-am revenit incet incet si i-am dat jos, dupa care m-am urcat pe pat in patru labe ca o catea, cu fundul catre el.

S-a intors cu o nuia lunga in mana, si fara sa spuna ceva, m-a lovit direct peste pizda. Am tipat tare, mi-am strans picioarele si m-am pus involuntar in fund, dupa care am revenit la pozitia initiala pentru a fi lovita din nou. Au urmat alte cateva lovituri, dupa care s-a oprit vazand ca dureaza prea mult daca ma tot feresc.

Ma intins pe pat cu fata in sus, si m-a legat de maini si de picioare, fortandu-mi picioarele sa stea cat mai departate. Apoi s-a asezat pe fata mea si mi-a spus:

"Linge-ma in cur. Sa nu te opresti pana nu iti spun eu. O sa te lovesc cu nuiaua la pizda pana plangi."

Am inceput sa ii pup in fund si apoi incet incet sa il ling si sa imi bag limba inauntru. Ma lovea la pizda din ce in ce mai tare, si am inceput sa tip, dar el se lasa tot mai tare pe fata mea si nu reuseam decat sa tip in fundul lui, lucru care parea sa il excite foarte tare.

Am pierdut sirul loviturilor si la un moment dat nu am mai putut sa ii sug gaura curului si am inceput sa plang. Simteam cum pizda imi e umflata si pulsa de durere. Atunci s-a oprit si s-a dat jos de pe mine si m-a dezegat. S-a aplecat deasupra mea, mi-a deschis gura si a scuipat, umplandu-mi gura cu o flegma.

"Inghite! Asa. Acum apuca-ma de pula si trage-ma pana la baie. Vreau sa te fut si sa imi dau drumul in tine."

L-am tras de pula pana la baie. Pizda mea era rosie, nu fusese niciodata batuta atat de tare. Odata ajunsi acolo, asteptam sa imi spuna cum sa stau ca sa ma futa, dar in schimb mi-a spus sa il tin de pula in continuare, pentru ca vrea sa urineze. L-am tinut, directionand jetul corect in vasul toaletei.

"Pune-te in genunchi! Asa, acum beleste-mi varful pulii si linge-l. Dupa ce l-ai curatat, vreau sa-ti bagi capul in vasul WC-ului. Ai fost foarte buna pana acum, asa ca te las sa alegi. O sa te fut pe la spate, in timp ce stai cu capul in WC. Daca te fut in pizda, o sa trag apa inainte. Daca nu vrei in...



    Login