Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

sub tocurile surorilor 2
Autor : cos20 - 2023-12-27
Citita de 5447 ori - Nota 1.50 (240 voturi)
După câteva zile m-am întâlnit cu fetele în mall. Erau la cumpărături. Bia și Anca aveau fiecare câteva plase mari, profitând de reducerile de decembrie. Cum m-au văzut, m-au luat luat cu ele prin magazinele din mall. Nu eram prea încântat să îmi pierd vremea prin magazine, dar mă bucuram de prezența frumoaselor mele prietene. Le-am ajutat la bagaje până acasă. Am plecat destul de repede de la ele pentru că mai aveam ceva treabă. A rămas să ne vedem în ziua următoare.
A doua zi, am mers la fete acasă. Bia era stresată că trebuie să ajungă în oraș să se vadă cu o prietenă de-a ei. În plus, dorea să returneze o bluza pe care o cumpărase în ziua precedentă și care nu i se așeza așa cum ar fi dorit ea. Anca era foarte relaxată și nu avea chef de mai nimic. Lenevea de-a dreptul, plictisită chiar. Eu nu am vrut să mai stau și am plecat cu Bia. Când am ajuns în fața blocului ei, mi-am dat seama că din grabă am uitat telefonul.
Bia, eu mi-am uitat telefonul la tine acasă. Poți să mă aștepți să-l iau și vin cu tine?
Nu, nu vreau să mai stau. Este deja târziu și vreau să ajung la prietena mea Angela. Te rog să nu te superi, dar vreau să plec. Anca este sus și nu-i o problema să-ți recuperezi telefonul.
Bine, zic eu îngândurat și pornesc către scara blocului. Când dau să intru, fără să fiu atent, deschid ușa și o las să se închidă lovind pe cineva în spatele meu. Îmi dau seama și întorc privirea. Era o domnișoară brunetă, cam la un 1,70 înălțime și vreo 50 de kilograme îmbrăcată într-o rochiță destul de scurtă albastră, peste care avea o haină de piele îmblănită. Imediat am remarcat că avea în picioare o pereche de cizme negre, până sub genunchi, cu tocuri cui înalte.
Te rog să mă ierți, zic eu fâstâcindu-mă.
Nu-i nimic, zise ea, m-am grăbit să prind ușa deschisă să nu mai trebuiască să sun la interfon și acum, uite, mi-am prins mâna în ușă.
Îmi pare rău, zic eu încă odată.
Mă dau la o parte și o las să pășeasca în fața mea. Fără să stea pe gânduri a pornit pe scări în sus. Eu eram din ce în ce mai fascinat de cizmele ei superbe. Rar am văzut pe cineva purtând așa cizme frumoase și care să i se așeze atât de bine pe picioare.
Pornesc și eu în urma ei fără să-mi dezlipesc ochii de pe cizmele ei. Cred că am avut cea mai mare și mai rapidă erecție ever.
O urmez fără să-mi dau seama când, de-o data se oprește chiar în fața ușii apartamentului Biei și al Ancăi.
Ce ciudat, zic eu, chiar aici vreau să ajung și eu.
Serios!?
Da, zic eu având un nod mare în gât.
După câteva secunde după ce bruneta superbă sunase, se deschide ușa și ne întâmpină Anca.
Instant începe să râdă când ne vede pe amândoi la ușă.
Bine ai venit, zise Anca îmbrățișând pe frumoasa brunetă.
Tu cum de te-ai întors, mă întreabă Anca.
Am uitat telefonul și am venit să-l recuperez.
A, ok. Dar, poate mai stai puțin și cu noi, zise Anca în timp ce mă îmbrățișează. Hai, mai stai, unde te grăbești să pleci?
Da, chiar, poți să rămâi cu noi, zise frumoasa brunetă. Andreea este ea, zise Anca.
Haideți, intrați în living.
În timp ce ne descălțăm eu trăgeam cu coada ochiului la frumoasele cizme ale Andreei. Anca a observat imediat privirea mea, plus că știa slăbiciunea mea pentru tocuri și a început să zâmbească.
I-am observat la un moment dat zâmbetul care aducea cu unul malefic. Punea ceva la cale și asta mă speria puțin, mai ales că era cam nemiloasă cu mine.
Am o idee, zise Anca. Am o pofta nebuna de clătite.
Ce bine sună, zise Andreea, dar cine le face că mi-e nu-mi prea ies.
EEE, cine!? Avem aici cel mai bun chef. Face niste clătite, demențiale.
Da, zic eu, dar ar cam trebui sa mă grăbesc…
Lasă, nu te mai grăbi, zise Anca. Stai cu noi, poate se întoarce și Bia.
Ideea asta mă îngrozea de-a dreptul pentru că nu voiam să mă găsească la ea acasă petrecând cu sora și cu prietena ei.
Bine, fac câteva clătite apoi plec.
Zis și făcut. Mă apuc de treabă și după un sfert de oră vin în living cu primele clătite.
Supeeeer! Ce rapid ești, zise Andreea.
Da, dar sa vezi ce bune sunt, zise Anca.
Trebuie sa te răsplătesc cumva pentru bunătățile astea, zise Anca. Și știu ce ți-ar plăcea maxim.
Se ridică de pe fotoliu și se îndreaptă către dressing. Revine cu perechea de pantofi roșii superbi cumpărați cu câteva zile înainte și pe care i-am mai simțit pe mine.
Ia uite ce mi-am cumpărat, zise Anca arătând pantofii prietenei sale.
Wuau, ce faini sunt, zise aceasta.
Da, și să vezi ce comozi sunt. Poți merge peste orice, zise ea râzând și uitandu-se direct la mine în timp ce eu deveneam din ce în ce mai roșu, precum pantofii.
Se apleacă ușor, lasă pantofii jos și îmi zice pe un ton poruncitor, dar blând și cu zâmbetul pe buze.
Te rog, ajută-mă să mă încalț.
Andreea s-au uitat puțin ciudat la noi, dar nu a zis nimic.
După ce o ajut să se încalțe, își potrivește pantofii în picioare și începe să se miște provocator în jurul meu, eu rămânând în genunchi și privind-o cum se mișcă.
La un moment dat se oprește și pune piciorul drept pe umărul meu, spre amuzamentul prieteni ei. Apoi mă împinge astfel încât sunt nevoit să mă întind pe spate.
Hai, te rog întinde-te, că vreau să te răsplătesc cumva pentru clătitele astea delicioase pe care le-ai făcut.
Și vreau să-i arăt prietenie mele cum se mai pot folosi pantofii azi.
Fără să mai aștepte încuviințarea mea, puse piciorul drept pe abdomenul meu și păși pe mine încet astfel încât s-a lăsat cu toată greutatea pe un singur picior. Am icnit de durere în timp ce tocul de 12 cm s-a afundat integral în abdomenul meu șocând-o pe Andreea.
Hei, dar nu te doare zise ea îngrijorată și se ridică de pe fotoliu.
Doare, tare chiar, dar îmi place, zic eu înainte că Anca să mai zică ceva. În timpul acesta și-a pus și piciorul stâng pe abdomenul meu începând să se lase alternativ, când pe un picior, când pe celălalt fără să mă menajeze în vreun fel și afundându-și integral tocurile în mine.
Wuau, asta nu o știam zise Andreea uimită.
Hai, încerci și tu? Prietenul nostru sigur nu se supără.
Dar, nu am pantofii la mine, iar cizmele cu care am venit sunt cam murdare că afară a plouat de dimineață.
Nu-i nimic, zise Anca, prietenul nostru te va ajuta să le cureți, nu-i așa? Uitându-se la mine rugător și în același timp aspru. Hai, covoraș, că așa îmi place mie să te alint, hai să ne ajuți cu cizmele astea murdare.
Andreea s-a dus la ușă și-a lua cizmele acelea superbe negre și le-a adus în living. Apoi s-a așezat pe canapea și a început să se încalțe.
Stai, zise Anca, coborând de pe mine. Lasă-l să te ajute să te încalți. Hai, dă-i o mână de ajutor, mută-te lângă canapea și întinde-te acolo.
În timp ce o ajutam să-și tragă cizmele în picioare, eram din nou asaltat de tocurile nemiloase ale Ancăi care avea o plăcere incredibilă să-mi strivească abdomenul.
Hai, curață-i cizmele, porunci de data asta Anca. Ce mai aștepți?
Da, acum, zic eu în timp ce ii iau în mână cizma dreapta și o ling cu poftă, întâi vârful, apoi talpa. Era într-adevăr murdare, fapt care m-a îngrețoșat puțin. Dar, nu m-am oprit până nu am curățat întreaga talpă. Apoi, am început să-i ling cu pofta tocul subțire.
Am lins apoi cizma în sus spre genunchi unde era mult mai curată.
A urma piciorul stang unde noroiul de pe talpă nu era atât de mare, dar se uscase puțin, fapt care m-ai rănit limba puțin.
Hai, linge că ne plictisim aici până gati.
Eram fascinat de cizmele astea negre.
Anca a coborât de pe mine și s-au așezat pe canapea, făcându-mă să mă simt ușurat.
Te rog să urci, zise Anca prieteni sale.
Sfioasă, Andreea a acceptat provocarea care o excita maxim. A pus piciorul drept pe pieptul meu și a încercat să se urce pe mine. După o încercare ratată și-a pus piciorul stâng pe abdomenul meu potrivind tocul, fără să vrea, direct în buricul meu. S-a lăsat încet până a rămas cu celălalt picior în aer.
Durerea a fost atât de mare încât am strigat de durere speriind fetele.
Hei, atât de tare doare? zise Anca.
Andreea s-au blocat și se pregătea să coboare însă i-am prins piciorul drept aflat în aer și am obligat-o să rămână pe mine. Tocul cizmei stângi s-a afundat atunci integral în abdomenul meu. O durere intensă mi-a cuprins corpul, dar și o senzație de plăcere nemaiîntâlnită până atunci. Cu o voce sugrumată de durere i-am zis să continue.
Cu greu Andreea a renunțat la ideea de a nu coborî de pe mine și era din ce în ce mai crispată.
Relax, zic eu, sunt bine.
Atunci și-a pus și celălalt picior pe mine și a început să se lase alternativ când pe un picior, când pe celălalt. A mai nimerit de vreo câteva ori în buric cu tocul, dar nu a mai fost atât de intensă plăcerea.
După câteva minute sub tocurile Andreei ejaculam a nu știu câta oară, fericit că acele picioare frumoase și cu cizmele acelea perfecte erau pe mine.
La un moment dat i-am pus mâna pe cizma stânga și i-am ghidat tocul iar spre buricul meu. Apoi, Andreea s-au lăsat cu toată greutatea pe piciorul stâng și mi-a pus piciorul drept pe față strivindu-mi, cu talpa, obrazul drept. Apoi, și-a pus tocul, pe obrazul meu, apăsând din ce în ce mai tare, parcă dorin...



    Login